Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21.08.2017.

Merkur se polako zaustavio i već od petka mogao da neke stvari i dogovore otkaže, odgodi ili promeni. Ukoliko se i vama slične situacije dogodile, trebali ste odustati i sve stvari ostaviti za neki kasniji period. Taj kasniji period bi trebao biti početkom septembra kad Merkur bude krenuo direktno, ali do tada, budite puni opreza i spremni na razne kopromise.

Ove sedmice posebno ćete morati biti strpljivi sa partnerom, jer će Venera prilično biti izazvana. U prvom delu sedmice prvo će imati opoziciju sa Plutonom, a zatim i kvadrat sa Jupiterom, pa se slobodno može reći da je ovo nedelja Veere i njenih – ljubavnih ispita.

Ponedeljak je dan za gurmane i ako su vam već neki dogovori odgođeni, bacite se na kuhinju ili otiđite u neki restoran. Uz retrogradnog Merkura, komunikacija neće biti na nivou, dogovori neće posebno biti uspešni, a vi nećete imati ambicije da ulažete energiju u nešto što vidite da nema budućnost. Zato se malo odmorite i opustite ili upustite se u hedonizam i slatka mala uživanja (Mesec u Biku).

U utorak je Venera u opoziciji sa Plutonom i ovo je izuzetno težak ili bolje reći naporan aspekt. Ovaj vam aspekt može doneti situaciju koja može biti prilično psihički teška. Takva težina obično ide iz ljubavi i mržnje, zapravo od nemogućih, a opet ostvarenih odnosa. To znači da vas može neko jako privući, toliko jako da to nećete moći da kontrolišete, a s druge strane taj odnos vam može doneti mnogo bola, jer ma koliko vam se u jednom trenutku činilo da ste s tom osobom poput jedne duše, a dva tela, u drugom trenutku vas može suprotnost šokirati... i taman kad zaključite da ste dva sveta, opet prve strasti ožive i opet sve izgleda kao da je to „ljubav za sva vremena“... a zatim vas prekine opet onaj šok suprotnosti, opet ista bol i osećaj da je sve to nemoguće... i na kraju pitate se, šta vam je to trebalo. To su teško raskidivi odnosi, a da su posebno emotivno teški ne samo za one koji tada budu ušli u određeni odnos, nego za sve, govore i suprotnosti između dva znaka, Venera koja je u Raku, emotivna, nežna, osećajna i u svojim snovima, po kojima ona zamišlja život, ali po kojima ih i ostvaruje, a s druge strane je vrlo realan, konzervativan Pluton u Jarcu koji sve to ruši i po svaku cenu želi da je osvesti i vrati u „normalan“ realan život. Možete se sa partnerom sukobiti oko nekih odluka u kojima ćete vi imati jasnu viziju svega i spremnost da se upustite u taj projekat, a partner će vam to osporavati i govoriti da se spustite i hodate po zemlji. Žalosno je to, što se ova Venera promeniti ne može. Ona ima svoje snove, ona živi između oblaka i zemlje, ali ona i dobro sve to balansira. Spuštanje nje na zemlju, nikad ne bi bilo moguće. Nebo joj je bliže, ali znak Raka je ipak jednim delom spušta blizu zemlje tek toliko da oseti šta su to svetovni odnosi i realna osećanja. Ona svojom energijom Raka (Venera u Raku) može razumeti sve, ali nju retko ko može shvatiti, prihvatiti i voleti takvu kakva jeste.

Klonite se bilo kakve rasprave i svaki izazov ignorišite. Povređen ego je jedina stvar koja može produbiti problem, zato ako neko želi raspravu, ne učestvujte u njoj, a napad na samog sebe, sve i da postoji ne traje dugo. Ipak je ovo vreme vrlo jakog ega i retko ko sebi ima šta da zameri.

U petak, Mesec će ući u znak Raka pa ćete biti emotivni, osetljivi i ranjivi. U svakoj reči u svakom razgovoru možete se osetiti kao da vas neko proziva zbog nečega, kao da svi pričaju u metafori, jer ne žele direktno da vam kažu ono što misle o vama. To svakako neće biti istina, ali atmosfera na nebu je takva da u nedostatku samopouzdanja i podrške, imaćete nalet samosažaljenja. Drugi baš neće imati razumevanja za vaše stanje ili će se to tako vama činiti, u svakom slučaju, zbog mogućeg trenutka slabosti, bolje je da taj dan budete sami u miru i tišini, sa sobom i svojim emocijama, umesto da podršku tražite od porodice i familije (Mesec u Raku). Energija Raka je izuzetno moćna kada je potrebna energija srca, snaga ličnog uspeha dolazi iz toga koliko dobro poznajete sebe zapravo svoje emocije jer one su pokretač svega.

U prilog tome ide i Venera koja će napraviti kvadrat sa Jupiterom, pa ukoliko odlučite da napravite pauzu odete na tretman ulepšavanja ili kod frizera, nećete biti zadovoljni. Ništa od ženskih slatkih zadovojstva se tada ne preporučuje. Sa Venerom koja je u izazovnom aspektu sa Jupiterom, novac možete potrošiti, a bićete još nezadovoljnijij i razočareniji. Neki će ipak biti srećni, jer će uleteti u jedan aferoidni odnos i to će im sve brige na kratko odagnati. Možda to i nije tako loše, samo budite svesni gde ste, s kime ste, a kuda i s kime želite biti?

U svakom slučaju, vikend će biti malo mirniji i silne emocionalne brodolome, može blago smiriti ili potpuno umiriti. Kad Mesec u nedelju uđe u znak Lava, srce će se veseliti i sve će izgledati lepše i veselije. Lav je dobar znak i Mesec u tom znaku stvara dobre, zdrave želje koje uvek vode ka uspehu i cilju. Sa ljubavi preći ćete na ambiciju pa ćete krenuti u akciju i baciti se na neki poslovni poduhvat ili ćete biti rado voljni da pomognete nekom u nevolji (Mars sekstil Jupiter). Ono što će biti izuzetno važno jeste kako ćete se vi osećati, a osećaćete se mnogo bolje radeći neke stvari za druge nego samosažaljevati sebe i stalno tražeći gde ste VI, šta VI želite i ka čemu to VAŠ život vodi. Ego stavite po strani, srce poklonite drugom i videćete kako je već i pored kiše izuzetno lep dan, a vi u njemu srećni i ispunjeni.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD