Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Početak od kraja

Pomračenje Sunca uvek predstavlja izranjanje svetlosti iz mraka i rađanje nečeg novog. Šta može biti novo u Devici? Potpuno novi uvid u SEBE. Uradite to pedantno, onako devičanski. Saznajte ko su bili vaši preci, pomirite ih u sebi. Oslobodite se straha od nesvesnih sećanja. Otpustite uverenja vaših predaka, prepoznajte ih kao njihovo lično iskustvo koje vama sada ne služi.

Device su nosači ove eklipse, a njeno rađanje u ovom znaku može biti bolno, a moglo bi i da potraje. Obzirom da je vladar Devica Merkur, koji je u svom retrogradnom hodu, sve do 22. septembra nema nekih novih dešavanja. Ovo je vreme ponavljanja, popravljanja i dovršavanja nedovršenog. Ljubavni život Devica će biti u ovom mesecu vrlo turbulentan. Bilo bi dobro da budete u miru, neka neko drugi bude u pravu. Starije Device mogu naći balans u partnerskom odnosu pod uslovom da se prepuste partnerima i da „slepo“ veruju. Ovakav stav bi mogao doneti željenu regeneraciju i osveženje krajem septembra meseca. Mogli biste konačno redefinisati i nekakve porodične odnose koji se odražavaju na vaš odnos sa partnerom.

Vage nose u svom podsvesnom delu ličnosti priličan pritisak od novih događaja koji su na pomolu. Javnost primećuje da su Vage sa osmehom na licu, ali niko ne vidi šta je iza tog osmeha. Sigurna podrška stiže Vagama iz primarne porodice, pa šta god se dešavalo već 7. septembra donosi veliko rasterećenje. Jedan kraći nesporazum za Vage u ljubavnom životu mogao bi biti 18. septembra. Drage Vage, sve ove sitnice ne treba da vas brinu jer u vaš „zamak“ dolazi najveći među velikima – Jupiter. Ulazi u ovaj znak 9. septembra, gde ostaje godinu dana. Sunce mu se pridružuje 22. septembra. Velika pozornica se otvara. Kako ćete odigrati ulogu u ovoj jednogodišnjoj sretnoj predstavi, zavisi samo od vas. Suštinska transformacija u vašem sistemu vrednosti kreće 23. septembra sa Venerinim prelaskom u znak Škorpiona.

Škorpionima ovo pomračenje pada u kuću prijatelja, pa je izvesna selekcija. Postoji mogućnost razotkrivanja nekog  prijateljstva iz interesa, što Škorpioni nikako ne podnose. Na pomolu je novi krug prijatelja koji će dovesti do preispitivanja sistema vrednosti. Možda vam neki predloženi ciljevi deluju nerealno i iziskuju ulaganja. To nije vaša opcija. Ljubav će kod Škorpiona oživeti od 23. septembra, pa se prepustite strastima sve do 18. oktobra.

Strelčevima pomračenje pada u 10. kuću, što je polje karijere, biznisa, reputacije, pa biste svu svoju energiju mogli fokusirati u tom pravcu. Istina je da ste umorni, iscrpljeni, čak isceđeni, ali uz malo strpljenja od 9. septembra nastupa pravi preporod za vas. Možda ćete na početku osetiti nesigurnost, ali istrajnost će vam doneti veliki uspeh na mnogim poljima života. Ljubavni život u Strelčeva je upravo osujećen biznis planom, pa je ovo dobro vreme da se malo razdvoje ove dve oblasti.

Jarčevima ova eklipsa pada u 9. polje, koje otkriva misiju i plan njihove duše. Upravo se njihov vladar nalazi u znaku Strelca. Kakav sinhronicitet! Još neki dan i kada Jupiter uđe u znak Vage od 9. septembra i Jarčevi će doživeti egzaltaciju. Biće ovo potpuno otvaranje novih mogućnosti, nove životne faze. Moj savet je da se u narednom periodu ozbiljno posvete radu na sebi,   unutrašnjoj snazi i prihvatanju svega što ih se ne tiče lično. Partnerski odnos, naročito formalni (bračni) ulazi u bolju fazu.

Vodolijama eklipsa (pomračenje) pada u 8. polje. U ovom periodu treba povećati finansijsku  odgovornost ili obaveze prema drugim ljudima, naročito ženama. Neophodno je  ispuniti neke više ciljeve, što u ovom vremenu kod Vodolija stvara osećaj nesigurnosti. Nije vreme za seksualno-prijateljske veze, niti kombinacije sa kolegama/ koleginicama. Kriza ljubavnih odnosa kod Vodolija je prisutna sve dok je Venera u znaku Vage, a kulminacija je 18. septembra. Negujte u sebi vreme promene, transformacije, budite pravi predstavnik novog doba, doba ljubavi i prijateljstava. Ovo je privremena faza. Sve će proći!

Ribama eklipsa pada u 7. kuću, u polje braka i partnerskih odnosa generalno. Njihova osećanja su veoma uzburkana i to pravi konfuziju u glavi ili pometnju u ponašanju. Komunikacija sa bližom okolinom je u ovom periodu za Ribe prilično opterećenje. Nemaju dovoljno hrabrosti da izraze svoje misli, niti da se suoče sa istinom, ni da prihvate onu manje lepu stranu života. Tada u njihovoj duši nastaje pravi emotivni lom. Na polju braka prosperitet će vrlo brzo nastupiti ali je u biznisu neophodno pronaći neke nove partnere. Glorifikacija ili možda iluzija će još dugo biti prisutna kod Riba. Prelaskom Jupitera u znak Vage, mnoge Ribe će se osloboditi nekih stega koje su ih dugo pritiskale.

Ovnovima ova eklipsa naprosto nalaže kompletnu reorganizaciju svakodnevnog života kako bi se postigli viši ciljevi. Primarno je promeniti način ishrane, zatim odnosa prema telu u smislu fizičke kulture. Vaše telo je  prepunjeno strahovima od nepoznatog, što vas nikako ne zaustavlja. Kao da vas tera da se razbijete u sitne parčiće. Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto zbog različitih nesporazuma u vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima rešenje i predstavlja poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. Ukoliko niste razumeli pouku prethodnog iskustva, imate na pomolu konflikt u partnerskom odnosu do 23. septembra.

Bikovima eklipsa pada u 5. polje, polje ljubavi. Nije li ovo pravo vreme za resetovanje nekih teških partnerskih odnosa koji su se naprosto ugradili u vaše telo i postali svakodnevnica. Vreme je za promene. Vreme je da ona sirova čulnost pređe u profinjenost. Već duže vreme Bikovi imaju duboki nemir u sebi i taj nemir bi mogao sada da doživi svoju kulminaciju upravo kroz partnerski odnos oko 18. septembra. Preokrenite događaje u svoju korist. Obostrano poverenje predstavlja veliko zadovoljstvo, tako da novi događaji i postojeća ljubavna dinamika nude pozitivnu prekretnicu.  

Blizancima eklipsa donosi promene u domu ili samoj porodici. Novo poglavlje moglo bi da bude povezano sa nekakvim nesigurnostima na poslu. Promene u poslovnoj sferi itekako utiču na vaš privatan život. U prvoj polovini septembra može doći do ozakonjenja veze, posle dužeg suživota. Takođe može doći  do prekida usled nastalih promena. Venera se nalazi u polju ljubavi i daje onu željenu mentalnu snagu Blizancima da idu dalje, bez brige. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, nije vreme za paralelne veze.

Rakovima eklipsa pada u 3. polje, pa će ih navesti na promenu načina razmišljanja u odnosu na braću i sestre. Možete se osećati izmanipulisano od rođaka. Rakovska odgovornost i promenjivost će vrlo brzo da pređe preko svojih odluka. Fokus će biti usmeren na biznis plan. Potrebna im je nečija podrška koja će im  omogućiti slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da vam obezbede nagrade i napredovanje na poslovnoj lestvici. Prelivanje emocija se očekuje 16. septembra, pa je veoma važno da se pravilno postavite u društvu saradnika, bez emocija. Od 18. septembra ljubavni život Rakova će dobiti svoju željenu formu strasti.

Lavovima eklipsa pada u drugo polje. Ovo je vreme uspostavljanja novih sistema vrednosti, naročito u vezi sa biznisom. Biće naglašena pitanja vrednosti i novca. Finansijska pitanja koja su aktuelna već godinu dana, sada dobijaju novi tok, što dovodi do drugačijeg rešenja. Lavovi će svojom hrabrošću izroditi novi pravac kretanja da bi došli do sopstvene finansijske sigurnosti. Iako fokusirani na finansije, neće zanemariti ni svoj ljubavni život. U koliko vam se desi da dobijete poziv od nekih ljubavi iz prošlosti, ne zaboravite da nemate ništa novo da čujete, sve je to već viđeno. Poklonite se ljubavi i partnerskom odnosu od 22. septembra.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD