Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12. septembra 2016.

Merkur nastavlja svoj retrogradni hod. Svi merkurijanski tipovi sada su na ispitu, ali ni ostali ne bi trebali da se previše opuštaju. Ova nedelja nam donosi jednu vrlo lepu i veliku promenu. Posebno će se radovati Vage jer u njihov znak ulazi Jupiter, planeta sreće i blagostanja. Pre ulaska Jupitera u znak Vage, Sunce će imati divan trigon sa Plutonom dok Venera bude pravila sekstil sa Saturnom. Lagane i prijatne promene odvijaće se sve do petka, pa bi bilo dobro da maksimalno iskoristite te dane za kreativan rad i završavanje svih zaostalih poslova. Vikend je vrlo izazovan, zato budite oprezni, jer će se probuditi preci koji će želeti da nastave svoje ratove. S jedne strane, Saturn pravi kvadrat sa Neptunom, generacijski aspekt koji se ne vidi u svakodnevnom životu, ali vas neki događaj može ražalostiti. Drugi izazov je svakako ljubav, jer Venera pravi kvadrat sa Plutonom, pa se čuvajte posesivnih i ljubomornih partnera.

A prvi i drugi dan sedmice biće obeleženi Mesečevim aspektom, ali Mesecom koji sada tranzitira tužnim znakom Škorpiona. Iako će aspekti Meseca biti vrlo lepi (Mesec sekstil Sunce, trigon Neptun i sekstil Pluton) može se javiti tuga i neki strahovi. Snovi mogu biti jaki, puni strasti, ali i nekakvih stradanja, ratova. Ovaj tranzit posebno osećaju oni koji natalno imaju poziciju Meseca u Škorpionu. Međutim, pošto su aspekti protočni donose vrlo lepe i prijatne susrete. Inspiracija koja potiče baš iz tog pomalo setnog osećaja probudiće najbolje kreacije bilo da pišete, slikate ili da se bavite poslom koji zahteva maštovitost i kreativne ideje.

U sredu Sunce pravi trigon sa Plutonom, a Venera sekstil sa Saturnom. Ove dve potpuno različite energije doneće vam uspeh na polju braka, partnerstva, ali i na poslovnom planu. Sunce u znaku Device, pored posvećenosti poslu, nosi sa sobom veliku dozu analitičnosti. Kako su po prirodi vrlo skeptični, ljude sa naglašenim znakom Device često možemo naći u filozofskim raspravama, religioznim i duhovnim sferama, što je sve odlika njoj suprotnog znaka Riba. Ali upravo ta skeptičnost je vuče da istraži i ispita. Ovo je promenljiv znak i ma koliko da Sunce u Devici voli rutinu i ustaljene navike, često u životu pravi promene. Pluton, koji sada pravi divan trigon sa Suncem, će uticati na odluke o promeni. Za neke će to biti promene posla ili mesta boravka, dok će se kod drugih probuditi duhovna strana, koja će tražiti da uđu u dubine, da istražuju i razvijaju svoju višu oktavu svesti.

Na fizičkom novou moguće su promene u vidu pohvale ili nagrade na poslu. Dobar period da krenete sa kurom za detoksikaciju organizma.

Venera sa Saturnom sada pravi planove za trajno partnerstvo, zajednički život ili brak. Ovo su dani kada će se probuditi želja da neke stvari dovedete u balans na poslovnom, ljubavnom ili zdravstvenom polju. Pokušajte da se tih dana pozabavite sobom i svojim unutrašnjim životom. Da li ste sa svime zadovoljni ili je vreme da se neke promene uvedu? Da lli vam je jednako razvijena duhovna i materijalna strana ili ste na jednom polju vrlo slabi? Razmislite i pokušajte da vam sve bude bar na približnom nivou.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Strelca i donosi jupiterijanske radosti. Ushićenje i euforija pratiće vas i sledećeg dana kad Jupiter zakorači u znak odnosa, pravde i presude. Iako će mnogima doneti ljubavne glavobolje, svakako je njegov tranzit daleko veseliji od onog iz tužnog znaka Device. Neki će se zaljubiti, neki započeti tajnu vezu, afere su na pomolu, kao i bogat, raznovrstan ljubavni život. Pored ljubavi, ovo je znak prava i suda, pa će se mnoge sudske presude okončati, ali ukoliko vam je Jupiter u izazovnim aspektima, onda će sudski troškovi biti veliki. U svakom slučaju, otvorena su vam vrata za bračna putovanja, nova saznanja, učenja i spoznaje. U veselom raspoloženju dočekajte njegov ulazak. Biće vam potrebno dosta sreće i strpljenja za dane koji predstoje.

Vikend je izazovan i buran. Saturn sa Neptunom sada budi neke stare teme i ponavlja situacije u kojima ste se ranije našli. Ne ponavljate iste greške i ne pokušavajte da neke stvari sprečite, već pustite da vam se dogode. Vaše snove sada će ograničavati okolnosti, ali umesto da se uporno borite, zastanite. Pustite da vam se stvari dešavaju i prestanite da budete kontrolor. Jedno je voditi život u smeru vaših želja, a drugo je boriti se za neki cilj i plan na način na koji ste zamislili. Bolne su ove promene, ali pustite neka vam sruše ego jer ćete nov i bolji izgraditi.

A Venera sa Plutonom opominje sve da fatalne ljubavi i sve priče koje pišu o takvim ženama zapravo kriju jednu mračnu stranu tog života. Čuvajte se opasnih ljudi, ljubomornih scena i ne ulazite ni u kakvu raspravu sa partnerom. Ovo je dan kada trebate da se pomolite za ljubav, za sreću i radost, ali ne samo za vas nego i za vašeg partnera i sve one koji vas vole i koji vas takođe u molitvi spominju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD