Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 16.01.2017.

Merkur je polako krenuo direktno. Ovo je svakako dobar znak da konačno možete da se oslonite na nečije reči ili obećanja. Ali, kako je još uvek vrlo usporen sa pozicijom poslednjeg stepena znaka svog izgona Strelca, neće baš sve biti onako lagano kako ste planirali. Očekuju vas određeni nemiri, stresne situacije ili bar osećaj straha i nervoze zbog neizvesnosti, sve do druge polovine sedmice. A od četvrtka konačno ćete osetiti kao da vam je svanulo. Ulazak Merkura u znak Jarca konačno će vam doneti stabilnost i sigurnost na polju koji je s početka sedmice izazivao nemir i stres. Mesec će napraviti opoziciju sa Suncem, što je slika nekog odvajanja, nekih promena nakon kojih uvek dolazi novi početak. Kod nekih će to biti poslovi, kod drugih konačno rešavanje određenih administrativnih pitanja, a kod trećih to može biti početak nekih novih vrlo lepih odnosa.

Prvog dana Mesec u Blizancima, sa još uvek vrlo usporenim Merkurom, može vam doneti neke razgovore koji neće imati neku težinu. Prazne rasprave i konflikti nikamo neće voditi. Mentalni nivo biće prilično uznemiren, pa ćete imati osećaj da sve što ne ide po planu morate po svaku cenu sada i odmah rešiti. Ali kako dan bude odmicao i kako se budete približavali utorku, svojim delovanjem možete samo još više stvari zakomplicirati.

U utorak je Sunce u egzaktnom kvadratu sa Uranom, pa će ovo biti prilično buran dan. Ovde Uran traži svoja prava, svoju slobodu, diže pobune, pa ćete se i vi naći pred jednim takvim izazovom. Nešto će vam zasmetati, nešto ćete osetiti da vas sputava i ograničava, pa ćete želeti da se tome suprotstavite. Sunce je često slika pobune protiv vlasti, autoriteta, šefa ili roditelja. Nećete postići željeni cilj, ali sam osećaj da ste istupili i da ste konačno smogli snage da kažete ili uradite nešto za sebe, činiće vas vrlo ispunjenim.

Na mundanom nivou postoji sukob između dve potpune suprotnosti, s jedne strane nova urbana i napredna kultura, a sa druge, zastareli, tradicionalni i prilično konzervativni režim (Sunce u Jarcu kvadrat Uran iz Ovna).

Od srede se situacija na nebu potpuno menja i već ćete ovladati svojom energijom i snagom. Mentalni nivo polako se smiruje. Na nebu sada vladaju osećanja i emocije (Mesec u Raku). Dan kao stvoren za nove pobede. Dve moćne i jake sile sada su se udružile (Mars sekstil Pluton). Ovo je možda jedan od najboljih aspekata Marsa tokom njegovog tranzita kroz znak Riba. Tih dana sve kao da će doći na svoje mesto. Sada se možete pokazati na poslu, sada se možete boriti za svoja prava i sada ćete na pravi način moći da se istaknete i pokažete (Mars sekstil Pluton). Ovde su i strasti naglašene, a Mesec u svom znaku i u divnom aspektu sa Venerom i Neptunom, samo još dodatno naglašava emocije i osećanja. Romantični i strastveni dani su pred vama, ali na vama je da li ćete ih iskoristiti na ljubavni susret sa osobom prema kojoj gajite posebna osećanja ili ćete svu strast uneti u neki projekat ili poslovni plan.

Još ćete i u četvrtak imati određeni događaj, a nakon toga dolaze dani mira i opuštanja. Sada je Merkur u znaku Jarca, ponovo se vraća i sve sa čim ste imali određenih zabuna i nedoumica u periodu od tri sedmice, sada se polako sve rešava i dobija jedan dublji i viši smisao. Konačno i vi možete da predahnete i opustite se. Ono što ste rekli s početka sedmice, za šta ste se strastveno borili sredinom sedmice, u petak može dati rezultate. Ipak, život nije bajka pa zato nemojte i vi očekivati da će sve idealno biti, jer je Sunce u kvadratu sa Jupiterom, što je uvek slika nekog neispunjenog ideala, pa budite spremni da određeni kompromis mora da postoji. Jupiter u Vagi želi svakom da udovolji, a ostvarivo je jedino ako svi povremeno pravimo određene kompromise.

One koji nisu najuspešniji u karijeri čekaće ljubav kod kuće, oni koji su vrlo uspešni i više nego zadovoljni poslom, imaće partnera sa kojim će deliti ambicije, ali ljubavi tek pomalo, a oni koji su bolesni, biće srećni jer im zdravlje kuca na vrata. Srećne dane (Mesec u Lavu) petak i subotu, iskoristite za opuštanje i razonodu. Igrajte se, smejte se i poput deteta radujte jer Lavovi su ipak jedna velika deca, samo to zbog statusa vešto kriju. Izađite, provedite se i napravite presedan, jer jednom propušteno više se ne vraća.

Uživajte do nedelje, jer će vas tada Mesec u Devici podsetiti na radne i svakodnevne obaveze.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD