Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27. Juna do 04. Jula 2016.

Evo i jedne kreativne i vrlo inspirativne nedelje. Merkur i Venera gradiće divne aspekte, pa ćete i vi biti bolje volje i imaćete želju da uradite nešto vrlo kreativno i lepo. Ovo je nedelja kada se bude vaši snovi, vaše želje i vaše emocije. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi i bez posebnog razloga radovati. Naravno, razloga za sreću je uvek mnogo, samo niste svakog trenutka toga svesni. Ti trenuci su retki, ali dragoceni, pa kada se osetite ushićeno i radosno, sačuvajte što duže taj trenutak, taj osećaj i elan koji vas pokreće da uradite najlepše i najkreativnije stvari na svetu.

A već prvog dana Mesec ulazi u znak Ovna i stvara jednu vrlo jaku vatrenu energiju koja će mnoge pokrenuti da urade ono što su dugo planirali ali, ili im je nedostajala volja ili motiv. Prvog dana Merkur pravi sekstil sa Uranom, dok Venera trigon sa Neptunom, pa ćete toga dana biti prilično motivisani da nešto lepo kažete ili uradite.

Ovo je dan kada bi trebali da razmišljate o nekim odlukama, u tišini planirate, vodite pregovore, ali ne i definitivne dogovore. Svaku konačnu odluku i važne razgovore ostavite za kraj sedmice tačnije za četvrtak ili petak. Tada Mars kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Raka, pa se konačno i neke stvari i poslovi koji su bili dugo na čekanju, koliko i Marsov retrogradni hod, sada mogu uspešno završiti.

Ponedeljak iskoristite za sve stvari koje se tiču samo vas. Završite neke vaše lične stvari, bilo da su to podnošenje nekih molbi, zahteva, bilo da su to samo informativni razgovori, koji će opet puno toga značiti i lično vama otvoriti jednu potpuno novu ideju o budućnosti i daljem putu.

Sa Venerom uvek idu osećaji inspiracije i ushićenosti. Kod nekih će to biti zbog nekih informacija ili lepih vesti koje vam otvaraju nove vidike i šanse za neki napredak, a kod nekih jednostavno neke lepe crne oči (Venera u Raku) koje će vam oduzeti dah.

Ovakva energija i slična atmosfera očekuje vas i u utorak, a u sredu kad Mesec bude ušao u znak Bika, malo će se energija smiriti, pa ćete se i vi malo umoriti i usporiti. Možda ćete samo želeti da uživate u trenutku. Ukoliko imate nekih obaveza i vrlo su važne, pokušajte da ih izbegnete toga dana. Važne stvari treba raditi onda kad to osetite, a ne kad imate osećaj da morate. Taj dan je za mirovanje i predah. Znak Bika svoju energiju ne troši uzalud, zato i vi neke stvari ne radite na silu. Pored Meseca u Biku, Merkur je na poslednjem stepenu Blizanaca, dok je Mars vrlo stacioniran i čeka svoj direktan hod.

Toga dana budite oprezni u vožnji. Pazite šta i kome pričate, izbegavajte bilo kakve intervencije i budite oprezni sa oštrim predmetima (stacionirani Mars).  

Četvrtak je dan kada će mnogi slaviti. Svi Marsovi tipovi, bilo da su znak ili podznak Škorpion ili Ovan sada je vrlo bitan momenat za njih. Mars koji se prilično zadržao u znaku Škorpina, prvo direktnim, a zatim i retrogradnim kretanjem, konačno kreće direktno i rešava ono što vas je dugo mučilo. Vrlo je važno kojim poljem ide ovaj Mars. Pola godine on prolazi samo kroz dva znaka što nije česta pojava, a ujedno i jako bitan znak da određenu lekciju morate da savladate. Ako je to bilo vaše prvo polje obratite pažnju na fizičko telo, zdravlje ili na koji način sebe interpretirate, ako je četvrto onda ste rešili da sa porodicom raščistite „jednom za sva vremena“, osamostalite se i rešite stambeno pitanje, ako je pak ovaj tranzit išao kroz treće polje onda ste se kao ludak bacili na učenje sve do iznemoglosti, ali na kraju shvatili da „bogat nije onaj ko ima puno novaca nego onaj ko zna puno jezika“. Sada bar i tu izreku razumete, ali kako god da vam je bilo možda vam je bilo jako teško, možda ste se borili sa samim sobom, ili onim što vas okružuje, jer Mars zna biti vrlo ljut, ali sada polako sve dolazi na svoje i sada možete shvatiti da je odneo samo ono što vam i nije bilo potrebno, a doneo i ostavio ono što je najvrednije.

U petak Venera sa Jupiterom pravi divan trigon, pa će i dan biti odličan za uživanje, kupovinu ili ulepšavanje. Budite samo oprezni sa partnerom, jer je opozicija sa Plutonom, vrlo neizvesna. Od fatalnih strasti do ljubomore i neprijatnih scena. Zato, sve što možete okrenite na igru i lakoću. Nasmejte se i izađite, proslavite, jer Venera sa Jupiterom voli i da putuje i da troši, pa neka vam je to jedina preokupacija toga dana.

Ostanite u istoj energiji i sledećeg dana, jer je nedelja poseban dan za porodicu, za intimu, za male radosti. Četiri planeta u znaku Raka, govori da ćete biti presenzitivni, a ujedno i preemotivni, što nekad nosi promenljiva raspoloženja, ali ako ste u svom domu (Rak) u porodičnom okruženju ( Rak) u krugu onih kojima verujete i koje volite (Rak) ovaj dan može vam pružiti onu pravu istinsku radost zbog koje shvatate zašto zapravo svet postoji. Smisao života i sreća se često osete samo u posebnim momentima kada sedite, gledate oko sebe i one koji vas okružuju i uživate u osećajima koji vas ispunjavaju. Osetite to, uhvatite taj osećaj i neka vam dugo, dugo bude to prvi osećaj koji vas budi.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD