Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 06. do 13.03.2017.

Ispratili smo pomračenje Sunca, dočekali Merkura u znaku Riba i Venerin retrogradni hod. Merkur je kao na sedmom nebu, a Venera već ima svojih priča. Čeka vas vrlo interesantno razdoblje, smenjivaće se red smeha, red suza, malo radosti i ushićenja, malo čežnje i sete. Sve planete bude jake emotivne osećaje i intuiciju, ali i preosetljivost, jedino još Mars ima snage da pokrene neke akcije, ali vođene strastima, pa možda i pogrešite zbog brzopletosti i nepromišljenosti. Ma koliko su emocije – strasti jake i teško im odolevate, potrudite se još samo malo do kraja ove sedmice kad Mars bude ušao u Venerin znak Bika i na nebu bude malo drugačiju energiju probudio.

Prvog dana Mesec iz Blizanaca menja znak i ulazi u znak Raka, pa će vam prvi deo dana proći u laganim pričama, dogovorima i druženjima. U drugom delu bićete emotivniji, osetljiviji, nežniji. Želećete da taj dan izađete ranije s posla i da veče provedete u krugu porodice ili u skromnom društvu onih koji su vam bliski.

Drugi je dan za nove radne pobede, za dobre pregovore i sklapanje nekih novih poslova. Sunce je u konjunkciji sa Merkurom, pa iskoristite taj aspekt da rešite neke nedoumice koje ste imali. Znak Riba u kojem se dešava ova konjunkcija u sebi uvek ima neku tajnu ili strahove koje niste imali hrabrosti da pokažete, da im se suprotstavite, tako da ako ste hteli da pitate za povišicu, unapređenje ili slično, učinite to u utorak kada vas Sunce nagrađuje i donosi uspeh u svemu što se usudite i osmelite da kažete (Merkur) ili uradite. Pratite poruke koje vam tog dana budu stizale, to neće biti obična slova, obične reči, to mogu biti kontakti ljudi čije vam ime može mnogo toga reči, slučajni kontakt ili razgovor sa poznanikom koji pričajući svoju priču kao da vam daje odgovore na ono što vam treba.

Sreda je dan žena, pa ukoliko vas poklon očekuje u prepodnevnim satima, onda je sigurno nešto za kuću, set za ručavanje ili kristalne čaše (Mesec u Raku). Ako vam to nije potrebno onda odgodite susret za veče, kad Mesec bude ušao u znak Lava, pa vas dočeka lep izlazak u skupi restoran, a ni sam vas neće poklon ostaviti ravnodušnim. Nakon pompeznog praznika, čeka vas svakodnevnica, a u njoj događaji i sve ono što nebo nosi - dane promene. Započnite sa nekim stvarima koje trebate da otpustite, sa navikama koje treba da odu, sa ljudima koji treba da nastave drugim putem, sa strahovima koje ste prerasli i prevazišli. Presecite taj kraj i budite ga dostojni (Mars na 29°Ovna). Ne započinjite sa novim dok ne završite sa starim stvarima. Dajte sebi kratak intermezzo i sumirajte šta je bilo, ka čemu idete i čemu težite. Potapšite se po ramenu, pohvalite sebe, ne budite strogi i ako ste pogrešili. To su samo iskustva koja su vam potrebna. Tih je dana Pluton, planeta promena i transformacije, vrlo aktiviran jer će imati sekstil sa konjunkcijom Sunca i Merkura. Ovo su svesne promene, neretko korenite. Ovde ste spremni da sve ostavite i počnete ispočetka, enormna snaga i moć je prisutna, a na vama će biti na koji način ćete je iskoristiti.

U petak Mars ulazi u znak Bika i menja energiju. Dok je Mars išao znakom Ovna, energija je bila pokretačka, usmerena na uspeh i cilj, a duh takmičarski. Sada je sasvim drugačije. Dosta ćete biti okrenuti ka materijalnim stvarima, nedostajaće vam takmičarski duh, jer energija Bika se pokreće samo onoliko koliko joj je potrebno da bi stvorila materiju, ništa preko toga. Ali i ovaj Mars sad je okrenut ka osećajima i ljubavi. Iako je Merkur u znaku mašte i sanjarenja, Mars će pokrenuti mnoge na ljubav, jer on ne voli virtuelne stvari, nerealne ljubavi i samo puko gledanje. On želi konkretno, on želi susret, poljubac, zagrljaj, dodir, doduše malo grublji, siroviji, netaktičan, ali dodir. Ovo je vreme ljubavi na selu, muškarci korpulentnije građe imaju veće šanse od zgodnih sportskih tipova, pa ako želite da osvojite devojku, vodite je u restoran domaće kuhinje, za ljubavno putovanje izaberite seoski turizam, a za poklon neku skupu i masivnu ogrlicu, naušnice ili jednostavno skupi pulover poznatog brenda.

Malo je krajem sedmice situacija zategnuta. Budite mirni, ne mislite previše, ono što vas brine ostavite za sledeći dan, a tog dana odmarajte. Merkur je sa Saturnom u kvadratu, pa će i razmišljanje biti otežano i teško ćete se prilagođavati, zato je bolje da pozovete majku ili baku ili nekog starijeg, pitate za zdravlje, obradujete i posvetite im nekoliko iskrenih trenutaka. Budite samo prisutni, budite slušalac, otvorite se i neka energija teče kroz vas, neka reči poteku poput vode, neka sa sobom odnesu sve što dušu steže i pritiska, neka se kroz tu vodu pročiste sve misli, sve tuge, boli i težine (Saturn), neka nečija duša poput kristala zasija, a vi... vi budite korito reke, svedok svega što reka nosi, svega što se u vodi ogleda, svedok svih svićanja i sumraka. Svega što dolazi, a što će sigurno otići, ali i novog koje će uvek doći.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD