Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. jula 2017.

Očekuje nas nedelja puna događaja i raznih nepredviđenih situacija. Imaćete uspona i padova, biće smeha i plača, radosti i tuge. Najviše će biti ljubavnih tema, jer će se Venera i Mars smenjivati u aspektima. Pored ljubavi, od kraja ove sedmice, možete očekivati poslovne uspehe i bolji statusni položaj.

Prvog dana Mesec ulazi u znak Bika, vrlo dobro i plodno mesto, gde bi ste se trebali dobro osećati. Ali nešto će te osećaje poremetiti, jer Venera istog dana pravi egzaktni kvadrat sa Neptunom, što razbija sve iluzije, sve slatke male laži pretvara u surovu bolnu realnost. Neki će shvatiti da je njihovoj vezi došao kraj, osetiće se prevarenim i razočaranim, ali kada bi sve sagledali iz realnog ugla, shvatili bi da se kraj nagoveštavao od samog početka, samo što nisu želeli da prihvate, a nisu želeli jer sve izgleda lepše kroz ružičaste naočare. Na kraju krajeva, ma koliko krivili partnera za laž i prevaru, shvatićete da ste u tom odnosu samo vi lagali i to same sebe sasvim svesno. Izbegavajte trgovinu ili pričanje o novcu, jer nije dan za to. Ako nešto trebate platiti, platite tada ili ako vam stigne neki račun na naplatu, nemojte ga ignorisati, jer ćete ovim plaćanjem platiti mnogo više od finansijskog duga -  jedan deo svoje karme, svojih pogrešnih akcija koje u nekom segmentu života prilično osećate kao prepreku, okolnosti ili boli.

U utorak i sredu, Venera će imati trigon sa Jupiterom dok će Merkur imati jedan jak i stabilan trigon sa Saturnom, pa se može reći da je pred vama jedna vrlo interesantna ljubavna avantura ili afera (Venera trigon Jupiter), kao i dolazak do nekih vrlo važniih dokumenata, papira i odluka. Venera ljubav oseća prema učenju, školama, pa i profesorima, gde se iz ljubavi najveća znanja rađaju, pa tako i vi možete doći do nekih saznanja koja će vam biti od koristi za donošenje nekih odluka ili jednostavno za upis na neki tečaj, školu ili privatne časove.

Iako će Merkur biti vrlo naklonjen donošenju odluka vezanih za ozbiljne događaje, ovo nisu dani za pokretanje bilo kakvih novih poslova. Mars je na svom stepenu pada i polako se približava samom kraju znaka Raka, što je najizazovnije i narizičnije mesto. Najbolje od svega je što konačno izlazi iz Raka i ulazi u znak Lava, pa samim ti smanjuje tenziju i ostavlja iza vas period koji je mnogima doneo razočarenja, gubitke, razne padove i lomove, kao i problematične porodične odnose (Mars u Raku). Zato, tih dana budite posebno mirni. Pokušajte na sve načine da ne reagujete burno i u afektu. Ali bićete itekako izazvani jer Mars pre napuštanja znaka Raka ima egzaktan kvadrat sa Uranom, pa su ovo vrlo burni i neočekivani stresni događaji. Klonite se nezgodnih situacija i ljudi sa kojima inače niste u najboljem odnosu ili sa onima koji su skloni konfliktima.   

Od četvrtka Mars ulazi u znak Lava i olakšava naredni period kada možete započeti određene poslove ili projekte i postići izuzetno dobar uspeh. Ali ništa od te energije nećete osetiti pre sledeće nedelje, jer u trenutku kada Mars ulazi u znak Lava, Sunce pravi kvadrat sa Uranom, pa kao da se neka priča, neki događaj nastavljaju.

U svakom slučaju budite oprezni, posebno sa strujom i vatrom ili nevremenom (Mars, Sunce kvadrat Uran). Takođe, može vas neka vest iznenaditi i stvoriti nepotrebne sukobe. Sve do poslednjeg dana ići će nekako promenljivo, jedan dan ćete biti u velikom stresu, drugog dana kao da ćete se odmarati od tog događaja da bi trećeg dana bilo kao i prvog, i tako sve u krug.

Tokom vikenda je izuzetno lepa situacija na nebu koja će se preneti i na sledeću nedelju. Mesec će imati konjunkciju sa Suncem, što govori da je Mesec mlad i da utiče na pokretanje poslova, njihov prosperitet i rast, pa bi te dane trebalo iskoristiti za započinjenje poslova i svega što biste želeli da raste i da se razvija. Nakon ulaska Sunca u kraljevski znak Lava, pred vama je izuzetno dobar i zdrav period, kako za ljubav tako i za posao. Možda do tada smislite neki plan i krenete u njegovo izvršavanje. Otvorite se, prepustite se pomoći anđela i pokušajte bar da napravite prvi korak, a nakon njega će svi ići lagano, kako samo možete da zamislite.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD