Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12.12. do 19.12.2016.

Postizborni reli se nastavlja jer investitori vide porast ekonomskih mogućnosti sa nižim porezima i manjim vladinim regulativama pod vladajućom Trampovom administracijom. Čak ni to što će sledeće nedelje Odbor federalnih rezervi najverovatnije podići kratkoročnu kamatnu stopu nije moglo da zaustavi berzu ove nedelje. Finansijski astrolozi se ne čude jer je Jupiter u centru zbivanja sada. Ovo je vreme Strelca, a Jupiter pravi harmoničan aspekt, tačnije sekstil sa Saturnom. Sunce i Saturn su ovog vikenda u konjunkciji, odakle prave trigon sa Uranom. Drugim rečima, Sunce propušta kroz sebe ovaj nastupajući Saturn/Uran trigon, što je vrlo povoljno za akcije. Venera je od 29. oktobra do 5. novembra imala isti aspekt, što je uticalo na berzu. Da li će se ovaj trentd sada obrnuti od 9. do 12. decembra?

Drugi indikatori širom sveta prate vođstvo SAD-a. Na primer, Nikkei se probio iznad 19.000 prvi put ove godine, a nemački DAX je dostigao 11.231 u petak, što je najviše od decembra 2015. Ovo je bila zaista odlična nedelja za tržišta, što se ne bi moglo reći za evro od kako je Evropska centralna banka sve iznenadila u četvrtak objavivši da će produžiti tekući program (QE) još devet meseci, umesto da ga završi u aprilu, kako je bilo planirano. Evro je sa tim vestima pao kao kamen, opet, kao što se desilo u martu 2015. kada je Uran napravio poslednji kvadrat sa Plutonom. Ova vest je uticala na rasprodaju zlata, koje je u petak palo na najniži nivo u poslednjih 10 meseci. Pa ipak, ne treba sve to uzimati tako ozbiljno s obzirom da će Venera krenuti retrogradno u martu 2017. kada će se sve ponovo promeniti.

Najvažniji trenutni geokosmički potpis je Sunčev prolazak kroz trigon Saturna i Urana od 9. do 12. decembra. U istom periodu (od 9. do 16. decembra) Marsov tranzit pravi važan aspekt ka takozvanom “Buttonwood” čartu, što bi mogao biti kraj kratkog ali naglog uspona akcija. To se još uvek nije desilo ali je ovaj potpis tek počeo, pa se promene mogu očekivati početkom ove nedelje. Pun Mesec u utorak, koji uključuje i konjunkciju sa Saturnom u promenljivom znaku, takođe ukazuje na nagle, oštre ali kratkoročne preokrete. Kad Merkur krene retrgoradno 19. decembra, počinje vrlo važan period koji će trajati do 12. januara. U tom periodu će se desiti 11 glavnih geokosmičkih potpisa, poput prvog od tri trigona Saturna i Urana (24. decembra), što je istorijski gledano uvek povezano sa dešavanjima na američkoj berzi (+/- dve nedelje).

Ovaj period uključuje i prvi od tri moćna Jupiterova geokosmička potpisa – opoziciju sa Uranom 26. decembra, posle koje Uran kreće direktno 29. decembra. Možemo da očekujemo eksplozivna dešavanja na finansijskim tržištima i na svetskoj političkoj sceni, što nije uobičajeno za praznični period. Međutim, ono što nas očekuje početkom sledeće godine od 22. februara do 21. aprila, a što uključuje i Venerinu retrogradnost od 4. marta, smatramo najvažnijim geokosmičkim dešavanjem u 2017. godini. O svemu ovome vrlo detaljno pričamo na YouTube videu.

Venera je retrogradna na svakih 19 meseci. Pa ipak, svaki peti put, ili na svakih 8 godina, desi se da se okrene retrogradno na istom mestu u zodijaku. Ovaj put je to 13° Ovna. Prošli put je odatle krenula unazad 6. marta 2009. godine. Možda se sećate da je berza tada dostigla svoj konačni pad kad je DJIA pala na 6469, izgubivši 54.4% svoje vrednosti, čime se zavšio medveđi trend. Od tada je u bikovskom trendu sa cenama koje su skočile 205%. Da li će se ponovo desiti preokret pod retrogradnom Venerom i započeti novi medveđi trend? E, ovo je dobar primer za to kako finansijska astrologija često funkcioniše. Zato se i fokusiramo na 2017. Zato smo i snimili ovaj video, u kome pričamo o jednom delu knjige “Forcast 2017”. Zato planiramo “MMA 2017. Investment retreat” u San Dijegu početkom marta.

Želimo da budemo svesni glavnih promena koje će uticati na dugoročne investicije budući da možemo da očekujemo veliku promenu bankarske i ekonomske politike i da se pripremimo za adekvatno delovanje u skladu sa tim.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD