Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27. Juna do 04. Jula 2016.

Evo i jedne kreativne i vrlo inspirativne nedelje. Merkur i Venera gradiće divne aspekte, pa ćete i vi biti bolje volje i imaćete želju da uradite nešto vrlo kreativno i lepo. Ovo je nedelja kada se bude vaši snovi, vaše želje i vaše emocije. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi i bez posebnog razloga radovati. Naravno, razloga za sreću je uvek mnogo, samo niste svakog trenutka toga svesni. Ti trenuci su retki, ali dragoceni, pa kada se osetite ushićeno i radosno, sačuvajte što duže taj trenutak, taj osećaj i elan koji vas pokreće da uradite najlepše i najkreativnije stvari na svetu.

A već prvog dana Mesec ulazi u znak Ovna i stvara jednu vrlo jaku vatrenu energiju koja će mnoge pokrenuti da urade ono što su dugo planirali ali, ili im je nedostajala volja ili motiv. Prvog dana Merkur pravi sekstil sa Uranom, dok Venera trigon sa Neptunom, pa ćete toga dana biti prilično motivisani da nešto lepo kažete ili uradite.

Ovo je dan kada bi trebali da razmišljate o nekim odlukama, u tišini planirate, vodite pregovore, ali ne i definitivne dogovore. Svaku konačnu odluku i važne razgovore ostavite za kraj sedmice tačnije za četvrtak ili petak. Tada Mars kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Raka, pa se konačno i neke stvari i poslovi koji su bili dugo na čekanju, koliko i Marsov retrogradni hod, sada mogu uspešno završiti.

Ponedeljak iskoristite za sve stvari koje se tiču samo vas. Završite neke vaše lične stvari, bilo da su to podnošenje nekih molbi, zahteva, bilo da su to samo informativni razgovori, koji će opet puno toga značiti i lično vama otvoriti jednu potpuno novu ideju o budućnosti i daljem putu.

Sa Venerom uvek idu osećaji inspiracije i ushićenosti. Kod nekih će to biti zbog nekih informacija ili lepih vesti koje vam otvaraju nove vidike i šanse za neki napredak, a kod nekih jednostavno neke lepe crne oči (Venera u Raku) koje će vam oduzeti dah.

Ovakva energija i slična atmosfera očekuje vas i u utorak, a u sredu kad Mesec bude ušao u znak Bika, malo će se energija smiriti, pa ćete se i vi malo umoriti i usporiti. Možda ćete samo želeti da uživate u trenutku. Ukoliko imate nekih obaveza i vrlo su važne, pokušajte da ih izbegnete toga dana. Važne stvari treba raditi onda kad to osetite, a ne kad imate osećaj da morate. Taj dan je za mirovanje i predah. Znak Bika svoju energiju ne troši uzalud, zato i vi neke stvari ne radite na silu. Pored Meseca u Biku, Merkur je na poslednjem stepenu Blizanaca, dok je Mars vrlo stacioniran i čeka svoj direktan hod.

Toga dana budite oprezni u vožnji. Pazite šta i kome pričate, izbegavajte bilo kakve intervencije i budite oprezni sa oštrim predmetima (stacionirani Mars).  

Četvrtak je dan kada će mnogi slaviti. Svi Marsovi tipovi, bilo da su znak ili podznak Škorpion ili Ovan sada je vrlo bitan momenat za njih. Mars koji se prilično zadržao u znaku Škorpina, prvo direktnim, a zatim i retrogradnim kretanjem, konačno kreće direktno i rešava ono što vas je dugo mučilo. Vrlo je važno kojim poljem ide ovaj Mars. Pola godine on prolazi samo kroz dva znaka što nije česta pojava, a ujedno i jako bitan znak da određenu lekciju morate da savladate. Ako je to bilo vaše prvo polje obratite pažnju na fizičko telo, zdravlje ili na koji način sebe interpretirate, ako je četvrto onda ste rešili da sa porodicom raščistite „jednom za sva vremena“, osamostalite se i rešite stambeno pitanje, ako je pak ovaj tranzit išao kroz treće polje onda ste se kao ludak bacili na učenje sve do iznemoglosti, ali na kraju shvatili da „bogat nije onaj ko ima puno novaca nego onaj ko zna puno jezika“. Sada bar i tu izreku razumete, ali kako god da vam je bilo možda vam je bilo jako teško, možda ste se borili sa samim sobom, ili onim što vas okružuje, jer Mars zna biti vrlo ljut, ali sada polako sve dolazi na svoje i sada možete shvatiti da je odneo samo ono što vam i nije bilo potrebno, a doneo i ostavio ono što je najvrednije.

U petak Venera sa Jupiterom pravi divan trigon, pa će i dan biti odličan za uživanje, kupovinu ili ulepšavanje. Budite samo oprezni sa partnerom, jer je opozicija sa Plutonom, vrlo neizvesna. Od fatalnih strasti do ljubomore i neprijatnih scena. Zato, sve što možete okrenite na igru i lakoću. Nasmejte se i izađite, proslavite, jer Venera sa Jupiterom voli i da putuje i da troši, pa neka vam je to jedina preokupacija toga dana.

Ostanite u istoj energiji i sledećeg dana, jer je nedelja poseban dan za porodicu, za intimu, za male radosti. Četiri planeta u znaku Raka, govori da ćete biti presenzitivni, a ujedno i preemotivni, što nekad nosi promenljiva raspoloženja, ali ako ste u svom domu (Rak) u porodičnom okruženju ( Rak) u krugu onih kojima verujete i koje volite (Rak) ovaj dan može vam pružiti onu pravu istinsku radost zbog koje shvatate zašto zapravo svet postoji. Smisao života i sreća se često osete samo u posebnim momentima kada sedite, gledate oko sebe i one koji vas okružuju i uživate u osećajima koji vas ispunjavaju. Osetite to, uhvatite taj osećaj i neka vam dugo, dugo bude to prvi osećaj koji vas budi.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD