Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12.12. do 19.12.2016.

Postizborni reli se nastavlja jer investitori vide porast ekonomskih mogućnosti sa nižim porezima i manjim vladinim regulativama pod vladajućom Trampovom administracijom. Čak ni to što će sledeće nedelje Odbor federalnih rezervi najverovatnije podići kratkoročnu kamatnu stopu nije moglo da zaustavi berzu ove nedelje. Finansijski astrolozi se ne čude jer je Jupiter u centru zbivanja sada. Ovo je vreme Strelca, a Jupiter pravi harmoničan aspekt, tačnije sekstil sa Saturnom. Sunce i Saturn su ovog vikenda u konjunkciji, odakle prave trigon sa Uranom. Drugim rečima, Sunce propušta kroz sebe ovaj nastupajući Saturn/Uran trigon, što je vrlo povoljno za akcije. Venera je od 29. oktobra do 5. novembra imala isti aspekt, što je uticalo na berzu. Da li će se ovaj trentd sada obrnuti od 9. do 12. decembra?

Drugi indikatori širom sveta prate vođstvo SAD-a. Na primer, Nikkei se probio iznad 19.000 prvi put ove godine, a nemački DAX je dostigao 11.231 u petak, što je najviše od decembra 2015. Ovo je bila zaista odlična nedelja za tržišta, što se ne bi moglo reći za evro od kako je Evropska centralna banka sve iznenadila u četvrtak objavivši da će produžiti tekući program (QE) još devet meseci, umesto da ga završi u aprilu, kako je bilo planirano. Evro je sa tim vestima pao kao kamen, opet, kao što se desilo u martu 2015. kada je Uran napravio poslednji kvadrat sa Plutonom. Ova vest je uticala na rasprodaju zlata, koje je u petak palo na najniži nivo u poslednjih 10 meseci. Pa ipak, ne treba sve to uzimati tako ozbiljno s obzirom da će Venera krenuti retrogradno u martu 2017. kada će se sve ponovo promeniti.

Najvažniji trenutni geokosmički potpis je Sunčev prolazak kroz trigon Saturna i Urana od 9. do 12. decembra. U istom periodu (od 9. do 16. decembra) Marsov tranzit pravi važan aspekt ka takozvanom “Buttonwood” čartu, što bi mogao biti kraj kratkog ali naglog uspona akcija. To se još uvek nije desilo ali je ovaj potpis tek počeo, pa se promene mogu očekivati početkom ove nedelje. Pun Mesec u utorak, koji uključuje i konjunkciju sa Saturnom u promenljivom znaku, takođe ukazuje na nagle, oštre ali kratkoročne preokrete. Kad Merkur krene retrgoradno 19. decembra, počinje vrlo važan period koji će trajati do 12. januara. U tom periodu će se desiti 11 glavnih geokosmičkih potpisa, poput prvog od tri trigona Saturna i Urana (24. decembra), što je istorijski gledano uvek povezano sa dešavanjima na američkoj berzi (+/- dve nedelje).

Ovaj period uključuje i prvi od tri moćna Jupiterova geokosmička potpisa – opoziciju sa Uranom 26. decembra, posle koje Uran kreće direktno 29. decembra. Možemo da očekujemo eksplozivna dešavanja na finansijskim tržištima i na svetskoj političkoj sceni, što nije uobičajeno za praznični period. Međutim, ono što nas očekuje početkom sledeće godine od 22. februara do 21. aprila, a što uključuje i Venerinu retrogradnost od 4. marta, smatramo najvažnijim geokosmičkim dešavanjem u 2017. godini. O svemu ovome vrlo detaljno pričamo na YouTube videu.

Venera je retrogradna na svakih 19 meseci. Pa ipak, svaki peti put, ili na svakih 8 godina, desi se da se okrene retrogradno na istom mestu u zodijaku. Ovaj put je to 13° Ovna. Prošli put je odatle krenula unazad 6. marta 2009. godine. Možda se sećate da je berza tada dostigla svoj konačni pad kad je DJIA pala na 6469, izgubivši 54.4% svoje vrednosti, čime se zavšio medveđi trend. Od tada je u bikovskom trendu sa cenama koje su skočile 205%. Da li će se ponovo desiti preokret pod retrogradnom Venerom i započeti novi medveđi trend? E, ovo je dobar primer za to kako finansijska astrologija često funkcioniše. Zato se i fokusiramo na 2017. Zato smo i snimili ovaj video, u kome pričamo o jednom delu knjige “Forcast 2017”. Zato planiramo “MMA 2017. Investment retreat” u San Dijegu početkom marta.

Želimo da budemo svesni glavnih promena koje će uticati na dugoročne investicije budući da možemo da očekujemo veliku promenu bankarske i ekonomske politike i da se pripremimo za adekvatno delovanje u skladu sa tim.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD