Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 27.03.2017.

Evo i jedne „svetle“ nedelje u kojoj već prvog dana Sunce ulazi u znak svoje egzaltacije i najavljuje proleće. Iako to možda ne osećate, pred vama je mesec u kojem će se mnogi probuditi i dobiti želju da nešto započnu i naprave nešto novo. Ovan je prvi znak Zodijaka, te najavljuje nove stvari, susrete, događaje, ideje, ali će se uz želje javiti i nova energija i snaga koja će vas pokrenuti na ostvarenje svega zamišljenog.

Odličan je period pred nama. Sunce i Mesec su otvoreni za kristalisanje daljih koraka. Budite sigurni da sve što se dešava u ovom periodu, sve ono o čemu razmišljate i što vam nailazi, nije slučajno. Razmislite o svojim postupcima i pustite da vam se dogodi nešto što će vas možda naterati da se u odnosu na neku temu predomislite. Sve se sa razlogom dešava.

Prvog dana Sunce i Mesec nisu u skladnom znaku. Ima i razloga zašto je to tako. Sunce započinje novi ciklus, sve želi da rasvetli, da razjasni i sve će mu biti dato da ostvari. Sunce predstavlja svesni deo i koliko ste u stanju ili koliko ste spremni da sami donosite odluke, da preuzmete inicijativu ili životni izbor. Možete se naći pred nekom odlukom u kojoj će vam razum govoriti jedno, a srce drugo. Svesni deo može vam davati mogućnost izbora, a iz ugla emocije ili srca, često će biti izbori po inerciji. Koliko ste u stanju da idete u susret svojim željama i da se oduprete svemu onome što vam okolnosti, savest, okruženje, odnosno vaše nesvesno Ja, govori, sada ćete to i proveriti.

Prvog dana i Sunce i Mesec menjaju znak. Sunce ulazi u Ovna, a Mesec u znak Jarca, pa će se tih dana smenjivati toplo – hladni osećaji i raspoloženja. Mesec se ne oseća najbolje u ovom znaku, budi stare emocije, sećanja, odnekud može tuga da se stvori, iako se nalazite u centru grada, na sunčanom lepom danu, u opuštajućoj šetnji. Nemojte da vas to brine, ovaj Mesec nosi davnašnja sećanja, koja niste u stanju ni osvestiti. Ako naiđu takvi trenuci, samo ih pustite da prođu kroz vas, i da se oslobode.

Pored Sunca i Meseca koji će prilično kontradiktorno uticati na vas, tu je i Venera koja i dalje svojim retrogradnim hodom donosi na naplatu stare račune, izmiruje stare dugove, budi stare ljubavi i emocije, pa nedoumice u kojima se budete nalazili mogu biti emotivne ili finansijske prirode.

Na mundanom nivou ovo su potrebe za novim vlastima i novom vodećom figurom. Ovo se posebno odnosi na zemlje u kojima je narod u jakoj lošoj poziciji (Mesec u Jarcu) i sada želi promene, nekog boljeg (Sunce u Ovnu). U nekim se zemljama mogu javiti i nemiri, jer je i Uran u istom znaku kao i Sunce, pa su ovo pobune, ali svakako na bolje.

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Vodolije, pa će se i promenljivi osećaji promeniti. Sada možete slobodno da se opustite i bacite na planove za novu budućnost ili da jednostavno izađete sa društvom i dobro se provedete (Mesec u Vodoliji). Nemojte da vas iznenadi ako budete malo u haosu, ako započnete više stvari odjednom a ništa ne završite, pa krene nervoza, pa vam zafali strpljenja i na kraju vas osećaj pritiska i gušenja natera da sve ostavite i odete za nečim potpuno drugim, za onim što vas inspiriše i ispunjava. Ovo će posebno biti naglašeno u petak kada Merkur bude pravio kvadrat sa Plutonom i opoziciju sa Jupiterom. Ovde Pluton želi sve staro da poruši, sva urođena ili stečena ograničenja. Zato, toga dana možete imati osećaj pritiska, da sve želite, ali da ne uspevate ništa. Merkur u Ovnu, mlad je, pun snage, motivacije i želje za novim i za uspehom, ali staro ga sputava i koči. Nekad to mogu biti roditelji, nekad neko stariji ili neko iz prošlosti. Stare kredite treba isplatiti da biste uzeli novi. Stare račune treba izmiriti, jer će vam sigurno doći novi na naplatu, a kako je na fizičkom nivou tako će vam biti i na emotivnom. Suočićete se sa nekim ljudima, koji će uporno od vas tražiti da radite nešto što vas ne ispunjava. Ako ste jednom učinili nešto mimo svoje volje, zarad njih, zarad drugih ili nekakvog balansa, sada će se to očekivati da ponovo uradite i ponovo i stalno iznova. Ali ovaj Merkur za to nema strpljenja, pa će doći nesumnjivo do sukoba ili konflikta.

Budite oprezni na putu i klonite se ljutih i svadljivih ljudi.

Ali sve će to proći i sve ćete lako i brzo zaboraviti kada Mesec bude ušao u znak Riba, a Sunce se bude spojilo sa retrogradnom Venerom. I evo opet onog tajnog spoja i eto opet onog sudbinskog susreta kad se Venera sa Suncem sreće. Ovo vam Sunce sada donosi potpuno novi početak, početak novog ciklusa, ovo su karmičke ljubavi, ovo može biti neko koga već znate ili iz prošlosti, ali kao da dobijate šansu da sve zaboravite i započnete priču iz početka. Susreti mogu biti stari, ali se ovde može roditi nešto potpuno novo. Merkur sa Uranom (Merkur konjunkcija Uran) vam nudi šansu da izađete iz poznate ljubavne šeme u kakvoj se uvek nalazite i da prevaziđete sebe same. Ovde će odluka biti isključivo vaša, a nebo će ovog puta pogledati u stranu i dopustiće vam da sami izaberete kojim ćete putem, koju ćete odluku i koju ćete osobu izabrati. Ono što tada budete izabrali biće lično vaš izbor i neće biti sudbina i neće biti suđeno, zato budite pametni i dostojni svojih želja, jer se retko otvaraju „vrata neba“ koja spajaju sve svetove. Iskoristite i sačinite po svojoj želji život kakav ste oduvek želeli da imate.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD