Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14.08. do 21.08.2017.

Za sve vas koji ste svesni da postoji korelacija između geokosmičkih pojava i ljudskih delatnosti koje indirektno - ili čak direktno - imaju uticaj na finansijska tržišta, obratite pažnju! Kao što je istaknuto u mojim nedeljnim izveštajima u proteklih nekoliko meseci, period između 17. jula i 25. avgusta je prepun Marsovih kosmičkih tema. Planeta Mars vlada ratom, a sada, kada se približava vreme solarne eklipse, sa njegovom pozicijom u znaku Lava ovo možemo videti ni manje ni više nego kao pravi požar. Ova solarna eklipsa 21. avgusta pada tačno na natalni Ascendent predsednika Trampa i njegov Mars. I kao što se i očekivalo, ovo je prošle nedelje eskaliralo oštrom pretnjom rata, gde je predsednik Tramp bio direktno u sred oluje.

Finansijsko tržište u SAD i drugi svetski berzanski indeksi su pretrpeli nagli udarac u prometu 8. avgusta, samo jedan dan nakon lunarne eklipse, kada je Donald Tramp objavio klasičnu marsovsku pretnju predsedniku Severne Koreje Kim Džong Unu, navodeći “da će njegova zemlja doživeti oganj i besa kakav svet još nije video." Džong Un je onda uzvratio da je Koreja razmotrila lansiranje projektila na Guam, preko Japana. Na tu vest rast tržišta se naglo zaustavio u naredna dva dana. To je bila druga najgora nedelja u godini za DJIA. S druge strane ovi marsovski događaji su bili povoljni za plemenite metale.

Prošlonedeljno tržište je pokazalo još jednom da je glavna poenta u poslednje vreme i najveći rizik na berzi politički rizik - a to uključuje predsednika Trampa, jer je on taj u čijem natalnom horoskopu se Mars sve više zagreva do potpunog usijanja i požara 21. avgusta na solarnu eklipsu. To ne znači da je on delovao ispravno ili pogrešno u svojim postupcima u vezi sa Severnom Korejom (ili Iranom). On je samo bio baš kao Mars - što znači da je ljut i spreman da se bori za ono što smatra da je u pravu, što pretpostavljam znači zaštitu građana SAD. Mislim da je to ono što on vidi da je u ovom trenutku njegova najviša dužnost. Dakle, bez obzira da li se to nama sviđa ili ne, svet je trenutno u fazi Marsa, a time su primarne teme za ovaj mesec u okviru ratne zone.

Naravno, postoji više dešavanja u kosmosu od samo trenutne super naglašenosti Marsa. U stvari, naredne dve nedelje su prepune sa raznim kosmičkim aktivnostima. Najpre, naš stari prijatelj Merkur se okreće retrogradno ovog vikenda, i u periodu od 12. avgusta do 5. septembra. To što se on okreće retrogradno u Devici, i to u opoziciji sa Neptunom u Ribama, znači da će ovaj ciklus biti verovatno jedan od izuzetno zbunjujućih. Retrogradni Merkur je obično period kada dobijamo kontradiktorne informacije, što je zbunjujuće samo po sebi, kao kada centralne banke govore jedno, a politički lideri govore nešto sasvim suprotno. Neptun je planeta koja vlada konfuzijom, iluzijama, zabludama i mahinacijama. Ova opozicija između Merkura i Neptuna je praćena nizom iracionalnih kontakata između tranzita Venere, koja formira veliki kardinalni kvadrat sa Jupiterom, Plutonom i Uranom. Ali prava magija dolazi 21. avgusta, usred sve ove ludosti. Uživajte u predstavi. Nije često da vidimo kosmičku dramu kakvu ćemo imati prilike da doživimo u avgustu 2017. Samo pazite da ovo više posmatrate kao komediju, a manje kao tragediju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD