Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Jedinstveni webinar “Zakon privlačenja i lakoće” Jedinstveni webinar posvećen Veneri pod nazivom “Zakon privlačenja i lakoće” je vaš vodič kroz uživanje, kroz mogućnosti da radite i živite sa lakoćom, da osetite svim čulima svet oko vas i da ljubavlju i srećom, kreirate svoju budućnost. Seminar će održati dr Lea Imširagić u subotu, 09. novembra od 17h do 20h kao ONLINE webinar.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Venere Uvek je Venera bitna, bilo da smo je nazvali ljubavlju ili lepotom, lakoćom ili zadovoljstvom - ona je uvek tema života, tema našeg rada na svesnom, nesvesnom i podsvesnom nivou. Kurs Tehnologija Svesti Venere će se održati u subotu, 09. novembra sa početkom od 12h, a svi oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, kurs mogu pohađati i u dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
Seminar: Prosperitet i planiranje U nedelju, 03. novembra od 12h do 15h, dr Lea Imširagić će se održati ONLINE predavanje iz modula Meridijani Tela, ali ovog puta radimo na drugom i trećem meridijanu koje su zapravo povezane. Meridijan treće kuće zadužen je za donošenje odluka.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

02.-08. I 2012

Srećna Nova godina! Želimo vam uspešnu 2012! Verujemo da će ovo biti veoma važna godina za svetsku ekonomiju, berze, kao i lidere mnogih država na ovom svetu, jer počinje veoma moćnim rastućim kvadratom Urana i Plutona, koji traje od 2012. - 2015. Tako daaaa... vrlo malo stvari će se dešavati kako očekujemo. Biće mnogo iznenađenja.

            Dopada nam se način na koji je to objasnio kolumnista Vol Strit žurnala Dejvid Vesel ove nedelje u članku pod naslovom "Ekonomski kolumnista zavirio u budućnost". On opisuje šta će biti ekonomski konsenzus sledeće godine i šta bi u većoj meri moglo da pokrene ekonomiju. On, zatim, zaključuje (sasvim u duhu aspekta Urana i Plutona): "Pogrešno je da kvote budu konsenzus prognoze za 2012. To je uvek pogrešno. Ekonomski kolumnista svim srcem želi da veruje da će ekonomija početi da raste, dok mu razum govori da će verovatno biti u još gorem stanju". Čoveče, ni mi ne bismo to mogli bolje objasniti – zbog toga i govorimo o njemu.

            Vrlo je zanimljivo da su se prošle nedelje zlato i srebro rasprodavali kada su pali na novu više-mesečnu najnižu vrednost. To se desilo upravo u vremenskom periodu koji smo preporučili kao potencijalno izuzetan za kupovinu. Specijalan apel za kupovinu svim našim pretplatnicima poslali smo 28. decembra, pošto je tog dana zlato dostiglo 1550. Zvaničnu preporuku za kupovinu zlata i srebra zatim smo im poslali e-mail-om u posebnom izveštaju u četvrtak ujutru u 10 sati, kada je zlato bilo oko 1529 – 1531, a srebro oko 2650. Ako ste pretplatnik i niste dobili ovaj specijalan izveštaj koji smo poslali 29. decembra, molimo vas da nas odmah obavestite. Ako želite ubuduće da dobijate berzanske izveštaje o specijalnim situacijama na berzi, molimo vas da razmislite o tome da se pretplatite na bilo koji MMA berzanski izveštaj.

            G. Merimen još uvek odmara oči, pre nego što održi predavanja u Cirihu i Amsterdamu koja počinju sledeće nedelje. Zbog toga će ovonedeljni berzanski izveštaj biti vrlo kratak. G. Merimen: “Radujem se što ću mnoge od vas videti sledeće nedelje u Cirihu. Naravno sa novim izazovom koji imam sa vidom, ja ću svakog od vas videti duplo! A vi ćete dobiti priliku da vidite moj novi piratski izgled sa povezom preko levog oka (ne brinite, sa Venerom u Škorpiji, izgleda seksi – ja izgledam seksi)”.

            Takođe sa zadovoljstvom objavljujemo da će nakon radionice o berzama u 2012, u Cirihu sledeće subote, 7. januara, AstroData i MMA-Evropa biti domaćini posebnog sastanka sa svim pretplatnicima MMA berzanskog izveštaja koji budu prisutni. Ostajemo pri ideji da treba da izbalansirate svoj portfolio, jer verujemo da ćete imati najveću korist od projektovanih implikacija koje su indikovane kako u proučavanju ciklusa, tako i geokosmičkih kretanja u 2012. To će biti otvorena diskusija, ista kao sve druge sa MMA pretplatnicima, u kojima g. Merimen najviše uživa. Smatramo da je to eklektična i briljantna grupa ljudi, i to nas je navelo da se zapitamo kako su naši berzanski izveštaji privukli tako fascinantnu grupu bankara, psihologa, astrologa, operativaca državne obaveštajne službe, berzanskih analitičara, i drugih... jer se lista ne završava ovde. Ovaj poseban sastanak je besplatan za naše pretplatnike, a održaće se od 16 – 17,30 u hotelu Senator u Cirihu, odmah posle seminara koji se održava od 10 – 16 sati, na kojem će se govoriti o berzanskim kretanjima berzanskih indeksa, plemenitih metala, kao i valuta u narednoj godini.

 

Pisma - dobijamo mnogo pisama. Evo dva koja smo primili odmah posle specijalnog izveštaja koji smo poslali u četvrtak...

“Zdravo Rej,...

Hvala vam za posebne izveštaje (za zlato i srebro ove nedelje). Ovo treba mnogo da se ceni jer pokazuje vaš izuzetan pristup i želju da pružite mnogo više od onoga što se očekuje, a što je u interesu klijenata.

Upravo sam pročitao vašu najnoviju knjigu – Peti tom, i smatram da je senzacionalna. Sve čestitke što ste posvetili vreme i brinuli se da biste nam pružili ovakva detaljna objašnjenja o tome kako da povežemo knjige od Toma 1 - 4 u sveobuhvatan berzanski pristup u sprezi sa analizom cena. Svaka čast i hvala vam puno. Ovo je zaista vrhunac prethodna 4 toma". Hvala još jednom, želim vam sve najbolje i uspešnu 2012. Pozdrav, Mark F., Sidnej, Australija.

 

“Rej,...

Mnogo hvala za današnji berzanski izveštaj. Ako pogledate 5-minutni grafikon za SLV koji ste poslali u svet u vašem prvom specijalnom izveštaju, i ako ste kupovali, sigurno ste zaradili 4.5%. Ja uvek kažem: "Pravi trenutak je najvažniji", i vi ste sigurni u sebe rekli da će danas posle 11 po istočno evropskom vremenu berze pasti na najniže vrednosti! Hvala što ste nam ukazali na to! Blagoslov, zdravlje i prosperitet u Novoj godini." H.H., Kanada (poznati berzanski analitičar)

Uživajte svi u Novoj godini! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD