Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23. maja 2016.

U ovoj sedmici neće biti egzaktnih planetarnih aspekata, sem Mesečevih. Tek nas na kraju sedmice očekuje jedan izazov od Sunca i Marsa (Sunce opozicija Mars). Do srede dani mogu biti mirniji i dešavanja će se svoditi na dnevne obaveze i rutinu. Međutim, u petak Sunce ulazi u znak Blizanaca i sve će se polako promeniti. Odjednom ćete biti užurbani, imaćete osećaj da sa svime kasnite i da ste prespavali celi mesec, pa ćete želeti da nadoknadite propušteno, obavljajući više stvari u isto vreme ali će vam opozicija Sunca na 00°Blizanaca sa Marsom, doneti samo stres i nervozu. Dani koji su pred vama traže koncentraciju i smirenost. Šta god da se dešava oko vas, ne dozvolite da vas povuče.

Prvog dana Mesec u Vagi, u trigonu sa Suncem, donosi neke lepe događaje i susrete. Iskoristite ih za samo za sebe, bilo da je u pitanju frizer, neki salon za ulepšavanje ili jednostavno kupovina. Ukoliko želite da popravite svoj odnos sa partnerom učinite to prvog dana uz neku večeru ili drugog, kada nas očekuje aspekt strasti i privlačnosti (Mesec u sekstilu sa Marsom). Takođe, ako vam se neko dopada ili želite nekoga da osvojite šarmom, birajte prvi ili drugi dan sedmice. Utorak je dobar i za poslovne susrete i sastanke, jer Mars pored strasti, predstavlja energiju i akciju, a Mesec u Vagi daje smisla za diplomatiju i dobre pregovore.

Sreda je dan kada ćemo imati malo izazovnije aspekte sa Plutonom i Uranom (Mesec opozicija Uran kvadrat Pluton), pa ćete i sami biti skloni izazovima. Međutim, sekstil sa Saturnom daće vam dovoljno mudrosti i strpljenja da im odolite. Mogući su kvarovi u kući, problemi sa tehnikom ili kućnim aparatima. Šta god da se dešava, nemojte paničiti jer uvek i za sve postoji rešenje, samo je potrebno vreme.

Sledećeg dana, tačnije u četvrtak, Mesec ulazi u znak Škorpiona, a Sunce će se naći na poslednjem stepenu znaka Bika, pa se već tada treba pripremiti za dane koji vam predstoje. Budite oprezni u vožnji. Sunce je na ovom stepenu riskantno, čuvajte zdravlje, posebno je grlo ugroženo. Budite oprezni i u vožnji jer je već aktivna opozicija Sunca i Marsa, pa izbegavajte duga putovanja i brzu vožnju. Moguće su i glavobolje tih dana, kao i razne povrede glave. Povređivanje rečima, takođe.

Sunce u petak ulazi u znak Blizanaca i menja atmosferu na nebu. Kreće mesec priča, izlazaka, kretanja i mentalne aktivnosti. U periodu kada vladaju Blizanaci javlja se radoznalost, potreba za učenjem i znanjem. Mnogi će poželeti da upišu neku školu, tečaj ili seminar. Pred nama je period velike  razmene znanja i informacija i idealno vreme, ukoliko želite nešto da saznate. Nekome može već prvog dana da se javi ova potreba, pa da krene megalomanski (Sunce u Blizancima opozicija Mars u Strelcu), sve bi odjednom, a ne zna kako, pa se javi stres, pa ljutnja (Sunce opozicija Mars), pa su svi krivi, da bi se na kraju odustalo od svega. To je atmosfera sledećeg vikenda sa Suncem u opoziciji sa Marsom, i zato budite oprezni da u naletu energije i strasti ne sagorite.

Izazovan aspekt uvek daje preterivanje, zato prepoznajte tu količinu energije i umirite je. Dobra je za sport, ali opet, nemojte prvog dana poput profesionalnih sportista, iako biste se mogli tako osećati, samo ćete dobiti upalu mišića, pa ćete odustati, a onda biti ljuti i kriviti druge. U mnogo čemu ovaj aspekt vas može izazivati da se sukobite sa nekim, a posebno sa partnerom, ocem ili nadređenima. Sunce i Mesec će u subotu imati opoziciju, pa su tada posebno prozvani muško-ženski odnosi, a u nedelju svaku raspravu sa muškarcima zaobiđite.

Sunce u opoziciji sa Marsom je aspekt koji se može izbeći jer je reč o opoziciji sa svesnom planetom. Ovo Sunce je lagano, nema problem ega i lako savladava takve probleme. Njemu je jako važno da se zabavi, da bude poput deteta, da se smeje i igra. Zato mu to tih dana i priuštite. Ako imate dece posvetite im vikend, ukoliko nemate, budite vi kao deca. Izađite van, prošetajte psa, vozite bicikl ili se sa partnerom prisetite nekih igara koje ste voleli kao deca. Na primer, basket, badminton ili bacanje frizbija, a dolaze u obzir sve igre koje se igraju u dvoje ili u parovima (Sunce opozicija Mars). Okrenite izazov na zabavu. Budite ponovo dete jer, na kraju, život i jeste jedna velika igra.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD