Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10. jula 2017.

Prošle sedmice glavni akteri na nebu bili su Merkur i Mars. Ove je nedelje Merkur i dalje glavni igrač, ali njegovoj priči sada će se pridružiti i Venera, pa ako nebo bude zahtevno neka bar uzrok bude ljubav. Prelomni dan u kojem posebno morate biti pažljivi i oprezni je četvrtak kada Merkur bude ulazio u znak Lava, a Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Neptunom.

Prva dva dana Mesec će prolaziti znakom Škorpiona, gde je mesto njegovog pada, ali će imati protočne aspekte, u ponedeljak sa Suncem i Neptunom (Mesec trigon Sunce, trigon Neptun), a u utorak će Mesec praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Marsom. Tih dana raspoloženje može biti promenljivo. Često se Mesečev prolazak kroz ovaj znak oseća kao gubitak, čak i da ne budete imali razloga za brigu, ovo su strahovi, nemiri od nepoznatog, od neizvesnosti, od onoga što dolazi. Često te dane provedete u iščekivanju nekih neprijatnih događaja. Iako nećete možda imati razloga ovo će biti nešto unutrašnje, iskonsko. U ponedeljak aspekti sa Suncem i Neptunom svemu daju jedan dublji smisao. Sa Neptunom kreativnost je izuzetno jaka, pa je ovo svakako dan za sve umetnike, ali i za sve one koji se bave duhovnim razvojem. Utorak je više za strastvene i burne susrete, neretko i sukobe (Mesec u aspektu sa Plutonom i Marsom), ali kako su aspekti protočni, svaki će događaj i situacija imati dobar epilog. Često se nivo svesti razvija preko određenih bolnih spoznaja. Zato, šta god vam se bude događalo tih dana, vodiće do spoznaje i ličnog napretka.

U sredu Venera ulazi u znak Blizanaca, pa će mnoge ljubavi probuditi. Lakonogi Blizanaci krenuće na put ako treba i na kraj sveta, samo ako je ljubav u pitanju. Sada će se mnogi preko priča, poruka i raznih društvenih mreža zaljubiti. Ako ste planirali odmor, letovanje ili neki poslovni put, spremite se možda vas baš tamo čeka ljubav vašeg života, a možda i ona tajna i neplanirana. Sve može biti iznenada, neočekivano i pomalo frustrirajuće. Venerin ulazak u znak Blizanaca prati Merkur, koji će toga dana imati egzaktan kvadrat sa Uranom, pa će svakako ljubavi koje dolaze sa ovom Venerom biti vrlo neobične, dinamične, ekscentrične, a možda i stresne. Neki će se rešiti da iznenada promene svoj status i izaberu samostalan i nezavistan život. Narednih mesec dana ljubavi će dolaziti i prolaziti, nove će se rađati, a stare umirati. Napuštaćete sve što vas vezuje i obavezuje, a tražićete samo slodobne ljubavi, pozitivne ljude i neobavezne priče (Venera u Blizancima).

U sredu Merkur ulazi u znak Lava, kada i Sunce ima dva aspekta, pa će od svih dana ovo na neki način biti preloman. Merkur naglašava moć govora, teatralnost i vladarstvo, Sunce ga podržava svojom kreativnošću, dubokim duhovnim mislima i mudrošću (Sunce trigon Neptun), ali ponekad se te moći mogu sukobiti sa određenim propisanim, moralnim ili zakonskim normama (Sunce kvadrat Jupiter), što može izazvati dualnost i podvojenost.

Javiće se razni duhovnjaci, proroci i vidovnjaci. Jedan deo vas će se potpuno pronaći u tome, bićete ispunjeni i duhovno podržani, ali drugi deo, zapravo drugi delovi vas, predstavljeni kao vaše okruženje, mogu naići na otpor i osudu. Možete se naći pred nekim izuzetno dobrim govornikom, tetralnim i moćnim, ali kada se zavese spuste i predstava bude završena, javiće se sukob između vašeg budućeg Ja i vaših predaka. Razne situacije će vam se javljati tih dana i sve će one voditi ka ispitivanju vere. Jeste li sigurni da je put na kojem ste pravi put za vas? Da li je put vaše vere postojan ili privremen? Da li je put koji ste izabrali samo vaš izbor ili je nametnut od strane raznih moćnih, tetralnih govornika (Merkur u Lavu)? A to ćete jednostavno znati samo ako se vratite malo unazad i prisetite se događaja koji su prethodili tom putu. Ako ste nakon određenih poteškoća, životne velike dileme ili nekog gubitka zaželeli iskreno i od srca da vas ruka nekog Anđela povede, skloni i sačuva, a zatim naišli na sasvim slučajan natpis, reklamu ili čuli priču od treće osobe, velika je verovatnoća da ste na pravom putu. Međutim, ako vam je život bio prilično miran, bez trzavica i uzbuđenja, a onda ste od neke vrlo uticajne osobe čuli da morate da idete na neki seminar, predavanje i sl. zato što svi poznati idu tamo i to je prosto deo kulture, društva, onda sigurno niste na „putu kojim se ređe ide“. Duhovnost i unutrašnji razvoj je vrlo intimna i lična stvar, koja se vodi u tišini, o kojoj se ne priča, a opet se čuje, ali nikako nije stvar visokog društva, reklame i teatra.

Sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Venerom, pa ćete svakako imati susret ili poziv od nekoga sa kim možete o svemu razgovarati. Istoga dana i Mesec ulazi u znak Jarca, pa vam vikend ostaje da malo razmislite, sumirate događaje, najbolje je da se osamite ili budete u vrlo malom, ali odabranom društvu, jer u subotu Mesec pravi opoziciju sa Suncem, pa je preosetljivost naglašena. Zato, u noći punog Meseca osećajte, zaželite, budite tihi i budite u sebi. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD