Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project - Iskrenost Pozivamo vas na novu Full Moon project radionicu „Iskrenost“ koja će se održati 12.12.2019. s početkom od 18h. Ova radionica će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i možete je pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Predavanje: Astro Vodič kroz 2020. godinu U četvrtak, 12.12.2019. godine, nakon Full Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h. Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2020. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20. juna 2016.

Evo i sedmice u kojoj vas čekaju promene na mentalnom i ljubavnom nivou. Merkur konačno izlazi iz materijalnog znaka Bika, i ma kako bio koristan i navodio na stvaranje i privređivanje, njegova nezainteresovanost i usporenost na svim drugim poljima mogla je umoriti. Onima koji su po prirodi radoznali i aktivni je ovaj Merkur mogao prilično preokupirati misli ograničavajućim stvarima. Sada je taj period iza vas, do sledeće godine. Dobro je sticati i materijalizovati, ali vas je njegova retrogradnost mogla i previše zadržati na jednom mestu. Zato, obujte lagane cipelice i pokret.

Već prvog dana čeka vas puno obaveza (Merkur u Blizancima), pa kao da ćete shvatiti odjednom koliko toga treba uraditi. S jedne strane će vas on aktivirati i pokrenuti na više strana, dok s druge strane Neptun u Ribama kreće retrogradno i inspiriše, vodi u potpuno carstvo tišine, snova i mašte. Jedna vas planeta budi, a druga umiruje. Ova kombinacija sa Neptunom i Merkurom i nije tako loša jer je sada svako na svom terenu. Neptun je daleka planeta i nalazi se u svom sedištu, a retrogradno kretanje je u njegovoj prirodi i to će duboko uticati na unutrašnji kreativni deo potreban kako biste sve svoje zamisli, planove i ideje mogli preneti u svesni, mentalni deo i krenuli u njihovu realizaciju. Merkur je takođe „svoj na svome“ jer je konačno ušao u znak kojim vlada i onome koji je najprirodniji njegovoj prirodi, znaku Blizanaca. A pri tom je bliži i Suncu, pa njegovom veselju nikad kraja. U svemu što radite videćete dobar ishod, osećaj kao kad na kraju tunela konačno vidite svetlo (Merkur i Sunce u Blizancima).

Mesec u Vagi pratiće vas i drugog dana i stvaraće atmosferu za dobre razgovore, susrete i uspešne poslovne poduhvate. Sunce će imati egzaktan sekstil sa Uranom, pa ukoliko imate neku inovativnu ideju ili želite neke svoje stavove da podelite sa drugima, uradite to ovog dana, jer će sve što budete tada prezentirali imati velikog uticaja na druge, a vi ćete uživati u zasluženom uspehu i nagradi. Sa ovakvim planetarnim aspektima menjaju se tuđi ideološki stavovi, mišljenja i nameće se autoritet. Slava i uspeh prate hrabre, one koji su se usudilli da se nose sa izazovom i iskažu ono što misle, ma koliko to u tom trenutku nelogično izgledalo.

U sredu vas do sredine dana prati isti uspeh na svim poljima koja zahtevaju pregovore i diplomatiju, ali se već u drugoj polovini dana energija menja, zato se i vi povucite, jer sve što ste imali, rekli ste, sad je vreme za kratki predah. Mesec ulazi u znak Škorpiona, pa se atmosfera na nebu menja. Čim Mesec promeni znak, odmah se raspoloženje kod ljudi promeni, zato treba biti obazriv u odnosima, posebno partnerskim jer se i Venera polako približava promeni znaka, pa su sve ozbiljne teme vrlo osetljive.

Kada su ljubav i finansije u pitanju, četvrtak nije dan kada se započinju neke ljubavi niti kada se vrše velike transakcije novca. Sve može da sačeka jedan dan, a ako baš neke stvari ne mogu da se odgode, onda budite svesni rizika i onoga što simbolika te planete sa sobom nosi. Kod Venere na poslednjem stepenu Blizanaca može vam se dogoditi da kada krenete da uplatite novac ili da ga podignete, shvatite da ste zaboravili novčanik ili kreditnu karticu, legitimaciju i sl, gužva u banci, na novac mora da se čeka, a ako sve to budete rešili, na šalteru će vas sigurno dočekati spora i nervozna službenica. U svakom slučaju naoružajte se strpljenjem ili sačekajte petak.

Kada je ljubav u pitanju, nove ljubavi koje se započnu ovog četvrtka imaju veliku šansu da budu tajne ili paralelne veze ili u krajnjem slučaju da se završe tako da ni vama neće biti jasno šta se zapravo dogodilo. Međutim, ako niste jedan od onih koji bi uprkos okolnostima išli glavom kroz zid, onda se tog dana primirite, napravite laganu večeru i ako već imate partnera prepustite se romantici. A ako ste sami i dosadno vam je, bolje ispunite neki tiket jer ovde je dobitak ostvariv samo pod neobičnim i egzotičnim okolnostima.

A od petka kreće jedno potpuno novo ljubavno poglavlje za vas. Venera ulazi u znak Raka i u vama budi onu nežnu suptilnu prirodu koja teži domu, porodici i spokojstvu. Kako će Merkur od vas zahtevati da budete na više mesta u isto vreme, nećete imati puno vremena za odmor, ali će vam zato svaki trenutak proveden u kući ili krugu porodice biti dragocen. Ako ste se nekada zapitali zašto ima najviše venčanja preko leta, odgovor nije zato što su svi na odmoru, već zato što obično u tom periodu Sunce, Merkur i Venera prolaze znakom Raka, pa samim tim bude želju za zasnivanjem porodice, za domom i sigurnošću. Kreće mesec slavlja, veselja i sreće.

U subotu započinje kvadrat između Saturna i Neptuna, sa Mesecom koji ide znakom Strelca, pa ćete se naći u situaciji ili da se veselite (Venera u Raku) ili da se upustite u filozofsku diskusiju o veri, religiji ili nekoj ideji (Saturn kvadrat Neptun). Ovo nikud neće voditi, zato se klonite ozbiljnih tema i rasprava. Bićete osetljivi i bolje ne glumite heroja. Venera vam nosi lepe susrete u kojima ćete uživati, ali ovo je slika setne i ranjive duše.

Budite posebno nežni i pažljivi. Ljubav se ovde oseti na nafinijim vibracijama, na najnežnijem nivou. Ovde nema predrasuda, ljubav ide lagano i iskreno bez ograničenja. Otvorite se, pustite neka se nešto desi mimo vaše volje, recite nekom da ga volite, zagrlite ga, poljubite. Ako ste sretni, radujte se, smejte se, a ako ste setni, zaplačite. Neka reka emocija i osećanja poteče i neka se sve u jedan okean ljubavi slije.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD