Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 13.06.2016.

Ako ste u prošloj sedmici bili pod stresom i niste se baš najbolje snašli sa izazovima, ova vam nudi šansu da neke stvari ispravite i nastavite dalje.

Sada će Venera imati svoju priču i veoma prijatne susrete u kojima ćete uživati. Sam početak i kraj sedmice je vrlo lep, kreativan i u ljubavnom smislu vrlo inspirativan, ali vas na sredini čeka jedan buran okršaj (Merkur opozcija Mars). Iako možete imati vrlo interesantne susrete i lepe događaje, budite oprezni jer ćete biti na ispitu sredinom nedelje. Možete svojom nesmotrenošću, nepažnjom ili u afektu povrediti nekog bliskog i dragog.

Prvog će dana Sunce i Venera zaigrati jednu divnu igru. Obično se Sunce i Venera spajaju kada Venera ide retrogradnim hodom, što predstavlja vrlo interesantne karmične i sudbinske susrete, priče i događaje koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Posebno se osećaju prozvanim oni koji imaju natalno retrogradnu Veneru. Međutim, te su ljubavi i priče vrlo jake, ali često i bolne. Te ljubavi ne možete izbeći, od svake mnogo toga možete naučiti, ali često, ma koliko vi to želeli, one imaju ograničeno trajanje.

Ovo što se događa u ponedeljak, vrlo je interesantno. U znaku Blizanaca, u rastu Meseca, rađa se jedna nova ljubav (Sunce konjunkcija Venera). Na tom se stepenu nalazi i fiksna zvezda Kursa iz sazvežđa Eridanus (Podzemna reka). Ova mitološka priča vezuje se za tajne ljubavi, vanbračnu decu ili decu koja su odrastala bez oca. Ovo su sve ljubavi na putu, iz inostranstva, stariji, a često i muškarac u braku, jer ovu konjunkciju Jupiter i Neptun kvadriraju, a Saturn limitira (Saturn opozicija Sunce i Venera). Međutim, egzaktnost je najjača, pa uprkos čekanju, udaljenosti i drugim ograničenjima, ovde se ljubav rađa. Ovo je nešto novo, ovo je neki novi susret, ovo nisu stare karmičke ljubavi, već se nova karma stvara. Vi kreirate priču, smišljate scenario, ali i njen završetak. Vrata su otvorena, vaše je samo da uđete.

Blizanci su lagani, veseli i daju vam spremnost da zakoračate u neke nove vode – nove odnose. Na sve to tranzitni Mesec se tek odvojio od Sunca, započeo novi ciklus i daće rast i prosperitet svemu, budete li se usudili da savladate ograničenja i okolnosti zarad onoga što volite.

Prvi dan je pun emocija, susreta, nežnosti, sreće i ispunjenja, ali drugi je već za familiju i porodične susrete. Može biti promenljiv, može biti prijatnih susreta, lepog raspoloženja, ali i teških tema. Izbegavajte ono gde ste najslabiji. Iako će vas energija vući da ostanete kod kuće, ukoliko imate dosta neraščišćenih porodičnih odnosa, izbegavajte velike susrete. Ostanite u svom domu, sa onim ko vam prija i kome verujete. Energija Raka vrlo je osetljiva i nežna, zato budite oprezni sa onima sa kojima imate jake emotivne odnose.

Sreda je dan kada možete biti puni energije i kada će se probuditi ambicija i hrabrost (Mesec u Lavu), pa ćete želeti sve da ostvarite. Ali ponekad se želje sa stvarnošću kose. Jeste da sve što jako želite možete i ispuniti, ali ne po svaku cenu i ne po cenu odnosa. Merkur je sledećeg dana u opoziciji sa Marsom, pa se zbog prevelike hrabrosti može desiti da ne budete svesni svojih reči i u nekim momentima budete preoštri. Toga dana možete čuti neke priče koje će vas isprovocirati, pa vaša reakcija neće izostati. Pre nego odreagujete, zapitajte se samo da li je to što ste čuli ili što vam se dogodilo vredno vaše pažnje i reakcije. Ukoliko ne odolite, nemojte se iznenaditi kad i sagovornik bude isto reagovao. A onda sukobu nikad kraja.

Budite oprezni u saobraćaju, čuvajte se povreda, posebno posekotina. Moguće upale grla, problemi sa govorom i vratom (Merkur opozicija Mars).

U petak Mesec ulazi u znak Device, pa se bacite na posao. Ako vam nisu bili laki dani pre toga, nemojte razmišljati o prethodnim događajima, već se bacite na akciju. Mesec u Devici je idealan za rad i čišćenje. U petak i subotu sredite svoj radni prostor, dom, papire i račune koji ostali neplaćeni. Čišćenje i sređivanje na fizičkom nivou jednako je sređivanju emocija i misli. Post i mirovanje, uz manje mentalnih aktivnosti, se preporučuju jer vas u nedelju čeka divan aspekt između Urana i Venere.

I taman kad pomislite da ste ušli u rutinu i da ste uspeli da uspostavite balans i kontrolu nad sobom i svojim postupcima (Mesec u Devici), dočekaće vas iznenađenje. Venera sekstil Uran nailazi potpuno neplanirano, nenadano kao strujni udar, zavibriraće vašim telom i potpuno vas izbaciti iz ravnoteže. Slučajan susret ili neplaniran kontakt preko društvenih mreža može krenuti neočekivano brzo da se odvija. Nećete biti ni svesni toga, a već ćete biti katapultirani na ljubavni sudar. U toj energiji ljubavi najbolje je prepustiti se, jer sve i da želite, nećete uspeti da je pobedite. Izuzetna kreativnost, inspiracija vođena emocijama uvek će stvoriti najlepše stihove, najbolje kreacije, projekte i ideje. Stvarajte ih iz takvog osećaja jer sve što je od Urana ne traje, a što je od Venere se pamti.

Ljubavna struja (Uran – Venera) vas okreće, menja, budi, i šta god da se desi neće vas ostaviti ravnodušnim. Pa neka vam se dogodi ljubavni udar i neka vam to potpuno izmeni kod.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD