Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Promo predavanje za upis u novu školsku godinu Pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje o Astrološkom školovanju i Astro Terapeut programu. Ovo predavanje će održati Aleksandar i Lea Imširagić u petak, 21. juna na Kepler Institutu, s početkom u 19h. Predavanje će trajati sat vremena, a budući da je broj mesta ograničen, potrebno je rezervisati mesto na info@keplerunited.org ili na telefone 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (radnim danima od 12 do 18h). Dobro došli!
» prikaži celu vest
Seminar: Opraštanje za dublju ljubav U subotu 22.06. od 16h, dr Lea Imširagić će održati kurs o Energetskoj astrologiji Plutona i 10. čakre. Deseti energetski centar je, baš kao i sam Pluton, skriven od svakodnevnih pogleda upućenih prema gore, te se nalazi ispod stopala natusa – dakle, u podzemnom svetu. Ova čakra je sačinjena od tako velike energije, skoncentrisane u jednoj tački, da ona primarno oblikuje „tkanje“ u kome su strukturisani svi ljudski događaji.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Plutona Seminar Tehnologija Svesti Plutona će biti održan u subotu 22.06. sa početkom u 12h. Primarna funkcija desete čakre je oživljavanje Svesti. Ova čakra je veliki pročišćivač i može da pomogne u raščišćavanju svih problema koje eventualno imamo na nivou neke druge čakre. Nijedan energetski centar ne radi toliko na planu Svesti kao što je to Pluton. Pluton je nemanifestovani oblik našeg postojanja. Deseta čakra se nalazi ispod naših nogu. Što je ona dublje unutar nas, to je naše stanje Svesti veće.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 14.08. do 21.08.2017.

Za sve vas koji ste svesni da postoji korelacija između geokosmičkih pojava i ljudskih delatnosti koje indirektno - ili čak direktno - imaju uticaj na finansijska tržišta, obratite pažnju! Kao što je istaknuto u mojim nedeljnim izveštajima u proteklih nekoliko meseci, period između 17. jula i 25. avgusta je prepun Marsovih kosmičkih tema. Planeta Mars vlada ratom, a sada, kada se približava vreme solarne eklipse, sa njegovom pozicijom u znaku Lava ovo možemo videti ni manje ni više nego kao pravi požar. Ova solarna eklipsa 21. avgusta pada tačno na natalni Ascendent predsednika Trampa i njegov Mars. I kao što se i očekivalo, ovo je prošle nedelje eskaliralo oštrom pretnjom rata, gde je predsednik Tramp bio direktno u sred oluje.

Finansijsko tržište u SAD i drugi svetski berzanski indeksi su pretrpeli nagli udarac u prometu 8. avgusta, samo jedan dan nakon lunarne eklipse, kada je Donald Tramp objavio klasičnu marsovsku pretnju predsedniku Severne Koreje Kim Džong Unu, navodeći “da će njegova zemlja doživeti oganj i besa kakav svet još nije video." Džong Un je onda uzvratio da je Koreja razmotrila lansiranje projektila na Guam, preko Japana. Na tu vest rast tržišta se naglo zaustavio u naredna dva dana. To je bila druga najgora nedelja u godini za DJIA. S druge strane ovi marsovski događaji su bili povoljni za plemenite metale.

Prošlonedeljno tržište je pokazalo još jednom da je glavna poenta u poslednje vreme i najveći rizik na berzi politički rizik - a to uključuje predsednika Trampa, jer je on taj u čijem natalnom horoskopu se Mars sve više zagreva do potpunog usijanja i požara 21. avgusta na solarnu eklipsu. To ne znači da je on delovao ispravno ili pogrešno u svojim postupcima u vezi sa Severnom Korejom (ili Iranom). On je samo bio baš kao Mars - što znači da je ljut i spreman da se bori za ono što smatra da je u pravu, što pretpostavljam znači zaštitu građana SAD. Mislim da je to ono što on vidi da je u ovom trenutku njegova najviša dužnost. Dakle, bez obzira da li se to nama sviđa ili ne, svet je trenutno u fazi Marsa, a time su primarne teme za ovaj mesec u okviru ratne zone.

Naravno, postoji više dešavanja u kosmosu od samo trenutne super naglašenosti Marsa. U stvari, naredne dve nedelje su prepune sa raznim kosmičkim aktivnostima. Najpre, naš stari prijatelj Merkur se okreće retrogradno ovog vikenda, i u periodu od 12. avgusta do 5. septembra. To što se on okreće retrogradno u Devici, i to u opoziciji sa Neptunom u Ribama, znači da će ovaj ciklus biti verovatno jedan od izuzetno zbunjujućih. Retrogradni Merkur je obično period kada dobijamo kontradiktorne informacije, što je zbunjujuće samo po sebi, kao kada centralne banke govore jedno, a politički lideri govore nešto sasvim suprotno. Neptun je planeta koja vlada konfuzijom, iluzijama, zabludama i mahinacijama. Ova opozicija između Merkura i Neptuna je praćena nizom iracionalnih kontakata između tranzita Venere, koja formira veliki kardinalni kvadrat sa Jupiterom, Plutonom i Uranom. Ali prava magija dolazi 21. avgusta, usred sve ove ludosti. Uživajte u predstavi. Nije često da vidimo kosmičku dramu kakvu ćemo imati prilike da doživimo u avgustu 2017. Samo pazite da ovo više posmatrate kao komediju, a manje kao tragediju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD