Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 04. do 11. jula 2016.

Nedelja pred vama biće intenzivna, puna aspekata i događaja. Četvrtak i petak su dani u kojima ćete imati najvažnija dešavanja, kada ćete nešto odlučiti i prelomiti. Imaćete važna poslovna dešavanja, ali biće i vrlo interesantnih i ljubavnih susreta, zato budite spremni da ove sedmice iskoristite svaku ponuđenu mogućnost za ostvarenje onoga što vam je u tom trenutku najvažnije.

A sama nedelja započinje rađanjem novog Meseca u znaku Raka (Sunce i Mesec u konjunkciji u Raku), što vam nudi mogućnost da započnete sa nekim novim poslom, planom, navikom. Nekoliko planeta u znaku Raka će probuditi jake emocije i osećaje, koji s jedne strane nude jaku kreativnost jer svaka umetnost dolazi iz osećaja, ali s druge strane daju prejaku osetljivost, pojačanu blizinom svetala (Mesec konjunkcija Sunce), pa toga dana budite u odabranom društvu ili sami sa sobom.

Prikupite energiju prvog dana, jer će se već drugog dana sve promeniti. Promena Meseca iz znaka Raka u Lava, baciće vas pravo na tron. Merkur je toga dana u jakom i vrlo lepom trigonu sa Neptunom, pa su i vaše zamisli kreativne, maštovite, ideje originalne i sve odiše čarolijom. Razgovori će biti vrlo interesantni, iako možda nećete biti konkretni, oštri i precizni, sve će vas umetničke duše razumeti. Ako želite da svoj život poboljšate i unesete malo duhovnosti ili se pokrenete u umetničkom smislu, onda vam je najbolji dan za započinjanje upravo utorak, kada je Merkur u dobrom aspektu sa Neptunom. Još će i Mesec biti u kraljevskom znaku (Mesec u Lavu), pa je ovo idealan dan da se istaknete i zablistate punim sjajem. Ideje i reči vam mogu doneti određenu počast i status.

Sreda je dan za strast i ljubav. Venera je sa Marsom u jakom aspektu, pa su ovo vrlo interesanti ljubavni susreti i dešavanja. Kako je Venera u znaku Raka, ovo su pored strasti i jake emocije, koje govore o određenom kvalitetu i trajnosti. Neki će upoznati nekog ko će probuditi emocije koje do tada niko nije, drugi će lako ući u bračnu zajednicu vođeni jačom silom, jačom energijom. Ali opustite se, jer ovo i jeste bračna Venera. Veze započete u ovom periodu lako završe brakom, a da li je to prava ljubav ili vas je samo ova Venera začarala, to je individualna stvar. Uživajte, jer čaroliju koju osetite kroz emocije i osećanja, možete doživeti samo sa Venerom u Raku i samo u ovom periodu.

Četvrtak i petak su dani koji jednako donose rešenje i problem, početak i kraj, uspeh i pad. Konjunkcija Sunca i Merkura pravi opoziciju sa Plutonom, pa će ova planetarna postavka kod mnogih izazvati burne reakcije. Tih dana očekujte promene. U zavisnosti u kojoj meri ste i sami prozvani preko ovih aspekata, toliko ćete imati određene događaje, situacije ili susrete. Vreme je da konačno donesete odluku i da sa nekim stvarima prekinete. Ma kako one bile teške i bolne, nakon svakog kraja dolazi novi početak.

Kako je Sunce u Raku, a Pluton u Jarcu, zasmetaće vam sve što je vezano za tradiciju, sve što je konzervativno, sve što traje godinama, a ne menja se i sve što vas ograničava i određuje vremenski. Može vam se dogoditi da emotivno i burno reagujete tih dana. Vaše misli su vođene emocijama i osećanjima (Merkur u Raku), pa nije isključeno i da zaplačete usled nekog važnog poslovnog sastanka, na javnom mestu, poslu, ulici.... ali nemojte se stideti i nemojte da vas to brine, jer su retki trenuci kada se razum sa srcem spoji (Merkur u Raku konjunkcija Sunce).

Ukoliko imate neki važan razgovor ili javni govor, nemojte unapred planirati šta ćete pričati, neka vam tih dana umesto razuma vaše srce govori. Otvorite se i pustite sve što je u vama da izađe. Ovo su dani za buđenje, za transformaciju i promene. Merkur je pored aspekata sa Suncem još u sekstilu sa Jupiterom, pa su ovo izuzetno važni prelomni momenti za određene poslovne susrete i saradnju.

Stavite svoje saradnike na ispit, poklonite im deo svog srca, svojih iskrenih i nesputanih osećanja, i pratite kako se ko ponaša i kako reaguje. Od njihovih reakcija zavisiće i vaša saradnja. Sami će vam reći da li su osobe na koje se možete osloniti i poveriti im mnogo važnih zadataka ili će vam se nasmejati čim budete okrenuli leđa. Mnoge će vas reakcije zaboleti i mnogi će vas ljudi razočarati, zbog čega će se mnogi odnosi i završiti (Sunce, Merkur opozicija Pluton). Ali budite sretni jer se njihovim odlaskom otvaraju vrata za mnogo bolje i kvalitetnije odnose i poslove (Merkur sekstil Jupiter).

Razmislite tih dana šta je to što morate korenito promeniti. Ako niste sigurni, bez plana i programa samo spakujte stvari i otiđite nekud, u inostranstvo ili bar na selo, gde god da odete svakako će vam prijati neplanirano putovanje. Ukoliko vam je potrebno, dajte sebi malo vremena i prostora za konačnu odluku.

Na mudnanom nivou ovo mogu biti poplave, zemljotresi, ali i određeni javni incidenti, a posebno su u opasnosti oni koji se nalaze na vodećim pozicijama ili oni koji se bave porodičnim poslovima (Sunce u Raku opozicija Jupiter), a očekuju se i burne promene i smena vodećih figura, ali na bolje.

A na kraju, budi se Fenix - besmrtna mitska ptica koja umire u vatri, ali se iz pepela ponovo rađa. Za nju se kaže da se hrani jutarnjm rosom, a suzom leči sve bolesti. Zar nije upravo ovo slika vatre koja se u vodi nalazi (Sunce u Raku) i čije su suze lekovite (Merkur u Raku)?

Ovo je vreme novog rađanja, vreme kad treba da se odreknete nekih loših navika, presečete sa onim što vas ograničava i završite sa ljudima koji vas sputavaju. Pred vama su novi vidici i novi putevi uspeha i sreće (Sunce sekstil Jupiter). Zato se osmelite i upustite u ovu promenu. U nedelju ćete osetiti sve čari pobeđenih slabosti, a taj dan dočekajte bosi. Neka vam jutarnja rosa nakvasi stopala, a vi se radujte. Uhvatite tu tišinu, tihi muk dok još priroda spava. Postoje sati kada je jedan deo jutra izuzetno tih, u ma kom gradu živeli, kao da ste potpuno sami na svetu, kao da je neko zaustavio vreme i sve je iznenada stalo... samo ste vi budni i čekate zoru.

Neka to bude prvi dan nakon neke promene koju ste uneli u svoj život ove nedelje i neka bude još puno novih lepih promena.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD