Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17.04.2017.

Ako ste mislili da ćete se malo odmoriti kada krajem sledeće sedmice Venera konačno krene direktno, grdno ste se prevarili. Aspekti na nebu još uvek vas vraćaju u prošlost, nameću vam nezavršene stvari i odnose, a sa njima i karmičke, tj.sudbinske događaje, koje ne možete promeniti niti izbeći. Kako se nositi sa tim? Pa samo pustite i prihvatite. Ako je bolno, dišite i izbacite svu težinu koja vas pritiska, neka svakim izdahom izađe po jedna mala bol dok potpuno do poslednje ne izbacite iz sebe onaj osećaj koji vas pritiska i brine. Ako je tuga, primite je, priglite je, a zatim kroz suze pustite neka isteče poput reke i ode u nepovrat. Ako je pak sreća, onda ste vi jedan od retkih ljudi koji prosperira onda kada su mnogi slomljeni, ali ako je već tako onda sreću ne puštajte. Uhvatite je i čuvajte je, negujte u srcu i ona će se polako širiti na sve oko vas.

A prvog dana kada Mesec bude bio u znaku Vage, Merkur polako kreće retrogradno. U ovoj sedmici će obe planete biti retrogradne i Merkur i Venera, pa su mogućnosti da neke stvari zabrljate ili pogrešno procenite izuzetno velike. Merkur i Venera često idu zajedno, sekstil je najširi aspekt koji mogu napraviti, a opet nema svako kontakt ovih dveju planeta. Kada se ove planete nađu u konjunkciji, to često daje slatkorečivog govornika, pesnika ili pisca, lepotu u izražavanju, ali i  ljubavi na putu, ljubav preko pisama, mail-ova, telefona. Međutim, ono što vas može zadesiti jeste  da imate kombinaciju ovih planeta, da imate dara i talenta, ali i da je jedna od njih retrogradna. Češće je Merkur retrogradan, ali ako je kojim slučajem Venera, onda to nisu tako ugodne situacije ili događaji. Nije ona malefik, ali opet kada je ljubav u pitanju možete se naći uvek na pogrešnom mestu u pravo vreme ili u pogrešno vreme sa pravom osobom i sve tako naopako u disharmoniji i disbalansu i ma kako pokušavali da spojite bar dve od tri stvari, uvek ćete imati osećaj da vam sreća izmiče iz ruku, jer je sreća nešto što dolazi samo, vi je ne možete uhvatiti, planirati ni posedovati. Takva situacija se dešava i sada na nebu, pa vam se i slične okolnosti mogu nametati.

Budite oprezni šta i kome govorite, kakve komentare dajete, kada i gde stavljate svoj potpis, a najbolje bi bilo da se suzdržite od potpisivanja bilo kakvih važnih dokumenata.

U utorak je Mesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, pa se čuvaje ozbiljnih razgovora sa partnerom, jer su ovde najviše partnerski odnosi prozvani (Mesec u Vagi opozicija Sunce). Narednih dana sa Mesecom u padu (Mesec u Škorpionu) imaćete utisak da ste emotivno slabi, da vas nešto pritiska ili da ste neke događaje sami prouzrokovali i sada može da vas progoni osećaj krivice i kajanja. Kako je na nebu prilično jaka retrogradnost, ovo su karmički susreti, koje iz nekog razloga ne možete izbeći. Bez novca lako možete da ostanete, ali nemojte žaliti, jer ste sve to na nekom nivou morali da platite. Ovo je period u kojem ništa bez razloga ne stiže na naplatu, ali biće i onih koji bi želeli da mogu da plate i da vrate one koje vole. Oni koji imaju slične planete u svom horoskopu, i u istoj retrogradnosti mogu se suočiti sa emotivnim gubitkom kroz neki smrtni slučaj osobe koja im je posebno bliska i draga. Iako je teško, pustite je neka ode sa Anđelima, jer sa retrogradnom Venerom Anđeli otvaraju vrata dobrim dušama.

A kako sedmica bude polako odmicala, Sunce će u Ovnu napraviti egzaktnu konjunkciju sa Uranom, pa evo i slike raznih pobunjenika, onih koji su se odvažili i sada traže potpunu slobodu. Kako je Uran transcedentna planeta, ovaj aspekt će dosta uticati na mundane događaje, gde će biti prozvani svi oni koji su na vlasti, na visokim i vodećim pozicijama (Sunce u Ovnu). Kad Sunce stigne do Urana, doći će do pobune i sukoba, ali kako je Sunce u ovom znaku izuzetno dobro postavljeno (Sunce u egzaltaciji) pobuna može biti samo prolaznog karaktera ili bez nekog posebnog osnova. Možda je ne bi ni bilo da se svako bavio svojim poslom ili da situaciju mogu sagledati iz šireg ugla, a to je da nisu drugi krivi za vaše neuspehe i nezadovoljstva. Neće promena na fizičkom nivou promeniti ljudske sudbine, već je svest ta koja se treba menjati, a od koje sve ostale promene same dolaze.

I tako, neke će se stvari možda i stišati, neka će se nova obećanja dati (retrogradni Merkur), koja već po Merkuru znate da li će biti ostvarena, ali svejedno (retrogradni Merkur), bar će Venera malo da predahne i popusti, konačno će krenuti direktno, još uvek u znaku Riba, ali će se bar neke stvari pokrenuti. Konačno ćete dočekati da vam se javi, da vas izvede i da razgovara, koga god da ste čekali, s kime god da ste planirali.

Ostavite obaveze za poslednji trenutak, ostavite poslove neka čekaju, a vi ruku pod ruku sa onim ko vam srce ispunjava, sa onim na čiji pomen zatreperite, jer Mesec u Strelcu nosi jedno lepo iskustvo, pa ga iskoristite i zaplešite prvi prolećni ples, a od ljubavi napravite čaroliju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD