Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.09.2016

Saturn je prošle sedmice napravio egzaktan kvadrat sa Neptunom, a ove će Mars biti glavni akter događaja sa čak tri aspekta - kvadrat Merkur, kvadrat Sunce i trigon Uran. Pored toga imamo i pomračenje Meseca krajem sedmice sa 24°Riba-Device. Izazova će biti, ali i šanse da neke događaje i odnose popravite i promenite.

Prvog dana Merkur će imati kvadrat sa Marsom, što je vrlo izazovno kad su komunikacije i pregovori u pitanju. Retrogradni Merkur pravi još veće konfuzije i nesporazume. Čuvajte se oštrih reči i ljutih sagovornika. Kako je Merkur u Devici veliki izazov je na poslu ili sa poslovnim saradnicima i kolegama. Pored komunikacije, ovo je slika problema u saobraćaju. Budite oprezni u vožnji, a posebno na autoputu i na dužim putovanjima (Mars u Strelcu).

Drugog dana Mesec u Vodoliji budi radoznalost, svestranost i potrebu za druženjem. Međutim, jaki vatreni kvadrat na nebu može biti izazov ili pokretač. Ukoliko spadate u pasivne osobe kod kojih dominiraju vodeni, ženski elementi, kvadrat između Sunca i Marsa će vas pokrenuti na akciju i probudiće u vama energiju da nešto promenite. Ovde je svest budna, ona želi promene, poziciju i bolji status (Sunce u Devici). Ovaj period u kojem smo već imali pomračenje Sunca u Devici, a sada pomračenje Meseca preko ose Ribe-Devica, najviše će uticati na svakodnevnicu, posao i zdravlje. Mars sa Suncem je strast i energija koja je negde blokirana. Budite svesni ove energije kako biste je drugog dana na pametan način kanalisali i usmerili na prave stvari i događaje koje želite da promenite. Silom se ništa ne postiže, pa ako i budete imali višak energije, ali vam okolnosti ne idu u prilog, preusmerite se na sport. Budite aktivni, idite u brzu šetnju ili se bacite na čišćenje i fizičku aktivnost (Sunce u Devici). Moguće su upale, problemi sa varenjem i metabolizmom, kao i pojačana želja za jakom začinjenom i ljutom hranom. Iako vam to možda prija, budite oprezni, jer su u ovom periodu osetljivi organi za varenje, metabolizam i stomak (Sunce u Devici).

Ovaj aspekt (Sunce kvadrat Mars) je vrlo jak i u sredu, tako da je ovo još jedan vrlo energičan dan. Mesec u Vodoliji ima hiljadu ideja i želeće sve da ih ostvari. Želja da se bude u društvu, da se naprave kontakti i da svoje ideje svima prenesete, biće jaka, ali vazduh (Mesec u Vodoliji) potpiruje vatru (Sunce kvadrat Mars) pa budite oprezni sa željama, a posebno ako želite da se što pre ostvare.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Riba i kao da će sve utihnuti. Dani pred vama kao da stavljaju na ispit sve odnose.

U petak se dešava pomračenje Meseca. U tom trenutku nebo će biti prilično izazovno. Dispozitori su takođe u opoziciji (Merkur opozicija Neptun), što sve navodi na suočavanje sa određenim delom sebe, svojim strahovima, nesigurnostima (Mesec u Ribama), ali i onim što vas deli od uspeha (Sunce u Devici). Na tom putu vam određene osobe mogu pomoći, ali samo delimično (Sunce u Devici). Sam razgovor, samo iznošenje svojih slabosti nateraće vas da se suočite sa sobom. Retrogradni Merkur vam pomaže da zaronite u sebe, da se okrenete svom unutrašnjem delu, da se jednostavno okrenete gde god da stojite i šta god da radite. U životu smo naučeni da gledamo ka cilju, da budemo usmereni ka napred, ka svetlosti i danu, ali povremeno je potrebno i da sagledamo ono što je bilo iza nas ili ono što se nalazi sa strane. Na putu koji se život zove uvek imamo nekog, čak i ako mislimo da smo sami anđeli deluju kroz neke osobe i pomažu nam. Oni uvek idu sa nama i prate nas, pa je potrebno povremeno da im se zahvalimo.

A ovo pomračenje nosi sukobe na poslu ili razgovore koji će vas naterati da se zamislite i možda nešto promenite. Posao, svakodnevni razgovori sa partnerom i vaša fiziologija su na ispitu. Umor, stres i nezdrav način života mogu uticati na vašu fiziologiju, zato bi najbolje bilo da preduzmete neke korake za jačanje organizma, imuniteta i zdravlja generalno.

A kraj nedelje je za interesantne ljubavne susrete. Mars u subotu pravi trigon sa Uranom, a Venera opoziciju. Čekaju vas vrlo jake strasti i susreti, ali ljubavi moraju biti neobične, slobodne i van svakih normi i granica. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnoj vezi ne upuštajte se u prolazne avanture, jer vam jedan ljubavni izlet može uništiti odnos koji ste dugo gradili (Venera opozicija Uran). Bolje da sa partnerom izaberete neki sport ili rekreaciju i posvetite joj se. A pored ljubavi, ovo su i svi finansijski rizici, zato izbegavajte bilo kakve investicije u ovom periodu.

Najbolje je da vikend provedete negde u prirodi, planinarenju i kampovanju. Uran i Mars mogu biti vrlo interesantna zabava sportskog karaktera, pa svim ljubavnim izazovima možete odoleti. Zato, spremite šatore, sportsku opremu, jer vas sada priroda zove na jednu vrlo aktivnu i uzbudljivu avanturu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD