Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 16. maja 2016.

U prošloj sedmici mogli ste imati neka prijatna i interesantna dešavanja, ali Sunčeve lepe aspekte jednako prate Merkur i Mars, koji u svojoj retrogradnosti prozivaju određene znakove i nekim, potpuno nevažnim sitnicama, stvaraju nemire i brige. Oni i dalje prozivaju i čekaju reakciju. Budite oprezni i na provokacije nemojte reagirati. Sve su to samo prolazne stvari i događaji koji su tu da provere koliki umetnik u vama živi i koliko je sposoban da izbegne sve zamke na koje nailazite.

Ove nedelje atmosfera na nebu je još jača i još lepša od prošle. Jedna lepa i obećavajuća sedmica, ali ujedno i poslednja u kojoj dominira energija Bika, jer već sledeće nedelje Sunce ulazi u znak Blizanaca, a za njim i Venera, pa eto vedrijih tema, letnjih druženja, šetnji i opuštanja. Ali do tada se posvetite stvaranju, materiji, sređivanju finansija i ljubavi.

Već prvog dana sedmice očekuje vas Venera u sekstilu sa Neptunom, Sunce u konjunkciji sa Merkurom i Jupiter koji kreće direktno. Do kraja tog dana želećete da budete u pokretu, imaćete snage i energije da završite puno toga, čak i više stvari istovremeno, ma kako to nekom izgledalo haotično, na kraju će rezultati biti vrlo dobri i uredni (Mesec sektil Uran). Nećete imati mira, imaćete osećaj da ste puni interesantnih ideja i kreacija. Nemojte ih zanemarivati već istupite i otvoreno iskažite svoje zamisli. Osetićete se ispunjeno, a mnogima ćete rešiti problem ili dilemu.

Ove sedmice vrlo je naglašen Merkur, planeta govora i misli, zato vam se može desiti da u drugoj polovini sedmice imate neke odlučujuće momente. Ali pre nego zavlada razum, utorak je kao stvoren za ljubav. Još će prvog dana da se pokrenu emocije, zaljubljivanja i sanjarenja (Venera sekstil Neptun). Može vam se javiti neko iz prošlosti ili se probude stare uspomene. Nemojte okretati glavu, a nemojte se ni previše nadati, jednostavno uživajte u divnim trenucima i ljubavnim osećanjima. Taj će vas osećaj pratiti i drugog dana kada možete imati i konkretan susret sa nekim, bilo da ste nekog slučajno sreli, bilo da ste već unapred zakazali susret, jednako ćete biti uzbuđeni i zaljubljeni (Vennera trigon Jupiter). Susret ovih dveju planeta često opisuje ljubav na putovanjima, institutima, školama ili poslu (Jupiter u Devici). Ovo su često aferoidne, paralelne ljubavi ili se jednostavno ne uklapaju u standardni obrazac odnosa, ali su ovo najlaganiji i najsretniji odnosi. Dok jedni budu šetali po oblacima, drugi će biti slabi na slatkiše i kupovinu. Ovo je dan kada se trebate počastiti nekim lepim odelom, sebe i partnera izvesti u restoran gde se služi dobra hrana (Venera u Biku). Ne razmišljajte o dijeti i i kalorijama, ovo je dan za uživanje i sreću.

U sredu možete biti pod utiskom događaja koji su prethodili, a neki će još uvek imati osećaj kao da su na „sedmom nebu“. Dok vas vode takvi osećaji, sreća je na vašoj strani, zato se potrudite i ako mislite da nemate razloga za osećaj zaljubljenosti i sreće, stvorite ih. Odgledajte ljubavni film ili se latite dobro poznatih ljubavnih romana. Nije važan način, važan je osećaj jer se iz njega sve kreira i stvara. Osećaj stvara Misao, Misao Reč, a Reč se pretvara u Delo (Merkur u Biku).

U četvrtak Mesec menja znak i ulazi u kraljevski znak Lava. Toga dana pravi trigon sa Marsom, što opisuje izuzetno jake strasti kojima ćete biti vođeni, ali na nekom nivou ovo je aspekt pobede. Kroz ovakvu atmosferu na nebu, javiće se osećaji samopoštovanja. Vrlo će vam biti važno šta ko misli o vama i kako se ko prema vama ponaša.

Merkur je tih dana vrlo aktivan i već u petak pravi trigon sa Plutonom i konjunkciju sa Venerom, pa ćete nešto želeti da promenite.

U periodu kojem se trenutno nalazite (retrogradni Mars i retrogradni Merkur), bez obzira na ovu sedmicu i protočne aspekte, mogu vam se javiti određeni događaji koji će vas uznemiriti. Ponoviće se nešto što vam se već dogodilo, ponoviće se razgovor koji ste već vodili ili ćete se naći u nekoj situaciji u kojoj ste se jednom ili više puta našli i uvek ste se jednako neprijatno osećali. Međutim, to je nešto što se ponavlja u vašem životu, a što još uvek niste rešili. Retrogradni Mars će vas vratiti u prošlost i naterati da neke stvari presečete ili da sa nekim odnosima prekinete. Možda će odluke izgledati prenagle ili preoštre, ali s obzirom da se to ponavlja i da vas sada proziva retrogradni Merkur, namećući vam opet istu priču, Mars vas proziva da presečete i krenete drugim putem. U petak je Merkur najaktivniji, pa ćete tih dana verovatno i doneti neku odluku koja se odavno očekuje od vas ili ćete jednostavno reći neke stvari koje ste dugo prećutkivali, stavljajući druge ispred sebe.

Vikend se završava onako kako je nedelja počela. Venerin trigon sa Plutonom doneće vam još jedan lep ljubavni događaj ili susret. Ovo je takođe odličan aspekt za sve one koji se bave finansijama ili nekretninama. Takođe za sve one koji očekuju neku uplatu, sada će moći prijatno da se iznenade. Ako ste više romantičarska duša, opustite se i uživajte u ljubavnom zanosu sa partnerom ili onim koji bi to mogao biti.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD