Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 28.11.2016.

Sedmice koje su prethodile mnogima su otvorile vrata za unutrašnje promene (Sunce u Škorpionu). Oni koji su želeli da napreduju, da se menjaju i prihvate nešto novo, uprkos mnogim protočnim aspektima, mogli su imati određene strahove, brige i okolnosti koje su se nametale, kao znak da je vreme promenama. Međutim, bilo je i onih koji su kroz ovaj period laganije prošli, ali zato bi sada ovu sedmicu mogli da osete kao jedan veliki pritisak koji dolazi sa svih strana i širi se na svim poljima.

Sunce već prvog dana menja znak, a prvi aspekt koji pravi je kvadrat između Meseca i Sunca i to preko 29-tih stepenova Škorpiona i Lava. To može izazvati neki sukob u partnerskim odnosima ili nemir na emotivnom planu. Mentalni i emotivni nivo sada su u neskladu. Ovaj aspekt ne traje dugo, pa ovo može biti samo susret sa nekom neprijatnom osobom ili razgovor u kojem se nećete dobro osećati. Budite oprezni u vožnji jer poslednji stepenovi sa sobom uvek nose određeni rizik. Ovog dana posebno su ugrožene osobe koje se nalaze na vodećim pozicijama. Budite umereni u poročnim navikama.

A na kraju dana Sunce konačno menja znak, a sa njim se menja i raspoloženje. Merkur će imati egzaktan sekstil sa Jupiterom, a Sunce ulazi u Jupiterov znak Strelca, pa je ovo izuzetno dobar dan za dogovore, pregovore i planove za buduće poslove. Neki će biti megalomani i poželeti mnogo toga, ali ipak, ne dozvolite da vas ponese atmosfera i fokusirajte se na ono što ste dugo želeli. Sada vam se pruža mogućnost da napredujete, da se mentalno uzdignete i usavršite. Mesec kroz znak Device od svake romantične atmosfere pravi „dobar posao“, pa zato iskoristite ovaj dan za sve poslovne poduhvate, sastanke i pregovore jer sledećeg dana Mesec menja znak, a ni Merkur više neće biti tako bezbrižan.

Sreda vam može doneti brige, stare račune na naplatu ili ozbiljne i naporne razgovore (Merkur konjunkcija Saturn). Mesečev tranzit kroz znak Vage utiče na sukobe u odnosima, jer znak harmonije i balansa želi da svakog učini zadovoljnim i sretnim... ali to nekad nije baš tako jednostavno. Potrudite se tih dana da balans napravite u sebi, jer je harmonija koja dolazi iz vašeg unutrašnjeg bića najvažnija. Kad ovladate sobom i svojim mirom, vrlo lako ćete i svuda oko sebe širiti tu energiju. Ukoliko budete imali poteškoće u komunikaciji, sa tehnikom ili malim aparatima (Merkur konjunkcija Saturn), nemojte previše trošiti vreme na popravljanje i osposobljavanje istih, već se fokusirajte na važnije stvari.

A u četvrtak Jupiter pravi egzaktan kvadrat sa Plutonom, pa će se mnoga religijska, filozofska i moralna mišljenja naći u sukobu. Ovaj aspekt dosta radi na mundanom nivou, pa će se u javnosti dosta govoriti o rešavanju starih sukoba promenom iz korena (Pluton u Jarcu). Ali ta rešavanja neće uroditi plodom i od rešenja će ostati samo sukobi (Jupiter kvadrat Pluton). Propagiraće se nemir i iskorenjivanje problema oružanim sukobima.

U ovom periodu mnogi će rešavati pitanje nasledstva, ali kako je na nebu izazovan aspekt, mnogi će i ostati bez njega ili će se okolnosti isprečiti i odužiti ionako već dugi proces parnice.

A od petka kreću rešavanja ljubavnih problema. Još uvek Mesec ide sedmim znakom Vage i provocira odnose. Venera će imati konjunkciju sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom, tako da mnogima neće biti lagan ovaj vikend. Bolan je svaki susret Venere i Plutona, koji često nazivamo „Persefoninim ulaskom u donji svet“, jer svaki put kad ove dve planete dođu u kontakt, priča zarobljene kraljice podzemlja ponovo zaživi. Posebno su prozvani oni koji već u natalnom horoskopu imaju kontakt ovih planeta, ali jednako važi i za Veneru u Škorpionu ili Veneru u 8. polju. Ovde Jupter izaziva (Jupiter kvadrat Venera) zove na provod, izlaske, na avanturu i flert, ali budite oprezni jer ovakvi nesmotreni susreti mogu imati vrlo ozbiljne i bolne posledice. Neretke su scene ljubomore, posesivnosti i napornih psihičkih rasprava, zato je najbolje da tih dana izbegavate izlaske na nekim sumnjivim mestima ili u društvu koje dobro ne poznajete. Posvetite se partneru, a ako i onda bude odnos bez nekog posebnog povoda vodio ka napetim razgovorima i situacijama, jednostavno se povucite. Neka iz vaših usta dolaze samo lepe i lagane stvari.

Za aspekte koji su prolazni često kažemo da se mogu prespavati i na taj način izbeći svi neprijatni i izazovni događaji koje donose... ali se to skoro nikad ne desi. Vođen nesvesnom kolektivnom energijom, mali čovek ni ne zna da li su odluke koje on donosi njegove ili je samo žrtva planetarnih sila koje stihijski nose sve pred sobom. Zato budite iznad sebe, iznad cele situacije i zavladajte tako što na izazov nećete uzvraćati, nećete se ni braniti, već ćete ostati mirni. U najtežim momentima budite svesni da će to proći, da tišinom najbolje možete pobediti protivnika, ne ostavljajući povoda za dalju raspravu. Ako ste od onih koji unutrašnje nezadovoljstvo rešavaju kupovinom, ograničite svoja sredstva da ne biste preterali u bespotrebnom trošenju.

A vikend je za smiraj, za povlačenje i tišinu. Sam tranzit Meseca kroz znak Škorpiona uticaće na vaše emotivno stanje i želećete samoću, želećete da se odmorite.

Mnogi će imati vrlo uzbudljivu sedmicu sa puno uspona i padova, na druge će ljubavne brige ostaviti traga, ali biće i onih kojih pred kojima je vrlo uspešna nedelja, ako iza njih bude velika hrabrost i predan i naporan rad.

Prošetajte kraj neke vode, izađite u bar, popijte sami piće i neka sa novim danom odu i sve brige koje ste imali, strahovi kojih se teško oslobađate i neizvesnost koja prati svaki novi dan, svaki novi plan i svaki trenutak koji živite. Za novu sedmicu ostavite samo osećaj spokoja i tišine.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD