Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 10. do 17.04.2017.

Ako ste mislili da ćete se malo odmoriti kada krajem sledeće sedmice Venera konačno krene direktno, grdno ste se prevarili. Aspekti na nebu još uvek vas vraćaju u prošlost, nameću vam nezavršene stvari i odnose, a sa njima i karmičke, tj.sudbinske događaje, koje ne možete promeniti niti izbeći. Kako se nositi sa tim? Pa samo pustite i prihvatite. Ako je bolno, dišite i izbacite svu težinu koja vas pritiska, neka svakim izdahom izađe po jedna mala bol dok potpuno do poslednje ne izbacite iz sebe onaj osećaj koji vas pritiska i brine. Ako je tuga, primite je, priglite je, a zatim kroz suze pustite neka isteče poput reke i ode u nepovrat. Ako je pak sreća, onda ste vi jedan od retkih ljudi koji prosperira onda kada su mnogi slomljeni, ali ako je već tako onda sreću ne puštajte. Uhvatite je i čuvajte je, negujte u srcu i ona će se polako širiti na sve oko vas.

A prvog dana kada Mesec bude bio u znaku Vage, Merkur polako kreće retrogradno. U ovoj sedmici će obe planete biti retrogradne i Merkur i Venera, pa su mogućnosti da neke stvari zabrljate ili pogrešno procenite izuzetno velike. Merkur i Venera često idu zajedno, sekstil je najširi aspekt koji mogu napraviti, a opet nema svako kontakt ovih dveju planeta. Kada se ove planete nađu u konjunkciji, to često daje slatkorečivog govornika, pesnika ili pisca, lepotu u izražavanju, ali i  ljubavi na putu, ljubav preko pisama, mail-ova, telefona. Međutim, ono što vas može zadesiti jeste  da imate kombinaciju ovih planeta, da imate dara i talenta, ali i da je jedna od njih retrogradna. Češće je Merkur retrogradan, ali ako je kojim slučajem Venera, onda to nisu tako ugodne situacije ili događaji. Nije ona malefik, ali opet kada je ljubav u pitanju možete se naći uvek na pogrešnom mestu u pravo vreme ili u pogrešno vreme sa pravom osobom i sve tako naopako u disharmoniji i disbalansu i ma kako pokušavali da spojite bar dve od tri stvari, uvek ćete imati osećaj da vam sreća izmiče iz ruku, jer je sreća nešto što dolazi samo, vi je ne možete uhvatiti, planirati ni posedovati. Takva situacija se dešava i sada na nebu, pa vam se i slične okolnosti mogu nametati.

Budite oprezni šta i kome govorite, kakve komentare dajete, kada i gde stavljate svoj potpis, a najbolje bi bilo da se suzdržite od potpisivanja bilo kakvih važnih dokumenata.

U utorak je Mesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, pa se čuvaje ozbiljnih razgovora sa partnerom, jer su ovde najviše partnerski odnosi prozvani (Mesec u Vagi opozicija Sunce). Narednih dana sa Mesecom u padu (Mesec u Škorpionu) imaćete utisak da ste emotivno slabi, da vas nešto pritiska ili da ste neke događaje sami prouzrokovali i sada može da vas progoni osećaj krivice i kajanja. Kako je na nebu prilično jaka retrogradnost, ovo su karmički susreti, koje iz nekog razloga ne možete izbeći. Bez novca lako možete da ostanete, ali nemojte žaliti, jer ste sve to na nekom nivou morali da platite. Ovo je period u kojem ništa bez razloga ne stiže na naplatu, ali biće i onih koji bi želeli da mogu da plate i da vrate one koje vole. Oni koji imaju slične planete u svom horoskopu, i u istoj retrogradnosti mogu se suočiti sa emotivnim gubitkom kroz neki smrtni slučaj osobe koja im je posebno bliska i draga. Iako je teško, pustite je neka ode sa Anđelima, jer sa retrogradnom Venerom Anđeli otvaraju vrata dobrim dušama.

A kako sedmica bude polako odmicala, Sunce će u Ovnu napraviti egzaktnu konjunkciju sa Uranom, pa evo i slike raznih pobunjenika, onih koji su se odvažili i sada traže potpunu slobodu. Kako je Uran transcedentna planeta, ovaj aspekt će dosta uticati na mundane događaje, gde će biti prozvani svi oni koji su na vlasti, na visokim i vodećim pozicijama (Sunce u Ovnu). Kad Sunce stigne do Urana, doći će do pobune i sukoba, ali kako je Sunce u ovom znaku izuzetno dobro postavljeno (Sunce u egzaltaciji) pobuna može biti samo prolaznog karaktera ili bez nekog posebnog osnova. Možda je ne bi ni bilo da se svako bavio svojim poslom ili da situaciju mogu sagledati iz šireg ugla, a to je da nisu drugi krivi za vaše neuspehe i nezadovoljstva. Neće promena na fizičkom nivou promeniti ljudske sudbine, već je svest ta koja se treba menjati, a od koje sve ostale promene same dolaze.

I tako, neke će se stvari možda i stišati, neka će se nova obećanja dati (retrogradni Merkur), koja već po Merkuru znate da li će biti ostvarena, ali svejedno (retrogradni Merkur), bar će Venera malo da predahne i popusti, konačno će krenuti direktno, još uvek u znaku Riba, ali će se bar neke stvari pokrenuti. Konačno ćete dočekati da vam se javi, da vas izvede i da razgovara, koga god da ste čekali, s kime god da ste planirali.

Ostavite obaveze za poslednji trenutak, ostavite poslove neka čekaju, a vi ruku pod ruku sa onim ko vam srce ispunjava, sa onim na čiji pomen zatreperite, jer Mesec u Strelcu nosi jedno lepo iskustvo, pa ga iskoristite i zaplešite prvi prolećni ples, a od ljubavi napravite čaroliju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD