Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17.04.2017.

Ako ste mislili da ćete se malo odmoriti kada krajem sledeće sedmice Venera konačno krene direktno, grdno ste se prevarili. Aspekti na nebu još uvek vas vraćaju u prošlost, nameću vam nezavršene stvari i odnose, a sa njima i karmičke, tj.sudbinske događaje, koje ne možete promeniti niti izbeći. Kako se nositi sa tim? Pa samo pustite i prihvatite. Ako je bolno, dišite i izbacite svu težinu koja vas pritiska, neka svakim izdahom izađe po jedna mala bol dok potpuno do poslednje ne izbacite iz sebe onaj osećaj koji vas pritiska i brine. Ako je tuga, primite je, priglite je, a zatim kroz suze pustite neka isteče poput reke i ode u nepovrat. Ako je pak sreća, onda ste vi jedan od retkih ljudi koji prosperira onda kada su mnogi slomljeni, ali ako je već tako onda sreću ne puštajte. Uhvatite je i čuvajte je, negujte u srcu i ona će se polako širiti na sve oko vas.

A prvog dana kada Mesec bude bio u znaku Vage, Merkur polako kreće retrogradno. U ovoj sedmici će obe planete biti retrogradne i Merkur i Venera, pa su mogućnosti da neke stvari zabrljate ili pogrešno procenite izuzetno velike. Merkur i Venera često idu zajedno, sekstil je najširi aspekt koji mogu napraviti, a opet nema svako kontakt ovih dveju planeta. Kada se ove planete nađu u konjunkciji, to često daje slatkorečivog govornika, pesnika ili pisca, lepotu u izražavanju, ali i  ljubavi na putu, ljubav preko pisama, mail-ova, telefona. Međutim, ono što vas može zadesiti jeste  da imate kombinaciju ovih planeta, da imate dara i talenta, ali i da je jedna od njih retrogradna. Češće je Merkur retrogradan, ali ako je kojim slučajem Venera, onda to nisu tako ugodne situacije ili događaji. Nije ona malefik, ali opet kada je ljubav u pitanju možete se naći uvek na pogrešnom mestu u pravo vreme ili u pogrešno vreme sa pravom osobom i sve tako naopako u disharmoniji i disbalansu i ma kako pokušavali da spojite bar dve od tri stvari, uvek ćete imati osećaj da vam sreća izmiče iz ruku, jer je sreća nešto što dolazi samo, vi je ne možete uhvatiti, planirati ni posedovati. Takva situacija se dešava i sada na nebu, pa vam se i slične okolnosti mogu nametati.

Budite oprezni šta i kome govorite, kakve komentare dajete, kada i gde stavljate svoj potpis, a najbolje bi bilo da se suzdržite od potpisivanja bilo kakvih važnih dokumenata.

U utorak je Mesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, pa se čuvaje ozbiljnih razgovora sa partnerom, jer su ovde najviše partnerski odnosi prozvani (Mesec u Vagi opozicija Sunce). Narednih dana sa Mesecom u padu (Mesec u Škorpionu) imaćete utisak da ste emotivno slabi, da vas nešto pritiska ili da ste neke događaje sami prouzrokovali i sada može da vas progoni osećaj krivice i kajanja. Kako je na nebu prilično jaka retrogradnost, ovo su karmički susreti, koje iz nekog razloga ne možete izbeći. Bez novca lako možete da ostanete, ali nemojte žaliti, jer ste sve to na nekom nivou morali da platite. Ovo je period u kojem ništa bez razloga ne stiže na naplatu, ali biće i onih koji bi želeli da mogu da plate i da vrate one koje vole. Oni koji imaju slične planete u svom horoskopu, i u istoj retrogradnosti mogu se suočiti sa emotivnim gubitkom kroz neki smrtni slučaj osobe koja im je posebno bliska i draga. Iako je teško, pustite je neka ode sa Anđelima, jer sa retrogradnom Venerom Anđeli otvaraju vrata dobrim dušama.

A kako sedmica bude polako odmicala, Sunce će u Ovnu napraviti egzaktnu konjunkciju sa Uranom, pa evo i slike raznih pobunjenika, onih koji su se odvažili i sada traže potpunu slobodu. Kako je Uran transcedentna planeta, ovaj aspekt će dosta uticati na mundane događaje, gde će biti prozvani svi oni koji su na vlasti, na visokim i vodećim pozicijama (Sunce u Ovnu). Kad Sunce stigne do Urana, doći će do pobune i sukoba, ali kako je Sunce u ovom znaku izuzetno dobro postavljeno (Sunce u egzaltaciji) pobuna može biti samo prolaznog karaktera ili bez nekog posebnog osnova. Možda je ne bi ni bilo da se svako bavio svojim poslom ili da situaciju mogu sagledati iz šireg ugla, a to je da nisu drugi krivi za vaše neuspehe i nezadovoljstva. Neće promena na fizičkom nivou promeniti ljudske sudbine, već je svest ta koja se treba menjati, a od koje sve ostale promene same dolaze.

I tako, neke će se stvari možda i stišati, neka će se nova obećanja dati (retrogradni Merkur), koja već po Merkuru znate da li će biti ostvarena, ali svejedno (retrogradni Merkur), bar će Venera malo da predahne i popusti, konačno će krenuti direktno, još uvek u znaku Riba, ali će se bar neke stvari pokrenuti. Konačno ćete dočekati da vam se javi, da vas izvede i da razgovara, koga god da ste čekali, s kime god da ste planirali.

Ostavite obaveze za poslednji trenutak, ostavite poslove neka čekaju, a vi ruku pod ruku sa onim ko vam srce ispunjava, sa onim na čiji pomen zatreperite, jer Mesec u Strelcu nosi jedno lepo iskustvo, pa ga iskoristite i zaplešite prvi prolećni ples, a od ljubavi napravite čaroliju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD