Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.05. do 05.06.2017.

Sedmica počinje Mesecom u znaku Raka koji pravi kvadrate sa Venerom i Uranom. Iako je u svom sedištu i dobrom dostojanstvu, izazovni aspekti već nagoveštavaju izazove koji vam predstoje ove sedmice. Istog dana će promeniti znak i ući u znak Lava, pa će umesto emocija (Mesec u Raku) tada biti naglašen ego i karakter.

Prvog dana na nebu je jedan vrlo jak karmički aspekt koji će probuditi sve pretke, izazvati sve sukobe, sve situacije u kojima vam je bilo teško, zbog čega ste i odustajali. Iako Merkur nije retrogradan, vratiće vas Saturn na staro i suočiće vas sa onim što niste uspeli da savladate, sa okolnostima, sa svim započetim, suočiće vas sa sobom. Koliko ste spremni da se ponovo suočite sa svim, sada ćete videti. Ili ćete uspeti ili odustati. Saturn u opoziciji sa Marsom doneće neke teške misli i otežaće komunikaciju. Budite spremni na ljute i nekompromisne sagovornike (Mars u Blizancima). Kako god budete izazvani, šta god vam budu rekli, setite se da to ne govore oni... i da ukoliko odgovorite to nećete biti vi, to će biti neke davne priče, neki dedovi će nastaviti svoje ratove preko vas. Ne dozvolite im i ne učestvujte u njihovim borbama. Mudro se povucite (Saturn u Strelcu) i čekajte polako da aspekt počne da slabi.

Budite oprezni u saobraćaju. Odložite neki daleki put, ukoliko to bude moglo ili bar ne planirajte da putujete u ovoj sedmici, pogotovo ako je to put u inostranstvo. Na mundanom nivou su mogući problemi u vazdušnom saobraćaju, ali sa Marsom u Blizancima ovo su ljuti i osvetnički nastrojeni ljudi, naoružani i opasni. Izbegavajte mesta javnih okupljanja.

Sredinom sedmice Mars će praviti sekstil sa Uranom, dok će Merkur biti u vrlo dobrom aspektu sa Plutonom. Ovi jaki protočni aspekti donose snagu i bude volju i gurnuće vas u vatru da započnete, da se aktivirate i da uradite nešto vrlo revolucionarno (Mars sekstil Uran). Tu je i Merkur koji razmišlja o promenama, i planira ih, a koji je spreman i na potpunu transformaciju (Merkur trigon Pluton). Sa ovim aspektima, iako su protočni i pokreću originalne i kreativne stvari u vama, budite ipak oprezni, jer sa ovakvom energijom treba znati rukovati. Ona je poput snažnog i jakog sportskog auta, pa ukoliko niste dobar vozač, lako možete stradati. U ovom slučaju, ako niste osoba koja je spremna da ide od dna da bi postigla vrh ili niste spremni na „sve ili ništa“ zarad ostvarenja svog cilja, već ste osoba „kratkog dometa“ i živite u krugu malih mogućnosti, skromnih želja i ne odskačete previše od sredine i okruženja u kojem živite, ovaj aspekt vas neće mnogo dotaći. Možete jedino biti nekih nepredviđenih okolnosti na putu, možda ćete sresti neku po vama vrlo „čudnu“ osobu ili ćete slaviti sa rođakom ili komšijom kupovinu novog auta, tačnije motora (Mars sekstil Uran).

Ovi aspekti biće vrlo naglašeni i sledećeg dana, kada je i Venera naglašena, jer će praviti aspekt sa Saturnom, pa će jedno od iznenađenja biti i susreti starih ljubavi (Venera trigon Saturn). Kako je ovo vrlo strastvena Venera i ona ne razmišlja puno o posledicama niti ima vremena za razmišljanje (Venera u Ovnu), bićete u stanju da uradite vrlo nepredvidive stvari (Venera konjunkcija Uran). Ta će se energija vrlo osetiti u subotu, kada Mesec bude ušao u znak Vage, pa sve što se događa biće vezano za odnose, a vi kao da ćete imati svega dva dana da sretnete nekog, oživite ljubav i pobegnete sa njim u nepoznato. Koliko će ta odluka biti dobra, to ipak mnogo zavisi od vas i vaših ličnih aspekata. Na nebu je samo mogućnost pružena, a ukoliko se i na vašem ličnom nivou otvaraju slični aspekti, ovu situaciju nećete moći da propustite. Ako ste pak razmišljali da se raziđete sa partnerom, ovo je slika pakovanja kofera u rekordno brzom roku i sedanja u avion... za negde... ali gde idete to niti znate niti ćete planirati, samo ćete tog trenutka znati da to što želite želite Sada i Odmah.

A na kraju sedmice, moraćete da se suočite sa samim sobom i razmislite da li su neke odluke bile pametne, da li su poslovi koje ste sklopili u poslednje vreme bili dobri i prosperitetni ili ishitreni i nagli. Ako budete bili ponosni na svoje poslovne poduhvate, čuvajte zdravlje. Izbegavajte sumnjivu hranu, posebno pića (Sunce kvadrat Neptun). Moguća opasnost od trovanja, virusa i alergija, generalno vam vitalnost može biti oslabljena, kao i imunitet. A Mars vam može doneti neki pad. Ako ste pozvani na porodičan ručak, onda je bolje da vas zahvati neki virus nego da doživite ono što vam Mars u znaku svog pada (Mars u Raku) može prirediti od onih od kojih to najmanje očekujete, od porodice. Ponekad je i glavobolja bolja od porodičnog bola. Period koji je pred vama može vam doneti problematične porodične odnose, kao i poslovne poteškoće kod svih koji imaju svoj privatni, porodični biznis ili se bave nekretninama. Bilo da je porodica, bilo da je posao, osetićete emotivni bol. Najjače Mars deluje prvih nekoliko dana kad promeni znak, zato se primirite nekoliko dana, a onda će sve izgledati ne baš idealno, ali prihvatljivije i ne tako tragično.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD