Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 23. do 30.05.2016.

Konačno je Merkur krenuo svojim direktnim hodom, a sa njegovom retrogradnošću ispraćamo nesporazume, čekanja, kašnjenja i sve papirološke poteškoće. Konačno možemo predahnuti i krenuti dalje u planiranja i njihovu realizaciju.

Prvi dan će proći u obavljanju starih nezavršenih stvari i obaveza. Platite račune, sredite stare papire, a što se dogovora i sklapanje novih poslova tiče, ovo nije dan za priču o finansijama jer Venera na poslednjem stepenu Bika ne govori o dobicima, ni o novim ljubavima.

Od utorka vas čeka nova energija, a sa njom i neki novi događaji. Ulazi Venera u znak Blizanaca i kako je ovo mentalni znak, probudiće priče, koketiranja, paralelne veze, ali i interesantne ljubavi na putu. Mesec koji je pred vama nudi ljubavne dogodovštine. Međutim, odmah nakon njenog ulaska u znak Blizanaca, čeka je Mars u opozciji, pa će ovaj aspekt izazvati puno nemira i nesklada u ljubavi. Zato, u sredu izbegavajte bilo kakve ljubavne razgovore jer se mogu pretvoriti u razmirice i svađe (Venera opozicija Mars).

Ove će sedmice nebo biti prilično izazovno. Merkur je krenuo direktno ali to ne znači da je rešio sve probleme, naprotiv, on će samo uticati na svesnost trenutka i događaja koji vas okružuju, a to nekad zna biti teško. Neprisutnost ili nerazumevanje ponekad može biti izgovor, ali u sadašnjim događajima bićete potpuno svesni i prisutni, a samim tim i odgovorni za svoje postupke.

U četvrtak je ponovo kvadrat između Jupitera i Saturna, a priča o njima zahteva osvrt na planetarne aspekte koji su se dogodili 2 do 3 godine unazad. Imali smo sedam egzaktnih kvadrata između Plutona i Urana, čiji se poslednji kvadrat dogodio prošle godine, a čiji uticaj će se još dugo osećati. Na mundanom nivou započeo je pobune, promene, zemljotrese, oružane napade i ratove. Dugo su se te promene planirale, dugo se taj bes nosio, čak generacijama i stoljećima (Pluton u Jarcu). Dve muške vrlo jake planete ne znaju za pregovore, ne znaju za sporazume, oni sve vatrom rešavaju. Sve što je tada na jednom dubljem, nesvesnom nivou kreirano, sada se dešava na fizičkom i vrlo svesnom nivou. Jupiter u kvadratu sa Saturnom stvara pobune i nemire zbog ideje, religijskih shvatanja i uverenja. Okidač će kao i uvek biti brza planeta, u ovom slučaju Mars, koji u petak ulazi u znak Škorpiona i staje na 29°Škorpiona. Slika nije nimalo naivna. Poput pijanog vojnika puca ovaj Mars i ne gleda, čak i da vidi, njegova je slika potpuno drugačija od realne. Ovaj Mars nije bučan, on se ne čuje, on se tiho prikrada, ali mu je dodir smrtonosan. Na ovom stepenu Škorpiona nalazi se fiksna zvezda „Bungula“ iz sazvežđa Kentaurusa, a simbolični naziv ove zvezde je Nekada i Ubuduće (Pluton kvadrat Uran). Ako pogledamo gde bi se na samom Škorpionu našao ovaj stepen, to je sam vrh njegovog repa, u kojem se i nalazi njegova otrovna žaoka, kojom se kad dođe kraj, sam ubode. Ako se neko ne boji sopstvene smrti, on može predstavljati priličnu opasnost za druge. Zato su u ovom periodu mogući pojačani oružani sukobi, teroristički napadi, pobune, kao i druge katastrofe poput požara, zemljotresa i saobraćajnih i avionskih nesreća.

Škorpionske zemlje biće najviše zahvaćene ovim aspektom, bilo u svetu bilo na Balkanu, a to su sve zemlje u kojem je bilo često nemira, u kojem ima dosta mešovitog stanovništva i u kojem dominira stanovništvo muslimanske veroispovesti.

Na ličnom nivou, kvadrati Urana i Plutona, porušili su sve dosad što ste gradili. Možda toga niste ni svesni i možda vam sve izgleda relativno isto, samo je, eto, nekakva kriza ili trenutno stanje, ali ne. Ništa više neće biti isto i niko više neće biti isti. Vratite se unazad i pogledajte šta se to dogodilo poslednje 3 do 4 godine. Da li je u pitanju posao, materijalna situacija ili okruženje? Možda ste krenuli nekim novim putem ili izgradili neke nove planove? Možda se vratili na staro i odustali od onoga što ste planirali i dugo sanjali kao neostvareni san? Jer Pluton nije običan strah, on je zima koja se u kosti uvlači i polako poput stihije menja vaš kod. Nalazite izgovore na svesnom, podsvesnom nivou, poput okruženja i okolnosti, neki su bili sprečeni i na fizičkom, poput ugroženog zdravstvenog stanja, ali sve se skriva duboko u kodu postojanja...u kodu nesvesnog i strahu iskonskom. A da li ste ostali isti, vi lično kao osoba, to nemojte suditi sami, pitajte nekog kome verujete i u koga imate poverenja, a ko će biti iskren i objektivan. Ovo je vreme promena, neretko bolnih promena, ali pravih i neizbežnih. Prihvatite ih ma kako teške i bolne bile.

A vikend je najbolji da razmislite o svemu i sagledate sebe u prošlosti i budućnosti, ali nemojte se obeshrabriti niti misliti da ste negde pogrešili ili na neki način nazadovali. Niste nazadovali, samo su sile bile toliko jake da mali čovek ne može da utiče na promene. Zato u trenucima slabosti, sklopite ruke i zamolite za „snagu da prihvatite ono što ne možete da promenite, za hrabrost da promenite stvari koje se mogu promeniti i za mudrost da raspoznate to dvoje“.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD