Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10. jula 2017.

Prošle sedmice glavni akteri na nebu bili su Merkur i Mars. Ove je nedelje Merkur i dalje glavni igrač, ali njegovoj priči sada će se pridružiti i Venera, pa ako nebo bude zahtevno neka bar uzrok bude ljubav. Prelomni dan u kojem posebno morate biti pažljivi i oprezni je četvrtak kada Merkur bude ulazio u znak Lava, a Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Neptunom.

Prva dva dana Mesec će prolaziti znakom Škorpiona, gde je mesto njegovog pada, ali će imati protočne aspekte, u ponedeljak sa Suncem i Neptunom (Mesec trigon Sunce, trigon Neptun), a u utorak će Mesec praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Marsom. Tih dana raspoloženje može biti promenljivo. Često se Mesečev prolazak kroz ovaj znak oseća kao gubitak, čak i da ne budete imali razloga za brigu, ovo su strahovi, nemiri od nepoznatog, od neizvesnosti, od onoga što dolazi. Često te dane provedete u iščekivanju nekih neprijatnih događaja. Iako nećete možda imati razloga ovo će biti nešto unutrašnje, iskonsko. U ponedeljak aspekti sa Suncem i Neptunom svemu daju jedan dublji smisao. Sa Neptunom kreativnost je izuzetno jaka, pa je ovo svakako dan za sve umetnike, ali i za sve one koji se bave duhovnim razvojem. Utorak je više za strastvene i burne susrete, neretko i sukobe (Mesec u aspektu sa Plutonom i Marsom), ali kako su aspekti protočni, svaki će događaj i situacija imati dobar epilog. Često se nivo svesti razvija preko određenih bolnih spoznaja. Zato, šta god vam se bude događalo tih dana, vodiće do spoznaje i ličnog napretka.

U sredu Venera ulazi u znak Blizanaca, pa će mnoge ljubavi probuditi. Lakonogi Blizanaci krenuće na put ako treba i na kraj sveta, samo ako je ljubav u pitanju. Sada će se mnogi preko priča, poruka i raznih društvenih mreža zaljubiti. Ako ste planirali odmor, letovanje ili neki poslovni put, spremite se možda vas baš tamo čeka ljubav vašeg života, a možda i ona tajna i neplanirana. Sve može biti iznenada, neočekivano i pomalo frustrirajuće. Venerin ulazak u znak Blizanaca prati Merkur, koji će toga dana imati egzaktan kvadrat sa Uranom, pa će svakako ljubavi koje dolaze sa ovom Venerom biti vrlo neobične, dinamične, ekscentrične, a možda i stresne. Neki će se rešiti da iznenada promene svoj status i izaberu samostalan i nezavistan život. Narednih mesec dana ljubavi će dolaziti i prolaziti, nove će se rađati, a stare umirati. Napuštaćete sve što vas vezuje i obavezuje, a tražićete samo slodobne ljubavi, pozitivne ljude i neobavezne priče (Venera u Blizancima).

U sredu Merkur ulazi u znak Lava, kada i Sunce ima dva aspekta, pa će od svih dana ovo na neki način biti preloman. Merkur naglašava moć govora, teatralnost i vladarstvo, Sunce ga podržava svojom kreativnošću, dubokim duhovnim mislima i mudrošću (Sunce trigon Neptun), ali ponekad se te moći mogu sukobiti sa određenim propisanim, moralnim ili zakonskim normama (Sunce kvadrat Jupiter), što može izazvati dualnost i podvojenost.

Javiće se razni duhovnjaci, proroci i vidovnjaci. Jedan deo vas će se potpuno pronaći u tome, bićete ispunjeni i duhovno podržani, ali drugi deo, zapravo drugi delovi vas, predstavljeni kao vaše okruženje, mogu naići na otpor i osudu. Možete se naći pred nekim izuzetno dobrim govornikom, tetralnim i moćnim, ali kada se zavese spuste i predstava bude završena, javiće se sukob između vašeg budućeg Ja i vaših predaka. Razne situacije će vam se javljati tih dana i sve će one voditi ka ispitivanju vere. Jeste li sigurni da je put na kojem ste pravi put za vas? Da li je put vaše vere postojan ili privremen? Da li je put koji ste izabrali samo vaš izbor ili je nametnut od strane raznih moćnih, tetralnih govornika (Merkur u Lavu)? A to ćete jednostavno znati samo ako se vratite malo unazad i prisetite se događaja koji su prethodili tom putu. Ako ste nakon određenih poteškoća, životne velike dileme ili nekog gubitka zaželeli iskreno i od srca da vas ruka nekog Anđela povede, skloni i sačuva, a zatim naišli na sasvim slučajan natpis, reklamu ili čuli priču od treće osobe, velika je verovatnoća da ste na pravom putu. Međutim, ako vam je život bio prilično miran, bez trzavica i uzbuđenja, a onda ste od neke vrlo uticajne osobe čuli da morate da idete na neki seminar, predavanje i sl. zato što svi poznati idu tamo i to je prosto deo kulture, društva, onda sigurno niste na „putu kojim se ređe ide“. Duhovnost i unutrašnji razvoj je vrlo intimna i lična stvar, koja se vodi u tišini, o kojoj se ne priča, a opet se čuje, ali nikako nije stvar visokog društva, reklame i teatra.

Sledećeg dana Merkur pravi sekstil sa Venerom, pa ćete svakako imati susret ili poziv od nekoga sa kim možete o svemu razgovarati. Istoga dana i Mesec ulazi u znak Jarca, pa vam vikend ostaje da malo razmislite, sumirate događaje, najbolje je da se osamite ili budete u vrlo malom, ali odabranom društvu, jer u subotu Mesec pravi opoziciju sa Suncem, pa je preosetljivost naglašena. Zato, u noći punog Meseca osećajte, zaželite, budite tihi i budite u sebi. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD