Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Promo predavanje za upis u novu školsku godinu Pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje o Astrološkom školovanju i Astro Terapeut programu. Ovo predavanje će održati Aleksandar i Lea Imširagić u petak, 21. juna na Kepler Institutu, s početkom u 19h. Predavanje će trajati sat vremena, a budući da je broj mesta ograničen, potrebno je rezervisati mesto na info@keplerunited.org ili na telefone 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (radnim danima od 12 do 18h). Dobro došli!
» prikaži celu vest
Seminar: Opraštanje za dublju ljubav U subotu 22.06. od 16h, dr Lea Imširagić će održati kurs o Energetskoj astrologiji Plutona i 10. čakre. Deseti energetski centar je, baš kao i sam Pluton, skriven od svakodnevnih pogleda upućenih prema gore, te se nalazi ispod stopala natusa – dakle, u podzemnom svetu. Ova čakra je sačinjena od tako velike energije, skoncentrisane u jednoj tački, da ona primarno oblikuje „tkanje“ u kome su strukturisani svi ljudski događaji.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Plutona Seminar Tehnologija Svesti Plutona će biti održan u subotu 22.06. sa početkom u 12h. Primarna funkcija desete čakre je oživljavanje Svesti. Ova čakra je veliki pročišćivač i može da pomogne u raščišćavanju svih problema koje eventualno imamo na nivou neke druge čakre. Nijedan energetski centar ne radi toliko na planu Svesti kao što je to Pluton. Pluton je nemanifestovani oblik našeg postojanja. Deseta čakra se nalazi ispod naših nogu. Što je ona dublje unutar nas, to je naše stanje Svesti veće.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 19.09. do 26.09.2016.

Da li vam je dosta ove energije eklipse od 1. do 16. septembra? A retrogradnog Merkura od 30. avgusta do 22. septembra? Ili možda Venerine translacije kroz T-kvadrat sa Plutonom i Uranom od 11. do 18. septembra?

Reći ću vam kome je definitivno dosta ovih “žalosnih” geokosmičkih potpisa u prošle dve nedelje – Hilari Klinton. Od toga da je pre mesec dana vodila za 7 poena, gospođa Klinton se sada našla u ozbiljnoj trci za predsedničko mesto sa Donaldom Trampom. Istinu govoreći još uvek je 1.1% ispred njega po RCP (Real Clear Politics). Ali sve te promene nisu neobične s obzirom na prirodu tekućih kosmičkih aranžmana.

Prvo, Merkur je krenuo retrogradno 30. avgusta. To je često vreme kada se rejting političkih kandidata obrće. To se poklapa sa obrtom Džona Mek Kejna (John McCain) u septembru 2008, i sa padom Hermana Kejna (Herman Cain) sa vrha republikanske partije tokom preliminarnih izbora 2012. godine.

Odmah nakon Merkurovog zaokretanja retrogradno imali smo Solarnu eklipsu 1. septembra, koja je bila ekstremno moćna zbog svoje opozicije sa Neptunom u kvadratu sa Saturnom. Njihov treći egzaktan kvadrata se napokon završio 10. septembra ali je snaga eklipse trajala sve do punog Meseca, Lunarne eklipse koja se odigrala u petak 16. septembra.

Lunarna eklipsa – pun mesec u Ribama – se uvek smatrala kao “ludo vreme”. Ni ovo nije izuzetak, posebno što je sve bilo preuveličano Venerinom opozicijom sa Plutonom i kvadratom sa Uranom od 11. do 18. septembra. Ništa nije sasvim normalno kad je u to uključen Uran. Dodajmo Lunarnu eklipsu u Ribama, retrogradnog Merkura i eto – dobijemo nešto-nalik-predsedniku Trampa i izmučenu Hilari Klinton koja je uvredila Trampove glasače nazvavši ih “jadnicima”. Oh kakvi neodoljivi jadnici! Sve treba svaliti na retrogradnog Merkura i naglašenog Urana kao učesnika u T-kvadratu. Ništa nije onako kako izgleda.

Hilari nije jedina čija je moć rasuđivanja bila pomućena ovim kosmičkim triksterom. Nije bilo lako ni na finansijskim tržištima. Uzmimo kao primer Dow Jones Industrial Average. Pošto je pao 394 poena 9. septembra, porastao je za 239 poena u ponedeljak 12. septembra, da bi već u utorak pao za 258. Ali čekajte… u četvrtak je porastao za 177 da bi u petak pao za 88. Levo, desno, hopa, cupa. U kom pravcu se kreće? Niko ne zna. I to je sasvim normalno s obzirom na pomenute aspekte na nebu. Ništa nije bilo bolje ni sa mazutom, ni sa plemenitim metalima koji su takođe imali najviše padove u nekoliko proteklih nedelja. 

Dobra vest je da se ova kosmička dinamika završava, a mnoge planete ulaze u druge znakove. Jupiter je započeo svoj 13-mesečni prolazak kroz znak Vage 9. septembra. Sunce će mu se pridružiti 22. septembra, istog dana kad Merkur krene direktno. Venera napušta Vagu, znak kojim vlada, i počinje svoj 25-dnevni prolazak kroz Škorpiona 23. septembra. Mars izlazi iz Strelca 27. septembra da bi u narednih 6 nedelja prošao kroz Jarca, znak svoje egzaltacije, odakle izlazi dan posle predsedničkih izbora u Americi.  Sve se menja, pa i stavovi ljudi.

Očekujemo novu objavu Odbora federalnih rezervi 21. septembra. To je poslednji dan Merkurove retrogradnosti, Sunca u Devici i dan u kome je Mesec u Blizancima, mestu vrlo nestabilnom za tržišta, posebno po pitanju kamatne stope. Jupiter će sa prvih stepena Vage napraviti T-kvadrat sa opozicijom Sunce/Pluton preko znakova Jarac/Rak u čartu FR. Obično, pod ovim Jupiterovim aspektom pozicija Odbora je sklonija saradnji. To će se svideti tržištima plemenitih metala i berzama.

Ne zaboravite da Venera u Vagi korespondira sa padom srebra. Mars u Jarcu više podstiče bikovski trend na tržištu zlata nego dok je bio u Strelcu. Svi gube, s obzirom na ideju da će Odbor ipak podići kamatnu stopu. Ali iz perspektive kosmosa, priča izgleda drugačije. Sve je u toku, a kada sve teče, menjaju se osećanja investitora. Stvari ne idu onako kao svi misle da bi trebalo. Nova pravila će uskoro biti proklamovana. Ove nedelje budite na oprezu i adaptivni. Situacija neće ići u prilog onima koji se budu čvrsto držali svojih zaključaka izvedenih na osnovu dešavanja iz poslednje dve nedelje.

Ovo je početak novog pravca u finansijskoj, ekonomskoj i bankovnoj politici. Nemojte da vas iznenade promene u svetu politike. Ovo je kao kad magla počne da se podiže, a nerealan svet u kome ste do sada živeli ponovo postaje realan.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD