Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Kada bi svaki čovek usrećio drugog čoveka, ceo svet bi bio sretan

Lunacija (mlad Mesec) u kardinalnom, vazdušnom znaku Vage će pokrenuti najviše akcije po pitanjima odnosa, u samoj suštini. Partnerski odnos je primarna akcija ovog mladog Meseca. U Vagi je uvek sve bilo u redu i biće. Stoga ako želite da u narednom periodu budete u harmoniji, pre svega sa sobom, a potom i sa ostatkom sveta neophodno je osloboditi se straha i imati poverenje. Pre ili kasnije ćete se prepustiti energetskim tokovima.

 

Vage su domaćini Velikom Jupiteru koji donosi najveće blagoslove celom zodijaku. Ekspanzija u partnerskom odnosu kreće od 9. septembra 2016. godine i trajaće do 9. oktobra 2017. godine.

Ovo vreme je izuzetno plodno za Vage kroz mnoge oblasti života. Jupiter iz Vage gradi aspekt akcije sa Saturnom, čineći recepciju (recepcije planeta podrazumevaju njihovo primanje, odnosno podržavanje. Jupiter je u znaku Vage gde je Saturn egzaltiran, a Saturn je u znaku Strelca gde je Jupiter u sedištu). Naprosto, ovo je vreme pročišćenja partnerskog odnosa. Ono što je loše ili nema više funkcije treba da se okonča.Odnos koji je dobar, kreativan može da se stavi u okvir brak. Muški pripadnici znaka Vage će se potruditi da svojim izgledom plene u svom okruženju. Šarm je definitivno najjača osobina Vaga. U prvoj nedelji oktobra je vreme romanse, pojačane seksualne energije. Sve dok Venera bude u znaku Škorpiona (24.9.-18.10.2016) Vage će biti usmerene na materijalizaciju ljubavi kroz seksualnost. Poslednja nedelja oktobra će tražiti malo više preuzimanja odgovornosti i poverenja.

Škorpionima lunacija pada u 12. polje – polje podsvesti, kao najvećeg resursa. Ovo je vreme velikih iskustava u ljubavnom životu. S obzirom da Venera prolazi njihovim znakom, Škorpionke će se osećati seksipilnim, zavodljivim, što će im doneti više radosti u ovom periodu. Muški Škorpioni su u stanju svoje egzaltacije, a to ih čini na neki način inertnim, kao da čekaju neki siguran i povoljan trenutak za akciju. U prvoj nedelji oktobra mlađi Škorpioni mogu imati malo veća očekivanja, što automatski donosi i neku vrstu razočarenja. U drugoj polovini oktobra, Škorpioni generalno imaju najličniji susret sa samim sobom u znaku Jarca, što su preci ili genetika. Ovo je plodno vreme za osvešćivanje nekih ograničavajućih porodičnih uverenja, kojih se sada možete osloboditi.

Strelčevi su malo odahnuli upravo s početka septembra. Vrlo lako su se našli u ulozi misionara, učitelja koji će svetu pokazati da sve ovisi od stepena vere u sebe i ispravnosti svog puta. Od toga zavisi da li ćemo nastaviti dalje ili ćemo krenuti korak unazad, na ono staro. Strelčevi će vam pokazati da se pozitivan stav ne ogleda u insistiranju na njemu i pokušaju da ga i drugima nametnemo. Pozitivan stav je naš lični alat koji otvara nove mogućnosti. Mogli biste preterati oko 5. oktobra, što nije smak sveta, dovoljno je jedno lepo izvinjenje i sve će biti u redu. Dajte drugima sve ono što želite sebi i ne budite aferoidni oko 26. oktobra jer se neće isplatiti.

Jarčevi su u ovoj lunaciji kao vladari iz senke. Jupiter nosi u sebi Saturna i vodi Jarčeve preko partnerskih odnosa u stanje egzaltacije. Podršku ćete dobiti na višim nivoima odnosa. Bilo da je u pitanju odnos kroz studije, putovanja u inostranstvo ili otkrivanje vaše misije u ovom vremenu. Neophodno je da nađete taj unutrašnji mir, što neće biti teško jer vam je vladar Saturn u dvanaestom polju. Promene su neminovne i nemojte im se suprotstavljati. Plivati nizvodno je imperativ ovog vremena. Za one Jarčeve koji misle da su im „svi vozovi“ za ljubav prošli, potencijalna iznenadjenja u polju ljubavi predstoje krajem oktobra.

Vodolije su sretnici ovog perioda. Jupiter boravi u vašem 9. Polju, pa je podrška sa neba očigledna, a sve to podržava Saturn iz vašeg prirodnog 11. polja. Obzirom da vama u životu nikada nije dosadno i da su stalno prisutne promene, lakše ćete se uz podršku drugih suočavati sa životnim poteškoćama ili neočekivanim promenama, koje život ume da donese. Nesporazumi u kominkaciji sa partnerom su mogući oko 20. oktobra. Ako ne spustite ton, ovaj verbalni nesporazum bi mogao prilično eskalirati krajem oktobra. Neki muški pripadnici znaka Vodolije mogu flertovati, pa čak imati i avanturu u poslovnom okruženju, što neće imati dobar krajnji ishod.

Ribama lunacija ili mlad Mesec pada u 8. polje i to može da pojača već postojeću osetljivost. Neptun u Ribama povećava vašu intuiciju, imaginarne i kreativne sposobnosti koje treba da koristite više. Ono što vas može uzdići je vera. Obzirom da je Neptun u vašem prvom polju to je pre svega vera u sebe, u svoje emocije, svoje intuitivne i kreativne sposobnosti koje će menjati vas i vaš život. U suprotnom on može doneti haos, konfuziju, zablude, spletke, obmane ili samoobmane, koje utiču na vaš ego. Ukoliko ne shvatate sve suviše ozbiljno i spremni ste da se oslobodite ograničenja iz svog ega, što je teško za većinu, možete se „prosvetliti“. Na početku same lunacije ljubav će ličiti na bajku, ali kazaljke će otkucati ponoć 26. oktobra i čarolija može da nestane, a da ostane nivo gorčine, zatvaranje i pribegavanje alkoholu ili sličnim supstancama.

Ovnovi su kao i uvek ponavljači, čak sa razbijenim  i krvavim rogovima ne odustaju od ideje proboja „po svaku cenu“. Neobična slika je da se Venera – partneri Ovnova 4, 5. i  10. oktobra nalazi u sekstilu sa Plutonom, podstičući ljubavne želje i strasti. Tih dana je i Mars u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom i vi ćete biti spremni da se suočite, ili sukobite sa svim preprekama, ali i skloni da preterujete u svojim postupcima. Nemojte da reagujete užurbano, jer biste mogli negde da pogrešite. Važno je da uložite rad, trud i istrajnost u realizaciji svojih ciljeva. Jupiter u Vagi će vam tokom jeseni pomoći da ostvarite veći sklad, da poboljšate svoje odnose, a ako ste bili u svađi, moći ćete i  da se pomiriti. Sve dok je Mars u znaku Jarca, Ovnovi će se zaista kretati na „mlazni pogon“. Grubo prizemljenje bi moglo da bude oko 20. oktobra.

Bikovima ova lunacija donosi mogućnost velike transformacije i promene čvrstih i staromodnih stavova. Boravak Venere u znaku Škorpiona za mnoge Bikove može biti neudobno vreme silaska u „donji svet“. Neki su toliko okoreli u svojim „porodičnim uverenjima“ da nisu ni svesni da moraju spoznati mrak da bi znali šta je svetlo. Upravo ova lunacija donosi promene i nove početke na nivou fiziologije i fizičkog zdravlja. Partneri Bikova će u narednom periodu zaista „biti u pravu“, što je najveća i najradikalnija promena za Bikove. Koliko ste sazreli, dorasli svojim ulogama spoznaćete zadnjih dana oktobra. Dozvolite sebi da sami birate promenu kao jedinu konstantu vašeg življenja.

Blizancima ova lunacija donosi više sreće u ljubavi, preko dece, ili kroz kreativan rad. Ako ste u braku, moguće su povećane obaveze ili poteškoće. Partner je imao problem koji je nepovoljno delovao i na vas. Ovo je vreme kada je važno da odlučite šta želite, da li ste u stanju i spremni da se suočite sa problemima u braku, da sa partnerom razgovarate i donesete zajedničku odluku šta ćete dalje. Jupiter u Vagi će ove godine Blizance učiniti srećnim osobama u ljubavi, ili u odnosu sa decom, ili kroz zabavu ili neki hobi. Takođe, Uran iz Vašeg 11. polja donosi onaj faktor sreće koji vam je potreban, ali čuvajte se oštrih reči sredinom oktobra. Ako niste probuđeni, zaista možete imati prekid duge veze ili braka zadnjih dana oktobra.

Rakovima lunacija u Vagi pada u polje porodičnih odnosa. Baš na neki čudan način će vam se preplitati partnerski i porodični odnosi. Verujte da vas sreća očekuje kroz ono što je vama jako važno za porodicu ili dom. Ovo bi moglo biti idealno vreme da dođete do svog doma ukoliko ga nemate, a ako imate da ga proširite. Nekima će doneti i proširenje porodice. Dobro bi bilo da radite na svom unutrašnjem skladu i miru jer ćete tako moći lakše da se usklađujete sa drugima i izbegnete konflikte u porodičnom odnosu, ljubavnim vezama, poznanstvima, odnosu sa braćom i sestrama, itd. Neptun iz vašeg 9. polja vam pomaže u poslovima vezanim za pomaganje drugima, ili za ostvarenje u nekom zanimanju za koje je bitna imaginacija, osećaj za lepotu, kreativnost, duhovnost ili visoke ideale. Pomaže ukoliko verujte u uspeh, a sada je to izvesnije nego ikada. Ne zaboravite da sve lakše prebrodite kada imate podršku partnera ili porodice. Uz njih ćete se i ovog puta lakše nositi sa novom situacijom, koja vas možda opet poveže sa onima koji su vam bliski.

Lavovi su u periodu kada uče „ljubavne lekcije“ i zato će im podrška Jupitera iz Vage biti itekako značajna. Saturnove lekcije u 5. polju se tiču privrženosti, iskrenosti, ili povećane odgovornosti prema onima koje volite, bilo da su to vaša deca ili voljena osoba. Saturn može doneti posao iz hobija, ili da zadovoljstvo nalazite u radu. U ljubavi je moguće da uđete u vezu sa nekim ko je iz vaše prošlosti, ili neko ko je veoma iskusan, ili stariji od vas. Nije nemoguće da to bude i osoba koju već odavno poznajete, i da se sretnete u zadnjoj nedelji oktobra meseca. Otvorite vrata svojoj sreći, pomažite drugima ili radite nešto u čemu i drugi mogu uživati i time ćete sve učiniti srećnim.

Device evo još jedne povoljne lunacije za vas. Veće promene u ljubavi ili odnosima sa decom vam daje Pluton u polju ljubavi. On može da vam donese neku strasnu, tajnu vezu ili vezu u kojoj ima opasnosti. U ovoj lunaciji se suočavate sa većom odgovornošću prema svojoj porodici, roditeljima. Jupiter je u vašem polju finansija, sistema vrednosti. Oktobar je mesec kada se može pojaviti prilika da krenete sa nekim novim načinom zarade, ili kupovine. To je način kako da svoje misli zdravo kanališete iz opsesije koja se zove strast. Naprosto mislim da su Device vrhunski ljubavnici kada su oni ti koji postavljaju uslove i kriterijume. U narednom periodu sve dok je Venera u znaku Škorpiona to može za Device da bude samo na prvi pogled wauuu, ali u krajnjem je to urušavanje u sopstvenom rigidnom stavu u odnosima sa drugim ljudima.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD