Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 13. do 20. juna 2016.

Evo i sedmice u kojoj vas čekaju promene na mentalnom i ljubavnom nivou. Merkur konačno izlazi iz materijalnog znaka Bika, i ma kako bio koristan i navodio na stvaranje i privređivanje, njegova nezainteresovanost i usporenost na svim drugim poljima mogla je umoriti. Onima koji su po prirodi radoznali i aktivni je ovaj Merkur mogao prilično preokupirati misli ograničavajućim stvarima. Sada je taj period iza vas, do sledeće godine. Dobro je sticati i materijalizovati, ali vas je njegova retrogradnost mogla i previše zadržati na jednom mestu. Zato, obujte lagane cipelice i pokret.

Već prvog dana čeka vas puno obaveza (Merkur u Blizancima), pa kao da ćete shvatiti odjednom koliko toga treba uraditi. S jedne strane će vas on aktivirati i pokrenuti na više strana, dok s druge strane Neptun u Ribama kreće retrogradno i inspiriše, vodi u potpuno carstvo tišine, snova i mašte. Jedna vas planeta budi, a druga umiruje. Ova kombinacija sa Neptunom i Merkurom i nije tako loša jer je sada svako na svom terenu. Neptun je daleka planeta i nalazi se u svom sedištu, a retrogradno kretanje je u njegovoj prirodi i to će duboko uticati na unutrašnji kreativni deo potreban kako biste sve svoje zamisli, planove i ideje mogli preneti u svesni, mentalni deo i krenuli u njihovu realizaciju. Merkur je takođe „svoj na svome“ jer je konačno ušao u znak kojim vlada i onome koji je najprirodniji njegovoj prirodi, znaku Blizanaca. A pri tom je bliži i Suncu, pa njegovom veselju nikad kraja. U svemu što radite videćete dobar ishod, osećaj kao kad na kraju tunela konačno vidite svetlo (Merkur i Sunce u Blizancima).

Mesec u Vagi pratiće vas i drugog dana i stvaraće atmosferu za dobre razgovore, susrete i uspešne poslovne poduhvate. Sunce će imati egzaktan sekstil sa Uranom, pa ukoliko imate neku inovativnu ideju ili želite neke svoje stavove da podelite sa drugima, uradite to ovog dana, jer će sve što budete tada prezentirali imati velikog uticaja na druge, a vi ćete uživati u zasluženom uspehu i nagradi. Sa ovakvim planetarnim aspektima menjaju se tuđi ideološki stavovi, mišljenja i nameće se autoritet. Slava i uspeh prate hrabre, one koji su se usudilli da se nose sa izazovom i iskažu ono što misle, ma koliko to u tom trenutku nelogično izgledalo.

U sredu vas do sredine dana prati isti uspeh na svim poljima koja zahtevaju pregovore i diplomatiju, ali se već u drugoj polovini dana energija menja, zato se i vi povucite, jer sve što ste imali, rekli ste, sad je vreme za kratki predah. Mesec ulazi u znak Škorpiona, pa se atmosfera na nebu menja. Čim Mesec promeni znak, odmah se raspoloženje kod ljudi promeni, zato treba biti obazriv u odnosima, posebno partnerskim jer se i Venera polako približava promeni znaka, pa su sve ozbiljne teme vrlo osetljive.

Kada su ljubav i finansije u pitanju, četvrtak nije dan kada se započinju neke ljubavi niti kada se vrše velike transakcije novca. Sve može da sačeka jedan dan, a ako baš neke stvari ne mogu da se odgode, onda budite svesni rizika i onoga što simbolika te planete sa sobom nosi. Kod Venere na poslednjem stepenu Blizanaca može vam se dogoditi da kada krenete da uplatite novac ili da ga podignete, shvatite da ste zaboravili novčanik ili kreditnu karticu, legitimaciju i sl, gužva u banci, na novac mora da se čeka, a ako sve to budete rešili, na šalteru će vas sigurno dočekati spora i nervozna službenica. U svakom slučaju naoružajte se strpljenjem ili sačekajte petak.

Kada je ljubav u pitanju, nove ljubavi koje se započnu ovog četvrtka imaju veliku šansu da budu tajne ili paralelne veze ili u krajnjem slučaju da se završe tako da ni vama neće biti jasno šta se zapravo dogodilo. Međutim, ako niste jedan od onih koji bi uprkos okolnostima išli glavom kroz zid, onda se tog dana primirite, napravite laganu večeru i ako već imate partnera prepustite se romantici. A ako ste sami i dosadno vam je, bolje ispunite neki tiket jer ovde je dobitak ostvariv samo pod neobičnim i egzotičnim okolnostima.

A od petka kreće jedno potpuno novo ljubavno poglavlje za vas. Venera ulazi u znak Raka i u vama budi onu nežnu suptilnu prirodu koja teži domu, porodici i spokojstvu. Kako će Merkur od vas zahtevati da budete na više mesta u isto vreme, nećete imati puno vremena za odmor, ali će vam zato svaki trenutak proveden u kući ili krugu porodice biti dragocen. Ako ste se nekada zapitali zašto ima najviše venčanja preko leta, odgovor nije zato što su svi na odmoru, već zato što obično u tom periodu Sunce, Merkur i Venera prolaze znakom Raka, pa samim tim bude želju za zasnivanjem porodice, za domom i sigurnošću. Kreće mesec slavlja, veselja i sreće.

U subotu započinje kvadrat između Saturna i Neptuna, sa Mesecom koji ide znakom Strelca, pa ćete se naći u situaciji ili da se veselite (Venera u Raku) ili da se upustite u filozofsku diskusiju o veri, religiji ili nekoj ideji (Saturn kvadrat Neptun). Ovo nikud neće voditi, zato se klonite ozbiljnih tema i rasprava. Bićete osetljivi i bolje ne glumite heroja. Venera vam nosi lepe susrete u kojima ćete uživati, ali ovo je slika setne i ranjive duše.

Budite posebno nežni i pažljivi. Ljubav se ovde oseti na nafinijim vibracijama, na najnežnijem nivou. Ovde nema predrasuda, ljubav ide lagano i iskreno bez ograničenja. Otvorite se, pustite neka se nešto desi mimo vaše volje, recite nekom da ga volite, zagrlite ga, poljubite. Ako ste sretni, radujte se, smejte se, a ako ste setni, zaplačite. Neka reka emocija i osećanja poteče i neka se sve u jedan okean ljubavi slije.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD