Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

30. januar do 05. februar 2012

Na dinamizam ove sedmice uticaće primarno odnos Venere i Marsa, koji će tek u četvrtak formirati opoziciju, a istovremeno i jedini planetarni aspekt ove nedelje, stavljajući tako fokus na odnos, budući da su ove planete prirodni signifikatori primarne suprotnosti izražene kroz polaritet (žensko/muško, Jin/Jang), ali istovremeno i faktori privlačenja. Kako je u pitanju opozicija to je  svakako pred nama egzotičnih sedam dana tokom kojih će veoma zaljubljena, egzaltirana Venera u Ribama pokušavati na najsuptilinije načine da privuče pažnju za ljubav i zadovoljstvo neraspoloženog Marsa u Devici. Opozicija će dovesti do kulminacije 02.02. kada mnoge Venere mogu biti povređene od strane Marsa koji pozicijom u Devici ne pokazuje interesovanje za njene kvalitete i želje (znak Venerinog pada). No, iz drugog ugla posmatrano naša Venerica pozicijom u Ribama trenutno ni ne teži sumnjičavom, analitičnom, nesigurnom, na posao usmerenom Marsu, koji u ovom znaku ne pokazuje dovoljno hrabrosti tipične za Aresa, već njena egzaltacija potiče od osećanja koja gaji prema Jupiteru ili Neptunu, a koja će kulminirati poslednjeg dana sedmice kada će dostići vrhunac dolaskom na sam stepen svoje egzaltacije. I onda ovu opoziciju možemo posmatrati kao neprijatan susret sa bivšim partnerom (retrogradni Mars), koji malicioznošću, kritikom može uznemiriti Veneru, ali ne i poljuljati njenu veru, ljubav i nadu koju pronalazi primarno u sebi i onome što oseća, ma kako da to može biti i nerealno. Ovo je i ponovljena neprijatna situacija, sukob sa partnerom, koji odavno sumnja na Venerino neverstvo, a koja se sada više ne libi da to pokaže, jer oseća da je ta druga osoba odavno više voli (Jupiter u Biku), i da je spremna da tu vezu i konkretizuje (Jupiter krenuo direktno i dolazi na stepen Mesečeve egzaltacije u toku nedelje).

Na opštem nivou ova opozicija doneće razmimoilaženje po pitanju osnovnih načela o čemu god da je reč. Ovo su idealisti koje vode najčistija uverenja suprotstavljeni zdravorazumskim neistomišljenicima kojima je za sve potreban dokaz, ovo je pobeda istine nad sumnjom, lepog nad praktičnim, ljubavi nad proračunatošću, ovo je deviza „Vodite ljubav a ne rat!“...

Da je ove sedmice početak perioda pobede onog najčistijeg u nama, gde Venera ima najbitniju ulogu, upućuje i konačni prelazak Neptuna u znak Riba (petak), znak Venerine egzaltacije, znak najčistije, najistinskije vere, gde će Neptun boraviti do 2025, i tokom kojeg će taj najdublji i najiskreniji deo nas biti na proveri. A ta provera može biti i bolna ukoliko nismo iskreni, najpre sa sobom, a potom i sa drugima, jer u Ribama su pohranjeni svi strahovi koji primarno kroje našu sudbinu. Ovo potvrđuje i mit koji se vezuje za znak Riba, za Afroditu i Erosa, koji je vrlo srodan sa mitom koji je vezan za sazvežđe Jarca, a gde je Egocerus (jarac/riba) primarni STRAH koji rađa drugi, pa naredni... I do 2025, sa Plutonom u Jarcu i Neptunom u Ribama na proveri će biti svi naši strahovi, probuđeni da bi se prevazišli. No, bez dovoljno vere, čistote, iskrenosti svaki probuđeni strah može roditi novi.

Ova sedmica je vrlo važna jer inicira početak tog perioda, na šta upućuje i pozicija Venere na Fum Al Samakahu na početku sedmice, zvezdi iz sazvežđa Riba prirode Venera/Mars, pri čemu je i Mesec istovremeno na zvezdi Al Ferg iz istog sazvežđa, dok je Merkur (i kao Marsov dispozitor) na zvezdama iz sazvežđa Jarca, pa uz opoziciju Venere i Marsa koja sledi, imamo snažnu sliku opasnosti kojoj možemo biti izloženi, strahu koji može biti probuđen, posebno u blizini mora, na velikim slavljima, ili, pak, u ratnim uslovima, na isti način na koji su Afrodita i Eros bili uplašeni, ili sam Egocerus. Ovo je i zvuk sirena koje najavljuju opasnost, ili ambulatnih kola koja prevoze nastradale u nekoj nesreći koja ima veze i sa nekom vodom. No, kako Venera dispozituje u Bika preko Jupitera, a od petka (nakon opozicije sa Marsom) preko Neptuna u Ribe, uz dolazak na stepen sopstvene egzaltacije, to ovo obećava i umiranje strahova na kraju, prevazilaženje opasnosti, a s druge strane i usvajanje najvećih znanja jer se sazvežđe Riba vezuje i za najvišu duhovnost. Stoga tokom ove sedmice možemo očekivati i sjajna duhovna predavanja, upravo u sferi isceljivanja, prevazilaženja strahova, povezivanja sa svojim najčistijim delom.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Veneru povezanu sa znakom Riba, Neptunom, a primarno oni sa Venerom u lošem odnosu sa Marsom. Aktivni će biti i svi koji žive mit Erosa i Afrodite, kao i oni koji su konektovani na mit o Egocerusu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD