Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 27. Juna do 04. Jula 2016.

Evo i jedne kreativne i vrlo inspirativne nedelje. Merkur i Venera gradiće divne aspekte, pa ćete i vi biti bolje volje i imaćete želju da uradite nešto vrlo kreativno i lepo. Ovo je nedelja kada se bude vaši snovi, vaše želje i vaše emocije. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi i bez posebnog razloga radovati. Naravno, razloga za sreću je uvek mnogo, samo niste svakog trenutka toga svesni. Ti trenuci su retki, ali dragoceni, pa kada se osetite ushićeno i radosno, sačuvajte što duže taj trenutak, taj osećaj i elan koji vas pokreće da uradite najlepše i najkreativnije stvari na svetu.

A već prvog dana Mesec ulazi u znak Ovna i stvara jednu vrlo jaku vatrenu energiju koja će mnoge pokrenuti da urade ono što su dugo planirali ali, ili im je nedostajala volja ili motiv. Prvog dana Merkur pravi sekstil sa Uranom, dok Venera trigon sa Neptunom, pa ćete toga dana biti prilično motivisani da nešto lepo kažete ili uradite.

Ovo je dan kada bi trebali da razmišljate o nekim odlukama, u tišini planirate, vodite pregovore, ali ne i definitivne dogovore. Svaku konačnu odluku i važne razgovore ostavite za kraj sedmice tačnije za četvrtak ili petak. Tada Mars kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Raka, pa se konačno i neke stvari i poslovi koji su bili dugo na čekanju, koliko i Marsov retrogradni hod, sada mogu uspešno završiti.

Ponedeljak iskoristite za sve stvari koje se tiču samo vas. Završite neke vaše lične stvari, bilo da su to podnošenje nekih molbi, zahteva, bilo da su to samo informativni razgovori, koji će opet puno toga značiti i lično vama otvoriti jednu potpuno novu ideju o budućnosti i daljem putu.

Sa Venerom uvek idu osećaji inspiracije i ushićenosti. Kod nekih će to biti zbog nekih informacija ili lepih vesti koje vam otvaraju nove vidike i šanse za neki napredak, a kod nekih jednostavno neke lepe crne oči (Venera u Raku) koje će vam oduzeti dah.

Ovakva energija i slična atmosfera očekuje vas i u utorak, a u sredu kad Mesec bude ušao u znak Bika, malo će se energija smiriti, pa ćete se i vi malo umoriti i usporiti. Možda ćete samo želeti da uživate u trenutku. Ukoliko imate nekih obaveza i vrlo su važne, pokušajte da ih izbegnete toga dana. Važne stvari treba raditi onda kad to osetite, a ne kad imate osećaj da morate. Taj dan je za mirovanje i predah. Znak Bika svoju energiju ne troši uzalud, zato i vi neke stvari ne radite na silu. Pored Meseca u Biku, Merkur je na poslednjem stepenu Blizanaca, dok je Mars vrlo stacioniran i čeka svoj direktan hod.

Toga dana budite oprezni u vožnji. Pazite šta i kome pričate, izbegavajte bilo kakve intervencije i budite oprezni sa oštrim predmetima (stacionirani Mars).  

Četvrtak je dan kada će mnogi slaviti. Svi Marsovi tipovi, bilo da su znak ili podznak Škorpion ili Ovan sada je vrlo bitan momenat za njih. Mars koji se prilično zadržao u znaku Škorpina, prvo direktnim, a zatim i retrogradnim kretanjem, konačno kreće direktno i rešava ono što vas je dugo mučilo. Vrlo je važno kojim poljem ide ovaj Mars. Pola godine on prolazi samo kroz dva znaka što nije česta pojava, a ujedno i jako bitan znak da određenu lekciju morate da savladate. Ako je to bilo vaše prvo polje obratite pažnju na fizičko telo, zdravlje ili na koji način sebe interpretirate, ako je četvrto onda ste rešili da sa porodicom raščistite „jednom za sva vremena“, osamostalite se i rešite stambeno pitanje, ako je pak ovaj tranzit išao kroz treće polje onda ste se kao ludak bacili na učenje sve do iznemoglosti, ali na kraju shvatili da „bogat nije onaj ko ima puno novaca nego onaj ko zna puno jezika“. Sada bar i tu izreku razumete, ali kako god da vam je bilo možda vam je bilo jako teško, možda ste se borili sa samim sobom, ili onim što vas okružuje, jer Mars zna biti vrlo ljut, ali sada polako sve dolazi na svoje i sada možete shvatiti da je odneo samo ono što vam i nije bilo potrebno, a doneo i ostavio ono što je najvrednije.

U petak Venera sa Jupiterom pravi divan trigon, pa će i dan biti odličan za uživanje, kupovinu ili ulepšavanje. Budite samo oprezni sa partnerom, jer je opozicija sa Plutonom, vrlo neizvesna. Od fatalnih strasti do ljubomore i neprijatnih scena. Zato, sve što možete okrenite na igru i lakoću. Nasmejte se i izađite, proslavite, jer Venera sa Jupiterom voli i da putuje i da troši, pa neka vam je to jedina preokupacija toga dana.

Ostanite u istoj energiji i sledećeg dana, jer je nedelja poseban dan za porodicu, za intimu, za male radosti. Četiri planeta u znaku Raka, govori da ćete biti presenzitivni, a ujedno i preemotivni, što nekad nosi promenljiva raspoloženja, ali ako ste u svom domu (Rak) u porodičnom okruženju ( Rak) u krugu onih kojima verujete i koje volite (Rak) ovaj dan može vam pružiti onu pravu istinsku radost zbog koje shvatate zašto zapravo svet postoji. Smisao života i sreća se često osete samo u posebnim momentima kada sedite, gledate oko sebe i one koji vas okružuju i uživate u osećajima koji vas ispunjavaju. Osetite to, uhvatite taj osećaj i neka vam dugo, dugo bude to prvi osećaj koji vas budi.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD