Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.08.16.

Pred nama su dani u kojima će Saturn i Mars biti glavni akteri. Suočavanje sa prethodnim akcijama, retrospektiva određenih događaja i ponovljeni neodrađeni zadaci biće glavna tema i preokupacija mnogih. Ukoliko je bilo nečega što je ostalo nedovršeno, odnos koji je ostao nedorečen, poslovi nezavršeni ili planovi koji još uvek čekaju svoju realizaciju, sada je vreme da sagledate te oblasti života i sredite delove koji nedostaju. Sam početak sedmice, kao uvod u onaj teži deo, biće divan susret Jupitera i Merkura, koji će vam omogućiti da donesete mudre odluke pre nego što vam Saturn donese presudu (Saturn konjunkcija Mars).

Prvog dana Mesec još ide znakom Ovna, pa ste i vi puni energije za određene zadatke. Merkur će napraviti konjunkciju sa Jupiterom, dok će Sunce promeniti znak i ući u znak Device, što sve jasno govori da je vreme da se odluke donesu i nezavršeni poslovi odrade (Sunce u Devici). Energija Sunca u znaku Device će dosta uticati na svest, pa se nećete mnogo pitati, već ćete vredno i posvećeno krenuti na izvršenje onoga što je neminovno.

Drugog dana Mesec je već u znaku Bika i pravi divan sekstil sa Neptunom. Jaka zemljana energija će vam pomoći da na izazove ne odreagujete afektivno, već da budete uzemljeni i mirni kad do toga dođe. Iako je Mars već jako blizu Saturna, vreme je da se malo umirite, ne započinjite nikakve poslove drugog dana, već pokušajte da što više odmarate i da se naspavate. Obratite pažnju na snove jer Neptun utiče na maštu i kreativnost, pa ćete imati puno ideja i inspiracije. Provedite taj dan u prirodi, kraj vode, u tišini, jer vam samo energija zemlje može pružiti potrebnu energiju i snagu.

Sreda je dan kada će Saturn i Mars imati egzaktnu konjunkciju, koja će se jednako osetiti cele nedelje, pre i posle same egzaktnosti. Zato budite već unapred spremni za ono što će vam ovaj aspekt doneti. Najviše će biti prozvani oni koji natalno imaju konjunkciju, ali i drugi kontakt ovih dveju planeta (Saturn i Mars). Polje u kojem se dešava ova konjunkcija sada je prozvano i u toj simbolici ćete imati i događaje.

A sada konjunkcija može da vam donese neki vrlo težak i mučan susret ili poziv. To može biti neki stariji rođak, otac, deda ili stric iz inostranstva (Saturn i Mars u Strelcu), koji će pokrenuti neku staru temu za koju ste mislili da je već davno završena. Možete biti isprovocirani i ljuti (Mars), ali ne upadajte u vatru. Ukoliko već unapred znate nečiji karakter i ta osoba vas baš ove nedelje nazove, budite pametni i ne odgovarajte ni na kakve pozive. Ne izazivajte svoju snagu misleći kako vi to možete i kako nećete dozvoliti nikome da vas isprovocira. Čak i da je tako, može se dogoditi da čujete određene reči koje će vam teško pasti. Nekad je tišina najbolji razgovor za obe strane.

Ukoliko imate izazovan aspekt u natalu između Saturna i Marsa, znači da u vama živi gen nekog ne baš prijatnog pretka. Vi najbolje znate ko je on u vašem životu jer je deo vas, deo vašeg porekla, vašeg života, vašeg karaktera. On ili njemu slična osoba može vam se javiti tih dana. Izbegavajte putovanja (Saturn i Mars u Strelcu) jer u najboljem slučaju postoji mogućnost od dugog čekanja na granici, nepredviđenih okolnosti koje vas mogu razljutiti i otežati ili usporiti planove. Posebno pošto je već u petak Mars u egzaktnom kvadratu sa Neptunom, pa je u tom slučaju izazov još veći.

Izbegavajte bilo kakve opijate, putovanja po kišovitom vremenu, odlazak na neistražena i sumnjiva mesta, kao i mesta na kojem se održavaju neki govori i razne manifestacije. U četvrtak će Mesec ušetati u znak Blizanaca i tražiće neku akciju od vas, neko kretanje, ali svaki put dobro isplanirajte pre nego što krenete.

Mars, Saturn i Neptun su transcedentne planete i dosta će uticati na mundane događaje. Neptun iz Riba, koji će za nekih desetak dana napraviti egzaktan kvadrat sa Saturnom, utiče prvenstveno na klimatske nepogode, pa su moguće poplave i zahlađenja. Mars je akcija, kriminal i nasilje, pa su izvesni češći fizički obračuni. A kako je Neptun vera i duhovnost, mogući su napadi iz čistog ubeđenja i ideologije. Klonite se ljudi koji su skloni osveti.

Subota je dan kada ćete biti još pod utiskom i pričama, ali kad Mesec bude ušetao u znak Raka kod nekih će se patriotizam pojačati, dok će drugi želeti samo da se okrenu toplom domu i ljubavi koja ih ispunjava.

U nedelju je egzaktna konjunkcija Venere i Jupitera, pa je ovo dan za ljubav. Pošto je konjunkcija na samom stepenu pada Venere, ovo su sve ljubavi koje su imale neki pad, neki problem, sve polovične i teško ostvarive ljubavi, ljubavi sa ljudima koji već imaju jedan život iza sebe, ljubavi aferoidne, ili sa nekim učiteljem, koji vam donosi uz ljubav i neku vrlo važnu lekciju. To su ljubavi koje se pamte.

Ako ih imate takve ljubavi, pošto Devica voli da piše, napišite im pismo, pošaljite pozdrav ili poziv. Možda ne dobijete odgovor, možda ga nikad i ne pošaljete, ali ih se setite. Postoji bar jedna osoba koja vam je bila prekretnica u životu, od koje ste mnogo toga naučili i čije reči i danas pamtite. To je neko koga ste voleli, ali niste patili, možda ste pomalo bili setni, ali ste znali da je odnos vanvremenski i da ćete se opet sresti. Sada se setite nje, njenih reči, i razmislite o tome šta su vam značile. Seta koja vas obuzme jednaka je onom stepenu pada Venere zbog nečega što je bilo, ali susret sa Jupiterom doneće vam nove spoznaje, vodeći vas dalje u novi svet odnosa, nade i ljubavi već početkom septembra ulaskom Jupitera u Venerin znak, znak odnosa i partnerstva, znak Vage.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD