Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 27.02.2017.

Druga sedmica od kako se dogodila Mesečeva eklipsa polako prolazi. Neki su se događaji pokrenuli, kod nekih je to bilo burno poput uragana, a kod nekih poput malih potoka koji polako prave svoj put i stvaraju istoriju. Jedan je kanal otvoren, vaše su emocije stavljene na ispit, a krajem ove sedmice pokrenuće se i svesni nivo (Sunčeva eklipsa). Započeće mentalno buđenje, volja i snaga vaše želje. A pored Sunčeve eklipse, ove će sedmice Merkur biti prilično aktivan, pa će vam doneti mnoštvo kontakata, novih poznanstava i uspešnih dogovora.

Prvog dana Mesec još uvek ide znakom Strelca i pravi divne aspekte sa Marsom, Merkurom, Uranom i Jupiterom. Atmosfera na nebu je idealna za donošenje nekih odluka ili stvaranje planova za budućnost. Za sve što ste želeli, a činilo vam se tako dalekim i nedostižnim, sada možete na vrlo jednostavan način pronaći idealno rešenje za ostvarenje. Dan za planiranje, ali i za ostvarenje nekih ciljeva i želja. Obavite neke razgovore koje se tiču putovanja, obrazovanja, usavršavanja ili posla, načina kako da na lakši i bolji način popravite svoju finansijsku situaciju. Možda to nećete uspeti u ponedeljak, ali ovaj dan vam nudi jedan pozitivan feed-back, mogućnost ili informaciju u kom smeru da krenete i na koja vrata da pokucate.

Od utorka Merkur već kreće u realizaciju onoga što ste planirali. Sada već možete da zakažete termin, da rezervišete putovanje ili da donesete odluku oko nekih poslova, školovanja ili drugih promena. Pokušajte da šta god budete radili prvog i drugog dana, da na tome i ostane. Ukoliko ne uspete da završite neke dogovore ili da dođete do nekih informacija koje će vam pomoći u onome što rešavate, ako vam je odluka isuviše važna i nije hitno potrebno da tih dana odlučite, onda ostavite za drugu sedmicu. Ako baš morate da obavite neke poslove ili da podnesete neke papire, neka to bude u četvrtak ili petak.

Period koji je između prvog i drugog dela sedmice prilično je izazovan. Mars pravi egzaktan kvadrat sa Plutonom i iako je egzaktan aspekt u sredu, delovanje je često dan pre i posle, a posledice mogu biti dugoročne. Dva muška planeta, jedan predstavlja snagu, volju, mladost (Mars u Ovnu), drugi moć, iskustvo i zrelost (Pluton u Jarcu), jedan je snažan i jak (Mars), drugi strpljiv i metodičan (Pluton). Ove dve jake sile sukobiće se sredinom sedmice i izazvaće prilično burne događaje. Na ličnom nivou, u najboljem slučaju možete naići na vrlo neprijatnog sagovornika ili ambicioznog, novog kolegu koji je spreman na svaki izazov, samo da postigne željeni cilj, međutim, ukoliko i sami imate ova dva planeta u sukobu, neprijatnost neće izazvati samo „ljuti kolega“, već to može biti i neko iz porodice, neko vrlo blizak. U zavisnosti od lične postavke planeta zavisi i u kojoj ćete se situaciji vi naći. Možete biti svedok događaja, možete biti učesnik, a može biti povređen i neko do koga vam je jako stalo. Bilo kako bilo, ovo su dani kada bi trebalo da se klonite sumnjivih, nepoznatih i agresivnih ljudi. Ukoliko ne morate, ne bavite se stvarima koje ne razumete ili koje su vam nepoznate. Čak i da vam se dogodi neka neprijatnost ne reagujte, pokušajte da odagnate strah, jer Pluton i jeste iskonski strah i želi da ga probudi kako bi vas oslabio.

Tih dana kriminal će biti pojačan, oružani napadi, kao drugi fizički obračuni zbog starih dugova, krvnih osveta ili nečega što je davno bilo (Plutonu Jarcu). Mogući su i smrtni ishodi, ali ne i obavezno. Ipak, dispozitor Plutona, Saturn pravi divan trigon sa Marsom, što govori da izbor postoji, ali na jednom dubljem nivou. Oni koji žive na nivou kolektivnog nesvesnog, odnosno onako kako ih stihija vuče, po inerciji, oni će proći prilično teško, dok oni hrabriji koji su se mnogo puta pobunili i bili istrajni da krenu putem svojih želja, ne mareći za tradiciju ni za način života „kako drugi nalažu“, sada će imati mogućnost izbora i izbeći će problematične situacije i konflikte.

U četvrtak budite mudri jer će Merkur biti u egzaktnom sekstilu sa Saturnom, pa eto mogućnosti da budete strpljiviji, da razmislite pre nego išta kažete, pomislite ili jednostavno krenete. Malo mirniji dani su petak i subota, pa ih i ostavite za odmor i neke tihe samo za sebe odabrane trenutke.

A poslednjeg dana sedmice, dešava se Sunčeva eklipsa, konjunkcija Sunca i Meseca u blizini Mesečevih čvorova. Pozicija planeta na nebu je vrlo interesantna. Eklipsa uvek predstavlja otvorena vrata između dva sveta, između onoga gore i onoga dole, onoga što je u nama i onoga što nas okružuje. Zato su jako važni dani kada se Sunce i Mesec na ovaj način spajaju. Susret Sunca i Meseca se dešava na 08° Riba, gde se nalazi fiksna zvezda Skat iz sazvežđa Vodolije. Njena mitološka priča je vrlo interesantna, jer joj je simbolični naziv Želja, pa se ovo Pomračenje dosta tiče vaših želja i onoga kako ćete i šta učiniti da ostvarite svoje želje. Ova zvezda je planetarne prirode Urana, Jupitera i Merkura, što govori da je sve nemoguće moguće (Uran), da se želje ostvaruju onda kada se najmanje nadate, ali da je potrebno da imate želje, vere i nade (Jupiter). Kada se događala Mesečeva eklipsa, aspekti na nebu su bili vrlo protočni, što govori da će na suptilan način doći do promena na emotivnom nivou, ali kod Sunčeve eklipse, situacija je malo drugačija. Iako je vrlo lep stepen, imate velike šanse da učinite važne stvari - da napredujete na konkretnom fizičkom nivou, na poslovnom polju, da dobijete bolji status, poziciju u društvu ili promenu mesta stanovanja, putovanje ili polje obrazovanja - ali samo ako su to vaše iskrene i lične želje. Ono što može da vas dočeka jesu okolnosti i rizik koji ćete morati da preduzmete da biste krenuli korak napred, korak iznad. Za one koji su predodređeni za uspeh, put nije uvek posut cvećem zato i ovog puta budite spremni na poneki kamenčić spoticanja, tek toliko da ne zaspite na putu do uspeha. Oni koje strah savlada, na žalost, ostaju zarobljeni sa svojim neostvarenim željama.

Ovo je poput katapulta. Avion je došao do određenog mesta, dalje morate sami. Ako ste spremni, dugme za katapult će se aktivirati, vi samo treba da ga pritisnete i pustite da vas vetar odnese tamo gde treba da se pojavite.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD