Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12. septembra 2016.

Merkur nastavlja svoj retrogradni hod. Svi merkurijanski tipovi sada su na ispitu, ali ni ostali ne bi trebali da se previše opuštaju. Ova nedelja nam donosi jednu vrlo lepu i veliku promenu. Posebno će se radovati Vage jer u njihov znak ulazi Jupiter, planeta sreće i blagostanja. Pre ulaska Jupitera u znak Vage, Sunce će imati divan trigon sa Plutonom dok Venera bude pravila sekstil sa Saturnom. Lagane i prijatne promene odvijaće se sve do petka, pa bi bilo dobro da maksimalno iskoristite te dane za kreativan rad i završavanje svih zaostalih poslova. Vikend je vrlo izazovan, zato budite oprezni, jer će se probuditi preci koji će želeti da nastave svoje ratove. S jedne strane, Saturn pravi kvadrat sa Neptunom, generacijski aspekt koji se ne vidi u svakodnevnom životu, ali vas neki događaj može ražalostiti. Drugi izazov je svakako ljubav, jer Venera pravi kvadrat sa Plutonom, pa se čuvajte posesivnih i ljubomornih partnera.

A prvi i drugi dan sedmice biće obeleženi Mesečevim aspektom, ali Mesecom koji sada tranzitira tužnim znakom Škorpiona. Iako će aspekti Meseca biti vrlo lepi (Mesec sekstil Sunce, trigon Neptun i sekstil Pluton) može se javiti tuga i neki strahovi. Snovi mogu biti jaki, puni strasti, ali i nekakvih stradanja, ratova. Ovaj tranzit posebno osećaju oni koji natalno imaju poziciju Meseca u Škorpionu. Međutim, pošto su aspekti protočni donose vrlo lepe i prijatne susrete. Inspiracija koja potiče baš iz tog pomalo setnog osećaja probudiće najbolje kreacije bilo da pišete, slikate ili da se bavite poslom koji zahteva maštovitost i kreativne ideje.

U sredu Sunce pravi trigon sa Plutonom, a Venera sekstil sa Saturnom. Ove dve potpuno različite energije doneće vam uspeh na polju braka, partnerstva, ali i na poslovnom planu. Sunce u znaku Device, pored posvećenosti poslu, nosi sa sobom veliku dozu analitičnosti. Kako su po prirodi vrlo skeptični, ljude sa naglašenim znakom Device često možemo naći u filozofskim raspravama, religioznim i duhovnim sferama, što je sve odlika njoj suprotnog znaka Riba. Ali upravo ta skeptičnost je vuče da istraži i ispita. Ovo je promenljiv znak i ma koliko da Sunce u Devici voli rutinu i ustaljene navike, često u životu pravi promene. Pluton, koji sada pravi divan trigon sa Suncem, će uticati na odluke o promeni. Za neke će to biti promene posla ili mesta boravka, dok će se kod drugih probuditi duhovna strana, koja će tražiti da uđu u dubine, da istražuju i razvijaju svoju višu oktavu svesti.

Na fizičkom novou moguće su promene u vidu pohvale ili nagrade na poslu. Dobar period da krenete sa kurom za detoksikaciju organizma.

Venera sa Saturnom sada pravi planove za trajno partnerstvo, zajednički život ili brak. Ovo su dani kada će se probuditi želja da neke stvari dovedete u balans na poslovnom, ljubavnom ili zdravstvenom polju. Pokušajte da se tih dana pozabavite sobom i svojim unutrašnjim životom. Da li ste sa svime zadovoljni ili je vreme da se neke promene uvedu? Da lli vam je jednako razvijena duhovna i materijalna strana ili ste na jednom polju vrlo slabi? Razmislite i pokušajte da vam sve bude bar na približnom nivou.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Strelca i donosi jupiterijanske radosti. Ushićenje i euforija pratiće vas i sledećeg dana kad Jupiter zakorači u znak odnosa, pravde i presude. Iako će mnogima doneti ljubavne glavobolje, svakako je njegov tranzit daleko veseliji od onog iz tužnog znaka Device. Neki će se zaljubiti, neki započeti tajnu vezu, afere su na pomolu, kao i bogat, raznovrstan ljubavni život. Pored ljubavi, ovo je znak prava i suda, pa će se mnoge sudske presude okončati, ali ukoliko vam je Jupiter u izazovnim aspektima, onda će sudski troškovi biti veliki. U svakom slučaju, otvorena su vam vrata za bračna putovanja, nova saznanja, učenja i spoznaje. U veselom raspoloženju dočekajte njegov ulazak. Biće vam potrebno dosta sreće i strpljenja za dane koji predstoje.

Vikend je izazovan i buran. Saturn sa Neptunom sada budi neke stare teme i ponavlja situacije u kojima ste se ranije našli. Ne ponavljate iste greške i ne pokušavajte da neke stvari sprečite, već pustite da vam se dogode. Vaše snove sada će ograničavati okolnosti, ali umesto da se uporno borite, zastanite. Pustite da vam se stvari dešavaju i prestanite da budete kontrolor. Jedno je voditi život u smeru vaših želja, a drugo je boriti se za neki cilj i plan na način na koji ste zamislili. Bolne su ove promene, ali pustite neka vam sruše ego jer ćete nov i bolji izgraditi.

A Venera sa Plutonom opominje sve da fatalne ljubavi i sve priče koje pišu o takvim ženama zapravo kriju jednu mračnu stranu tog života. Čuvajte se opasnih ljudi, ljubomornih scena i ne ulazite ni u kakvu raspravu sa partnerom. Ovo je dan kada trebate da se pomolite za ljubav, za sreću i radost, ali ne samo za vas nego i za vašeg partnera i sve one koji vas vole i koji vas takođe u molitvi spominju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD