Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Promo predavanje za upis u novu školsku godinu Pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje o Astrološkom školovanju i Astro Terapeut programu. Ovo predavanje će održati Aleksandar i Lea Imširagić u petak, 21. juna na Kepler Institutu, s početkom u 19h. Predavanje će trajati sat vremena, a budući da je broj mesta ograničen, potrebno je rezervisati mesto na info@keplerunited.org ili na telefone 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (radnim danima od 12 do 18h). Dobro došli!
» prikaži celu vest
Seminar: Opraštanje za dublju ljubav U subotu 22.06. od 16h, dr Lea Imširagić će održati kurs o Energetskoj astrologiji Plutona i 10. čakre. Deseti energetski centar je, baš kao i sam Pluton, skriven od svakodnevnih pogleda upućenih prema gore, te se nalazi ispod stopala natusa – dakle, u podzemnom svetu. Ova čakra je sačinjena od tako velike energije, skoncentrisane u jednoj tački, da ona primarno oblikuje „tkanje“ u kome su strukturisani svi ljudski događaji.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Plutona Seminar Tehnologija Svesti Plutona će biti održan u subotu 22.06. sa početkom u 12h. Primarna funkcija desete čakre je oživljavanje Svesti. Ova čakra je veliki pročišćivač i može da pomogne u raščišćavanju svih problema koje eventualno imamo na nivou neke druge čakre. Nijedan energetski centar ne radi toliko na planu Svesti kao što je to Pluton. Pluton je nemanifestovani oblik našeg postojanja. Deseta čakra se nalazi ispod naših nogu. Što je ona dublje unutar nas, to je naše stanje Svesti veće.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 09.01. do 16.01.2017.

Dobrodošla Nova 2017. pravo u srce kardinalnog T-kvadrata Jupitera, Urana i Plutona. Ovaj aspekt se posebno sada jako oseća (od 6. do 12. januara), kad Sunce prelazi preko Plutona krećući se blizu midpointa opozicije Jupitera i Urana, sa kojima pravi kvadrate. DJIA, S&P i NASDAQ su napravili neverovatan skok, baš kako smo opisali u specijalnom izveštaju 18. decembra sa fokusom na prvu od tri opozicije Jupitera i Urana, koja se odigrala 26. decembra, a u kome smo predvideli vezu ovog aspekta sa primarnim ciklusom ili usponom u narednih 12 dana. Zlato i srebro su takođe bili u porastu sve dok nije izašao izveštaj o zaposlenju u četvrtak, a ni jak dolar ne ide u prilog povećanju njihove vrednosti. Jačanje dolara nastavlja da bude proporcionalno slabljenju zlata.

“Nisam dovoljno mlad da bih sve znao.” – Sir James Matthew Barrie, škotski dramaturg i pisac (1860—1937).

Od 6. do 12. januara nastupa završni deo većeg perioda od 11 geokosmičkih potpisa, koji je otpočeo 19. decembra kada je Merkur krenuo retrogradno. Ponekad se tržišta okrenu u sred većeg ciklusa, što bi bio 31. decembar ali pošto je to bio praznični period, kritični dan se pomera za +/- 3 dana, a nekad je taj dan midpoint manjeg ciklusa, što bi bio 9. januar +/- 3 radna dana. Najverovatnije je da će na nekim tržištima kritični dan biti prvi dan, a na nekim drugi dan. Na primer, mazut i dolar su napravili preokret 3. januara, dok promene na ostalim tržištima očekujemo od 6. do 12. januara.

Ovaj period je važan ne samo zato što Merkur kreće direktno 8. januara već i zbog konjunkcije Sunca i Plutona 6./7. januara (zavisi od toga gde se budete našli na planeti Zemlji tada). Zatim ulazi u kvadrat sa Uranom 10. januara, pa u kvadrat sa Jupiterom 11./12. (opet u zavisnosti od vaše lokacije). Ovo je važno jer predstavlja okidač za prvu opoziciju Jupitera i Urana koja se dogodila 26. decembra. Korelacija sa primarnim ciklusom je u 12 radnih dana, a ako uključimo i poluprimarni ciklus onda možemo govoriti o korelaciji od skoro 100% (u svakom slučaju iznad 90%).

Na osnovu primera iz prošlosti opozicija Jupitera i Urana je uvek povezana sa američkom berzom, kao što smo videli na primeru DJIA čiji su indeksi značajno skočili. Sad čekamo da vidimo da li će se ovaj reli završiti do kraja nedelje. Ako hoće, roba će naglo pasti do sledeće opozicije ove dve planete 2. marta +/- 12 radnih dana. Ovo je blizu Venerinog okretanja retrogradno iz znaka Ovna, što se poklapa sa 8-godišnjim ciklusom koji se poslednji put odigrao 6. marta 2009. Ako berze krenu nadole odavde, pad bi mogao biti 10%. Ako nastave da rastu posle 12. januara, možda ćemo biti svedoci okončanja jednog dugoročnog ciklusa započetog 6. marta 2009. koji se završava 4. Marta 2017., što bi bio lep primer usklađivanja tržišta sa kosmičkom simetrijom. Zar ne bi bilo lepo da je Venera, planeta ljubavi i novca, tako pouzdana? Kad je u pitanju ta dama, možemo da računamo na 78% verovatnoće za preokret primarnog ciklusa.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD