Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Poruke Neptuna iz Riba po znacima

Neptun je konačno ušao u znak Riba u petak 03.02.2012. godine i narednih trinaest godina odašiljaće poruke iz nesvesnog na različite životne oblasti u zavisnosti od znaka kome pripadamo.

OVNOVI će imati najveći upliv ove suptilne energije na svoju podsvest, često zamagljujući onu ključnu reč «ja sam». Mnogi predstavnici ovog znaka u ovih 13 godina će biti osetljive psihe. Duhovi prošlosti počeće da se oglašavaju. Naglašena je intuitivnost, duhovnost, umetnost, ali i potreba za osamom. Za mlade pripadnike ovog znaka vreme je da otkriju svoje talente, ali i da se pripaze lagodnog života, kao i naklonostima ka opijatima, alkoholu i duvanu. Pripadnici znaka srednjeg doba trebaju imati neki životni cilj, kako ne bi poklekli pred bremenom obaveza i upali u depresivna stanja. Oni Ovnovi sa druge strane zakona bi trebali da koriguju svoje ponašanje kako nebi bili i sa druge strane rešetaka. Mnogi Ovnovi će doći u iskušenje tajnih ljubavnih veza, a za one slobodne – ovo će biti vreme romantičnih i nezaboravnih ljubavi. Neki će se osamiti ili okrenuti ka duhovnosti, božanskoj ljubavi ili pak početi da istražuju svoje nesvesno. Ovaj znak će u ovom periodu iznedriti mnoge osobe koje će biti poznate po svojim veštinama i talentima.

BIKOVI će Neptunove čari najviše osetiti kroz svoje planove i želje, prijatelje, klubove, društvo i kolektiv. Mnogi Bikovi će u krugovima svojih prijatelja naći ljubav. Neki će se odlučiti da pripadnu nekim dobrotvornim društvima, ustanovama, dok drugi mogu prići nekim duhovnim grupama, a ovde treba biti pažljiv zbog obmana, što posebno važi za mlađi svet. Opasnost preti od nerealnih očekivanja i želja kao i od loše procene prijatelja, gde može doći do razočaranja. Da do toga ne bi došlo važno je da je natalni Saturn dobro integrisan sa tom pričom. Treba izbegavati spletkarenja i ogovaranja. Oni Bikovi koji se bave neptunovskim zanimanjima (medicina, farmacija, ronjenje, nafta...) mogu osnovati svoja udruženja, koja mogu biti uspešna. Rođeni u ovom periodu će imati uticaj na društvo sa svojim umetničkim talentima, kao i humanošću.

BLIZANCIMA će Neptun najviše upliva imati na karijeru, status, kao i na ličnu projekciju u društvu. Kako Blizanci baš i nisu u skladu sa Ribama, vidimo kako će prpadnici ovog znaka ulagati velike napore ne bi li dostigli neku određenu poziciju ili status u društvu. Na tom putu mogu se koristiti raznim spletkama i lažima kako bi se domogli cilja, a posebno u oblastima trgovine (lekovima,opijatima), kao i u šou biznisu. Mnogim pripadnicima ovog znaka ukazaće se prilika da se dokažu na modnoj, glumačkoj ili muzičkoj sceni, pa će se baš među Blizancima rođenim u narenih 13 godina naći buduća velika svetska imena u ovim oblastima.

RAKOVIMA će se Neptunov uticaj najviše odraziti na duhovnost, svrhu postojanja, obrazovanje, putovanja. Rakovima ovaj Neptunov uticaj može doneti neočekivane daljine bilo da je u pitanju znanje ili putovanje. Mnogi će se odaslati u religiozne vode ili pak na transcendentalna putovanja, mnogi će otići na daleka ostrva, a neki će se «prosvetliti» kroz naučna otkrica – što je sve simbolika boravka Neptuna u Ribama, kao devetoj kući znaka Raka. Ovim inače osetljivim znakom biće pojačan senzibilitet, baš u oblastima duhovnosti i svrhe postojanja, te treba voditi računa da inače sanjalački duh ne «odleti» previše i ne izgubi kontakt sa ovozemaljskim vrednostima. Nekima će se ukazati prilika da putuju i vide najudaljenije krajeve, neki će svoja znanja usmeriti na istraživanja u oblasti medicine, a budući Rakovi u ovom periodu daće velike lekare, kao i vidovnjake i duhovne vođe.

LAVOVIMA Neptun donosi izazov na polju duboke spoznaje sebe i vrednosti svega naspram vas. Mnogim Lavovima u ovom periodu će teme kao ezoterija, smrt i onostrano, postati privlačne. Počeće da ispoljavaju svoje ekstrasenzorske sposobnosti i u tome mogu postati vrlo uspešni. Takođe za one Lavove koji su više «zemlji» skloni, pažnju će okupirati pitanja osiguranja, kredita, kao i novac drugih ljudi. Međutim ne treba zaboraviti da Neptun može dati lažnu ili pak previše idealizovanu sliku svemu, pa treba biti obazriv sa tuđim novcem. Pri proceni vrednosti drugih moguće su greške, pa će ovde najpre važiti ono zlatno pravilo «dvaput meri jednom seci». Naime, sa Neptunom u njihovoj osmoj kući – neki Lavovi upravo mogu imati problema sa osiguravajućim društvima i nasledstvom. Treba imati širom otvorene oči pri ulasku u kredite, kako trenutni problem ne bi postao veći kasnije. Ne treba zajmiti kao i davati na pozajmicu sume koje niste spremni oprostiti. Za one koji moraju na hiruški sto, savet je da konsultuju nekoliko lekara.

DEVICE će Neptunov uticaj osetiti u odnosu sa svima preko puta njih – dakle kroz javnost, partnerske odnose i sud. Za Device koje će u ovom periodu ući u bračne vode postoji mogućnost da idealizuju svog partnera, pa da se posle trinaest godina probude neznajući kako je to sve njima moglo da se desi, ali ovo iskustvo će svakako obogatiti one koji su spremni da isključe svoj kalkulator i da se prepuste snu. Za one koje su već u braku postoji bojazan da imaju iskušenja u tajnim vezama,prevarama, kao i sebeobmanjvanju da je u odnosima sve u redu iz straha da ostanu same. Pojaviće se osećaj da ne pripadaju okolini u kojoj su. Neke tajne u ovom periodu mogu izaći na videlo i postati javne. One Device koje se bave neptunovskim zanimanjima (medicina, televizija, gluma) mogu imati uspeha u javnom životu, pa se mogu očekivati i ovi izumi na tom polju baš od ljudi koji će se u znaku Device roditi u ovom periodu.

VAGAMA će Neptun obojiti svakodnevnicu, navike, rođake, zdravlje. Vagama sam početak ovog perioda može biti problematičan – pogotovu kako je i Saturn u njihovom znaku. Sa jedne strane rutina a sa druge, dezorjentisanost – sa jedne strane prošlost, a sa druge budućost – suprotnosti koje su prisutne svakodnevno. Šta je lek – naravno, sadašnjost! Stoga će mnoge Vage u ovom periodu naučiti važnost sadašnjeg trenutka, no neki će biti primorani na to kroz pogoršanje zdravstvenog stanja i to posebno psihosomatike i hormonalnog statusa. Sve dijagnoze koje se donose u ovom periodu moraju proći reviziju i po nekoliko puta. Treba uneti mir i rutinu u svakodnevnicu i u tome bi meditacija mogla pomoći. Neke Vage će osetiti nepripadnost okruženju na svome radnom mestu, mnoge će doživeti ljubavne avanture, a neke obmane, spletke, pa i gubitke radnog mesta.

ŠKORPIONIMA Neptun može doneti čaroliju, kreativnost i špekulacije. Neki Škorpioni će u ovom periodu doživeti pravu ljubavnu romansu. Oni koji se bave umetničkim radom će imati izuzetnu inspiraciju i stvaralačku moć. Za one koji imaju problema oko dobijanja svog potomstva ovo je period gde mogu da ga ostvare, bilo uz pomoć medicine ili pak mogu da se odluče na usvajanje dece. Trudnice u ovom periodu moraju redovno ići na kontrole i pratiti rast ploda. Mladi bi trebalo da vode računa o kontracepciji. Oni Škorpioni čija će deca biti u adolescentskom periodu, moraju povećati kontrolu nad njima, jer se deca mogu otrgnuti i podleći raznim porocima. Nekim Škorpionima će se posrećiti i u igrama na sreću i raznim špekulacijama. Sa Neptunom se nikad ne zna, ali je ovo ipak period povećane kreativnosti i nadahnuća za sve Škorpione, te ga treba iskoristiti.

STRELČEVIMA će se Neptunov uticaj najviše odraziti na porodicu, intimni deo ličnosti i osećanja. Gresi ili dobra dela predaka će u ovom periodu Strelčevima odrediti sudbinu. Mnogi Strelčevi će u ovom periodu imati poplavu bilo da je reč o osećanjima – ili da se radi o realnoj poplavi u kući. Za one koji se tek pripremaju da izgrade svoj dom ne bi bilo loše da prekontrolišu prisustvo podzemnih voda i da se raspitaju o zemlji na kojoj nameravaju da sagrade dom. Neki Strelčevi će svoj dom zasnovati jako daleko od mesta na kome su rođeni. Savet svima Strelčevima je da se sete da, koliko god daleko da su otišli – ono što traže nalazi se unutar njih samih.

JARČEVI se u ovom trinestogodišnjem periodu mogu osetiti pometeno na polju razmišljanja, odluka, saobraćaja, kao i svakog vida komunikacije – što njima baš i nije svojstveno. Pad koncentracije, ali u isto vreme i pojačana intuicija, može zbuniti ambiciozne Jarčeve. Mogući su nesporazumi sa braćom, sestrama, kao i bliskim rođacima. Neki Jarčevi će otkriti svoje pesničke talente dok će drugi pokazati umeće rukama. Tako se u ovom periodu baš u znaku Jarca rađaju budući iscelitelji, slikari, pesnici i političari...

VODOLIJE će najviše osetiti Neptuna na polju finansija i ličnih vrednosti. Mnoge Vodolije će u ovom periodu osetiti kao da im novac izmiče. Mogu biti loši u proceni oko finansija, ulaska u kredit ili, pak, pozajmljivanja novca. Takođe mogu imati problema oko procene lične vrednosti, tako da im je stalno potrebno mišljenje drugih. Novac mogu trošiti na daleka putovanja, kao i na umetnine. Takođe u ovom periodu treba da povedu računa o svojoj ishrani, a naročito o tečnostima koje konzumiraju – bilo da je u pitanju voda ili alkohol. U ovom periodu ovaj znak iznedriće mnoge poznate muzičare.

RIBE imaju tu čast da osete dejstvo Neptuna na svojoj koži, ali kako je on u svom znaku nadajmo se njegovom najlepšem zraku. Svakako, većina Riba će se u ovom periodu osetiti zanosno, mistično, inspirativno, sanjalački, kao da su na oblacima. Može se desiti da vas okolina ne može jasno sagledati, baš kao i ni vi sami sebe. Ono o čemu bi trebalo povesti računa je svakako imuni sistem. Vaš senzibilitet će biti još više izražen, pa je ovo vreme najbolje iskoristiti za bavljenjem bilo kojim vidom umetnosti. U narednih 13 godina možemo očekivati decu u znaku Riba sa posebnim psihičkim sposobnostima – od kojih će neki kanalisati izuzetno Znanje iz Viših sfera.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD