Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. do 31. jula 2017.

Mars je konačno promenio znak i kada je u pitanju snaga, volja i energija, s te strane kreće jedan uspešan period. Poslovi koje budete započeli mogu vam doneti puno uspeha, za razliku od perioda koji je iza vas kad je bilo puno obećanja, predomišljanja i na kraju započetih i nedovršenih poslova (Mars u Raku). Ono na šta morate obratiti pažnju jeste jedan vrlo jak energetski, vatreni aspekt između Sunca i Marsa (Sunce konjunkcija Mars) kada od silne energije i želje da postignete određenu zamisao koju već dugo imate, možete „pregoreti“ ili preburno odreagovati kada su neki poslovni poduhvati u pitanju. Vatru toga dana morate držati pod kontrolom.

Pored vatrenog susreta (Sunce konjunkcija Mars) ove će nedelje Venera staviti ljubav na ispit od opozicije sa Saturnom, početkom sedmice, do sekstila sa Uranom, na kraju sedmice. Mnogi će proći pravu ljubavnu buru, od tuge i plača do sreće i smeha, od ropstva i mržnje (Venera opozicija Saturn) do slobode i ljubavi (Venera sekstil Uran).

Dok Mesec još prolazi znakom Lava i stvara divnu atmosferu na nebu, Venera s druge strane svoje muke muči. Prvog će dana imati egzaktnu opoziciju sa Saturnom, što ćete prilično osetiti na polju ljubavi, ali i u finansijama. Kada je novac u pitanju, budite posebno oprezni u gradskom prevozu, prilikom putovanja ili plaćanja, posebno ako plaćate karticom (Venera u Blizancima). Aspekt sa Saturnom govori o gubitku novca, o krađi, generalno o nemanju para, što znači da možete nešto platiti više nego što ste planirali, pa ostanete bez novaca. A kada je ljubav u pitanju, ovaj aspekt govori o nekom razočarenju, naletima ljubomore, organičenjima i čekanjima. Sve što je lepo sa Saturnom nestaje, on ograničava i sputava. Dobro je što je to ipak aspekt koji se udaljava, koga uz dosta strpljenja i vere možete pobediti i dočekati sreću (opozicija). Toga dana najbolje bi bilo da postite ili se bar suzdržite od poslastica. Bolje patnja u stomaku nego bol u srcu. Post toga dana samo bi vam dobrog doneo.

U utorak je Merkur na poslednjem stepenu znaka Lava, tačnije na Regulusu, pa budite oprezni u vožnji, u razgovoru, a posebno sa šefom, ukoliko je moguće nemojte zakazivati nikakve termine od bitog značaja. Ma koliko vam se u jednom trenutku činilo da je vaša sposobnost govora izuzetno jaka i moćna u drugom trenutku mogu vas sopstvene reči dovesti u nezgodan položaj. Mit o Regulusu govori o moći, visokom položaju uspehu i statusu, ali i o padu. Zato, budite tihi i skromni toga dana, jer od srede Merkur ulazi u znak Device, gde će moć govora i misaoni nivo biti na izuzetnom nivou.

U četvrtak je vatreni spoj Sunca i Marsa. Ovo je borba za položaj, za status, ovo je moćni aspekt ukoliko i sami imate protočan aspekt u svom horoskop. Ovaj dan traži hrabre, ali sposobne i istovremeno strpljive vođe, retke poslovođe koje jednako vole i podređeni i nadređeni. Ostali moraju biti izuzetno oprezni, jer ovaj aspekt može izazvati puno konflikata i sukoba. Da li imate dovoljno snage da kontrolišete ovu snagu, da je usmerite u pravom smeru, a da to ne bude ni previše ni prenaglo?

Sunce i Mars zajedno će ići tih dana, sve do vikenda kada vas očekuje Venera sa Uranom (u sekstilu) koja će vam doneti jedno divno neplanirano iznenađenje. Neke će iznenaditi ponuda za kratko putovanje, drugi će se zaljubiti, a treći konačno postati potpuno slobodni. Šta god da je, ovo je dan kada se sreća spoznaje, kada ćete uživati u ličnim zadovoljstvima. Kako je Mesec u Škorpionu, ovo su zadovoljstva koja su samo vaša i želje koje ste čuvali samo za sebe, a jako želeli da se ostvare. Konačno, toga se dana opustite, zaboravite na svet i ljude, zaboravite na obaveze, dajte sebi malo oduška i pustite neka vam Uran probudi sreću, neka vas neko iznenadi i potpuno vam poremeti planove. Ne budite kontrolor, nemojte raditi sve po planu, jer možda neko ima mnogo bolje planove za vas od onih koje ste vi sistematski i racionalno pravili. Iznenađenje ovog puta donosi vam Venera.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD