Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 13.03.2017.

Ispratili smo pomračenje Sunca, dočekali Merkura u znaku Riba i Venerin retrogradni hod. Merkur je kao na sedmom nebu, a Venera već ima svojih priča. Čeka vas vrlo interesantno razdoblje, smenjivaće se red smeha, red suza, malo radosti i ushićenja, malo čežnje i sete. Sve planete bude jake emotivne osećaje i intuiciju, ali i preosetljivost, jedino još Mars ima snage da pokrene neke akcije, ali vođene strastima, pa možda i pogrešite zbog brzopletosti i nepromišljenosti. Ma koliko su emocije – strasti jake i teško im odolevate, potrudite se još samo malo do kraja ove sedmice kad Mars bude ušao u Venerin znak Bika i na nebu bude malo drugačiju energiju probudio.

Prvog dana Mesec iz Blizanaca menja znak i ulazi u znak Raka, pa će vam prvi deo dana proći u laganim pričama, dogovorima i druženjima. U drugom delu bićete emotivniji, osetljiviji, nežniji. Želećete da taj dan izađete ranije s posla i da veče provedete u krugu porodice ili u skromnom društvu onih koji su vam bliski.

Drugi je dan za nove radne pobede, za dobre pregovore i sklapanje nekih novih poslova. Sunce je u konjunkciji sa Merkurom, pa iskoristite taj aspekt da rešite neke nedoumice koje ste imali. Znak Riba u kojem se dešava ova konjunkcija u sebi uvek ima neku tajnu ili strahove koje niste imali hrabrosti da pokažete, da im se suprotstavite, tako da ako ste hteli da pitate za povišicu, unapređenje ili slično, učinite to u utorak kada vas Sunce nagrađuje i donosi uspeh u svemu što se usudite i osmelite da kažete (Merkur) ili uradite. Pratite poruke koje vam tog dana budu stizale, to neće biti obična slova, obične reči, to mogu biti kontakti ljudi čije vam ime može mnogo toga reči, slučajni kontakt ili razgovor sa poznanikom koji pričajući svoju priču kao da vam daje odgovore na ono što vam treba.

Sreda je dan žena, pa ukoliko vas poklon očekuje u prepodnevnim satima, onda je sigurno nešto za kuću, set za ručavanje ili kristalne čaše (Mesec u Raku). Ako vam to nije potrebno onda odgodite susret za veče, kad Mesec bude ušao u znak Lava, pa vas dočeka lep izlazak u skupi restoran, a ni sam vas neće poklon ostaviti ravnodušnim. Nakon pompeznog praznika, čeka vas svakodnevnica, a u njoj događaji i sve ono što nebo nosi - dane promene. Započnite sa nekim stvarima koje trebate da otpustite, sa navikama koje treba da odu, sa ljudima koji treba da nastave drugim putem, sa strahovima koje ste prerasli i prevazišli. Presecite taj kraj i budite ga dostojni (Mars na 29°Ovna). Ne započinjite sa novim dok ne završite sa starim stvarima. Dajte sebi kratak intermezzo i sumirajte šta je bilo, ka čemu idete i čemu težite. Potapšite se po ramenu, pohvalite sebe, ne budite strogi i ako ste pogrešili. To su samo iskustva koja su vam potrebna. Tih je dana Pluton, planeta promena i transformacije, vrlo aktiviran jer će imati sekstil sa konjunkcijom Sunca i Merkura. Ovo su svesne promene, neretko korenite. Ovde ste spremni da sve ostavite i počnete ispočetka, enormna snaga i moć je prisutna, a na vama će biti na koji način ćete je iskoristiti.

U petak Mars ulazi u znak Bika i menja energiju. Dok je Mars išao znakom Ovna, energija je bila pokretačka, usmerena na uspeh i cilj, a duh takmičarski. Sada je sasvim drugačije. Dosta ćete biti okrenuti ka materijalnim stvarima, nedostajaće vam takmičarski duh, jer energija Bika se pokreće samo onoliko koliko joj je potrebno da bi stvorila materiju, ništa preko toga. Ali i ovaj Mars sad je okrenut ka osećajima i ljubavi. Iako je Merkur u znaku mašte i sanjarenja, Mars će pokrenuti mnoge na ljubav, jer on ne voli virtuelne stvari, nerealne ljubavi i samo puko gledanje. On želi konkretno, on želi susret, poljubac, zagrljaj, dodir, doduše malo grublji, siroviji, netaktičan, ali dodir. Ovo je vreme ljubavi na selu, muškarci korpulentnije građe imaju veće šanse od zgodnih sportskih tipova, pa ako želite da osvojite devojku, vodite je u restoran domaće kuhinje, za ljubavno putovanje izaberite seoski turizam, a za poklon neku skupu i masivnu ogrlicu, naušnice ili jednostavno skupi pulover poznatog brenda.

Malo je krajem sedmice situacija zategnuta. Budite mirni, ne mislite previše, ono što vas brine ostavite za sledeći dan, a tog dana odmarajte. Merkur je sa Saturnom u kvadratu, pa će i razmišljanje biti otežano i teško ćete se prilagođavati, zato je bolje da pozovete majku ili baku ili nekog starijeg, pitate za zdravlje, obradujete i posvetite im nekoliko iskrenih trenutaka. Budite samo prisutni, budite slušalac, otvorite se i neka energija teče kroz vas, neka reči poteku poput vode, neka sa sobom odnesu sve što dušu steže i pritiska, neka se kroz tu vodu pročiste sve misli, sve tuge, boli i težine (Saturn), neka nečija duša poput kristala zasija, a vi... vi budite korito reke, svedok svega što reka nosi, svega što se u vodi ogleda, svedok svih svićanja i sumraka. Svega što dolazi, a što će sigurno otići, ali i novog koje će uvek doći.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD