Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. jula 2017.

Očekuje nas nedelja puna događaja i raznih nepredviđenih situacija. Imaćete uspona i padova, biće smeha i plača, radosti i tuge. Najviše će biti ljubavnih tema, jer će se Venera i Mars smenjivati u aspektima. Pored ljubavi, od kraja ove sedmice, možete očekivati poslovne uspehe i bolji statusni položaj.

Prvog dana Mesec ulazi u znak Bika, vrlo dobro i plodno mesto, gde bi ste se trebali dobro osećati. Ali nešto će te osećaje poremetiti, jer Venera istog dana pravi egzaktni kvadrat sa Neptunom, što razbija sve iluzije, sve slatke male laži pretvara u surovu bolnu realnost. Neki će shvatiti da je njihovoj vezi došao kraj, osetiće se prevarenim i razočaranim, ali kada bi sve sagledali iz realnog ugla, shvatili bi da se kraj nagoveštavao od samog početka, samo što nisu želeli da prihvate, a nisu želeli jer sve izgleda lepše kroz ružičaste naočare. Na kraju krajeva, ma koliko krivili partnera za laž i prevaru, shvatićete da ste u tom odnosu samo vi lagali i to same sebe sasvim svesno. Izbegavajte trgovinu ili pričanje o novcu, jer nije dan za to. Ako nešto trebate platiti, platite tada ili ako vam stigne neki račun na naplatu, nemojte ga ignorisati, jer ćete ovim plaćanjem platiti mnogo više od finansijskog duga -  jedan deo svoje karme, svojih pogrešnih akcija koje u nekom segmentu života prilično osećate kao prepreku, okolnosti ili boli.

U utorak i sredu, Venera će imati trigon sa Jupiterom dok će Merkur imati jedan jak i stabilan trigon sa Saturnom, pa se može reći da je pred vama jedna vrlo interesantna ljubavna avantura ili afera (Venera trigon Jupiter), kao i dolazak do nekih vrlo važniih dokumenata, papira i odluka. Venera ljubav oseća prema učenju, školama, pa i profesorima, gde se iz ljubavi najveća znanja rađaju, pa tako i vi možete doći do nekih saznanja koja će vam biti od koristi za donošenje nekih odluka ili jednostavno za upis na neki tečaj, školu ili privatne časove.

Iako će Merkur biti vrlo naklonjen donošenju odluka vezanih za ozbiljne događaje, ovo nisu dani za pokretanje bilo kakvih novih poslova. Mars je na svom stepenu pada i polako se približava samom kraju znaka Raka, što je najizazovnije i narizičnije mesto. Najbolje od svega je što konačno izlazi iz Raka i ulazi u znak Lava, pa samim ti smanjuje tenziju i ostavlja iza vas period koji je mnogima doneo razočarenja, gubitke, razne padove i lomove, kao i problematične porodične odnose (Mars u Raku). Zato, tih dana budite posebno mirni. Pokušajte na sve načine da ne reagujete burno i u afektu. Ali bićete itekako izazvani jer Mars pre napuštanja znaka Raka ima egzaktan kvadrat sa Uranom, pa su ovo vrlo burni i neočekivani stresni događaji. Klonite se nezgodnih situacija i ljudi sa kojima inače niste u najboljem odnosu ili sa onima koji su skloni konfliktima.   

Od četvrtka Mars ulazi u znak Lava i olakšava naredni period kada možete započeti određene poslove ili projekte i postići izuzetno dobar uspeh. Ali ništa od te energije nećete osetiti pre sledeće nedelje, jer u trenutku kada Mars ulazi u znak Lava, Sunce pravi kvadrat sa Uranom, pa kao da se neka priča, neki događaj nastavljaju.

U svakom slučaju budite oprezni, posebno sa strujom i vatrom ili nevremenom (Mars, Sunce kvadrat Uran). Takođe, može vas neka vest iznenaditi i stvoriti nepotrebne sukobe. Sve do poslednjeg dana ići će nekako promenljivo, jedan dan ćete biti u velikom stresu, drugog dana kao da ćete se odmarati od tog događaja da bi trećeg dana bilo kao i prvog, i tako sve u krug.

Tokom vikenda je izuzetno lepa situacija na nebu koja će se preneti i na sledeću nedelju. Mesec će imati konjunkciju sa Suncem, što govori da je Mesec mlad i da utiče na pokretanje poslova, njihov prosperitet i rast, pa bi te dane trebalo iskoristiti za započinjenje poslova i svega što biste želeli da raste i da se razvija. Nakon ulaska Sunca u kraljevski znak Lava, pred vama je izuzetno dobar i zdrav period, kako za ljubav tako i za posao. Možda do tada smislite neki plan i krenete u njegovo izvršavanje. Otvorite se, prepustite se pomoći anđela i pokušajte bar da napravite prvi korak, a nakon njega će svi ići lagano, kako samo možete da zamislite.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD