Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. do 31. jula 2017.

Mars je konačno promenio znak i kada je u pitanju snaga, volja i energija, s te strane kreće jedan uspešan period. Poslovi koje budete započeli mogu vam doneti puno uspeha, za razliku od perioda koji je iza vas kad je bilo puno obećanja, predomišljanja i na kraju započetih i nedovršenih poslova (Mars u Raku). Ono na šta morate obratiti pažnju jeste jedan vrlo jak energetski, vatreni aspekt između Sunca i Marsa (Sunce konjunkcija Mars) kada od silne energije i želje da postignete određenu zamisao koju već dugo imate, možete „pregoreti“ ili preburno odreagovati kada su neki poslovni poduhvati u pitanju. Vatru toga dana morate držati pod kontrolom.

Pored vatrenog susreta (Sunce konjunkcija Mars) ove će nedelje Venera staviti ljubav na ispit od opozicije sa Saturnom, početkom sedmice, do sekstila sa Uranom, na kraju sedmice. Mnogi će proći pravu ljubavnu buru, od tuge i plača do sreće i smeha, od ropstva i mržnje (Venera opozicija Saturn) do slobode i ljubavi (Venera sekstil Uran).

Dok Mesec još prolazi znakom Lava i stvara divnu atmosferu na nebu, Venera s druge strane svoje muke muči. Prvog će dana imati egzaktnu opoziciju sa Saturnom, što ćete prilično osetiti na polju ljubavi, ali i u finansijama. Kada je novac u pitanju, budite posebno oprezni u gradskom prevozu, prilikom putovanja ili plaćanja, posebno ako plaćate karticom (Venera u Blizancima). Aspekt sa Saturnom govori o gubitku novca, o krađi, generalno o nemanju para, što znači da možete nešto platiti više nego što ste planirali, pa ostanete bez novaca. A kada je ljubav u pitanju, ovaj aspekt govori o nekom razočarenju, naletima ljubomore, organičenjima i čekanjima. Sve što je lepo sa Saturnom nestaje, on ograničava i sputava. Dobro je što je to ipak aspekt koji se udaljava, koga uz dosta strpljenja i vere možete pobediti i dočekati sreću (opozicija). Toga dana najbolje bi bilo da postite ili se bar suzdržite od poslastica. Bolje patnja u stomaku nego bol u srcu. Post toga dana samo bi vam dobrog doneo.

U utorak je Merkur na poslednjem stepenu znaka Lava, tačnije na Regulusu, pa budite oprezni u vožnji, u razgovoru, a posebno sa šefom, ukoliko je moguće nemojte zakazivati nikakve termine od bitog značaja. Ma koliko vam se u jednom trenutku činilo da je vaša sposobnost govora izuzetno jaka i moćna u drugom trenutku mogu vas sopstvene reči dovesti u nezgodan položaj. Mit o Regulusu govori o moći, visokom položaju uspehu i statusu, ali i o padu. Zato, budite tihi i skromni toga dana, jer od srede Merkur ulazi u znak Device, gde će moć govora i misaoni nivo biti na izuzetnom nivou.

U četvrtak je vatreni spoj Sunca i Marsa. Ovo je borba za položaj, za status, ovo je moćni aspekt ukoliko i sami imate protočan aspekt u svom horoskop. Ovaj dan traži hrabre, ali sposobne i istovremeno strpljive vođe, retke poslovođe koje jednako vole i podređeni i nadređeni. Ostali moraju biti izuzetno oprezni, jer ovaj aspekt može izazvati puno konflikata i sukoba. Da li imate dovoljno snage da kontrolišete ovu snagu, da je usmerite u pravom smeru, a da to ne bude ni previše ni prenaglo?

Sunce i Mars zajedno će ići tih dana, sve do vikenda kada vas očekuje Venera sa Uranom (u sekstilu) koja će vam doneti jedno divno neplanirano iznenađenje. Neke će iznenaditi ponuda za kratko putovanje, drugi će se zaljubiti, a treći konačno postati potpuno slobodni. Šta god da je, ovo je dan kada se sreća spoznaje, kada ćete uživati u ličnim zadovoljstvima. Kako je Mesec u Škorpionu, ovo su zadovoljstva koja su samo vaša i želje koje ste čuvali samo za sebe, a jako želeli da se ostvare. Konačno, toga se dana opustite, zaboravite na svet i ljude, zaboravite na obaveze, dajte sebi malo oduška i pustite neka vam Uran probudi sreću, neka vas neko iznenadi i potpuno vam poremeti planove. Ne budite kontrolor, nemojte raditi sve po planu, jer možda neko ima mnogo bolje planove za vas od onih koje ste vi sistematski i racionalno pravili. Iznenađenje ovog puta donosi vam Venera.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD