Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 11. do 18. jula 2016.

Ove se nedelje polako završavaju „bračni susreti“ (Venera u Raku), želja za porodičnim temama takođe polako nestaje (Merkur u Raku), a bude se vrlo jaki uspešni poslovni odnosi, ambicija i potreba da se dopadnete, da se istaknete i budete pohvaljeni (Venera i Merkur u Lavu). Dani buđenja (Sunce kvadrat Uran, Merkur kvadrat Uran) donose nove spoznaje, ali ih skoro uvek prati stres i neočekivani događaji i obrti. Zato, budite pažljivi prema sebi, ali i prema drugima, jer svest je još uvek nežna i osetljiva (Sunce u Raku).

Prvog dana Mesec u Vagi budi želju za odnosima, ali i diplomatijom i pregovorima. Merkur je u jakom trigonu sa Marsom, pa ćete i sami biti vrlo rečiti, jasni i precizni. Želećete sve svoje planove i ideje javno da iznesete i branićete svoje stavove. Jaka rečitost i vrlo konstruktivni pregovori, delovaće kao da vodite i da ste već pobedili u borbi koja nije ni počela. Ali nemojte da vas Mars zavara. On je jak, oštar i precizan, kratko i jasno iznosi svoje stavove, ali ipak je ovaj Merkur u vodi (Merkur u Raku) i mala promena na licu sagovornika, može poljuljati. Ovo je odličan dan za bavljenje nekim radom koji zahteva precizne ruke, čak pisanje, pa ponude i predloge koje imate bolje stavite u pisanu formu.

Kako je Mesec u znaku odnosa, ovo je lep dan za odnose, pisanje poezije, rime, izjavljivanje ljubavi, ali samo preko poruka, pisma ili mail-ova.

Krajem dana vas čeka Uran koji će mnoge izbaciti iz ravnoteže. Kada su Merkur i Uran u igri, uvek su na pomolu nove ideje i neobični susreti. Stres kao da je neizbežan, ali vi budite spremni, jer će Uran želeti da se malo poigra sa vama, pa su mogući problemi sa tehnikom, internetom ili se jednostavno pojavi neko preko društvenih mreža i potpuno vas nekim izjavama izbaci iz ravnoteže. Šta god da je u pitanju, nemojte reagovati, jer će već sledećeg dana biti sve sasvim drugačije. To će se samo malo Uran poigrati sa vašim mislima i okolnostima, jer zapamtite da i planete nekad znaju biti kao deca (Merkur kvadrat Uran).

U utorak Venera ulazi u znak Lava, pa eto sreće za sve Lavove. Ova Venera je glavna, a ono što je osvaja jesu glamur, status, sjaj. Ako želite nekog osvojiti morate biti najbolji. Cveće koje želite pokloniti zaista mora da bude najlepše, ali i najskuplje, restoran samo za renomirane goste, a limuzina za posebne prilike. Sve mora biti sa stilom. Ovo ne znači da morate opljačkati banku ili čekati da dobijete na lotou da biste osvojili curu koja je predstavljena Venerom u Lavu. Ne, to često nema veze sa novcem nego sa stavom. Morate u svemu biti galantni i kavaljer. Onaj heroj koji pomaže starici na ulici, otvara vrata devojci u restoranu, uvek časti konobara i sa svima se može rukovati i pozdraviti. Ova osoba voli lepe stvari, lepe žene i ima veliko i hrabro srce. Ako ste jedan od takvih, smeši vam se ljubav.

Sreda će biti u simbolici Venere, pa možete polako smišljati ljubavne, ali i finansijske planove. Sada je vreme da obavite finansijske razgovore bilo da je u pitanju povišica ili jednostavno mogućnost dobijanja kredita.

Sreda je dan za planove i razmišljanje, ali za pregovore je četvrtak. Očekuje vas Merkur u Lavu, pa se ovde misli, kao i teme razgovora polako menjaju. Sada je vreme da razmislite o unapređenju ili promeni posla, na kojem bi vas sigurno čekao bolji status i pozicija (Merkur u Lavu).

Neki će biti u poslovnoj atmosferi, dok će drugima već svega biti dosta, pa u petak kad bude ušao Mesec u znak Strelca, dobro bi bilo da razmislite i o odmoru. Merkur bi na lepo toplo more, Venera već je u letnjim šemama, ali Sunce još uvek razmišlja (Sunce u Raku). Zato, nađite neki kompromis bilo da se vi sami dvoumite, bilo da je to jedan član vaše porodice (Sunce u Raku). Ukoliko niste u mogućnosti da iskoristite ceo odmor, onda jedan produženi vikend iskoristite maksimalno u dobrom društvu i dobroj atmosferi. Ako možete naporno raditi, onda možete i bez napora uživati.

A sam vikend je pun aspekata, što govori o dešavanjima. U subotu se odvija kvadrat između Sunca i Urana, pa vas neke stvari mogu izbaciti iz ravnoteže. Mogu biti opet aktuelne porodične teme, ali ovog puta vi ćete reagovati potpuno neočekivano. Možda ćete delovati strogo ili oštro, ali možda je i vreme da neke stvari završite. Kada budete sebe stavili na prvo mesto, mnoga će vam se vrata otvoriti. Ovo je dan buđenja, ali pošto je to izazovan aspekt, za očekivati je da reakcije budu burne.

A kako se sve završava, kako dobija smisao i formu, videćete u nedelju kada vas dočekaju Venera i Merkur u konjunkciji, a Sunce u divnom trigonu sa Marsom. Romantična pisma, reči, udvaranja i ljubavni susreti toga dana posebno su naglašeni. Jaka vatrena energija Sunca i Marsa govori o snazi, volji i motivu koji će vas pratiti, a svakako i strastima. Budite sa onima koje volite, provedite dan sa partnerom ili bar sa jako bliskim prijateljima (Merkur konjunkcija Venera) i neka vam ovaj dan bude najduži u celoj sedmici. Uživajte u najdužem danu i najlepšem okruženju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD