Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 09. do 16.01.2017.

Merkur je polako krenuo direktno. Ovo je svakako dobar znak da konačno možete da se oslonite na nečije reči ili obećanja. Ali, kako je još uvek vrlo usporen sa pozicijom poslednjeg stepena znaka svog izgona Strelca, neće baš sve biti onako lagano kako ste planirali. Očekuju vas određeni nemiri, stresne situacije ili bar osećaj straha i nervoze zbog neizvesnosti, sve do druge polovine sedmice. A od četvrtka konačno ćete osetiti kao da vam je svanulo. Ulazak Merkura u znak Jarca konačno će vam doneti stabilnost i sigurnost na polju koji je s početka sedmice izazivao nemir i stres. Mesec će napraviti opoziciju sa Suncem, što je slika nekog odvajanja, nekih promena nakon kojih uvek dolazi novi početak. Kod nekih će to biti poslovi, kod drugih konačno rešavanje određenih administrativnih pitanja, a kod trećih to može biti početak nekih novih vrlo lepih odnosa.

Prvog dana Mesec u Blizancima, sa još uvek vrlo usporenim Merkurom, može vam doneti neke razgovore koji neće imati neku težinu. Prazne rasprave i konflikti nikamo neće voditi. Mentalni nivo biće prilično uznemiren, pa ćete imati osećaj da sve što ne ide po planu morate po svaku cenu sada i odmah rešiti. Ali kako dan bude odmicao i kako se budete približavali utorku, svojim delovanjem možete samo još više stvari zakomplicirati.

U utorak je Sunce u egzaktnom kvadratu sa Uranom, pa će ovo biti prilično buran dan. Ovde Uran traži svoja prava, svoju slobodu, diže pobune, pa ćete se i vi naći pred jednim takvim izazovom. Nešto će vam zasmetati, nešto ćete osetiti da vas sputava i ograničava, pa ćete želeti da se tome suprotstavite. Sunce je često slika pobune protiv vlasti, autoriteta, šefa ili roditelja. Nećete postići željeni cilj, ali sam osećaj da ste istupili i da ste konačno smogli snage da kažete ili uradite nešto za sebe, činiće vas vrlo ispunjenim.

Na mundanom nivou postoji sukob između dve potpune suprotnosti, s jedne strane nova urbana i napredna kultura, a sa druge, zastareli, tradicionalni i prilično konzervativni režim (Sunce u Jarcu kvadrat Uran iz Ovna).

Od srede se situacija na nebu potpuno menja i već ćete ovladati svojom energijom i snagom. Mentalni nivo polako se smiruje. Na nebu sada vladaju osećanja i emocije (Mesec u Raku). Dan kao stvoren za nove pobede. Dve moćne i jake sile sada su se udružile (Mars sekstil Pluton). Ovo je možda jedan od najboljih aspekata Marsa tokom njegovog tranzita kroz znak Riba. Tih dana sve kao da će doći na svoje mesto. Sada se možete pokazati na poslu, sada se možete boriti za svoja prava i sada ćete na pravi način moći da se istaknete i pokažete (Mars sekstil Pluton). Ovde su i strasti naglašene, a Mesec u svom znaku i u divnom aspektu sa Venerom i Neptunom, samo još dodatno naglašava emocije i osećanja. Romantični i strastveni dani su pred vama, ali na vama je da li ćete ih iskoristiti na ljubavni susret sa osobom prema kojoj gajite posebna osećanja ili ćete svu strast uneti u neki projekat ili poslovni plan.

Još ćete i u četvrtak imati određeni događaj, a nakon toga dolaze dani mira i opuštanja. Sada je Merkur u znaku Jarca, ponovo se vraća i sve sa čim ste imali određenih zabuna i nedoumica u periodu od tri sedmice, sada se polako sve rešava i dobija jedan dublji i viši smisao. Konačno i vi možete da predahnete i opustite se. Ono što ste rekli s početka sedmice, za šta ste se strastveno borili sredinom sedmice, u petak može dati rezultate. Ipak, život nije bajka pa zato nemojte i vi očekivati da će sve idealno biti, jer je Sunce u kvadratu sa Jupiterom, što je uvek slika nekog neispunjenog ideala, pa budite spremni da određeni kompromis mora da postoji. Jupiter u Vagi želi svakom da udovolji, a ostvarivo je jedino ako svi povremeno pravimo određene kompromise.

One koji nisu najuspešniji u karijeri čekaće ljubav kod kuće, oni koji su vrlo uspešni i više nego zadovoljni poslom, imaće partnera sa kojim će deliti ambicije, ali ljubavi tek pomalo, a oni koji su bolesni, biće srećni jer im zdravlje kuca na vrata. Srećne dane (Mesec u Lavu) petak i subotu, iskoristite za opuštanje i razonodu. Igrajte se, smejte se i poput deteta radujte jer Lavovi su ipak jedna velika deca, samo to zbog statusa vešto kriju. Izađite, provedite se i napravite presedan, jer jednom propušteno više se ne vraća.

Uživajte do nedelje, jer će vas tada Mesec u Devici podsetiti na radne i svakodnevne obaveze.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD