Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19.09. do 26.09.2016.

Da li vam je dosta ove energije eklipse od 1. do 16. septembra? A retrogradnog Merkura od 30. avgusta do 22. septembra? Ili možda Venerine translacije kroz T-kvadrat sa Plutonom i Uranom od 11. do 18. septembra?

Reći ću vam kome je definitivno dosta ovih “žalosnih” geokosmičkih potpisa u prošle dve nedelje – Hilari Klinton. Od toga da je pre mesec dana vodila za 7 poena, gospođa Klinton se sada našla u ozbiljnoj trci za predsedničko mesto sa Donaldom Trampom. Istinu govoreći još uvek je 1.1% ispred njega po RCP (Real Clear Politics). Ali sve te promene nisu neobične s obzirom na prirodu tekućih kosmičkih aranžmana.

Prvo, Merkur je krenuo retrogradno 30. avgusta. To je često vreme kada se rejting političkih kandidata obrće. To se poklapa sa obrtom Džona Mek Kejna (John McCain) u septembru 2008, i sa padom Hermana Kejna (Herman Cain) sa vrha republikanske partije tokom preliminarnih izbora 2012. godine.

Odmah nakon Merkurovog zaokretanja retrogradno imali smo Solarnu eklipsu 1. septembra, koja je bila ekstremno moćna zbog svoje opozicije sa Neptunom u kvadratu sa Saturnom. Njihov treći egzaktan kvadrata se napokon završio 10. septembra ali je snaga eklipse trajala sve do punog Meseca, Lunarne eklipse koja se odigrala u petak 16. septembra.

Lunarna eklipsa – pun mesec u Ribama – se uvek smatrala kao “ludo vreme”. Ni ovo nije izuzetak, posebno što je sve bilo preuveličano Venerinom opozicijom sa Plutonom i kvadratom sa Uranom od 11. do 18. septembra. Ništa nije sasvim normalno kad je u to uključen Uran. Dodajmo Lunarnu eklipsu u Ribama, retrogradnog Merkura i eto – dobijemo nešto-nalik-predsedniku Trampa i izmučenu Hilari Klinton koja je uvredila Trampove glasače nazvavši ih “jadnicima”. Oh kakvi neodoljivi jadnici! Sve treba svaliti na retrogradnog Merkura i naglašenog Urana kao učesnika u T-kvadratu. Ništa nije onako kako izgleda.

Hilari nije jedina čija je moć rasuđivanja bila pomućena ovim kosmičkim triksterom. Nije bilo lako ni na finansijskim tržištima. Uzmimo kao primer Dow Jones Industrial Average. Pošto je pao 394 poena 9. septembra, porastao je za 239 poena u ponedeljak 12. septembra, da bi već u utorak pao za 258. Ali čekajte… u četvrtak je porastao za 177 da bi u petak pao za 88. Levo, desno, hopa, cupa. U kom pravcu se kreće? Niko ne zna. I to je sasvim normalno s obzirom na pomenute aspekte na nebu. Ništa nije bilo bolje ni sa mazutom, ni sa plemenitim metalima koji su takođe imali najviše padove u nekoliko proteklih nedelja. 

Dobra vest je da se ova kosmička dinamika završava, a mnoge planete ulaze u druge znakove. Jupiter je započeo svoj 13-mesečni prolazak kroz znak Vage 9. septembra. Sunce će mu se pridružiti 22. septembra, istog dana kad Merkur krene direktno. Venera napušta Vagu, znak kojim vlada, i počinje svoj 25-dnevni prolazak kroz Škorpiona 23. septembra. Mars izlazi iz Strelca 27. septembra da bi u narednih 6 nedelja prošao kroz Jarca, znak svoje egzaltacije, odakle izlazi dan posle predsedničkih izbora u Americi.  Sve se menja, pa i stavovi ljudi.

Očekujemo novu objavu Odbora federalnih rezervi 21. septembra. To je poslednji dan Merkurove retrogradnosti, Sunca u Devici i dan u kome je Mesec u Blizancima, mestu vrlo nestabilnom za tržišta, posebno po pitanju kamatne stope. Jupiter će sa prvih stepena Vage napraviti T-kvadrat sa opozicijom Sunce/Pluton preko znakova Jarac/Rak u čartu FR. Obično, pod ovim Jupiterovim aspektom pozicija Odbora je sklonija saradnji. To će se svideti tržištima plemenitih metala i berzama.

Ne zaboravite da Venera u Vagi korespondira sa padom srebra. Mars u Jarcu više podstiče bikovski trend na tržištu zlata nego dok je bio u Strelcu. Svi gube, s obzirom na ideju da će Odbor ipak podići kamatnu stopu. Ali iz perspektive kosmosa, priča izgleda drugačije. Sve je u toku, a kada sve teče, menjaju se osećanja investitora. Stvari ne idu onako kao svi misle da bi trebalo. Nova pravila će uskoro biti proklamovana. Ove nedelje budite na oprezu i adaptivni. Situacija neće ići u prilog onima koji se budu čvrsto držali svojih zaključaka izvedenih na osnovu dešavanja iz poslednje dve nedelje.

Ovo je početak novog pravca u finansijskoj, ekonomskoj i bankovnoj politici. Nemojte da vas iznenade promene u svetu politike. Ovo je kao kad magla počne da se podiže, a nerealan svet u kome ste do sada živeli ponovo postaje realan.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD