Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14.08. do 21.08.2017.

Za sve vas koji ste svesni da postoji korelacija između geokosmičkih pojava i ljudskih delatnosti koje indirektno - ili čak direktno - imaju uticaj na finansijska tržišta, obratite pažnju! Kao što je istaknuto u mojim nedeljnim izveštajima u proteklih nekoliko meseci, period između 17. jula i 25. avgusta je prepun Marsovih kosmičkih tema. Planeta Mars vlada ratom, a sada, kada se približava vreme solarne eklipse, sa njegovom pozicijom u znaku Lava ovo možemo videti ni manje ni više nego kao pravi požar. Ova solarna eklipsa 21. avgusta pada tačno na natalni Ascendent predsednika Trampa i njegov Mars. I kao što se i očekivalo, ovo je prošle nedelje eskaliralo oštrom pretnjom rata, gde je predsednik Tramp bio direktno u sred oluje.

Finansijsko tržište u SAD i drugi svetski berzanski indeksi su pretrpeli nagli udarac u prometu 8. avgusta, samo jedan dan nakon lunarne eklipse, kada je Donald Tramp objavio klasičnu marsovsku pretnju predsedniku Severne Koreje Kim Džong Unu, navodeći “da će njegova zemlja doživeti oganj i besa kakav svet još nije video." Džong Un je onda uzvratio da je Koreja razmotrila lansiranje projektila na Guam, preko Japana. Na tu vest rast tržišta se naglo zaustavio u naredna dva dana. To je bila druga najgora nedelja u godini za DJIA. S druge strane ovi marsovski događaji su bili povoljni za plemenite metale.

Prošlonedeljno tržište je pokazalo još jednom da je glavna poenta u poslednje vreme i najveći rizik na berzi politički rizik - a to uključuje predsednika Trampa, jer je on taj u čijem natalnom horoskopu se Mars sve više zagreva do potpunog usijanja i požara 21. avgusta na solarnu eklipsu. To ne znači da je on delovao ispravno ili pogrešno u svojim postupcima u vezi sa Severnom Korejom (ili Iranom). On je samo bio baš kao Mars - što znači da je ljut i spreman da se bori za ono što smatra da je u pravu, što pretpostavljam znači zaštitu građana SAD. Mislim da je to ono što on vidi da je u ovom trenutku njegova najviša dužnost. Dakle, bez obzira da li se to nama sviđa ili ne, svet je trenutno u fazi Marsa, a time su primarne teme za ovaj mesec u okviru ratne zone.

Naravno, postoji više dešavanja u kosmosu od samo trenutne super naglašenosti Marsa. U stvari, naredne dve nedelje su prepune sa raznim kosmičkim aktivnostima. Najpre, naš stari prijatelj Merkur se okreće retrogradno ovog vikenda, i u periodu od 12. avgusta do 5. septembra. To što se on okreće retrogradno u Devici, i to u opoziciji sa Neptunom u Ribama, znači da će ovaj ciklus biti verovatno jedan od izuzetno zbunjujućih. Retrogradni Merkur je obično period kada dobijamo kontradiktorne informacije, što je zbunjujuće samo po sebi, kao kada centralne banke govore jedno, a politički lideri govore nešto sasvim suprotno. Neptun je planeta koja vlada konfuzijom, iluzijama, zabludama i mahinacijama. Ova opozicija između Merkura i Neptuna je praćena nizom iracionalnih kontakata između tranzita Venere, koja formira veliki kardinalni kvadrat sa Jupiterom, Plutonom i Uranom. Ali prava magija dolazi 21. avgusta, usred sve ove ludosti. Uživajte u predstavi. Nije često da vidimo kosmičku dramu kakvu ćemo imati prilike da doživimo u avgustu 2017. Samo pazite da ovo više posmatrate kao komediju, a manje kao tragediju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD