Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Promo predavanje za upis u novu školsku godinu Pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje o Astrološkom školovanju i Astro Terapeut programu. Ovo predavanje će održati Aleksandar i Lea Imširagić u petak, 21. juna na Kepler Institutu, s početkom u 19h. Predavanje će trajati sat vremena, a budući da je broj mesta ograničen, potrebno je rezervisati mesto na info@keplerunited.org ili na telefone 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (radnim danima od 12 do 18h). Dobro došli!
» prikaži celu vest
Seminar: Opraštanje za dublju ljubav U subotu 22.06. od 16h, dr Lea Imširagić će održati kurs o Energetskoj astrologiji Plutona i 10. čakre. Deseti energetski centar je, baš kao i sam Pluton, skriven od svakodnevnih pogleda upućenih prema gore, te se nalazi ispod stopala natusa – dakle, u podzemnom svetu. Ova čakra je sačinjena od tako velike energije, skoncentrisane u jednoj tački, da ona primarno oblikuje „tkanje“ u kome su strukturisani svi ljudski događaji.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Plutona Seminar Tehnologija Svesti Plutona će biti održan u subotu 22.06. sa početkom u 12h. Primarna funkcija desete čakre je oživljavanje Svesti. Ova čakra je veliki pročišćivač i može da pomogne u raščišćavanju svih problema koje eventualno imamo na nivou neke druge čakre. Nijedan energetski centar ne radi toliko na planu Svesti kao što je to Pluton. Pluton je nemanifestovani oblik našeg postojanja. Deseta čakra se nalazi ispod naših nogu. Što je ona dublje unutar nas, to je naše stanje Svesti veće.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 05.12. do 12.12.2016.

Svetska tržišta se i dalje dele na ona kojima ide sjajno, prateći Trampovu pobedu u novembru, dok drugima i ne ide baš sve po loju. U svakom slučaju većina tržišta je imala preokret oko 25. novembra u skladu sa Venerinom translacijom, koja se završila 29. novembra, pa su neki sačekali tačno taj dan dok su drugi bili u skladu sa mladim Mesecom u Strelcu u kvadratu sa Neptunom od 30. novembra do 1. decembra. 

U Americi su glavni berzanski indeksi skočili, za razliku od NASDAQ koji nije napravio novi rast, već naglo pao u četvrtak i petak na najniži nivo u protekle tri nedelje, dok DJIA i S&P nisu naglo pali (još uvek). Druga je priča u Južnoj Americi, gde je brazilska Bovespa imala skroman reli u ponedeljak 28. novembra ali je do kraja nedelje pala na najniži nivo u poslednja dva meseca. U Aziji i Pacifiku sve je išlo mnogo bolje, a u Evropi ne baš. Na primer, londonski FTSE je u padu ali je zato funta imala najveći zabeležen skok od 6. oktobra. Izgleda kao da je medveđi trend toku.

U stvari, sve valute su započele reli sa američkim dolarom, koji je trenutno nešto niže od svog 13-godišnjeg nivoa na 102.05 zabeleženog 24. novembra jedan dan pre kritičnog dana obrta. Evro je tada pao na najniži nivo od marta 2015. kad se odigrao poslednji kvadrat Urana i Plutona.

Što se tiče zlata, ono je palo na 1162 u danu kada je Mars napravio trigon sa Jupiterom, a zlato ne voli Jupitera. Ali ga zato dolar voli.

Najvažniji geokosmički potpisi sada su vrlo uzbudljivi i kreću sa retrogradnim Merkurom 19. decembra. Do kraja njegovog perioda retrogradnosti 12. januara dogodiće se 11 velikih geokosmičkih potpisa, uključujući trigon između Saturna i Urana, koji će uticati na dugoročan ciklus američkih akcija. Jupiter će biti u opoziciji sa Uranom 26. decembra, koji će tri dana kasnije krenuti direktnim hodom. Izgleda da će sezona praznika biti vrlo eksplozivna, a ne mirna kakva obično biva u to vreme.

Kad sam završio knjigu Forcast 2017. bio sam impresioniran koliko ta godina ima povezanosti sa horoskopom Donalda Trampa. Izgleda da će on dominirati cele godine. Ono što se njemu bude događalo uticaće na ceo svet, i obrnuto, ali bilo dobro ili loše (a verovatno će biti i jednog i drugog) nema ničeg “normalnog” niti “prosečnog” u vezi sa njim ili 2017. godinom. Svi pokušaji novinara i ostalih da ga učine “normalnijim” neće proći. Njegova konjunkcija Sunca sa Uranom, koja je deo njegove natalne lunarne eklipse preko ose Blizanci/Strelac, je dokaz briljantnih uvida ali takođe eratičnog, nepredvidivog, čak uznemirujućeg ponašanja. Uran ne voli granice ni pravila, koja iz njegove perspektive postoje samo da bi se kršila. Isto se može desiti sa njegovim predizbornim obećanjima koja ga mogu dovesti do novih ideja kontradikotrnim sa datim obećanjima. On to neće videti kao prekršena obećanja, već kao bolje ideje. Za Blizance je uvek reč o boljim idejama i fleksibilnosti u odnosu na data obećanja.

Najveća povezanost 2017. godine i Trampa leži u kardinalnom T-kvadratu Jupitera, Urana i Plutona od novembra 2016. do avgusta 2017. Opet Uran. Ovoj period ima dva vrhunca, jedan ćemo doživeti uskoro od 19. decembra do 12. januara, a drugi od 22. februara do 21. aprila. Svet se tada može bliže upoznati sa onim što će novi predsednik ubuduće raditi. Jednako važno za mnoge od nas je to što će se tržišta isto tako ponašati, eratično i /ili eksplozivno, sa moćnim prelomnim trenucima ka novim skokovima i ozbiljnim padovima koji će uzburkati svetski finansijski sistem.

Bilo je par astrologa koji su predvideli Trapmov uspeh vrlo tačno. Jedan od njih je Aleksandar Imširagić, poznati astrolog iz Beograda, koji je o tome govorio odmah posle njegove kandidature 2015. godine. Drugi je bio Majkl Sent Kler (Michael St. Clair) mistik iz Đirone, Španija, koji je jednom prilikom okupio neke astrologe, uključujući i mene 2015. kad je predvideo uspon Trampa kao sledećeg predsednika Amerike. Čestitam obojici. Bili ste u pravu tada. Ali pre svega čestitam Kristin Skiner koja je imala najtačniju predikciju da će Hilari pobediti na izborima ali neće biti predsednica Amerike, datu na ISARovom simpozijumu 2016. godine u Kaliforniji, samo nedelju dana pre izbora.

A sad me zanima ko može da predvidi šta će Trap uraditi sutra.

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD