Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.01. do 16.01.2017.

Dobrodošla Nova 2017. pravo u srce kardinalnog T-kvadrata Jupitera, Urana i Plutona. Ovaj aspekt se posebno sada jako oseća (od 6. do 12. januara), kad Sunce prelazi preko Plutona krećući se blizu midpointa opozicije Jupitera i Urana, sa kojima pravi kvadrate. DJIA, S&P i NASDAQ su napravili neverovatan skok, baš kako smo opisali u specijalnom izveštaju 18. decembra sa fokusom na prvu od tri opozicije Jupitera i Urana, koja se odigrala 26. decembra, a u kome smo predvideli vezu ovog aspekta sa primarnim ciklusom ili usponom u narednih 12 dana. Zlato i srebro su takođe bili u porastu sve dok nije izašao izveštaj o zaposlenju u četvrtak, a ni jak dolar ne ide u prilog povećanju njihove vrednosti. Jačanje dolara nastavlja da bude proporcionalno slabljenju zlata.

“Nisam dovoljno mlad da bih sve znao.” – Sir James Matthew Barrie, škotski dramaturg i pisac (1860—1937).

Od 6. do 12. januara nastupa završni deo većeg perioda od 11 geokosmičkih potpisa, koji je otpočeo 19. decembra kada je Merkur krenuo retrogradno. Ponekad se tržišta okrenu u sred većeg ciklusa, što bi bio 31. decembar ali pošto je to bio praznični period, kritični dan se pomera za +/- 3 dana, a nekad je taj dan midpoint manjeg ciklusa, što bi bio 9. januar +/- 3 radna dana. Najverovatnije je da će na nekim tržištima kritični dan biti prvi dan, a na nekim drugi dan. Na primer, mazut i dolar su napravili preokret 3. januara, dok promene na ostalim tržištima očekujemo od 6. do 12. januara.

Ovaj period je važan ne samo zato što Merkur kreće direktno 8. januara već i zbog konjunkcije Sunca i Plutona 6./7. januara (zavisi od toga gde se budete našli na planeti Zemlji tada). Zatim ulazi u kvadrat sa Uranom 10. januara, pa u kvadrat sa Jupiterom 11./12. (opet u zavisnosti od vaše lokacije). Ovo je važno jer predstavlja okidač za prvu opoziciju Jupitera i Urana koja se dogodila 26. decembra. Korelacija sa primarnim ciklusom je u 12 radnih dana, a ako uključimo i poluprimarni ciklus onda možemo govoriti o korelaciji od skoro 100% (u svakom slučaju iznad 90%).

Na osnovu primera iz prošlosti opozicija Jupitera i Urana je uvek povezana sa američkom berzom, kao što smo videli na primeru DJIA čiji su indeksi značajno skočili. Sad čekamo da vidimo da li će se ovaj reli završiti do kraja nedelje. Ako hoće, roba će naglo pasti do sledeće opozicije ove dve planete 2. marta +/- 12 radnih dana. Ovo je blizu Venerinog okretanja retrogradno iz znaka Ovna, što se poklapa sa 8-godišnjim ciklusom koji se poslednji put odigrao 6. marta 2009. Ako berze krenu nadole odavde, pad bi mogao biti 10%. Ako nastave da rastu posle 12. januara, možda ćemo biti svedoci okončanja jednog dugoročnog ciklusa započetog 6. marta 2009. koji se završava 4. Marta 2017., što bi bio lep primer usklađivanja tržišta sa kosmičkom simetrijom. Zar ne bi bilo lepo da je Venera, planeta ljubavi i novca, tako pouzdana? Kad je u pitanju ta dama, možemo da računamo na 78% verovatnoće za preokret primarnog ciklusa.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD