Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Sjaj Lavovske energije

Solarna eklipsa se dešava u tridesetoj pentadi Zodijaka, koja se nalazi u znaku Lava, kojom upravlja Anđeo OMAEL.

Potreba Anđela Tridesete pentade Zodijaka: Oživljenost ove pentade omogućava svakoj planeti ili simbolici vrha kuće koja se ovde nađe da doživljava materijalno umnožavanje svega što data planeta predstavlja. Ovo prirodno vodi ka razvoju i ekspanziji, dovodeći do produktivnosti i postignuća. Osoba će posebno dobiti podršku i prosperitet pri pokretanju novih poslova i poduhvata. Razvija jak osećaj odgovornosti i strpljenje. Daje ispunjen život i uživanje bez depresije tako što u sebi otkriva unutrašnje dete. Ima tendenciju da planetu koja se ovde nalazi poveže sa doktorima, hemičarima, farmakolozima, hirurzima i svim profesijama kojima je cilj poboljšanje i održavanje zdravlja. On veoma pomaže kod neplodnosti i u slučaju teškoća da se ostane u drugom stanju![1]

Lavovi pokažite svetu zašto ste kraljem prozvani. Šta to Lav ima što drugi imaju a ne znaju da koriste. Lavovi imaju ego koji im služi kao pokretač za kreativnost i samopouzdanje. “Ego znači ne poznavati svoje biće; ne biti svestan svog bića je sve što treba da znate u vezi ega. Onog trenutka kada otkrijete svoje biće, nećete otkriti nikakav ego.”- Osho! Eto rešili smo i tu misteriju zvanu EGO! U vremenu ste kada zaista možete pokrenuti točak vašeg DNK lanca, napraviti trasing sreće i uspešnosti za sva buduća pokoljenja. Samo jedan jedini način je put ove aktivnosti. Živite SADA bez trunuke pomisli da nešto će biti ili je bilo. Sve je već tu. Prošlost i budućnost su celoviti u SADA! Ne donosite nikakve odluke jer mogu biti iz niskih strasti!

Devicama ne treba nikakav savetnik i nikakava uputstva, jer Device sve znaju , ali ne veruju!Jedini razlog zbog čega niste srećni već sada je taj što sami sebe ubeđujete da to zavisi od spoljnih faktora. Naređujete sebi da se brinete, pronalazite razloge da patite. Donald Volš je rekao da je velika tajna u tome “da se sreća ne stvara kao posledica određenih uslova, već se određeni uslovi stvaraju kao posledica sreće. ” Mi stvaramo vibracijom, a ne akcijom. Po zakonu privlačenja, mi kreiramo svoje živote na osnovu naših vibracija. Najprostije rečeno, kada posedujemo visoku vibraciju, mi stvaramo više onoga što želimo u životu. Kada je naša energija niska, mi stvaramo više onih stvari koje ne želimo. Devicama je eklipsa u 12. polju pa je neophodno pročistiti svoje misli, jer to su samo sećanja i uverenja sa nekih drugih nivoa koja vam sada u ovom vremenu ne koriste na dobro.

Vagama je vreme da shvate i prihvate jednostavnost i lepotu darova koju su eto tako dobili na dar sa neba. U to ime poklanjam vam najdivniju pesmu Duška Radovića:

"Život je lep! Mnogo lepši nego što ste zaslužili!

Uživajte u životu, kad ste već imali sreće da se rodite!

Tako ste slučajno i lako došli do života, a toliko ste mu pronašli mana!

Ko ume da se raduje - ima čemu da se raduje!

A ko ume da pati - često pati i bez razloga!

Ako vas novac opseda, ako patite zbog toga što niste bogati, izračunajte i sami: koliko miliona dolara vredi samo jedno vaše oko!

Sram vas bilo! Strašno ste glupi i nezahvalni!

Nemojte mi samo pričati o tome šta ste sve zaslužili a niste dobili.

Jer ću vam ja lako pronaći - šta ste sve dobili a niste zaslužili!

 Živite i uživajte, kad već niko ne pravi pitanje od toga!"

Škorpioni, naročito mlađi su zaista pozvani kroz ovu eklipsu da se pokažu u narednom periodu u svetlu koje niko ne očekuje od njih. Svi su naučili da Škorpioni propadaju kroz naizmenične struje i često se zadržavaju na niskim vibracijama. Niske vibracije nam šalju signal da naše razmišljanje i ponašanje ne pomaže da stignemo tamo gde želimo, a ti signali mogu biti izuzetno korisni ako smo ih svesni. Na finijim vibracijama vladaju drugačiji zakoni fizike koje naše telo treba da isprati. Kada telo ne bi ispratilo ove zakone, jednostavno ne bismo mogli da se popnemo u više sfere svesti i postojanja. Međutim, svi procesi su jednostavno nerazdvojni i dešavaju se simultano i skoro istovremeno. Osnovni savet za Škorpione jeste promena navika. Što se tiče loših navika, takođe treba sve promeniti postepeno. Možda ćete smanjiti cigarete, ali ćete i dalje neko vreme pušiti, ili ćete prestati sa slatkišima, a i dalje piti kafu. Ovakve promene omogućavaju vašem telu da se detoksikuje i da se energija viših vibracije iz vaše svesti prenese i na telo. Telo će biti prezahvalno i umeće vas nagraditi već od 5. septembra.

Vaše telo će reagovati tako što ćete imati više energije, lakše će se organizam očistiti od nečistoća, virusa i bakterija, pa će samim tim da se aktivira proces daljeg mentalnog i čišćenja. Sve ovo ima samo jedan cilj a to je da se deinstaliraju programi u DNK, koji su samo sećanja vaših predaka.

Strelačevi u ovoj eklipsi otkrivaju smisao svog postojanja, ali bez grča i energetskih čvorova. Bez obzira na prisustvo Saturna u znaku Strelca, univerzum šalje nedvosmislen znak da je sve u redu. Upravo Jupiter se nalazi na stepenu egzaltacije Saturna. Ogledajte se u partnerima, ljudima na spram vas. Vaša energija utiče na vaš izgled i na to koliko brinete o sebi. Kada se osećate bolje, vaša koža više sija, vaša kosa je sjajnija i birate lepšu garderobu. Ako ipak pokazujete znake visoke vibracije, svaka čast! Nastavite da radite to što radite jer se krećete u pravom smeru. Ne zaboravite da se vaše telo sastoji od miliona ćelija od kojih svaka ima svoju svest. Komunicirajte sa vašim telom, sa vašim organima, sa vašim ćelijama. Ponašajte se kao da je vaša vibracija već na visokom nivou: širite ljubav, pronađite ravnotežu u svemu što radite i nabacite najlepši osmeh.

Jaračevi imaju najdublja sećanja, naprosto ih nose u svojim kostima. Bolna mesta u vašem telu su mesta gde ćelije ne mogu da žive u harmoniji, zato jer postoji nedostatak ljubavi i podrške. Ipak, ako vaša vibracija nije dovoljno visoka kao što biste želeli, ne brinite! Setite se da vaša energija stalno menja vibraciju i da svesno možete podesiti pravac u kojem želite da se krećete. Takođe morate zapamtiti da je niska vibracija uvek rezultat negativnog razmišljanja. Zapitajte se zbog čega imate negativne misli i pokušajte da ih se oslobodite. Odbacite tuđe misli, vrlo jednostavno shvatite da to nije vaša realnost, postanite svesni. Bez ikakvog napora, samo posmatrajte svoje misli i videćete da su došle niotkuda, bez nekog razloga ili uzroka da vas truju, a onda uvedite samokontrolu tih misli.

Vodolijama pomračenje Sunca se dešava u polju partnera. Ovo je prilično izazovan period za Vodolije naročito muške pripadnike. Ne postoji posebna receptura, već svako sam za sebe mora da oseti koliko mu je čega dovoljno. Na kraju, ljubav prema samom sebi podiže frekvenciju i svesti i tela. Negativno razmišljanje, bes, mržnja, tuga, stres, nemir, briga, usamljenost, nose niske vibracije, pa se te niske vibracije prenose na telo. Budite svesni energije u vašem telu, igrajte se sa njom,radite na njenom usklađivanju i dopustite da ona slobodno teče kroz vaše telo. Dolaziće vam mnoga sećanja kroz Južni Mesečev čvor, i to bi moglo da vas uznemirava baš kroz partnerski odnos. Neophodno je da obraćate pažnju na hranu koju uzimate jer sa njom aktivirate razne vrste sećanja.

Ribama pomračenje pada u polje posla i zaista daje priliku da Ribe ispolje svoju maksimalnu kreativnost kroz posao, što može doneti višestruka zadovoljstva. Ako ste, pak, iz one grupe pripadnika znaka Riba, koje pod dejstvom Neptuna ne umeju baš najbolje da nađu put do cilja, evo vam saveta: Muzika ima snažnu moć delovanja na naše zdravlje kako pozitivno tako i negativno zavisno kakve vibracije su upućene na naše energetsko polje. Koristite zvuk kao sredstvo za prenos energije i podizanje vibracije. Mlađi pripadnici znaka Riba mogu u ovom periodu napraviti i ozbiljne odluke o definisanju postojećih partnerskih odnosa.

Ovnovima pomračenje pada u polje ljubavi. U ljubavi su Ovnovi generalno nepredvidivi, ako su zadovoljni partnerom postaju posesivni, potpuno im se posvećuju, daju prividno osećanje da je partner glavni a oni, Ovnovi vuke konce iz pozadine. U ovom vremenu takve „igrice“ se neće isplatiti. Ovnovi egzaltiraju Sunce, i zaista u ovom vremenu se mogu osetiti kao da su zaslepljeni, kao da ne vide baš najbolje svoju realnost. Buđenje iz ovog „pomračenog transa“ bi moglo biti bolno od 5. septembra. Čuvajte svoju glavu, odnosno ne razbijate se u ljubavi po stoti put na isti način. Mogli biste onako sami sebi reći da je već dosadno ne biti originalan i ne biti svoj.

Bikovima pomračenje pada u polje porodice i doma, i sva energija je fokusirana na porodicu, na dom naročito na mlađe ženske članove porodice. Mars iz Lava kao da ruši onu Bikovsku osnovnu potrebu sigurnosti u domu. Nemojte se u ovom trenutku previše opterećivati ni brinuti o tome kako ćete uspeti ostvariti svoj cilj, ući u ravnotežu. Prepustite to u potpunosti nekim višim silama koje su veće od vas samih. Sve što trebate znati je da znate gde ste se krenuli i koji vam je cilj. Odgovori će se sami po sebi nametnuti po sopstvenoj volji i u pravo vreme. Počnite danas, sada da verujete jer nemate šta izgubiti, ali zato imate mogućnost da živite život koji ste oduvek sanjali, maštali,želeli. Ulazak Venere u znak Lava od 26. augusta će dati šansu da budete u centru pažnje. Budite dostojni te uloge, i počasti! To nije tako teško kao što deluje.

Blizancima pomračenje pada u polje razmišljanja i komunikacija, a vladar Merkur je u retrogradnom hodu. Stoga se Blizanci ubacuju u potpuno neprirodan mod retrspektive. Sadašnjost je jedino vreme koje nam pripada. Ukoliko niste srećni to znači da ste se poistovetili sa umom. Ekart Tol jedan od najvećih mislilaca našeg doba je rekao:”Kada se budete sprijateljili sa sadašnjim trenutkom, osećaćete se kao kod kuće gde god da se nalazite. Ako se u sadašnjem trenutku ne osećate udobno, nosićete u sebi nemir bez obzira na to kuda krenuli. ” Poštujte tuđe vlasništvo i zato vraćajte svoje dugove, naročito ako su tuđe knjige kod vas. Ovo je vreme da se oslobodite svega što nije vaše. Poboljšanje, a potom i isceljivanje, pokreće se mislima i nastaje iznutra (samosvešću ili namerom). Ovo je prilika i vreme za to!

Rakovima je pomračenje u drugom polju, sistem vrednosti se menja. Vrlo odlučno Rakovi se pitaju:“Šta me sprečava da sada budem srećan?” Možda ste pomislili da vam drugi ljudi „nedaju mira“ Drugi ljudi,svet oko vas je ogledalo i ako mu uputite osmeh on će vam uzvratiti. Zbog toga je zahvalnost tako moćan alat, jer nam pomaže da osvestimo sve ono čime smo već blagosloveni, sve ono zbog čega možemo biti srećni ovde i sada. Hvala je čarobna reč. Ukoliko ste fokusirani na ono što nemate,vi ste nezahvalni za sve ono što već imate. Pustite sve brige jer one ionako ništa ne rešavaju. Samo budite svesni da ste u toku nečeg što je krenulo pre nego ste uopšte bili svesni toga i sad je došlo na red da se koriguje. Sve ide i rešava se po kosmičkom planu redu.

 


[1] Astrologija Anđela, Lea i Aleksandar Imširagić

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD