Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 27.02.2017.

Druga sedmica od kako se dogodila Mesečeva eklipsa polako prolazi. Neki su se događaji pokrenuli, kod nekih je to bilo burno poput uragana, a kod nekih poput malih potoka koji polako prave svoj put i stvaraju istoriju. Jedan je kanal otvoren, vaše su emocije stavljene na ispit, a krajem ove sedmice pokrenuće se i svesni nivo (Sunčeva eklipsa). Započeće mentalno buđenje, volja i snaga vaše želje. A pored Sunčeve eklipse, ove će sedmice Merkur biti prilično aktivan, pa će vam doneti mnoštvo kontakata, novih poznanstava i uspešnih dogovora.

Prvog dana Mesec još uvek ide znakom Strelca i pravi divne aspekte sa Marsom, Merkurom, Uranom i Jupiterom. Atmosfera na nebu je idealna za donošenje nekih odluka ili stvaranje planova za budućnost. Za sve što ste želeli, a činilo vam se tako dalekim i nedostižnim, sada možete na vrlo jednostavan način pronaći idealno rešenje za ostvarenje. Dan za planiranje, ali i za ostvarenje nekih ciljeva i želja. Obavite neke razgovore koje se tiču putovanja, obrazovanja, usavršavanja ili posla, načina kako da na lakši i bolji način popravite svoju finansijsku situaciju. Možda to nećete uspeti u ponedeljak, ali ovaj dan vam nudi jedan pozitivan feed-back, mogućnost ili informaciju u kom smeru da krenete i na koja vrata da pokucate.

Od utorka Merkur već kreće u realizaciju onoga što ste planirali. Sada već možete da zakažete termin, da rezervišete putovanje ili da donesete odluku oko nekih poslova, školovanja ili drugih promena. Pokušajte da šta god budete radili prvog i drugog dana, da na tome i ostane. Ukoliko ne uspete da završite neke dogovore ili da dođete do nekih informacija koje će vam pomoći u onome što rešavate, ako vam je odluka isuviše važna i nije hitno potrebno da tih dana odlučite, onda ostavite za drugu sedmicu. Ako baš morate da obavite neke poslove ili da podnesete neke papire, neka to bude u četvrtak ili petak.

Period koji je između prvog i drugog dela sedmice prilično je izazovan. Mars pravi egzaktan kvadrat sa Plutonom i iako je egzaktan aspekt u sredu, delovanje je često dan pre i posle, a posledice mogu biti dugoročne. Dva muška planeta, jedan predstavlja snagu, volju, mladost (Mars u Ovnu), drugi moć, iskustvo i zrelost (Pluton u Jarcu), jedan je snažan i jak (Mars), drugi strpljiv i metodičan (Pluton). Ove dve jake sile sukobiće se sredinom sedmice i izazvaće prilično burne događaje. Na ličnom nivou, u najboljem slučaju možete naići na vrlo neprijatnog sagovornika ili ambicioznog, novog kolegu koji je spreman na svaki izazov, samo da postigne željeni cilj, međutim, ukoliko i sami imate ova dva planeta u sukobu, neprijatnost neće izazvati samo „ljuti kolega“, već to može biti i neko iz porodice, neko vrlo blizak. U zavisnosti od lične postavke planeta zavisi i u kojoj ćete se situaciji vi naći. Možete biti svedok događaja, možete biti učesnik, a može biti povređen i neko do koga vam je jako stalo. Bilo kako bilo, ovo su dani kada bi trebalo da se klonite sumnjivih, nepoznatih i agresivnih ljudi. Ukoliko ne morate, ne bavite se stvarima koje ne razumete ili koje su vam nepoznate. Čak i da vam se dogodi neka neprijatnost ne reagujte, pokušajte da odagnate strah, jer Pluton i jeste iskonski strah i želi da ga probudi kako bi vas oslabio.

Tih dana kriminal će biti pojačan, oružani napadi, kao drugi fizički obračuni zbog starih dugova, krvnih osveta ili nečega što je davno bilo (Plutonu Jarcu). Mogući su i smrtni ishodi, ali ne i obavezno. Ipak, dispozitor Plutona, Saturn pravi divan trigon sa Marsom, što govori da izbor postoji, ali na jednom dubljem nivou. Oni koji žive na nivou kolektivnog nesvesnog, odnosno onako kako ih stihija vuče, po inerciji, oni će proći prilično teško, dok oni hrabriji koji su se mnogo puta pobunili i bili istrajni da krenu putem svojih želja, ne mareći za tradiciju ni za način života „kako drugi nalažu“, sada će imati mogućnost izbora i izbeći će problematične situacije i konflikte.

U četvrtak budite mudri jer će Merkur biti u egzaktnom sekstilu sa Saturnom, pa eto mogućnosti da budete strpljiviji, da razmislite pre nego išta kažete, pomislite ili jednostavno krenete. Malo mirniji dani su petak i subota, pa ih i ostavite za odmor i neke tihe samo za sebe odabrane trenutke.

A poslednjeg dana sedmice, dešava se Sunčeva eklipsa, konjunkcija Sunca i Meseca u blizini Mesečevih čvorova. Pozicija planeta na nebu je vrlo interesantna. Eklipsa uvek predstavlja otvorena vrata između dva sveta, između onoga gore i onoga dole, onoga što je u nama i onoga što nas okružuje. Zato su jako važni dani kada se Sunce i Mesec na ovaj način spajaju. Susret Sunca i Meseca se dešava na 08° Riba, gde se nalazi fiksna zvezda Skat iz sazvežđa Vodolije. Njena mitološka priča je vrlo interesantna, jer joj je simbolični naziv Želja, pa se ovo Pomračenje dosta tiče vaših želja i onoga kako ćete i šta učiniti da ostvarite svoje želje. Ova zvezda je planetarne prirode Urana, Jupitera i Merkura, što govori da je sve nemoguće moguće (Uran), da se želje ostvaruju onda kada se najmanje nadate, ali da je potrebno da imate želje, vere i nade (Jupiter). Kada se događala Mesečeva eklipsa, aspekti na nebu su bili vrlo protočni, što govori da će na suptilan način doći do promena na emotivnom nivou, ali kod Sunčeve eklipse, situacija je malo drugačija. Iako je vrlo lep stepen, imate velike šanse da učinite važne stvari - da napredujete na konkretnom fizičkom nivou, na poslovnom polju, da dobijete bolji status, poziciju u društvu ili promenu mesta stanovanja, putovanje ili polje obrazovanja - ali samo ako su to vaše iskrene i lične želje. Ono što može da vas dočeka jesu okolnosti i rizik koji ćete morati da preduzmete da biste krenuli korak napred, korak iznad. Za one koji su predodređeni za uspeh, put nije uvek posut cvećem zato i ovog puta budite spremni na poneki kamenčić spoticanja, tek toliko da ne zaspite na putu do uspeha. Oni koje strah savlada, na žalost, ostaju zarobljeni sa svojim neostvarenim željama.

Ovo je poput katapulta. Avion je došao do određenog mesta, dalje morate sami. Ako ste spremni, dugme za katapult će se aktivirati, vi samo treba da ga pritisnete i pustite da vas vetar odnese tamo gde treba da se pojavite.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD