Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

09.-15. I 2012

Nova godina je počela rastom većine berzanskih indeksa širom sveta. U utorak, prvog berzanskog dana od Nove godine, Dow Jones Industrial Average, na primer, skočio je skoro 180 poena. Najviša vrednost tog dana bila je 12,479, što je daleko iznad najviše vrednosti koju je dostigla u prethodnom ciklusu od 12,284, 27. oktobra, a to je ujedno i najviši nivo od jula meseca. Međutim, ni NASDAQ Composite, ni S&P nisu podigli kratkoročne fjučerse iznad najviše vrednosti od kraja oktobra, da bismo mogli da govorimo o potencijalnom slučaju međutržišnog odstupanja medveda.

U stvari, priča je ista u mnogim regionima u svetu. Ciriški SMI indeks je skočio značajno iznad svoje najviše vrednosti od kraja oktobra, ali nemački DAX i londonski FTSE nisu. Holandski AEX je za dva centa skočio na novu najvišu vrednost ciklusa. Nijedan od glavnih berzanskih indeksa koje pratimo u Aziji i Pojasu Pacifika, uključujući i moskvski MICEX, nisu dostigli nove najviše vrednosti, pa tako ni berzanski indeksi u Brazilu i Argentini. Da li je ovo znak da su berze već dostigle vrh, poznat kao međutržišno odstupanje medveda? Možda. Ali tek kada vidimo stanje svih ovih indeksa kada se berze zatvore, u donjoj trećini njihovog opsega ove naredne sedmice, moćićemo to da potvrdimo. U suprotnom "ekspresna inflacija dobara" će se vratiti sa Jupiterom na 0 - 7 stepeni Bika, jer se ovaj deo Zodijaka istorijski odnosi na vrhove dugoročnih ciklusa kada su u pitanju svetski berzanski indeksi.

            Zlato i srebro nastavili su da rastu nakon našeg specijalnog "kupuj" upozorenja koje smo prošle nedelje poslali našim pretplatnicima, tako da su oba plemenita metala 29. decembra pala na novu više-mesečnu najnižu vrednost. Zlato je od te najniže vrednosti do sada poraslo preko 100 dolara za uncu, a srebro više od 3 dolara za uncu. Posebnu analizu za zlato i srebro, naši pretplatnici dobiće u utorak uveče u ovonedeljnom MMA berzanskom izveštaju o ciklusima. Tu ćemo takođe dati pregled dugoročnog ciklusa zlata, i najavu za novu godinu.

Na drugim  berzama, evro je u odnosu na američki dolar, pao na novu 15-mesečnu najnižu vrednost, dok je sirova nafta porasla na najviši nivo od maja meseca. Ovaj oporavak se desio pošto su SAD započele raspravu o zabrani uvoza iranske nafte, a Iran počeo da razmatra zatvaranje Hormuz moreuza. Verovatno ste se ​​zapitali šta će se dogoditi, obzirom da se SAD nalazi u predizbornoj sezoni 2012, i sa sadašnjim predsednikom traže reizbor u gadnom ekonomskom okruženju. Privreda će biti veliki problem u ovogodišnjoj kampanji, a predsednik Obama će imati težak period i moraće da se odbrani pred američkim glasačima. Začudo, međutim, njegova snaga je u nacionalnoj bezbednosti, suptorno onome što su mnogi skloni da misle je to oblast u kojoj prednost ima Republikanska partija.

Kratkoročne geokosmičke konstelacije

Godina je započela velikim praskom, a ove nedelje situacija može biti vrlo slična, obzirom da počinje punim Mesecom. Ali, važnije od punog Meseca je tranzit heliocentričnog Merkura kroz znak Strelca, koji počinje u sredu, 11. januara. Ovo je izuzetna konstelacija koja se istorijski poklapa sa veoma oštrim oscilacijama cena na mnogim berzama, a posebno na tržištu zlata i srebra. Za nekoliko dana stvari mogu izmaći kontroli, posebno imajući u vidu da će tranzitni Uran u isto vreme biti u egzaktnom kvadratu sa opozicijom Sunca i Plutona u horoskopu FED-a (osnovan 23. decembra 1913.). Predstoje nam neka iznenađenja, u stvari, kako se Uran sve više približava egzaktnom kvadratu sa Plutonom, prvom od sedam, od kojih će se prvi desiti u junu 2012, to će ovo više biti godina (čak možda i tri godine) puna neverovatnih i neočekivanih iznenađenja.

Zabrinutost će verovatno eskalirati u narednih nedelju dana, kada Sunce napravi T-kvadrat sa opozicijom Jupitera i Saturna (19. – 22. januar), a zatim Mars krene retrogradno u znaku Device (24. januara do 14. aprila ). Ovo najavljuje vreme patnje radnika širom sveta koji mogu stupiti u štrajk, remeteći tako isporuku vitalnih usluga i roba širom sveta, kao što je, npr. nafta kroz moreuz Hormuz.

Dugoročna razmišljanja i priče o tranzitima

"Upozorio sam vas da se političke, ekonomske i astrološke prognoze razlikuju u samo u jednom pogledu. Astrologija je ispravna" Tako je na svom najnovijem Hofington post (Huffington Post) blogu komentarisao bivši američki sekretar za rad Robert Rajh.

Zbog obaveza i seminara koje g. Merimen drži ove nedelje neće biti Dugoročnih razmišljanja i priča o tranzitima, samo ćemo reći da je Jupiter krenuo direktno i 7. marta, 2012. biće na 7 stepeni Bika. Negde pre nego što stigne do tog stepena, očekujemo da svetske berze već dostignu vrh svoje poslednje faze ovog aktuelnog 4-godišnjeg ciklusa - a zatim započnu novo tržište medveda u narednih 2 - 4 godine. Ove prognoze su zasnovane na istorijskoj povezanosti cena američkih akcija sa tranzitom Jupitera kroz znake Zodijaka, kao i na proučavanjima koja sežu sve do 1872. godine. Berze padaju na dno kada se Jupiter nalazi u prvoj polovini Vodolije, a onda rastu kada on stigne u deo od 23 Ovna - 7 Bika, zatim opadaju u vreme kada je Jupiter u znaku Lava. Najniže vrednosti su zabeležene u martu 2009, kada je Jupiter bio na početnim stepenima Vodolije. Najviša vrednost od tada je zabeležena 2. maja, 2011 godine, kada je Jupiter došao do 23 Ovna. Sada, kada je Jupiter na 0 Bika, ponovo će doći do rasta. Jupiter napušta ovaj deo Zodijaka 7. marta 2012. Ako se istorija ponavlja, onda treba da očekujemo da do tada već berze dostignu vrh - ako već nisu.

O ovome ćemo i dalje raspravljati u našem mesečnom MMA berzanskom izveštaju o ciklusima koji izlazi sledeće nedelje, kao i o tome šta treba da radimo dok berze rastu.

Saopštenja

Najnoviji MMA Katalog za 2012. je izašao iz štampe!!! Možete ga daunlodovati direktno na sajtu http://www.mmacycles.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=41&Itemid=63

Štampana verzija knjige na engleskom jeziku Prognoze za 2012, izašla je u Americi 14. – 15. decembra. Najobimnija knjiga do sada - 200 strana – prepuna je informacija o privredi, predsednički izbori u SAD, socijalnim i ekonomskim trendovima, i, naravno, berze sa svojim važnim kritičnim datumima preokreta sa tri zvezdice (kritični datumi preokreta sa jednom i dve zvezdice su dati u MMA izveštajima o ciklusima, kao i nedeljnim izveštajima). Godišnja knjiga Prognoza, koju g. Rejmond A. Merimen piše i izdaje od 1976, je jedinstvena knjiga, pristupačna, i sa preciznim prognozama za narednu godinu. Koristeći proučavanje berzanskih ciklusa i geokosmičkih faktora, ova godišnja knjiga Prognoza ukazuje na predstojeće trendove u vezi sa političkim, ekonomskim i finansijskim tržištima širom sveta. Za više informacija, molimo idite na naslovnu stranu našeg sajta www.mmacycles.com. Ovde takođe možete poručiti Prognoze za 2012, ili nas pozovite na telefon +1-248-626-3034.

Ako želite da čujete nešto više o ovogodišnjoj knjizi Prognoze za 2012, molimo vas da pogledate na YouTube-u na http://www.youtube.com/RaymondMerriman. To je novi video klip u kome se govori o tri velike berze prošlogodišnje knjige Prognoza, kao i pregled knjige za ovu godinu. Godina koja dolazi bi trebalo da bude izuzetna!

Predstojeći događaji:

Januar 6. - 7, 2012: Cirih, Švajcarska. “Simpozijum Prognoze za 2012.” pod pokroviteljstvom AstroData.

Januar 6. predavanje na temu “Uran kvadrat Pluton: Posledice dužničke krize na berze”. Pogled na istorijski uticaj Urana i Plutona u lošem aspektu, na svetsku ekonomiju, dug i berze. Da li je ovo prekretnica ili dno dužničke krize? Ili je ovo trenutak kada posledica ne rešavanja duga rezultira u kolaps finansijskog sistema i potrebu da se on potpuno obnovi? Ako je tako, kako će to izgledati?

Januar 7. radionica na temu “Finansijska Astrologija i perspektiva za 2012”: Ova radionica će se sastojati iz tri dela. Prvi deo će dati pregled povezanosti berzanskih ciklusa sa geokosmičkim konstelacijama (Finansijska Astrologija). Na drugom delu će se razgovarati o projekciji ovih proučavanja na berze danas, uključujući i plemenite metale, akcije i valute - gde se mi nalazimo u ovom ciklusu i u kom pravcu smo krenuli. Treći deo biće pitanja, odgovori i diskusija. Svaki učesnik će moći da postavi jedno pitanje na koje će g. Merimen odgovoriti, a zatim će formirati grupe sa ograničenim brojem učesnika, koje će razgovarati o tom pitanju, koliko vreme dozvoli. Namera je da se uverite da svako ima jasan pogled na izglede svake berze u 2012. Radionica finansijske Astrologije: Razmatranje cene zlata, srebra, valuta i akcija u 2012. Detalji će uskoro biti objavljeni na www.mma-europe.ch ili kontaktirajte ASTRODATA AG Chilenholzstr. 8, 8907 Vetsvil, Švajcarska, tel. +41(0)433433366, ili e-mail-om info@mma-europe.ch.

Januar 21, 2012: Amsterdam, Holandija. “Prognoze za 2012”, 13:00 - 15:30, posle čega će se održati privatni sastanak sa MMA pretplatnicima u trajanju od 60 minuta. Pod pokroviteljstvom Schogt Market Timing. Rezervacije i informacije na telefon +31-(0)294-415-917, www.markettiming.nl. ili http://www.markettiming.nl/en/producten/forecast-2012-amsterdamor, ili www.markettiming.nl.

Mart 1. - 3. 2012.: Hong Kong “Prognoze za 2012.”, u četvrtak, 1. marta, kao i celodnevna radionica na temu “Najpovoljnije vreme za trgovinu na berzi”, u subotu, 3. marta, sa posebnim osvrtom na zlato, srebro, valute i berzu u 2012. U organizaciji Earlthorn.Com u hotelu Excelsior, Causeway Bay, u Hong Kongu. Kontact osoba je Teresa Wong, tel. ++852-2529 1211, ili putem e-mail-a na earlthorn@hknet.com. Specijalni 90-minutni privatni sastanak g. Merimena sa MMA pretplatnicima biće održan 3. marta, posle radionice.

Mart 9. - 11, 2012: Dvanaesta godišnja međunarodna Balkanska konferencija, Beograd, Srbija. Radionica o finansijskoj astrologiji sa Rejmondom Merrmenom. Više informacija o ovom fantastičnom predavanju, možete dobiti na www.keplerunited.org. +381-11-267-31-92 ili e-mejlom na info@keplerunited.org.

April 19. i 21, 2012, Boulder, Kolorado. “Prognoze za 2012.” sa Rejmondom Merimenom, kao i radionica na temu “Povoljno vreme za trgovinu na berzi”, fokusirajući se na akcije i plemenite metale. Sponzoriše ROMA. Za više informacija i prijavu, kontaktirajte dralagifts@msn.com. Da još jednom napomenemo, privatni sastanak sa MMA pretplatnicima će se održati posle radionice.

Maj 24. - 29, 2012: UAC! Najveća svetska astrološka konferencija. Održava se u Nju Orleansu, u hotelu Marriot. Više informacija pronaćićete na sajtu www.uacastrology.com. To će biti izuzetno predavanje iz finansijske astrologije, sa najboljm svetskim finansijskim astrolozima i istraživačama. U petak ili nedelju uveče na poslednjem spratu Mariot hotela takođe će se održati i privatan sastanak sa MMA pretplatnicima.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD