Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 12. do 19.09.2016

Saturn je prošle sedmice napravio egzaktan kvadrat sa Neptunom, a ove će Mars biti glavni akter događaja sa čak tri aspekta - kvadrat Merkur, kvadrat Sunce i trigon Uran. Pored toga imamo i pomračenje Meseca krajem sedmice sa 24°Riba-Device. Izazova će biti, ali i šanse da neke događaje i odnose popravite i promenite.

Prvog dana Merkur će imati kvadrat sa Marsom, što je vrlo izazovno kad su komunikacije i pregovori u pitanju. Retrogradni Merkur pravi još veće konfuzije i nesporazume. Čuvajte se oštrih reči i ljutih sagovornika. Kako je Merkur u Devici veliki izazov je na poslu ili sa poslovnim saradnicima i kolegama. Pored komunikacije, ovo je slika problema u saobraćaju. Budite oprezni u vožnji, a posebno na autoputu i na dužim putovanjima (Mars u Strelcu).

Drugog dana Mesec u Vodoliji budi radoznalost, svestranost i potrebu za druženjem. Međutim, jaki vatreni kvadrat na nebu može biti izazov ili pokretač. Ukoliko spadate u pasivne osobe kod kojih dominiraju vodeni, ženski elementi, kvadrat između Sunca i Marsa će vas pokrenuti na akciju i probudiće u vama energiju da nešto promenite. Ovde je svest budna, ona želi promene, poziciju i bolji status (Sunce u Devici). Ovaj period u kojem smo već imali pomračenje Sunca u Devici, a sada pomračenje Meseca preko ose Ribe-Devica, najviše će uticati na svakodnevnicu, posao i zdravlje. Mars sa Suncem je strast i energija koja je negde blokirana. Budite svesni ove energije kako biste je drugog dana na pametan način kanalisali i usmerili na prave stvari i događaje koje želite da promenite. Silom se ništa ne postiže, pa ako i budete imali višak energije, ali vam okolnosti ne idu u prilog, preusmerite se na sport. Budite aktivni, idite u brzu šetnju ili se bacite na čišćenje i fizičku aktivnost (Sunce u Devici). Moguće su upale, problemi sa varenjem i metabolizmom, kao i pojačana želja za jakom začinjenom i ljutom hranom. Iako vam to možda prija, budite oprezni, jer su u ovom periodu osetljivi organi za varenje, metabolizam i stomak (Sunce u Devici).

Ovaj aspekt (Sunce kvadrat Mars) je vrlo jak i u sredu, tako da je ovo još jedan vrlo energičan dan. Mesec u Vodoliji ima hiljadu ideja i želeće sve da ih ostvari. Želja da se bude u društvu, da se naprave kontakti i da svoje ideje svima prenesete, biće jaka, ali vazduh (Mesec u Vodoliji) potpiruje vatru (Sunce kvadrat Mars) pa budite oprezni sa željama, a posebno ako želite da se što pre ostvare.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Riba i kao da će sve utihnuti. Dani pred vama kao da stavljaju na ispit sve odnose.

U petak se dešava pomračenje Meseca. U tom trenutku nebo će biti prilično izazovno. Dispozitori su takođe u opoziciji (Merkur opozicija Neptun), što sve navodi na suočavanje sa određenim delom sebe, svojim strahovima, nesigurnostima (Mesec u Ribama), ali i onim što vas deli od uspeha (Sunce u Devici). Na tom putu vam određene osobe mogu pomoći, ali samo delimično (Sunce u Devici). Sam razgovor, samo iznošenje svojih slabosti nateraće vas da se suočite sa sobom. Retrogradni Merkur vam pomaže da zaronite u sebe, da se okrenete svom unutrašnjem delu, da se jednostavno okrenete gde god da stojite i šta god da radite. U životu smo naučeni da gledamo ka cilju, da budemo usmereni ka napred, ka svetlosti i danu, ali povremeno je potrebno i da sagledamo ono što je bilo iza nas ili ono što se nalazi sa strane. Na putu koji se život zove uvek imamo nekog, čak i ako mislimo da smo sami anđeli deluju kroz neke osobe i pomažu nam. Oni uvek idu sa nama i prate nas, pa je potrebno povremeno da im se zahvalimo.

A ovo pomračenje nosi sukobe na poslu ili razgovore koji će vas naterati da se zamislite i možda nešto promenite. Posao, svakodnevni razgovori sa partnerom i vaša fiziologija su na ispitu. Umor, stres i nezdrav način života mogu uticati na vašu fiziologiju, zato bi najbolje bilo da preduzmete neke korake za jačanje organizma, imuniteta i zdravlja generalno.

A kraj nedelje je za interesantne ljubavne susrete. Mars u subotu pravi trigon sa Uranom, a Venera opoziciju. Čekaju vas vrlo jake strasti i susreti, ali ljubavi moraju biti neobične, slobodne i van svakih normi i granica. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnoj vezi ne upuštajte se u prolazne avanture, jer vam jedan ljubavni izlet može uništiti odnos koji ste dugo gradili (Venera opozicija Uran). Bolje da sa partnerom izaberete neki sport ili rekreaciju i posvetite joj se. A pored ljubavi, ovo su i svi finansijski rizici, zato izbegavajte bilo kakve investicije u ovom periodu.

Najbolje je da vikend provedete negde u prirodi, planinarenju i kampovanju. Uran i Mars mogu biti vrlo interesantna zabava sportskog karaktera, pa svim ljubavnim izazovima možete odoleti. Zato, spremite šatore, sportsku opremu, jer vas sada priroda zove na jednu vrlo aktivnu i uzbudljivu avanturu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD