Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10. jula 2017.

Prošle sedmice glavni akteri na nebu bili su Merkur i Mars. Ove je nedelje Merkur i dalje glavni igrač, ali njegovoj priči sada će se pridružiti i Venera, pa ako nebo bude zahtevno neka bar uzrok bude ljubav. Prelomni dan u kojem posebno morate biti pažljivi i oprezni je četvrtak kada Merkur bude ulazio u znak Lava, a Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Neptunom.

Prva dva dana Mesec će prolaziti znakom Škorpiona, gde je mesto njegovog pada, ali će imati protočne aspekte, u ponedeljak sa Suncem i Neptunom (Mesec trigon Sunce, trigon Neptun), a u utorak će Mesec praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Marsom. Tih dana raspoloženje može biti promenljivo. Često se Mesečev prolazak kroz ovaj znak oseća kao gubitak, čak i da ne budete imali razloga za brigu, ovo su strahovi, nemiri od nepoznatog, od neizvesnosti, od onoga što dolazi. Često te dane provedete u iščekivanju nekih neprijatnih događaja. Iako nećete možda imati razloga ovo će biti nešto unutrašnje, iskonsko. U ponedeljak aspekti sa Suncem i Neptunom svemu daju jedan dublji smisao. Sa Neptunom kreativnost je izuzetno jaka, pa je ovo svakako dan za sve umetnike, ali i za sve one koji se bave duhovnim razvojem. Utorak je više za strastvene i burne susrete, neretko i sukobe (Mesec u aspektu sa Plutonom i Marsom), ali kako su aspekti protočni, svaki će događaj i situacija imati dobar epilog. Često se nivo svesti razvija preko određenih bolnih spoznaja. Zato, šta god vam se bude događalo tih dana, vodiće do spoznaje i ličnog napretka.

U sredu Venera ulazi u znak Blizanaca, pa će mnoge ljubavi probuditi. Lakonogi Blizanaci krenuće na put ako treba i na kraj sveta, samo ako je ljubav u pitanju. Sada će se mnogi preko priča, poruka i raznih društvenih mreža zaljubiti. Ako ste planirali odmor, letovanje ili neki poslovni put, spremite se možda vas baš tamo čeka ljubav vašeg života, a možda i ona tajna i neplanirana. Sve može biti iznenada, neočekivano i pomalo frustrirajuće. Venerin ulazak u znak Blizanaca prati Merkur, koji će toga dana imati egzaktan kvadrat sa Uranom, pa će svakako ljubavi koje dolaze sa ovom Venerom biti vrlo neobične, dinamične, ekscentrične, a možda i stresne. Neki će se rešiti da iznenada promene svoj status i izaberu samostalan i nezavistan život. Narednih mesec dana ljubavi će dolaziti i prolaziti, nove će se rađati, a stare umirati. Napuštaćete sve što vas vezuje i obavezuje, a tražićete samo slodobne ljubavi, pozitivne ljude i neobavezne priče (Venera u Blizancima).

U sredu Merkur ulazi u znak Lava, kada i Sunce ima dva aspekta, pa će od svih dana ovo na neki način biti preloman. Merkur naglašava moć govora, teatralnost i vladarstvo, Sunce ga podržava svojom kreativnošću, dubokim duhovnim mislima i mudrošću (Sunce trigon Neptun), ali ponekad se te moći mogu sukobiti sa određenim propisanim, moralnim ili zakonskim normama (Sunce kvadrat Jupiter), što može izazvati dualnost i podvojenost.

Javiće se razni duhovnjaci, proroci i vidovnjaci. Jedan deo vas će se potpuno pronaći u tome, bićete ispunjeni i duhovno podržani, ali drugi deo, zapravo drugi delovi vas, predstavljeni kao vaše okruženje, mogu naići na otpor i osudu. Možete se naći pred nekim izuzetno dobrim govornikom, tetralnim i moćnim, ali kada se zavese spuste i predstava bude završena, javiće se sukob između vašeg budućeg Ja i vaših predaka. Razne situacije će vam se javljati tih dana i sve će one voditi ka ispitivanju vere. Jeste li sigurni da je put na kojem ste pravi put za vas? Da li je put vaše vere postojan ili privremen? Da li je put koji ste izabrali samo vaš izbor ili je nametnut od strane raznih moćnih, tetralnih govornika (Merkur u Lavu)? A to ćete jednostavno znati samo ako se vratite malo unazad i prisetite se događaja koji su prethodili tom putu. Ako ste nakon određenih poteškoća, životne velike dileme ili nekog gubitka zaželeli iskreno i od srca da vas ruka nekog Anđela povede, skloni i sačuva, a zatim naišli na sasvim slučajan natpis, reklamu ili čuli priču od treće osobe, velika je verovatnoća da ste na pravom putu. Međutim, ako vam je život bio prilično miran, bez trzavica i uzbuđenja, a onda ste od neke vrlo uticajne osobe čuli da morate da idete na neki seminar, predavanje i sl. zato što svi poznati idu tamo i to je prosto deo kulture, društva, onda sigurno niste na „putu kojim se ređe ide“. Duhovnost i unutrašnji razvoj je vrlo intimna i lična stvar, koja se vodi u tišini, o kojoj se ne priča, a opet se čuje, ali nikako nije stvar visokog društva, reklame i teatra.

Sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Venerom, pa ćete svakako imati susret ili poziv od nekoga sa kim možete o svemu razgovarati. Istoga dana i Mesec ulazi u znak Jarca, pa vam vikend ostaje da malo razmislite, sumirate događaje, najbolje je da se osamite ili budete u vrlo malom, ali odabranom društvu, jer u subotu Mesec pravi opoziciju sa Suncem, pa je preosetljivost naglašena. Zato, u noći punog Meseca osećajte, zaželite, budite tihi i budite u sebi. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD