Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 11. do 18. jula 2016.

Ove se nedelje polako završavaju „bračni susreti“ (Venera u Raku), želja za porodičnim temama takođe polako nestaje (Merkur u Raku), a bude se vrlo jaki uspešni poslovni odnosi, ambicija i potreba da se dopadnete, da se istaknete i budete pohvaljeni (Venera i Merkur u Lavu). Dani buđenja (Sunce kvadrat Uran, Merkur kvadrat Uran) donose nove spoznaje, ali ih skoro uvek prati stres i neočekivani događaji i obrti. Zato, budite pažljivi prema sebi, ali i prema drugima, jer svest je još uvek nežna i osetljiva (Sunce u Raku).

Prvog dana Mesec u Vagi budi želju za odnosima, ali i diplomatijom i pregovorima. Merkur je u jakom trigonu sa Marsom, pa ćete i sami biti vrlo rečiti, jasni i precizni. Želećete sve svoje planove i ideje javno da iznesete i branićete svoje stavove. Jaka rečitost i vrlo konstruktivni pregovori, delovaće kao da vodite i da ste već pobedili u borbi koja nije ni počela. Ali nemojte da vas Mars zavara. On je jak, oštar i precizan, kratko i jasno iznosi svoje stavove, ali ipak je ovaj Merkur u vodi (Merkur u Raku) i mala promena na licu sagovornika, može poljuljati. Ovo je odličan dan za bavljenje nekim radom koji zahteva precizne ruke, čak pisanje, pa ponude i predloge koje imate bolje stavite u pisanu formu.

Kako je Mesec u znaku odnosa, ovo je lep dan za odnose, pisanje poezije, rime, izjavljivanje ljubavi, ali samo preko poruka, pisma ili mail-ova.

Krajem dana vas čeka Uran koji će mnoge izbaciti iz ravnoteže. Kada su Merkur i Uran u igri, uvek su na pomolu nove ideje i neobični susreti. Stres kao da je neizbežan, ali vi budite spremni, jer će Uran želeti da se malo poigra sa vama, pa su mogući problemi sa tehnikom, internetom ili se jednostavno pojavi neko preko društvenih mreža i potpuno vas nekim izjavama izbaci iz ravnoteže. Šta god da je u pitanju, nemojte reagovati, jer će već sledećeg dana biti sve sasvim drugačije. To će se samo malo Uran poigrati sa vašim mislima i okolnostima, jer zapamtite da i planete nekad znaju biti kao deca (Merkur kvadrat Uran).

U utorak Venera ulazi u znak Lava, pa eto sreće za sve Lavove. Ova Venera je glavna, a ono što je osvaja jesu glamur, status, sjaj. Ako želite nekog osvojiti morate biti najbolji. Cveće koje želite pokloniti zaista mora da bude najlepše, ali i najskuplje, restoran samo za renomirane goste, a limuzina za posebne prilike. Sve mora biti sa stilom. Ovo ne znači da morate opljačkati banku ili čekati da dobijete na lotou da biste osvojili curu koja je predstavljena Venerom u Lavu. Ne, to često nema veze sa novcem nego sa stavom. Morate u svemu biti galantni i kavaljer. Onaj heroj koji pomaže starici na ulici, otvara vrata devojci u restoranu, uvek časti konobara i sa svima se može rukovati i pozdraviti. Ova osoba voli lepe stvari, lepe žene i ima veliko i hrabro srce. Ako ste jedan od takvih, smeši vam se ljubav.

Sreda će biti u simbolici Venere, pa možete polako smišljati ljubavne, ali i finansijske planove. Sada je vreme da obavite finansijske razgovore bilo da je u pitanju povišica ili jednostavno mogućnost dobijanja kredita.

Sreda je dan za planove i razmišljanje, ali za pregovore je četvrtak. Očekuje vas Merkur u Lavu, pa se ovde misli, kao i teme razgovora polako menjaju. Sada je vreme da razmislite o unapređenju ili promeni posla, na kojem bi vas sigurno čekao bolji status i pozicija (Merkur u Lavu).

Neki će biti u poslovnoj atmosferi, dok će drugima već svega biti dosta, pa u petak kad bude ušao Mesec u znak Strelca, dobro bi bilo da razmislite i o odmoru. Merkur bi na lepo toplo more, Venera već je u letnjim šemama, ali Sunce još uvek razmišlja (Sunce u Raku). Zato, nađite neki kompromis bilo da se vi sami dvoumite, bilo da je to jedan član vaše porodice (Sunce u Raku). Ukoliko niste u mogućnosti da iskoristite ceo odmor, onda jedan produženi vikend iskoristite maksimalno u dobrom društvu i dobroj atmosferi. Ako možete naporno raditi, onda možete i bez napora uživati.

A sam vikend je pun aspekata, što govori o dešavanjima. U subotu se odvija kvadrat između Sunca i Urana, pa vas neke stvari mogu izbaciti iz ravnoteže. Mogu biti opet aktuelne porodične teme, ali ovog puta vi ćete reagovati potpuno neočekivano. Možda ćete delovati strogo ili oštro, ali možda je i vreme da neke stvari završite. Kada budete sebe stavili na prvo mesto, mnoga će vam se vrata otvoriti. Ovo je dan buđenja, ali pošto je to izazovan aspekt, za očekivati je da reakcije budu burne.

A kako se sve završava, kako dobija smisao i formu, videćete u nedelju kada vas dočekaju Venera i Merkur u konjunkciji, a Sunce u divnom trigonu sa Marsom. Romantična pisma, reči, udvaranja i ljubavni susreti toga dana posebno su naglašeni. Jaka vatrena energija Sunca i Marsa govori o snazi, volji i motivu koji će vas pratiti, a svakako i strastima. Budite sa onima koje volite, provedite dan sa partnerom ili bar sa jako bliskim prijateljima (Merkur konjunkcija Venera) i neka vam ovaj dan bude najduži u celoj sedmici. Uživajte u najdužem danu i najlepšem okruženju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD