Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.05. do 06.06.2016.

Nakon sedmice koja je pokrenula određene događaje i dala motive da neke stvari promenite, sada će vas baciti na ispit odnosa i ljubavi. Ova nedelja pokreće mnoge priče, ali kako su aspekti uglavnom izazovni, najpametnije od svega bilo bi ćutanje.

Venera i Sunce su u Blizancima i grade kvadrate sa Neptunom i Jupiterom, što budi mentalnu radoznalost, tražeći odgovore na sve moralne, duhovne i religijske teme. Jupiter će se pitati da li je potrebno još obrazovanja kako bi se postigao napredak i ostvario željeni cilj? A biće priče i o finansijama, kvalitetu života i ljubavi. Kako su ovo izazovni aspekti, to govori da je jedan korak napravljen ali kakav će ishod biti samo od vas zavisi.

Sam početak sedmice je prilično miran. Kao da ćete biti umorni od prethodnih dana, pa će vam mirno nebo prijati (Mesec u Ribama u sekstilu sa Merkurom i Plutonom). Odličan dan za šetnju, mirne razgovore i harmoniju. Možda ćete više biti lenji ili pospani, ali ako ste po prirodi vrlo energični i vatreni, onda iskoristite ovu jin-energiju i obavite sve važne dogovore i razgovore koje trebate.

Drugi dan će takođe biti na vašoj strani, s tim što će drugi dan probuditi i one „spavače“ kojima uvek treba neki pokretač za akciju (Mesec u Ovnu). Drugog će dana Merkur imati trigon sa Plutonom, pa je ovo dan za ekonomiste, bankare ili jednostavno za rešavanje vaših finansija. Takođe, ovo je dan kada su reči izuzetno moćne, procena dobra, a misao duboka, istraživačka i pronicljiva. Toga dana svaka komunikacija može biti lekovita, a vi je iskoristite za poslovne poduhvate i lične kontakte.

Slična energija pratiće vas i sledećeg dana, ali kako dan bude odmicao, Sunce će se polako približavati egzaktnom kvadratu sa Neptunom, pa bi najbolje bilo da se primirite i utišate. Ovaj aspekt može uticati na slabljenje volje, motivacije i ambicije. Gubljenje koncentracije i fokusa, ali i na zdravstvene probleme. Posebno će biti aktivan četvrtak, zato budite oprezni sa pićima i hranom (Mesec u Biku) stomak vam može biti osetljiviji, pa vodite računa da se tih dana hranite lagano i zdravo. Post bi bio idealan, ali kako je Mesec u Biku to ostavite za subotu, kada bude bio Saturnov dan i kada Venera bude pravila opoziciju sa Saturnom, a Mesec polako uđe u znak Blizanaca.

U četvrtak i petak intuicija i snovi će biti posebno naglašeni, pa obratite pažnju na unutrašnje glasove i poruke koje vam vaše Više Ja šalje, ali ne zaboravite realnost. Budite tihi i odolite izazovu. Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj ne vidite trenutno rešenje, bolje je ne biti prisutan nego donositi odluku iz kvadrata (Sunce i Venera kvadrat Neptun). Zato, na prvi znak panike ili straha (Neptun) idite, okrenite se i jednostavno nestanite, bez ikakvih objašnjenja, bez osećaja krivite ili savesti. Pravdanje je znak odobravanja krivice, a kako vi niste krivi ni za šta, već samo pokušavate da ublažite i izbegnete loše poteze, isključite bilo kakve misli i šetajte, šetajte koliko god vam je potrebno. Jedan dan u svetu tišine može vam samo dobrog doneti. Često je bolje ne činiti ništa nego učiniti pogrešno.

A svakako će vam trebati snage i energije za vikend koji je pred vama. Od petka kreću Venerini ljubavni jadi, zato se dobro naspavajte i naoružajte se strpljenjem. Toga dana izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije ili razgovore o novcu i investicijama (Venera kvadrat Neptun). Ako ste već zakazali kod frizera ili manikira, nadajte se upola dobrom jer ovaj aspekt uvek sa sobom nosi ushićenost i idealizaciju, ali na kraju veliko razočarenje, koje će puno da vas košta jer odmah nakon kvadrata sa Neptunom Venera ide u opoziciju sa Saturnom, pa je bolje samo da platite i izađete i da na taj način uštedite vreme i umanjite štetu.

Dani za plaćanje često donose tugu i bol zbog ljubavi, čekanje i nadanje. Ovo su dani kada su posebno prozvani oni koji nekog čekaju, oni koji nešto čekaju i koji jesu strpljivi, ali koji imaju, kao i svi drugi, težih dana. Teške misli, posebno što Saturn često sa sobom nosi osećaje krivice, zbog bilo čega. Neke će teške misli same da se jave, bez vaše kontrole ili posebnog izazova, a sve da bi osećaj lakoće i ljubavi umanjio (Venera opozicija Saturn), a pojačao osećaj krivice i patnje. Sada je Saturn taj koji umanjuje sve male radosti koje Venera stvara, a koje vas neizmerno čine srećnim, čak i nakon napornog dana, ako želite sebi da „zasladite“ dan i odete do trgovine da kupite čokoladu i sebi na trenutak date oduška, shvatićete da ste nakon izlaska iz trgovine uzeli, crnu, jaku i gorku čokoladu, koja nije nimalo nalik onome što ste želeli kao svoj „mali slatki užitak“. Ali ne glumite heroja, ako suza sama krene, neka ide. Dovoljno je Neptuna bilo, pa neka voda odnese sve.

Ono na šta će najviše uticati Venera i Sunce nije obavezno prikazano okolnostima ili fizičkim događajima, već kroz odnose i osećanja, što na neki način izgleda lakše, ali samo ako vas ne vode emocije ili ako ste tip čija su osećanja vođenja razumom, pa i onda dođe trenutak u kome se čovek zapita.

A može se pitati svašta i Jupiter sa Suncem raspredati priču do jutra o moralu, smislu života, o religijskim načelima i tako u krug. Misliti možete ali pričati i raspredati priču sa nekim o tome, ne možete.

Poslednjeg dana Mesec pravi konjunkciju sa Suncem, pa ovo i nisu baš idealni trenuci kada su odgovori pravi, a razgovori konstruktivni. Iako je Mesec u Blizancima, izbegavajte za vikend velika druženja i okupljanja, nećete se osećati dobro. Primirite se, a sa partnerom samo tiho, bez velikih objašnjenja i kompliciranih razgovora.

Toga je dana najbolje slediti kišu. Kiša je sagovornik tuge i melanholije. Ona kao da razume svaku čovekovu patnju i prihvata je potpuno bez ikakvih pitanja i objašnjenja. Dok kiša dobuje na prozorima ona stvara izuzetno moćan osećaj spokoja i bezbrižnosti. Zato, odvojite koji sat i šetajte ili sedite kraj vode i otpustite sve teške misli i osećaje koje imati, ona će ih sa sobom u neprovat odneti, a vama doneti spokoj i mir.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD