Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 16. do 23. maja 2016.

U ovoj sedmici neće biti egzaktnih planetarnih aspekata, sem Mesečevih. Tek nas na kraju sedmice očekuje jedan izazov od Sunca i Marsa (Sunce opozicija Mars). Do srede dani mogu biti mirniji i dešavanja će se svoditi na dnevne obaveze i rutinu. Međutim, u petak Sunce ulazi u znak Blizanaca i sve će se polako promeniti. Odjednom ćete biti užurbani, imaćete osećaj da sa svime kasnite i da ste prespavali celi mesec, pa ćete želeti da nadoknadite propušteno, obavljajući više stvari u isto vreme ali će vam opozicija Sunca na 00°Blizanaca sa Marsom, doneti samo stres i nervozu. Dani koji su pred vama traže koncentraciju i smirenost. Šta god da se dešava oko vas, ne dozvolite da vas povuče.

Prvog dana Mesec u Vagi, u trigonu sa Suncem, donosi neke lepe događaje i susrete. Iskoristite ih za samo za sebe, bilo da je u pitanju frizer, neki salon za ulepšavanje ili jednostavno kupovina. Ukoliko želite da popravite svoj odnos sa partnerom učinite to prvog dana uz neku večeru ili drugog, kada nas očekuje aspekt strasti i privlačnosti (Mesec u sekstilu sa Marsom). Takođe, ako vam se neko dopada ili želite nekoga da osvojite šarmom, birajte prvi ili drugi dan sedmice. Utorak je dobar i za poslovne susrete i sastanke, jer Mars pored strasti, predstavlja energiju i akciju, a Mesec u Vagi daje smisla za diplomatiju i dobre pregovore.

Sreda je dan kada ćemo imati malo izazovnije aspekte sa Plutonom i Uranom (Mesec opozicija Uran kvadrat Pluton), pa ćete i sami biti skloni izazovima. Međutim, sekstil sa Saturnom daće vam dovoljno mudrosti i strpljenja da im odolite. Mogući su kvarovi u kući, problemi sa tehnikom ili kućnim aparatima. Šta god da se dešava, nemojte paničiti jer uvek i za sve postoji rešenje, samo je potrebno vreme.

Sledećeg dana, tačnije u četvrtak, Mesec ulazi u znak Škorpiona, a Sunce će se naći na poslednjem stepenu znaka Bika, pa se već tada treba pripremiti za dane koji vam predstoje. Budite oprezni u vožnji. Sunce je na ovom stepenu riskantno, čuvajte zdravlje, posebno je grlo ugroženo. Budite oprezni i u vožnji jer je već aktivna opozicija Sunca i Marsa, pa izbegavajte duga putovanja i brzu vožnju. Moguće su i glavobolje tih dana, kao i razne povrede glave. Povređivanje rečima, takođe.

Sunce u petak ulazi u znak Blizanaca i menja atmosferu na nebu. Kreće mesec priča, izlazaka, kretanja i mentalne aktivnosti. U periodu kada vladaju Blizanaci javlja se radoznalost, potreba za učenjem i znanjem. Mnogi će poželeti da upišu neku školu, tečaj ili seminar. Pred nama je period velike  razmene znanja i informacija i idealno vreme, ukoliko želite nešto da saznate. Nekome može već prvog dana da se javi ova potreba, pa da krene megalomanski (Sunce u Blizancima opozicija Mars u Strelcu), sve bi odjednom, a ne zna kako, pa se javi stres, pa ljutnja (Sunce opozicija Mars), pa su svi krivi, da bi se na kraju odustalo od svega. To je atmosfera sledećeg vikenda sa Suncem u opoziciji sa Marsom, i zato budite oprezni da u naletu energije i strasti ne sagorite.

Izazovan aspekt uvek daje preterivanje, zato prepoznajte tu količinu energije i umirite je. Dobra je za sport, ali opet, nemojte prvog dana poput profesionalnih sportista, iako biste se mogli tako osećati, samo ćete dobiti upalu mišića, pa ćete odustati, a onda biti ljuti i kriviti druge. U mnogo čemu ovaj aspekt vas može izazivati da se sukobite sa nekim, a posebno sa partnerom, ocem ili nadređenima. Sunce i Mesec će u subotu imati opoziciju, pa su tada posebno prozvani muško-ženski odnosi, a u nedelju svaku raspravu sa muškarcima zaobiđite.

Sunce u opoziciji sa Marsom je aspekt koji se može izbeći jer je reč o opoziciji sa svesnom planetom. Ovo Sunce je lagano, nema problem ega i lako savladava takve probleme. Njemu je jako važno da se zabavi, da bude poput deteta, da se smeje i igra. Zato mu to tih dana i priuštite. Ako imate dece posvetite im vikend, ukoliko nemate, budite vi kao deca. Izađite van, prošetajte psa, vozite bicikl ili se sa partnerom prisetite nekih igara koje ste voleli kao deca. Na primer, basket, badminton ili bacanje frizbija, a dolaze u obzir sve igre koje se igraju u dvoje ili u parovima (Sunce opozicija Mars). Okrenite izazov na zabavu. Budite ponovo dete jer, na kraju, život i jeste jedna velika igra.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD