Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project - Iskrenost Pozivamo vas na novu Full Moon project radionicu „Iskrenost“ koja će se održati 12.12.2019. s početkom od 18h. Ova radionica će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i možete je pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Predavanje: Astro Vodič kroz 2020. godinu U četvrtak, 12.12.2019. godine, nakon Full Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h. Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2020. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Webinar: Poverenje i ljubav Pozivamo vas na online webinar Poverenje i Ljubav, koji će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 08. decembra od 14h. Ovaj webinar će nas naučiti kako da na praktičan način materijalizujemo svoje vizije i ideje pomoću meridijanskih tehnika.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Sunca Da li želite da naučite kako da u svakom trenutku budete u skladu sa svim događajima koji se odigravaju oko vas? Seminar “Tehnologija svesti Sunca” je namenjen svima koji žele da: aktiviraju centar svoje unutrašnje moći; nauče kako da se jasno zauzmu za sebe i svoje potrebe; da osveste i probude svoje skrivene potencijale. Ovaj seminar će se održati 07. decembra na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.01. do 16.01.2017.

Dobrodošla Nova 2017. pravo u srce kardinalnog T-kvadrata Jupitera, Urana i Plutona. Ovaj aspekt se posebno sada jako oseća (od 6. do 12. januara), kad Sunce prelazi preko Plutona krećući se blizu midpointa opozicije Jupitera i Urana, sa kojima pravi kvadrate. DJIA, S&P i NASDAQ su napravili neverovatan skok, baš kako smo opisali u specijalnom izveštaju 18. decembra sa fokusom na prvu od tri opozicije Jupitera i Urana, koja se odigrala 26. decembra, a u kome smo predvideli vezu ovog aspekta sa primarnim ciklusom ili usponom u narednih 12 dana. Zlato i srebro su takođe bili u porastu sve dok nije izašao izveštaj o zaposlenju u četvrtak, a ni jak dolar ne ide u prilog povećanju njihove vrednosti. Jačanje dolara nastavlja da bude proporcionalno slabljenju zlata.

“Nisam dovoljno mlad da bih sve znao.” – Sir James Matthew Barrie, škotski dramaturg i pisac (1860—1937).

Od 6. do 12. januara nastupa završni deo većeg perioda od 11 geokosmičkih potpisa, koji je otpočeo 19. decembra kada je Merkur krenuo retrogradno. Ponekad se tržišta okrenu u sred većeg ciklusa, što bi bio 31. decembar ali pošto je to bio praznični period, kritični dan se pomera za +/- 3 dana, a nekad je taj dan midpoint manjeg ciklusa, što bi bio 9. januar +/- 3 radna dana. Najverovatnije je da će na nekim tržištima kritični dan biti prvi dan, a na nekim drugi dan. Na primer, mazut i dolar su napravili preokret 3. januara, dok promene na ostalim tržištima očekujemo od 6. do 12. januara.

Ovaj period je važan ne samo zato što Merkur kreće direktno 8. januara već i zbog konjunkcije Sunca i Plutona 6./7. januara (zavisi od toga gde se budete našli na planeti Zemlji tada). Zatim ulazi u kvadrat sa Uranom 10. januara, pa u kvadrat sa Jupiterom 11./12. (opet u zavisnosti od vaše lokacije). Ovo je važno jer predstavlja okidač za prvu opoziciju Jupitera i Urana koja se dogodila 26. decembra. Korelacija sa primarnim ciklusom je u 12 radnih dana, a ako uključimo i poluprimarni ciklus onda možemo govoriti o korelaciji od skoro 100% (u svakom slučaju iznad 90%).

Na osnovu primera iz prošlosti opozicija Jupitera i Urana je uvek povezana sa američkom berzom, kao što smo videli na primeru DJIA čiji su indeksi značajno skočili. Sad čekamo da vidimo da li će se ovaj reli završiti do kraja nedelje. Ako hoće, roba će naglo pasti do sledeće opozicije ove dve planete 2. marta +/- 12 radnih dana. Ovo je blizu Venerinog okretanja retrogradno iz znaka Ovna, što se poklapa sa 8-godišnjim ciklusom koji se poslednji put odigrao 6. marta 2009. Ako berze krenu nadole odavde, pad bi mogao biti 10%. Ako nastave da rastu posle 12. januara, možda ćemo biti svedoci okončanja jednog dugoročnog ciklusa započetog 6. marta 2009. koji se završava 4. Marta 2017., što bi bio lep primer usklađivanja tržišta sa kosmičkom simetrijom. Zar ne bi bilo lepo da je Venera, planeta ljubavi i novca, tako pouzdana? Kad je u pitanju ta dama, možemo da računamo na 78% verovatnoće za preokret primarnog ciklusa.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD