Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.09.2016

Saturn je prošle sedmice napravio egzaktan kvadrat sa Neptunom, a ove će Mars biti glavni akter događaja sa čak tri aspekta - kvadrat Merkur, kvadrat Sunce i trigon Uran. Pored toga imamo i pomračenje Meseca krajem sedmice sa 24°Riba-Device. Izazova će biti, ali i šanse da neke događaje i odnose popravite i promenite.

Prvog dana Merkur će imati kvadrat sa Marsom, što je vrlo izazovno kad su komunikacije i pregovori u pitanju. Retrogradni Merkur pravi još veće konfuzije i nesporazume. Čuvajte se oštrih reči i ljutih sagovornika. Kako je Merkur u Devici veliki izazov je na poslu ili sa poslovnim saradnicima i kolegama. Pored komunikacije, ovo je slika problema u saobraćaju. Budite oprezni u vožnji, a posebno na autoputu i na dužim putovanjima (Mars u Strelcu).

Drugog dana Mesec u Vodoliji budi radoznalost, svestranost i potrebu za druženjem. Međutim, jaki vatreni kvadrat na nebu može biti izazov ili pokretač. Ukoliko spadate u pasivne osobe kod kojih dominiraju vodeni, ženski elementi, kvadrat između Sunca i Marsa će vas pokrenuti na akciju i probudiće u vama energiju da nešto promenite. Ovde je svest budna, ona želi promene, poziciju i bolji status (Sunce u Devici). Ovaj period u kojem smo već imali pomračenje Sunca u Devici, a sada pomračenje Meseca preko ose Ribe-Devica, najviše će uticati na svakodnevnicu, posao i zdravlje. Mars sa Suncem je strast i energija koja je negde blokirana. Budite svesni ove energije kako biste je drugog dana na pametan način kanalisali i usmerili na prave stvari i događaje koje želite da promenite. Silom se ništa ne postiže, pa ako i budete imali višak energije, ali vam okolnosti ne idu u prilog, preusmerite se na sport. Budite aktivni, idite u brzu šetnju ili se bacite na čišćenje i fizičku aktivnost (Sunce u Devici). Moguće su upale, problemi sa varenjem i metabolizmom, kao i pojačana želja za jakom začinjenom i ljutom hranom. Iako vam to možda prija, budite oprezni, jer su u ovom periodu osetljivi organi za varenje, metabolizam i stomak (Sunce u Devici).

Ovaj aspekt (Sunce kvadrat Mars) je vrlo jak i u sredu, tako da je ovo još jedan vrlo energičan dan. Mesec u Vodoliji ima hiljadu ideja i želeće sve da ih ostvari. Želja da se bude u društvu, da se naprave kontakti i da svoje ideje svima prenesete, biće jaka, ali vazduh (Mesec u Vodoliji) potpiruje vatru (Sunce kvadrat Mars) pa budite oprezni sa željama, a posebno ako želite da se što pre ostvare.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Riba i kao da će sve utihnuti. Dani pred vama kao da stavljaju na ispit sve odnose.

U petak se dešava pomračenje Meseca. U tom trenutku nebo će biti prilično izazovno. Dispozitori su takođe u opoziciji (Merkur opozicija Neptun), što sve navodi na suočavanje sa određenim delom sebe, svojim strahovima, nesigurnostima (Mesec u Ribama), ali i onim što vas deli od uspeha (Sunce u Devici). Na tom putu vam određene osobe mogu pomoći, ali samo delimično (Sunce u Devici). Sam razgovor, samo iznošenje svojih slabosti nateraće vas da se suočite sa sobom. Retrogradni Merkur vam pomaže da zaronite u sebe, da se okrenete svom unutrašnjem delu, da se jednostavno okrenete gde god da stojite i šta god da radite. U životu smo naučeni da gledamo ka cilju, da budemo usmereni ka napred, ka svetlosti i danu, ali povremeno je potrebno i da sagledamo ono što je bilo iza nas ili ono što se nalazi sa strane. Na putu koji se život zove uvek imamo nekog, čak i ako mislimo da smo sami anđeli deluju kroz neke osobe i pomažu nam. Oni uvek idu sa nama i prate nas, pa je potrebno povremeno da im se zahvalimo.

A ovo pomračenje nosi sukobe na poslu ili razgovore koji će vas naterati da se zamislite i možda nešto promenite. Posao, svakodnevni razgovori sa partnerom i vaša fiziologija su na ispitu. Umor, stres i nezdrav način života mogu uticati na vašu fiziologiju, zato bi najbolje bilo da preduzmete neke korake za jačanje organizma, imuniteta i zdravlja generalno.

A kraj nedelje je za interesantne ljubavne susrete. Mars u subotu pravi trigon sa Uranom, a Venera opoziciju. Čekaju vas vrlo jake strasti i susreti, ali ljubavi moraju biti neobične, slobodne i van svakih normi i granica. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnoj vezi ne upuštajte se u prolazne avanture, jer vam jedan ljubavni izlet može uništiti odnos koji ste dugo gradili (Venera opozicija Uran). Bolje da sa partnerom izaberete neki sport ili rekreaciju i posvetite joj se. A pored ljubavi, ovo su i svi finansijski rizici, zato izbegavajte bilo kakve investicije u ovom periodu.

Najbolje je da vikend provedete negde u prirodi, planinarenju i kampovanju. Uran i Mars mogu biti vrlo interesantna zabava sportskog karaktera, pa svim ljubavnim izazovima možete odoleti. Zato, spremite šatore, sportsku opremu, jer vas sada priroda zove na jednu vrlo aktivnu i uzbudljivu avanturu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD