Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.01. do 16.01.2017.

Dobrodošla Nova 2017. pravo u srce kardinalnog T-kvadrata Jupitera, Urana i Plutona. Ovaj aspekt se posebno sada jako oseća (od 6. do 12. januara), kad Sunce prelazi preko Plutona krećući se blizu midpointa opozicije Jupitera i Urana, sa kojima pravi kvadrate. DJIA, S&P i NASDAQ su napravili neverovatan skok, baš kako smo opisali u specijalnom izveštaju 18. decembra sa fokusom na prvu od tri opozicije Jupitera i Urana, koja se odigrala 26. decembra, a u kome smo predvideli vezu ovog aspekta sa primarnim ciklusom ili usponom u narednih 12 dana. Zlato i srebro su takođe bili u porastu sve dok nije izašao izveštaj o zaposlenju u četvrtak, a ni jak dolar ne ide u prilog povećanju njihove vrednosti. Jačanje dolara nastavlja da bude proporcionalno slabljenju zlata.

“Nisam dovoljno mlad da bih sve znao.” – Sir James Matthew Barrie, škotski dramaturg i pisac (1860—1937).

Od 6. do 12. januara nastupa završni deo većeg perioda od 11 geokosmičkih potpisa, koji je otpočeo 19. decembra kada je Merkur krenuo retrogradno. Ponekad se tržišta okrenu u sred većeg ciklusa, što bi bio 31. decembar ali pošto je to bio praznični period, kritični dan se pomera za +/- 3 dana, a nekad je taj dan midpoint manjeg ciklusa, što bi bio 9. januar +/- 3 radna dana. Najverovatnije je da će na nekim tržištima kritični dan biti prvi dan, a na nekim drugi dan. Na primer, mazut i dolar su napravili preokret 3. januara, dok promene na ostalim tržištima očekujemo od 6. do 12. januara.

Ovaj period je važan ne samo zato što Merkur kreće direktno 8. januara već i zbog konjunkcije Sunca i Plutona 6./7. januara (zavisi od toga gde se budete našli na planeti Zemlji tada). Zatim ulazi u kvadrat sa Uranom 10. januara, pa u kvadrat sa Jupiterom 11./12. (opet u zavisnosti od vaše lokacije). Ovo je važno jer predstavlja okidač za prvu opoziciju Jupitera i Urana koja se dogodila 26. decembra. Korelacija sa primarnim ciklusom je u 12 radnih dana, a ako uključimo i poluprimarni ciklus onda možemo govoriti o korelaciji od skoro 100% (u svakom slučaju iznad 90%).

Na osnovu primera iz prošlosti opozicija Jupitera i Urana je uvek povezana sa američkom berzom, kao što smo videli na primeru DJIA čiji su indeksi značajno skočili. Sad čekamo da vidimo da li će se ovaj reli završiti do kraja nedelje. Ako hoće, roba će naglo pasti do sledeće opozicije ove dve planete 2. marta +/- 12 radnih dana. Ovo je blizu Venerinog okretanja retrogradno iz znaka Ovna, što se poklapa sa 8-godišnjim ciklusom koji se poslednji put odigrao 6. marta 2009. Ako berze krenu nadole odavde, pad bi mogao biti 10%. Ako nastave da rastu posle 12. januara, možda ćemo biti svedoci okončanja jednog dugoročnog ciklusa započetog 6. marta 2009. koji se završava 4. Marta 2017., što bi bio lep primer usklađivanja tržišta sa kosmičkom simetrijom. Zar ne bi bilo lepo da je Venera, planeta ljubavi i novca, tako pouzdana? Kad je u pitanju ta dama, možemo da računamo na 78% verovatnoće za preokret primarnog ciklusa.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD