Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

02.-08. I 2012

Srećna Nova godina! Želimo vam uspešnu 2012! Verujemo da će ovo biti veoma važna godina za svetsku ekonomiju, berze, kao i lidere mnogih država na ovom svetu, jer počinje veoma moćnim rastućim kvadratom Urana i Plutona, koji traje od 2012. - 2015. Tako daaaa... vrlo malo stvari će se dešavati kako očekujemo. Biće mnogo iznenađenja.

            Dopada nam se način na koji je to objasnio kolumnista Vol Strit žurnala Dejvid Vesel ove nedelje u članku pod naslovom "Ekonomski kolumnista zavirio u budućnost". On opisuje šta će biti ekonomski konsenzus sledeće godine i šta bi u većoj meri moglo da pokrene ekonomiju. On, zatim, zaključuje (sasvim u duhu aspekta Urana i Plutona): "Pogrešno je da kvote budu konsenzus prognoze za 2012. To je uvek pogrešno. Ekonomski kolumnista svim srcem želi da veruje da će ekonomija početi da raste, dok mu razum govori da će verovatno biti u još gorem stanju". Čoveče, ni mi ne bismo to mogli bolje objasniti – zbog toga i govorimo o njemu.

            Vrlo je zanimljivo da su se prošle nedelje zlato i srebro rasprodavali kada su pali na novu više-mesečnu najnižu vrednost. To se desilo upravo u vremenskom periodu koji smo preporučili kao potencijalno izuzetan za kupovinu. Specijalan apel za kupovinu svim našim pretplatnicima poslali smo 28. decembra, pošto je tog dana zlato dostiglo 1550. Zvaničnu preporuku za kupovinu zlata i srebra zatim smo im poslali e-mail-om u posebnom izveštaju u četvrtak ujutru u 10 sati, kada je zlato bilo oko 1529 – 1531, a srebro oko 2650. Ako ste pretplatnik i niste dobili ovaj specijalan izveštaj koji smo poslali 29. decembra, molimo vas da nas odmah obavestite. Ako želite ubuduće da dobijate berzanske izveštaje o specijalnim situacijama na berzi, molimo vas da razmislite o tome da se pretplatite na bilo koji MMA berzanski izveštaj.

            G. Merimen još uvek odmara oči, pre nego što održi predavanja u Cirihu i Amsterdamu koja počinju sledeće nedelje. Zbog toga će ovonedeljni berzanski izveštaj biti vrlo kratak. G. Merimen: “Radujem se što ću mnoge od vas videti sledeće nedelje u Cirihu. Naravno sa novim izazovom koji imam sa vidom, ja ću svakog od vas videti duplo! A vi ćete dobiti priliku da vidite moj novi piratski izgled sa povezom preko levog oka (ne brinite, sa Venerom u Škorpiji, izgleda seksi – ja izgledam seksi)”.

            Takođe sa zadovoljstvom objavljujemo da će nakon radionice o berzama u 2012, u Cirihu sledeće subote, 7. januara, AstroData i MMA-Evropa biti domaćini posebnog sastanka sa svim pretplatnicima MMA berzanskog izveštaja koji budu prisutni. Ostajemo pri ideji da treba da izbalansirate svoj portfolio, jer verujemo da ćete imati najveću korist od projektovanih implikacija koje su indikovane kako u proučavanju ciklusa, tako i geokosmičkih kretanja u 2012. To će biti otvorena diskusija, ista kao sve druge sa MMA pretplatnicima, u kojima g. Merimen najviše uživa. Smatramo da je to eklektična i briljantna grupa ljudi, i to nas je navelo da se zapitamo kako su naši berzanski izveštaji privukli tako fascinantnu grupu bankara, psihologa, astrologa, operativaca državne obaveštajne službe, berzanskih analitičara, i drugih... jer se lista ne završava ovde. Ovaj poseban sastanak je besplatan za naše pretplatnike, a održaće se od 16 – 17,30 u hotelu Senator u Cirihu, odmah posle seminara koji se održava od 10 – 16 sati, na kojem će se govoriti o berzanskim kretanjima berzanskih indeksa, plemenitih metala, kao i valuta u narednoj godini.

 

Pisma - dobijamo mnogo pisama. Evo dva koja smo primili odmah posle specijalnog izveštaja koji smo poslali u četvrtak...

“Zdravo Rej,...

Hvala vam za posebne izveštaje (za zlato i srebro ove nedelje). Ovo treba mnogo da se ceni jer pokazuje vaš izuzetan pristup i želju da pružite mnogo više od onoga što se očekuje, a što je u interesu klijenata.

Upravo sam pročitao vašu najnoviju knjigu – Peti tom, i smatram da je senzacionalna. Sve čestitke što ste posvetili vreme i brinuli se da biste nam pružili ovakva detaljna objašnjenja o tome kako da povežemo knjige od Toma 1 - 4 u sveobuhvatan berzanski pristup u sprezi sa analizom cena. Svaka čast i hvala vam puno. Ovo je zaista vrhunac prethodna 4 toma". Hvala još jednom, želim vam sve najbolje i uspešnu 2012. Pozdrav, Mark F., Sidnej, Australija.

 

“Rej,...

Mnogo hvala za današnji berzanski izveštaj. Ako pogledate 5-minutni grafikon za SLV koji ste poslali u svet u vašem prvom specijalnom izveštaju, i ako ste kupovali, sigurno ste zaradili 4.5%. Ja uvek kažem: "Pravi trenutak je najvažniji", i vi ste sigurni u sebe rekli da će danas posle 11 po istočno evropskom vremenu berze pasti na najniže vrednosti! Hvala što ste nam ukazali na to! Blagoslov, zdravlje i prosperitet u Novoj godini." H.H., Kanada (poznati berzanski analitičar)

Uživajte svi u Novoj godini! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD