Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 25. jula 2016.

Ovo je nedelja za predah. Sumirajte događaje iz prethodnih sedmica. Saturn je sada glavni, pa će vas naterati da neke stvari i događaje sagledate iz drugog ugla. Neki će razmišljati o svom životu, o svojim željama i o tome koliko su na putu njihovih ostvarenja (Saturn trigon Merkur). Drugi će otvoriti vrata starim ljubavima (Satrun trigon Venera) i neki će se osećaji probuditi. Prva polovina sedmice od vas će zahtevati da se posvetite sebi i svojim osećanjima, pa možete biti zbunjeni i zabrinuti, a možda i zaljubljeni i setni, ali će sve poprimiti potpuno novi smisao i energiju kad Sunce u petak zablista u svom kraljevskom znaku Lava. Doneće vam hrabrost i smelost da se upustite u ono što volite i ono što vam pripada, a možda niste bili dovoljno sigurni i mislili da ste dovoljno spremni za to. Sada je vreme da osvajate, gradite i konačno zasijate punim sjajem.

Prvog je dana Mesec u znaku Jarca i pravi lep sekstil sa Neptunom. Sama pozicija Meseca u znaku njegovog izgona često budi setu, čak i tugu. Ako ste vatreni znak, ova će vam pozicija doneti samo određenu misao koja će vas malo usporiti ili zaustaviti, ali ako ste više ženski i pasivni tip toga dana možete biti prilično tihi, melanholični i setni. Ono što je jako važno, ovo nisu dani za tugu, već više za osamu, za momenat kada se trebate suočiti sa samim sobom i onim što biste trebali da promenite, nekih se stvari odreknete, a neke nove započnete.

U utorak je Merkur u egzaktnom trigonu sa Saturnom, pa ako se jave brige, sigurno su prolazne i nepotrebne, ali ovo je ipak dan kada se donose bitne odluke. Možete imati neki vrlo važan susret, to neće biti neki veseo i interesantan događaj, ali će biti vrlo kvalitetan i poučan. Mudrost i uspeh (Merkur u Lavu trigon Saturn) sada su spojeni i zajedno vam nude da izabrete najbolje. Toga dana najbolje bi bilo da donesete neku važnu odluku, završite ili sklopite neki važan i trajan posao, jer Mesec je još uvek u rastu, ali polako se približava opoziciji sa Suncem, pa onda kreće polako u opadanje. Iskoristite ovaj dan za poslovne susrete, važne razgovore i informisanje.

Sreda je dan za ljubav. Venera je u trigonu sa Saturnom, pa će se neke veze ozvaničiti (Venera u Lavu), a neke objaviti, jer ova Venera tajne ne voli (Venera  Lavu) i ne voli skrivanja. Izađite nekud, provedite se lepo sa onim ko vam je u srcu (Venera u Lavu – ljubav u srcu). Okrenite dobro poznati broj, budite iskreni i neka se vatra ljubavi ponovo rasplamsa (Venera u Lavu trigon Saturn). Ovo su takođe dani i za dugotrajne finansijske planove, pa ako ste više poslovni nego emotivni tip, bacite se na sređivanje starih računa i finansija.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Vodolije, pa će neki odlučiti da izađu u provod sa neobičnim ili mnogobrojnim prijateljima. Međutim, biće i onih koje će ovaj Mesec malo izbaciti iz ravnoteže i doneti dozu dekoncentracije i blagu nervozu. Toga dana Sunce je na poslednjem stepenu Raka, pa vodite računa u saobraćaju i budite nežni prema sebi i svom zdravlju. Sunce vlada srcem i generalno imunitetom, pa gledajte da više odmarate i klonite se, što više možete, stresnih situacija.

A u petak Sunce ulazi u znak Lava i započinje vladavina ovog kraljevskog znaka. Ko je rođen u ovom znaku ne ponestaje mu ambicije, volje i energije usmerene ka uspehu. Čak i bez mnogo truda, njihovo je mesto na tronu. Samostalni su, odlični organizatori i lideri, puni samopouzdanja i samouverenosti. Zato je ovo vreme da sagledate svoje kvalitete i vrednosti iz jednog sasvim drugog, lavovskog ugla. Ukoliko želite da promenite nešto, najbolje bi bilo da je u pitanju posao ili neka potpuno lična stvar, sada je vreme za to jer sa ovako jakim Suncem koje predstavlja vašu svest, za sebe ćete izabrati najbolje.

Sada vam je samopouzdanje najjače, kao i volja i želja za uspehom, moć govora (Merkur u Lavu) i sistem vrednosti vrlo izraženi i na visokom nivou. Dakle, iskoristite ovaj period na najbolji mogući način.

Osmelite se, jer sada je vreme hrabrosti, usudite se i recite, jer sada je vreme teatralnosti i pružite nekom nešto i dobićete i više nego ste ikad išta tražili i na kraju volite nekog, jer srce je sada ljubavi puno (Venera u Lavu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD