Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12.12.2016.

Iako je prošle sedmice Merkur ušao znak Jarca i u neke misli uneo određenu dozu ozbiljnosti, ipak će ove nedelje biti prilično interesantno i zabavno. Pred nama su vrlo uzbudljivi dani puni iznenađenja i nepredvidivih događaja. Venera će ući u znak Vodolije dok će istog dana Mars napraviti sekstil sa Uranom, što će umogome probuditi želju da istaknete svoje ideje i da progovorite u ime svih, glasno i jasno bez ikakvog ustručavanja i ograničenja. Probudiće se tihi zov slobode, koji je najlepše dočekati raširenih ruku, slobodnog duha i otvorenog srca.

Već prvog dana nedelje Mesec u Vodoliji nagoveštava jednu vrlo neobičnu i uzbudljivu nedelju. Dobro bi bilo da već tada započnete sa nekm novim projektima ili planovima, posebno ako one zahtevaju saradnju sa prijateljima ili nekim udruženjima. Ako nemate poslovnih planova, mogli bi da započnete neke društvene aktivnosti ili rad u dobrotvorne svrhe.

Od utorka Mesec menja znak i njegovim ulaskom u znak Riba kao da će sve utihnuti. Aspekti su veoma protočni (Mesec sekstil Merkur, konjunkcija Neptun) i vrlo inspirativni, pa ko se bavi kreativnim radom trebao bi maksimalno iskoristiti ove aspekte. Takođe ovo je dan za odmor, tišinu i pripremu za neki novi početak. Odličan dan za ideje i planove. Ne započinjite nove poslove, budite oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju i ne idite punog novčanika na nepoznata i sumnjiva mesta (Venera na 29°Jarca). Ljubavi koje se započnu ovog dana, mogu da potraju jedino kao tajne ljubavi.

Već od srede kreće nova enerija i mnogi se bude. Divan dan za ljubav i nove ljubavne susrete (Mars sekstil Uran, Venera u Vodoliji). Sada je vreme za nova poznanstva, za nova druženja i nove ideje. Ovo su idealni dani za poslovne razgovore, posebno u poslovima u kojima možete da se istaknete kao individualac i gde će se vaše ideje i lični angažman ceniti. Mnogi će zaradu potražiti u nekim dodatnim (Venera u Vodoliji), honorarnim poslovima, koji nisu određeni radnim vremenom ili rokom.

U četvrtak je Mesec u Ovnu pa se još više energija Marsa aktivira. Ovo su vrlo poslovni i sportski dani, zato napravite promene i započnite sa nekim zdravim navikama, nekom vrstom sporta ili fizičke aktivnosti. Pored toga što je i sam Mars u Vodoliji, tih dana pravi i sekstil sa svojim dispozitorom Uranom, što naglašava originalnost, odlučnost i jaku volju koja prevazilazi sve granice. Sve što budete započeli u ovom periodu će vas dovesti do željenog cilja, ali to neće biti obična upornost, već maksimum koji prelazi čak i granice vašeg maksimuma. Uspeh u poslu imaju svi koji se bave mehaničkim radom, softverima i mrežama, sportisti, ali posebno oni koji se bave ekstremnim sportovima, avijatičari, stjuarti...

Na mundanom nivou moguće su opasnosti, posebno u vazdušnom saobraćaju, sa strujom ili oružjem, koje se uspešno sprečavaju zahvaljujući spretnosti i domišljatosti stručnog tima.

A petak je dan za uspeh i nagradu za ono što ste do tada savladali i uradili (Sunce sekstil Jupiter). Pomoć i podrška stiže od nekog iz inostranstva, a svakako vas očekuje uspeh na svim poljima obrazovanja (Sunce sekstil Jupiter). Sunce u Jupiterovom znaku potrajaće još jednu sedmicu, pa bi bilo dobro iskoristiti sve prilike koje vam se otvaraju. Ovaj vam period nudi puno dobrih mogućnosti (Sunce u Strelcu) i još boljih susreta i kontakata, a ovaj dan vam nudi spoj i dobrih šansi i dobrih susreta (Sunce sekstil Jupiter), pa iskoristite za svoje poslovne, ali i lične uspehe.

A tokom vikenda malo će vas usporiti Mesec u Biku, koji od svih poslova najviše voli „pauzu za ručak“. Možda i nije loše napraviti pauzu, jer je tog dana Sunce u egzaktnoj konjunkciji sa Saturnom, koji će sve poslove koje budete obavljali ograničiti i pomalo otežati. Nije ovo vreme za neke ozbiljne razgovore, ali je zato za neobavezne teme i susrete, jer će ovaj, prilično inspirativni i maštoviti Merkur svaku priču učiniti, u najmanju ruku bajkovitom i čarobnom (Merkur konjunkcija Neptun). Izađite i opustite se. Iskoristite ljubavne planete (Mars i Venera u Vodoliji) u znaku slobode i avantura, pa se i sami upustite u neku ljubavnu avanturu koja oslobađa vaše najdublje emocije. Raširite ruke, pokažite svoja osećanja, bez ikakvog razloga i bez ikakvog objašnjenja zagrlite nekog, poljubite i prenesite slobodno svoja osećanja i emocije. Ovo je vreme kada se granice prelaze i kada nije ništa čudno ako je iskreno i od srca. Ispitajte istinu u sebi i ako želite pokažite je, jer ona ne boli, ona oslobađa i jedini je put koji vas vodi ka pravom i sigurnom kako duhovnom tako i materijalnom napretku.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD