Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

23. do 29. januar 2012

Dinamizam ovoj sedmici donosi primarno Merkur koji će napraviti čak četiri planetarna aspekta i ujedno promeniti znak, a kako simboliše kontakte, susrete, komunikaciju, dogovore, kretanje, saobraćaj i prevozna sredstva, način razmišljanja, tehniku, trgovinu, učenje, to će sedmica pred nama obilovati dešavanjima na raznim poljima, pri čemu treba očekivati određene neočekivane obrte jer će Merkur iz tradicionalnog, uzdržanog, ozbiljnog Jarca preći u Vodoliju, a Mars krenuti retrogradno.  

Sedmicu otpočinjemo trigonom Merkura i Marsa, što mnoge od nas može inspirisati na otpočinjanje određenih poslova kao i na važne poslovne dogovore jer se ove dve planete nalaze u zemljanom Jarcu i Devici. Sigurno je da će se mnogi poslovi i otpočeti, kao i da će se potpisati brojni kupoprodajni ugovori, sklopiti brojni dogovori, jer povoljna povezanost ove dve planete, posebno kada su i u pozitivnoj recepciji (Merkur egzaltira Marsa, kao i Mars Merkura) daje sjajan potencijal za dobru saradnju, efikasnost, brzinu, razumevanje, inicijativu, a u ovom slučaju na polju nauke, tehnologije, medicine, državnih institucija i aktivnosti, ali i vojne industrije kao i vojnih aktivnosti generalno. Kako je Mars dispozitor Urana to istovremeno ovaj trigon predstavlja i Merkur/Uran trigon, što potvrđuje sve prethodno. No, Uran je nepredvidiv, uvek suprotan, uvek obrt, i obitava u Marsu u Devici - skromnom, smernom, vrednom, potčinjenom Marsu u Devici, koji je samo naizgled spreman da bude žrtva, samo naizgled spreman na dogovore, i samo prividno uplašen i nesiguran. Uran iz Ovna ga čini posebnim, nepredvidivim i vrlo, vrlo buntovnim i neuobičajeno hrabrim, što potvrđuje i Merkur koji ga dispozituje u znak njegove egzaltacije, pa treba biti na oprezu sa ovakvom energijom, u situacijama gde smo potpuno sigurni da će sve ići glatko, na vreme, uz poštovanje i odgovornost, da će trajati, jer će se sigurno sve za tili čas promeniti iz korena. Već u utorak Mars kreće retrogradno ukazujući na potpuni obrt situacije, promenu smera, pa evo propusta u dogovorima, grešaka u ugovorima koji će zahtevati anekse, ali i potpunog odustajanja od dogovorenog ubrzo, jer već u petak Merkur kao Marsov dispozitor pravi kvadrat sa Saturnom na 29. stepenu što simbolizuje prekid. No, trigon Merkura u Jarcu i stacionarnog Marsa daje potencijal i za obnavljanje saradnje koja je nekad postojala ili pokretanje aktivnosti koje nisu završene, a kako je u pitanju malefik Mars, u kojem živi Uran sa Deneb Kaitosa, a preko dispozitora odlazi u kvadrat sa Saturnom, a istovremeno se i trigon Mars/Merkur pretvara po dispoziciji u kvadrat Marsa i Saturna, to svakako ova Marsova retrogradnost do petka ima naglašenu dozu problematične simbolike koja se može ispoljiti i na nivou fiziologije budući da su u pitanju zemljani znaci kao i znak Device, pa evo naizgled uspešnih operacija koje se potom iskomplikuju, kao i uspešnog starta reli-trke u kojoj najbolji odustaje, biva povređen... Evo i sjajnog vojnika koji se zaklinje na odanost državi a potom ne održi zakletvu, napušta službu, i menja stranu... Ovo mogu biti i američke vojne trupe koje se vraćaju na tlo drevne Persije... A Mars će biti retrogradan dovoljno dugo da se mogu aktivirati mnoga stara žarišta bilo da je u pitanju prostor bilo telo...

Merkur nakon kvadrata sa Saturnom prelazi u petak u znak Vodolije donoseći pozitivniju atmosferu, otvorenost za humanije stvari, novo, napredno, druženje, pa svakako možemo očekivati zanimljiv vikend jer će na samom ulasku napraviti i sekstil sa Uranom, pa treba odložiti do naredne sedmice sve što se može odložiti, a vreme do tada iskoristiti za izbegavanje sukoba, posebno sa autoritetima i vlasti, prekontrolisati stare ugovore, voditi računa o rečima koje biramo, proveriti ispravnost vozila, i ne donositi nikakve odluke jer je obrt neizbežan.   

Kako će Merkur napraviti i kvadrat sa Jupiterom, to treba biti obazriv i kada je novac u pitanju jer svaka novčana transakcija, posebno nakon naizgled povoljnog rizika (sekstil Uran) može biti oštećujuća, osim za one srećnike kojima ovaj kvadrat može biti inicijelna kapisla za bogaćenje. Kako će Merkur praviti i konjunkciju sa zvezdama iz Orla, to ovaj kvadrat sa Jupiterom može ukazati i na probleme sa jetrom (Orao se vezuje za Prometeja), sa stomakom generalno, ali i na moćnu avijaciju koja se nadvija nad onima koji su „okovani“ poput Prometeja... 

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Merkura u aspektu sa Marsom, ali i sa Uranom i Jupiterom. Istovremeno će se aktivirati i oni sa Marsom u aspektu sa Saturnom, kao i oni sa Merkurom na poslednjim stepenovima Jarca i prvim stepenovima Vodolije. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD