Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 13.06.2016.

Ako ste u prošloj sedmici bili pod stresom i niste se baš najbolje snašli sa izazovima, ova vam nudi šansu da neke stvari ispravite i nastavite dalje.

Sada će Venera imati svoju priču i veoma prijatne susrete u kojima ćete uživati. Sam početak i kraj sedmice je vrlo lep, kreativan i u ljubavnom smislu vrlo inspirativan, ali vas na sredini čeka jedan buran okršaj (Merkur opozcija Mars). Iako možete imati vrlo interesantne susrete i lepe događaje, budite oprezni jer ćete biti na ispitu sredinom nedelje. Možete svojom nesmotrenošću, nepažnjom ili u afektu povrediti nekog bliskog i dragog.

Prvog će dana Sunce i Venera zaigrati jednu divnu igru. Obično se Sunce i Venera spajaju kada Venera ide retrogradnim hodom, što predstavlja vrlo interesantne karmične i sudbinske susrete, priče i događaje koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Posebno se osećaju prozvanim oni koji imaju natalno retrogradnu Veneru. Međutim, te su ljubavi i priče vrlo jake, ali često i bolne. Te ljubavi ne možete izbeći, od svake mnogo toga možete naučiti, ali često, ma koliko vi to želeli, one imaju ograničeno trajanje.

Ovo što se događa u ponedeljak, vrlo je interesantno. U znaku Blizanaca, u rastu Meseca, rađa se jedna nova ljubav (Sunce konjunkcija Venera). Na tom se stepenu nalazi i fiksna zvezda Kursa iz sazvežđa Eridanus (Podzemna reka). Ova mitološka priča vezuje se za tajne ljubavi, vanbračnu decu ili decu koja su odrastala bez oca. Ovo su sve ljubavi na putu, iz inostranstva, stariji, a često i muškarac u braku, jer ovu konjunkciju Jupiter i Neptun kvadriraju, a Saturn limitira (Saturn opozicija Sunce i Venera). Međutim, egzaktnost je najjača, pa uprkos čekanju, udaljenosti i drugim ograničenjima, ovde se ljubav rađa. Ovo je nešto novo, ovo je neki novi susret, ovo nisu stare karmičke ljubavi, već se nova karma stvara. Vi kreirate priču, smišljate scenario, ali i njen završetak. Vrata su otvorena, vaše je samo da uđete.

Blizanci su lagani, veseli i daju vam spremnost da zakoračate u neke nove vode – nove odnose. Na sve to tranzitni Mesec se tek odvojio od Sunca, započeo novi ciklus i daće rast i prosperitet svemu, budete li se usudili da savladate ograničenja i okolnosti zarad onoga što volite.

Prvi dan je pun emocija, susreta, nežnosti, sreće i ispunjenja, ali drugi je već za familiju i porodične susrete. Može biti promenljiv, može biti prijatnih susreta, lepog raspoloženja, ali i teških tema. Izbegavajte ono gde ste najslabiji. Iako će vas energija vući da ostanete kod kuće, ukoliko imate dosta neraščišćenih porodičnih odnosa, izbegavajte velike susrete. Ostanite u svom domu, sa onim ko vam prija i kome verujete. Energija Raka vrlo je osetljiva i nežna, zato budite oprezni sa onima sa kojima imate jake emotivne odnose.

Sreda je dan kada možete biti puni energije i kada će se probuditi ambicija i hrabrost (Mesec u Lavu), pa ćete želeti sve da ostvarite. Ali ponekad se želje sa stvarnošću kose. Jeste da sve što jako želite možete i ispuniti, ali ne po svaku cenu i ne po cenu odnosa. Merkur je sledećeg dana u opoziciji sa Marsom, pa se zbog prevelike hrabrosti može desiti da ne budete svesni svojih reči i u nekim momentima budete preoštri. Toga dana možete čuti neke priče koje će vas isprovocirati, pa vaša reakcija neće izostati. Pre nego odreagujete, zapitajte se samo da li je to što ste čuli ili što vam se dogodilo vredno vaše pažnje i reakcije. Ukoliko ne odolite, nemojte se iznenaditi kad i sagovornik bude isto reagovao. A onda sukobu nikad kraja.

Budite oprezni u saobraćaju, čuvajte se povreda, posebno posekotina. Moguće upale grla, problemi sa govorom i vratom (Merkur opozicija Mars).

U petak Mesec ulazi u znak Device, pa se bacite na posao. Ako vam nisu bili laki dani pre toga, nemojte razmišljati o prethodnim događajima, već se bacite na akciju. Mesec u Devici je idealan za rad i čišćenje. U petak i subotu sredite svoj radni prostor, dom, papire i račune koji ostali neplaćeni. Čišćenje i sređivanje na fizičkom nivou jednako je sređivanju emocija i misli. Post i mirovanje, uz manje mentalnih aktivnosti, se preporučuju jer vas u nedelju čeka divan aspekt između Urana i Venere.

I taman kad pomislite da ste ušli u rutinu i da ste uspeli da uspostavite balans i kontrolu nad sobom i svojim postupcima (Mesec u Devici), dočekaće vas iznenađenje. Venera sekstil Uran nailazi potpuno neplanirano, nenadano kao strujni udar, zavibriraće vašim telom i potpuno vas izbaciti iz ravnoteže. Slučajan susret ili neplaniran kontakt preko društvenih mreža može krenuti neočekivano brzo da se odvija. Nećete biti ni svesni toga, a već ćete biti katapultirani na ljubavni sudar. U toj energiji ljubavi najbolje je prepustiti se, jer sve i da želite, nećete uspeti da je pobedite. Izuzetna kreativnost, inspiracija vođena emocijama uvek će stvoriti najlepše stihove, najbolje kreacije, projekte i ideje. Stvarajte ih iz takvog osećaja jer sve što je od Urana ne traje, a što je od Venere se pamti.

Ljubavna struja (Uran – Venera) vas okreće, menja, budi, i šta god da se desi neće vas ostaviti ravnodušnim. Pa neka vam se dogodi ljubavni udar i neka vam to potpuno izmeni kod.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD