Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 31.10. do 07.10.2016.

Očekivani “oktobarski šok” zbog prolaska Marsa kroz kvadrat Plutona i Urana se napokon odigrao u petak 28. oktobra, poslednjeg dana tranzita kada je Mars napravio kvadrat sa Uranom. Pored novih neslavnih saznanja o aktivnostima Trampa u izbornoj kampanji (da je HRC potkupljivao ljude da se bore za Trampa), imali smo dva zemljotresa u centralnoj Italiji (što je vrlo prirodna kombinacija Marsa sa Plutonom i Uranom), uznemiravajuća otkrića o Fondaciji Klinton zbog kojih će FBI ponovo otvoriti slučaj “email servera”.

Bila je ovo neobična nedelja i za finansijska tržišta. Berza je u Japanu i Kini ojačala, međutim, u Hong Kongu i Australiji cene su pale, a u petak je Hang Seng dostigao najniži nivo još od 1. septembra. U Evropi smo imali velike skokove i relije u Nemačkoj i Holandiji, a padove londonskog FTSE i ciriškog SMI, koji je sada na najnižem nivou još od Brexita. Nije ništa drugačije ni u Americi, gde je NASDAQ napravio najveći skok u utorak (na kritični dan obrta) i onda naglo sve rasprodao. Posle izjave FBI da će ponovo pokrenuti slučaj Hilari Klinton, pale su DJIA i S&P. Zlato i srebro su bili u porastu prošle nedelje.

I ove nedelje imamo zanimljiva nebeska dešavanja. 29. oktobra Venera je napravila egzaktnu konjunkciju sa Saturnom, a u subotu 5. novembra ulazi u trigon sa Uranom. Ovo prethodi nastupajućem trigonu Saturna i Urana koji će biti centralna tema od 4. decembra 2016. do 11. novembra 2017. godine. Ovako dug planetarni ciklus je uvek kroz istoriju bio u korelaciji sa dugoročnim ciklusima na tržištu, pa će biti interesantno posmatrati rast cena sledeće nedelje. Jedno od pravila je da svako tržište koje je u padu, sa teškim aspektom Venere i Saturna postaje dobar kandidat za obrt i početak relija. Nekoliko berzi, plus mazut, je bilo u padu krajem prošle nedelje, a ovog vikenda se dešava konjunkcija Venere i Saturna. To je takođe simbol žene pod pritiskom (Venera žena, Saturn pritisak). Hilari Klinton se sigurno tako oseća od petka, kako se ovaj aspekt približava.

Pre dve nedelje je 12 značajnih nacionalnih i internacionalnih astrologa na ISARovoj konferenciji predvidelo pobedu Hilari Klinton na ovim predsedničkim izborima. I sam sam početkom avgusta došao do istog zaključka. Naravno, mnoga javna mnjenja ukazuju na tu mogućnost. Međutim, sada se taj zaključak dovodi u pitanje od kako je WikiLeaks objavio izvesne neregularnosti (čak ilegalne radnje), tvrdeći da su Klintonovi povezali svoju neprofitnu fondaciju sa političkim aktivnostima, a onda sve zataškali i ometali istraživanja Kongresa i FBI. Da li je moguće da su i javna mnjenja i astrolozi pogrešili u proceni pobednika? Ako je tako, ovo će biti najveći preokret u američkim izborima još od 1948. (kada su kandidati bili Truman i Dewey). Sve je moguće. 

Dva faktora idu u prilog pobedniku na izborima. Prvo, američki dolar raste, skoro da je premašio 100, što je najviše od aprila 2003. godine. U prethodnim kolumnama sam objasnio 16-godišnji ciklus povezan sa porastom dolara u kome Republikanci pobeđuju. To se desilo 2000., 1984., 1968. i 1952. godine. Od 1900. bio je samo jedan izuzetak od ovog pravila 1944. godine kada je pobedio Frenklin Ruzvelt. Ne verujem da će se to desiti ove godine jer Odbor neće povisiti kamatnu stopu, a dolar raste čak i preko 99.11 koliko je imao važnog dana kritičnog obrta 25. oktobra. Kako se ovaj trend nastavlja, mogao bi da još više ojača.

Drugi faktor se dobija odgovorom na pitanje: Kog kandidata podržavaju oni koji dobijaju od pada dolara? Multinacionalne trupe koje obično stoje iza Republikanske partije. Ovaj put, međutim, oni podržavaju demokratskog kandidata. Ovaj faktor ima veze sa tačnim datumom rođenja Hilari Klinton, koji se blago ispravlja sa svim ovim dešavanjima. Postoji velika kontraverza među astrolozima da li je rođena u 8.02 ili u 20.00.

2009. jedan astrolog je tvrdio da je lično video njen izvod iz matične knjige rođenih na kome je pisalo 2.18, dok opet neki astrolog tvrdi da je pre mesec dana zvao državu Ilinois i koristeći posebne metode istraživanja (tako što bi mu službenik govorio samo “ne” na svako njegovo pitanje) otkrio da je pravo vreme 2.18. Kasnije se utvrdilo da ovo nije verovatno i zbog nekih njegovih spetljanih izjava koje je davao, a astrološki rečeno, pre svega zato što bi u tom slučaju Saturn tranzitirao preko njene natalne 4. kuće (Nadir) od januara 2016., što nije vreme za ispoljavanje u javnosti, već za rešavanje ličnih porodičnih pitanja. Saturn pokazuje koja je naša stanica u životu, s obzirom na to gde se nalazi u natalnom čartu. Što je više postavljen u natalnoj karti, to je osobi lakše da prati njegove cikluse, generalno uzev. Što je niže postavljen, to je komplikovanije ostvariti ono što se podrazumeva pod spoljnim uspehom – moguće ga je postići ali mora biti podržan u potpunosti sa prethodnim odlukama i akcijama. Nema bega od odgovornosti kada je Saturn u ovako izazovnim tranzitima kao sada. U spiritualnom smislu, ovo je vreme intenzivnih karmičkih iskustava, što ne isključuje gubitak na izborima. Međutim, ovo vreme uzimam samo kao sredstvo za predikcije i smatram da je tačno samo ako bi stvarno izgubila. Pa opet, u tom slučaju ne bi bilo ni važno. To bi bio njen kraj u politici.

           

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD