Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 27.03. do 03.04.2017.

Ponekad nismo ni svesni dešavanja oko sebe. Zaokupljeni svakodnevnim obavezama i rutinom, ispunjavamo vreme svog života. Neki žive za posebne trenutke, vikende, odmore, drugi za slatke večeri, dok treći svakodnevno nalaze dovoljno vremena za sitne slatke užitke. Možemo biti i srećni poslom koji obavljamo, ali vrste sreće ili zadovoljstva se razlikuju. Na jedan način se vole deca, na drugi familija ili partner, dok na sasvim treći način doživljavamo zadovoljstvo na poslu. Jednako svi zajedno treba da čine celinu, mada ponekad to nije u razmeri. I to je sasvim u redu, sve dok smo svesni i spremni da na tome radimo i budemo približno ispunjeni na svim poljima.

Vreme u kojem se trenutno nalazimo nije za posebna uživanja i zadovoljstva, ali jeste za akciju koja vam daje dovoljno snage da se pokrenete u smeru promene. Sada se na nebu u znaku Ovna nalazi nekoliko ličnih planeta, koje direktno utiču na emocije, misli, svesne akcije i materijalizaciju. Koliko ste u stanju da nešto izmenite, da se upustite, načinite prvi korak (znak Ovna – prvi znak u Zodijaku) i promenite nešto, zavisi isključivo od vas samih, vaših ličnih pozicija planeta, ali prvenstveno ličnih želja. Da li uopšte želite nešto menjati, da li smete da se upustite u nešto što vam na samu pomisao budi osećaj straha i da li ste spremni sa tim što želite kasnije i da živite? To su tri bitne stvari koje vas očekuju ukoliko vam se u poslednjih nekoliko dana bude javila neka želja, misao ili možda plan za određenom promenom.

Prvi će dan još uvek za neke biti nejasan, ili jasan u mentalnom smislu, ali na emotivnom nivou možete biti uplašeni, nesigurni i zbunjeni. Mesec je u znaku Riba, pa je na neki način i shvatljivo promenljivo emotivno stanje. Možda ćete na samu pomisao na neku akciju ili obavezu želeti samo da zaspite i da se probudite kad sve bude gotovo, očekujući da drugi reši ono što vas čeka. Ali ukoliko i to budete poželeli, jedan dan nije nikakav gubitak, pa sebi dajte malo oduška i povucite se, izmaštajte, odtugujte, ili jednostavno „pobegnite“ u neki drugi svet, svet snova, mašte... svet u kojem plovite. Ali već sledećeg dana taj svet će poprimiti neku drugu dimenziju, dobiće druge boje i energija će nova zadominirati.

U utorak Mesec ulazi u znak Ovna i već rano ujutru pravi konjunkciju sa Suncem, pa se spaja svesni i nesvesni deo, meša se realno sa nerealnim, jer vaš mentalni deo sada pada pod jak uticaj emocija (Mesec konjunkcija Sunce). Iako ćete toga dana imati dosta energije i želje da započnete nove stvari, sačekajte malo da se Mesec udalji od Sunca jer ćete tada biti u stanju da realnije sagledate kako stvari stoje. Jaka energija Marsa (stelijum u Ovnu) će na mundanom nivou aktivirati sve ljude koji imaju naglašeni ovaj znak i prozvaće sve zemlje koje su u znaku Ovna ili kardinalnim znakovima Raka, Jarca i Vage. Mogući su požari, povrede oštim predmetima, napadi nožem, oštre i žučne rasprave. U pozitivnom smislu ovo su neki sasvim novi izumi iz tehnologije, patenti i inovacije.

Sreda je odličan dan za sklapanje ugovora koje želite da traju i imaju budućnost. Čekaju vas ozbiljni razgovori i susreti od kojih možete mnogo toga naučiti. Neka vam ovaj dan ne donese bespotrebne brige (Merkur trigon Saturn), jer ćete svakako naići na mogućnost da naučite mnogo mudrih stvari baš od onih koji vam se čine kao da vaš uzimaju dragoceno vreme.

Četvrtak i petak mogu biti pomalo izazovni dani, zato se naoružajte strpljenjem. Jupiter pravi kvadrat sa Plutonom, što će izazvati poteškoće ili probleme u odnosima i sa finansijama. Postoji mogućnost gubitka nasledstva, sudskih sporova koji su dugo trajali, kao i nekih partnerstva koja nisu bila iskrena ili stabilna. Jupiter u Vagi nosi balans, presudu i poput sudije (Jupiter) i dželata (Pluton), donese neki kraj. Budite svesni, i sami se pomirite sa onim što već dugo znate da ne postoji ili da nije vaše. Ovo su transcedente planete i deluju dugo i razorno, zato u trenucima kada se dešavaju egzaktni aspekti, sve je već rešeno, ništa novo nećete saznati što već niste znali, samo ćete zvanično čuti presudu.

Od subote je Merkur u znaku Bika, pa ćete sve nekako laganije prihvatiti i vaš se mentalni nivo polako okreće ka materiji i konkretnijim stvarima. Merkur u Biku donosi da sve ima smisla, a malo će vam uzemljenja dobro doći od jake i prejake energije Marsa (stelijum u Ovnu).

Možda vas je Venera odvela sa puta ljubavi, možda vam je njena retrogradnost donela neko razočarenje ili kraj, ali ništa novo i ništa što niste na nekom nivou već znali, ali sada će Merkur u jednom Venerinom znaku probuditi putenost, nove emocije i osećanja i doneti susrete koji neće postojati samo u virtuelnom svetu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD