Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12.12.2016.

Iako je prošle sedmice Merkur ušao znak Jarca i u neke misli uneo određenu dozu ozbiljnosti, ipak će ove nedelje biti prilično interesantno i zabavno. Pred nama su vrlo uzbudljivi dani puni iznenađenja i nepredvidivih događaja. Venera će ući u znak Vodolije dok će istog dana Mars napraviti sekstil sa Uranom, što će umogome probuditi želju da istaknete svoje ideje i da progovorite u ime svih, glasno i jasno bez ikakvog ustručavanja i ograničenja. Probudiće se tihi zov slobode, koji je najlepše dočekati raširenih ruku, slobodnog duha i otvorenog srca.

Već prvog dana nedelje Mesec u Vodoliji nagoveštava jednu vrlo neobičnu i uzbudljivu nedelju. Dobro bi bilo da već tada započnete sa nekm novim projektima ili planovima, posebno ako one zahtevaju saradnju sa prijateljima ili nekim udruženjima. Ako nemate poslovnih planova, mogli bi da započnete neke društvene aktivnosti ili rad u dobrotvorne svrhe.

Od utorka Mesec menja znak i njegovim ulaskom u znak Riba kao da će sve utihnuti. Aspekti su veoma protočni (Mesec sekstil Merkur, konjunkcija Neptun) i vrlo inspirativni, pa ko se bavi kreativnim radom trebao bi maksimalno iskoristiti ove aspekte. Takođe ovo je dan za odmor, tišinu i pripremu za neki novi početak. Odličan dan za ideje i planove. Ne započinjite nove poslove, budite oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju i ne idite punog novčanika na nepoznata i sumnjiva mesta (Venera na 29°Jarca). Ljubavi koje se započnu ovog dana, mogu da potraju jedino kao tajne ljubavi.

Već od srede kreće nova enerija i mnogi se bude. Divan dan za ljubav i nove ljubavne susrete (Mars sekstil Uran, Venera u Vodoliji). Sada je vreme za nova poznanstva, za nova druženja i nove ideje. Ovo su idealni dani za poslovne razgovore, posebno u poslovima u kojima možete da se istaknete kao individualac i gde će se vaše ideje i lični angažman ceniti. Mnogi će zaradu potražiti u nekim dodatnim (Venera u Vodoliji), honorarnim poslovima, koji nisu određeni radnim vremenom ili rokom.

U četvrtak je Mesec u Ovnu pa se još više energija Marsa aktivira. Ovo su vrlo poslovni i sportski dani, zato napravite promene i započnite sa nekim zdravim navikama, nekom vrstom sporta ili fizičke aktivnosti. Pored toga što je i sam Mars u Vodoliji, tih dana pravi i sekstil sa svojim dispozitorom Uranom, što naglašava originalnost, odlučnost i jaku volju koja prevazilazi sve granice. Sve što budete započeli u ovom periodu će vas dovesti do željenog cilja, ali to neće biti obična upornost, već maksimum koji prelazi čak i granice vašeg maksimuma. Uspeh u poslu imaju svi koji se bave mehaničkim radom, softverima i mrežama, sportisti, ali posebno oni koji se bave ekstremnim sportovima, avijatičari, stjuarti...

Na mundanom nivou moguće su opasnosti, posebno u vazdušnom saobraćaju, sa strujom ili oružjem, koje se uspešno sprečavaju zahvaljujući spretnosti i domišljatosti stručnog tima.

A petak je dan za uspeh i nagradu za ono što ste do tada savladali i uradili (Sunce sekstil Jupiter). Pomoć i podrška stiže od nekog iz inostranstva, a svakako vas očekuje uspeh na svim poljima obrazovanja (Sunce sekstil Jupiter). Sunce u Jupiterovom znaku potrajaće još jednu sedmicu, pa bi bilo dobro iskoristiti sve prilike koje vam se otvaraju. Ovaj vam period nudi puno dobrih mogućnosti (Sunce u Strelcu) i još boljih susreta i kontakata, a ovaj dan vam nudi spoj i dobrih šansi i dobrih susreta (Sunce sekstil Jupiter), pa iskoristite za svoje poslovne, ali i lične uspehe.

A tokom vikenda malo će vas usporiti Mesec u Biku, koji od svih poslova najviše voli „pauzu za ručak“. Možda i nije loše napraviti pauzu, jer je tog dana Sunce u egzaktnoj konjunkciji sa Saturnom, koji će sve poslove koje budete obavljali ograničiti i pomalo otežati. Nije ovo vreme za neke ozbiljne razgovore, ali je zato za neobavezne teme i susrete, jer će ovaj, prilično inspirativni i maštoviti Merkur svaku priču učiniti, u najmanju ruku bajkovitom i čarobnom (Merkur konjunkcija Neptun). Izađite i opustite se. Iskoristite ljubavne planete (Mars i Venera u Vodoliji) u znaku slobode i avantura, pa se i sami upustite u neku ljubavnu avanturu koja oslobađa vaše najdublje emocije. Raširite ruke, pokažite svoja osećanja, bez ikakvog razloga i bez ikakvog objašnjenja zagrlite nekog, poljubite i prenesite slobodno svoja osećanja i emocije. Ovo je vreme kada se granice prelaze i kada nije ništa čudno ako je iskreno i od srca. Ispitajte istinu u sebi i ako želite pokažite je, jer ona ne boli, ona oslobađa i jedini je put koji vas vodi ka pravom i sigurnom kako duhovnom tako i materijalnom napretku.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD