Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

30. januar do 05. februar 2012

Na dinamizam ove sedmice uticaće primarno odnos Venere i Marsa, koji će tek u četvrtak formirati opoziciju, a istovremeno i jedini planetarni aspekt ove nedelje, stavljajući tako fokus na odnos, budući da su ove planete prirodni signifikatori primarne suprotnosti izražene kroz polaritet (žensko/muško, Jin/Jang), ali istovremeno i faktori privlačenja. Kako je u pitanju opozicija to je  svakako pred nama egzotičnih sedam dana tokom kojih će veoma zaljubljena, egzaltirana Venera u Ribama pokušavati na najsuptilinije načine da privuče pažnju za ljubav i zadovoljstvo neraspoloženog Marsa u Devici. Opozicija će dovesti do kulminacije 02.02. kada mnoge Venere mogu biti povređene od strane Marsa koji pozicijom u Devici ne pokazuje interesovanje za njene kvalitete i želje (znak Venerinog pada). No, iz drugog ugla posmatrano naša Venerica pozicijom u Ribama trenutno ni ne teži sumnjičavom, analitičnom, nesigurnom, na posao usmerenom Marsu, koji u ovom znaku ne pokazuje dovoljno hrabrosti tipične za Aresa, već njena egzaltacija potiče od osećanja koja gaji prema Jupiteru ili Neptunu, a koja će kulminirati poslednjeg dana sedmice kada će dostići vrhunac dolaskom na sam stepen svoje egzaltacije. I onda ovu opoziciju možemo posmatrati kao neprijatan susret sa bivšim partnerom (retrogradni Mars), koji malicioznošću, kritikom može uznemiriti Veneru, ali ne i poljuljati njenu veru, ljubav i nadu koju pronalazi primarno u sebi i onome što oseća, ma kako da to može biti i nerealno. Ovo je i ponovljena neprijatna situacija, sukob sa partnerom, koji odavno sumnja na Venerino neverstvo, a koja se sada više ne libi da to pokaže, jer oseća da je ta druga osoba odavno više voli (Jupiter u Biku), i da je spremna da tu vezu i konkretizuje (Jupiter krenuo direktno i dolazi na stepen Mesečeve egzaltacije u toku nedelje).

Na opštem nivou ova opozicija doneće razmimoilaženje po pitanju osnovnih načela o čemu god da je reč. Ovo su idealisti koje vode najčistija uverenja suprotstavljeni zdravorazumskim neistomišljenicima kojima je za sve potreban dokaz, ovo je pobeda istine nad sumnjom, lepog nad praktičnim, ljubavi nad proračunatošću, ovo je deviza „Vodite ljubav a ne rat!“...

Da je ove sedmice početak perioda pobede onog najčistijeg u nama, gde Venera ima najbitniju ulogu, upućuje i konačni prelazak Neptuna u znak Riba (petak), znak Venerine egzaltacije, znak najčistije, najistinskije vere, gde će Neptun boraviti do 2025, i tokom kojeg će taj najdublji i najiskreniji deo nas biti na proveri. A ta provera može biti i bolna ukoliko nismo iskreni, najpre sa sobom, a potom i sa drugima, jer u Ribama su pohranjeni svi strahovi koji primarno kroje našu sudbinu. Ovo potvrđuje i mit koji se vezuje za znak Riba, za Afroditu i Erosa, koji je vrlo srodan sa mitom koji je vezan za sazvežđe Jarca, a gde je Egocerus (jarac/riba) primarni STRAH koji rađa drugi, pa naredni... I do 2025, sa Plutonom u Jarcu i Neptunom u Ribama na proveri će biti svi naši strahovi, probuđeni da bi se prevazišli. No, bez dovoljno vere, čistote, iskrenosti svaki probuđeni strah može roditi novi.

Ova sedmica je vrlo važna jer inicira početak tog perioda, na šta upućuje i pozicija Venere na Fum Al Samakahu na početku sedmice, zvezdi iz sazvežđa Riba prirode Venera/Mars, pri čemu je i Mesec istovremeno na zvezdi Al Ferg iz istog sazvežđa, dok je Merkur (i kao Marsov dispozitor) na zvezdama iz sazvežđa Jarca, pa uz opoziciju Venere i Marsa koja sledi, imamo snažnu sliku opasnosti kojoj možemo biti izloženi, strahu koji može biti probuđen, posebno u blizini mora, na velikim slavljima, ili, pak, u ratnim uslovima, na isti način na koji su Afrodita i Eros bili uplašeni, ili sam Egocerus. Ovo je i zvuk sirena koje najavljuju opasnost, ili ambulatnih kola koja prevoze nastradale u nekoj nesreći koja ima veze i sa nekom vodom. No, kako Venera dispozituje u Bika preko Jupitera, a od petka (nakon opozicije sa Marsom) preko Neptuna u Ribe, uz dolazak na stepen sopstvene egzaltacije, to ovo obećava i umiranje strahova na kraju, prevazilaženje opasnosti, a s druge strane i usvajanje najvećih znanja jer se sazvežđe Riba vezuje i za najvišu duhovnost. Stoga tokom ove sedmice možemo očekivati i sjajna duhovna predavanja, upravo u sferi isceljivanja, prevazilaženja strahova, povezivanja sa svojim najčistijim delom.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Veneru povezanu sa znakom Riba, Neptunom, a primarno oni sa Venerom u lošem odnosu sa Marsom. Aktivni će biti i svi koji žive mit Erosa i Afrodite, kao i oni koji su konektovani na mit o Egocerusu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD