Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 25. jula 2016.

Ovo je nedelja za predah. Sumirajte događaje iz prethodnih sedmica. Saturn je sada glavni, pa će vas naterati da neke stvari i događaje sagledate iz drugog ugla. Neki će razmišljati o svom životu, o svojim željama i o tome koliko su na putu njihovih ostvarenja (Saturn trigon Merkur). Drugi će otvoriti vrata starim ljubavima (Satrun trigon Venera) i neki će se osećaji probuditi. Prva polovina sedmice od vas će zahtevati da se posvetite sebi i svojim osećanjima, pa možete biti zbunjeni i zabrinuti, a možda i zaljubljeni i setni, ali će sve poprimiti potpuno novi smisao i energiju kad Sunce u petak zablista u svom kraljevskom znaku Lava. Doneće vam hrabrost i smelost da se upustite u ono što volite i ono što vam pripada, a možda niste bili dovoljno sigurni i mislili da ste dovoljno spremni za to. Sada je vreme da osvajate, gradite i konačno zasijate punim sjajem.

Prvog je dana Mesec u znaku Jarca i pravi lep sekstil sa Neptunom. Sama pozicija Meseca u znaku njegovog izgona često budi setu, čak i tugu. Ako ste vatreni znak, ova će vam pozicija doneti samo određenu misao koja će vas malo usporiti ili zaustaviti, ali ako ste više ženski i pasivni tip toga dana možete biti prilično tihi, melanholični i setni. Ono što je jako važno, ovo nisu dani za tugu, već više za osamu, za momenat kada se trebate suočiti sa samim sobom i onim što biste trebali da promenite, nekih se stvari odreknete, a neke nove započnete.

U utorak je Merkur u egzaktnom trigonu sa Saturnom, pa ako se jave brige, sigurno su prolazne i nepotrebne, ali ovo je ipak dan kada se donose bitne odluke. Možete imati neki vrlo važan susret, to neće biti neki veseo i interesantan događaj, ali će biti vrlo kvalitetan i poučan. Mudrost i uspeh (Merkur u Lavu trigon Saturn) sada su spojeni i zajedno vam nude da izabrete najbolje. Toga dana najbolje bi bilo da donesete neku važnu odluku, završite ili sklopite neki važan i trajan posao, jer Mesec je još uvek u rastu, ali polako se približava opoziciji sa Suncem, pa onda kreće polako u opadanje. Iskoristite ovaj dan za poslovne susrete, važne razgovore i informisanje.

Sreda je dan za ljubav. Venera je u trigonu sa Saturnom, pa će se neke veze ozvaničiti (Venera u Lavu), a neke objaviti, jer ova Venera tajne ne voli (Venera  Lavu) i ne voli skrivanja. Izađite nekud, provedite se lepo sa onim ko vam je u srcu (Venera u Lavu – ljubav u srcu). Okrenite dobro poznati broj, budite iskreni i neka se vatra ljubavi ponovo rasplamsa (Venera u Lavu trigon Saturn). Ovo su takođe dani i za dugotrajne finansijske planove, pa ako ste više poslovni nego emotivni tip, bacite se na sređivanje starih računa i finansija.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Vodolije, pa će neki odlučiti da izađu u provod sa neobičnim ili mnogobrojnim prijateljima. Međutim, biće i onih koje će ovaj Mesec malo izbaciti iz ravnoteže i doneti dozu dekoncentracije i blagu nervozu. Toga dana Sunce je na poslednjem stepenu Raka, pa vodite računa u saobraćaju i budite nežni prema sebi i svom zdravlju. Sunce vlada srcem i generalno imunitetom, pa gledajte da više odmarate i klonite se, što više možete, stresnih situacija.

A u petak Sunce ulazi u znak Lava i započinje vladavina ovog kraljevskog znaka. Ko je rođen u ovom znaku ne ponestaje mu ambicije, volje i energije usmerene ka uspehu. Čak i bez mnogo truda, njihovo je mesto na tronu. Samostalni su, odlični organizatori i lideri, puni samopouzdanja i samouverenosti. Zato je ovo vreme da sagledate svoje kvalitete i vrednosti iz jednog sasvim drugog, lavovskog ugla. Ukoliko želite da promenite nešto, najbolje bi bilo da je u pitanju posao ili neka potpuno lična stvar, sada je vreme za to jer sa ovako jakim Suncem koje predstavlja vašu svest, za sebe ćete izabrati najbolje.

Sada vam je samopouzdanje najjače, kao i volja i želja za uspehom, moć govora (Merkur u Lavu) i sistem vrednosti vrlo izraženi i na visokom nivou. Dakle, iskoristite ovaj period na najbolji mogući način.

Osmelite se, jer sada je vreme hrabrosti, usudite se i recite, jer sada je vreme teatralnosti i pružite nekom nešto i dobićete i više nego ste ikad išta tražili i na kraju volite nekog, jer srce je sada ljubavi puno (Venera u Lavu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD