Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Ederlezi

Zahvalite se univerzumu sada i ovog trenutka jer se upravo nalazite tu gde treba da budete. Udahnite duboko i povežite se sa Majkom planetom. Dozvolite sebi da primite darove i da podelite darove sa kojim ste rođeni. Slavite proleće, ljubav, kretanje i oprostite se od zime, mirovanja i sna. Sanjajte budni da BI VAM SE SAN ISPUNIO!

Mlad mesec u Biku je oda ŽIVOTU! Svi smo mi rođeni sa nekom ličnom misijom i svrhom a generalna misija svih nas zemljana jeste proći kroz iskustvo ljubavi, odnosa i spojiti suprotnosti do nivoa svesnosti. Majka planeta nas podržava i voli tako što u Maju mesecu oboji sve u radost obuče sve u raskoš namiriše sve mirisom ljubavi. Ovo je doba ljubljenja i maženja. Zato ne stiskaj već deli sve oko sebe, sve ono što imaš i nemaš jer vratiće se stostruko!

 

 

Bikovi su predstavnici sigurnosti, mira i sposobnosti da se život slavi.Ovo je period kad nema žurbe, nema hitnosti. Sve morate pustiti i otpustiti. Vaše telo i um se podešavaju upravo sada, a da vi toga niste ni svesni. Postoji ogroman broj nevidljivih signala u vazduhu upravo sada. U vreme ovog Mladog Meseca ni jedna se planeta ne nalazi u elementu vazduha i to je znak povezivanja uma i tela. Vi ste ko-kreator svoje vlastite realnosti upravo sada.Budite iskreni prema sebi u vremenu ispred i primetite kako se svaka misao materijalizuje od 9. Maja u polju vaše kreativnosti,ljubavi i svega onog što vi volite. Istina stvari se vraćaju unazad na emotivnom polju sve do 22 maja. Čuvajte se te umne akcije 24.maja koja može doneti disbalans u partnerskim odnosima, a to su samo sečanja ili faza otpuštanja.I dalje u vašoj podsvesti se vrti kaleidoskop. Samo je važno da pustite. Sve će proći!

Blizancima je mlad Mesec u 12 polju- podsvesti. I sami ste se vratili unutra, samo u jednoj želji da se malo odmorite da ljubav nađete. Vaša reč predstavlja vašu kreativnu moć, i to nećemo negirati. Vaša reč je dar koji potiče direktno iz univerzuma. Reč nije samo zvuk ili pisani simbol. Reč je moć; to je vaša sposobnost izražavanja i komunikacije, mišljenja, a samim tim, i stvaranja događaja u vašem životu.U ovom periodu vi imate  intuitivno odlučivanje, a to može da pruži iste ili čak bolje rezultate nego analitički pristup. Intuicija je tu da vam pomogne u donošenju odluka.Ovo je plodno vreme za ženske predstavnike znaka Blizanaca, i podržite vašeg partnera u vreme Punog Meseca 21.maja na biznis planu. Budite i dalje intuitivni jer svaka izgovorena reč mogla bi izgubiti svoju moć.

Rakovi su satkani od emocija, a emocije su „energija u pokretu“.Naročito emocije  kao što su strah, bes, razočaranje, šok – to je sve energije. I vi uvek možete “uhvatiti” tu negativnu energiju koju projektuju drugi ljudi i transformisati je u pozitivnu. Kako to možete da uradite? Samo svojim mirom i ne reagovanjem. Možda niste ni svesni toga. Dakle, ako ste u lošem raspoloženju (vibracija vam je niska) možete je podići tako da potražite bilo šta u svom životu za što ste zahvalni (jer ste živi, jer niste gladni, jer imate porodicu, jer vas ništa ne boli, jer će te na leto na divan godišnji odmor…) bilo šta od čega se osećate dobro. Vi na taj način preuzimate kontrolu nad vlastitim osećajima i time shvatate da je ceo univerzum u vama, da je zapravo vaša „sudbina“ determinisana samo vašom reakcijom na spoljašnje događaje. Svedočite svojoj transformaciji bez bola 18. Maja, i u punom Mesecu 21.maja primetite široku sliku vašeg postojanja.

Lavovi duboko u sebi se osečaju i u ovoj lunaciji kraljevski ( antiscija je u Lavu) Uživanje u malim materijalnim stvarima nije nešto oko čega trebate da pravite kompromis.Sve što se događa u vašem partnerskom životu nije vaša greška, već vaša odgovornost. Primetite, partneri vam se osečaju „nikad bolje“? Ovaj koncept lične odgovornosti ide dalje od onoga što govorite, radite ili mislite.  Osvestite  svoju pravu prirodu, svoje duše, koja prolazi kroz jedno iskustvo materijalizacije ljubavi.Žene Lavice mogu u ovom periodu proživeti svoju „drugu ljubav“Od 16 -20 maja nema akcije, samo mir i tišina, govor tela.Samo tako, osvestite svoju moć da možete učiniti bilo šta i preobraziti svoj svet u lični raj u kojem možete živeti čistu Ljubav. Početkom juna sačuvajte svest o lepoti da ne biste izgubili meru i krenuli u preterivanje.

Device u ovom vremenu mladog Meseca u Biku, su krenule u proveru šta su naučile. Naučili ste  da biti voljen  je nešto, a da je voleti sve, da je sposobnost da osećamo, ono što daje vrednost i lepotu našem postojanju. Vi ste shvatili, osetili gde god bi se na zemlji pojavilo ono što se može nazvati srećom, bilo je satkano od emocija. Naprosto ste mnoge lekcije o životu primili kroz onaj najintimniji deo vas kroz vašu drugu čakru. Otkrili ste mnoge uvide u vašem sistemu vrednosti. Prođite sredinom maja kroz praktičnu primenu ovih teoretskih uvida, saznanja, spoznaja, što god. Možda novac nije ništa, ali je neophodan, daje slobodu.Možda ni moć nije ništa ali svi teže ka tome. Mnogi imaju i jedno i drugo, a ipak su nesretni – kažu Device. Ja verujem da je to vaša realnost, budite u harmoniji sa sobom i posle 22.maja.Proverite gde se nalazite 31.maja u svetu svoje realnosti i ne odbacujte darove ove naše prelepe plante, majke naše!

Vage su u ovom periodu mladog meseca u Biku rešile da prihvate materijalizaciju svega što im je potrebno bez oklevanja.Potrebno je ceniti svaki trenutak života. Uživajte u životu. Često Vage ostanu da žive unutar svoje "komfor zone", jer je lakše živeti bez rizika. Ipak, morate iskoristiti ovo vreme koje imate ispred sebe da biste iskusili različite doživljaje, upoznali nove ljude i putovali svetom.Čini mi se da vam je ovo vreme baš naklonjeno kroz mnoge oblasti života. Naročite povoljnosti Vage očekuju od 10-15.maja. Opustite se i pustite da vam se materijalizuju vaše unutrašnje želje u sopstvenoj  realnosti.Ne dozvolite da vas „strah od uspeha“ inhibira u prvoj nedelji juna meseca.

Škorpionima je ovaj mlad mesec u Biku priličan izazov kroz partnerske odnose.Imajte dobru strategiju za svoju revitalizaciju u ljubavi, emocijama, seksu. Morate imati svoja omiljena mesta gde se hranite pozitivnom energijom. Najbolje je ako su ona u prirodi, gde možete otići na sat ili dva kako bi se odmorili i napunili baterije.Najbolje je kraj reke neka šuma. Ako niste baš sada u mogučnosti da odete svakodnevno po dozu svoje sveže energije držite u kući na “radnom stolu” slike pejzaža, bujne šume, vodopada, divljih plaža.Ne zaboravite da u ovoj lunaciji svi imamo svoj put do misije, isceljenja.Vaš prolaz koji dovodi do mira, iscjeljivanja,revitalizacije je jednostavna fraza „Volim te.“ Ovo je vaša mantra koja čisti sve u vama tako da možete doživeti čudo ovoga trenutka. Ideja je u tome da sve volite.Kada se 27.maja vratite u svoje carstvo primetite koliko ste pozitivni i sveži.Znajte da vas čeka stara ljubav, možda odbačena...možda se na kratko vratite da biste došli u poravnanje u prvoj polovini juna meseca.

Strelčevi kroz ovu lunaciju treba malo da se prilagode materijalnom svetu, a samim tim i svojim željama i potrebama. Možda ste imali puno izazova i teškoća u proteklom periodu. Okolnosti će biti i dalje prisutne, ali ako vi niste bili prisutni i svesni što se događa, na način na koji to može pomoći vašem učenju i rastu, sva vaša iskustva su se jednostavno pretvorila u težinu gde reagujete nesvesno i emotivno, a ne zrelo? I to je možda jedan od razloga što se povlačite. Nemojte se svađati, već smirenim tonom recite sve ono što osečate i mislite. Ponovite nekoliko puta ako je neophodno, jer sada vaš partner možda vas ne čuje dobro. Kao da se krećete udaljavajući se jedno od drugoga a nastavljate dijalog. Ne treba da pristanete na ulogu koja vam se nameće, imate potpuno kontrolu nad svojim emocijama i držite do sebe.Kako ste prošli kroz jedan u nizu izazova primetite zadnju nedelju maja.

Jarčevi zasigurno znaju da je život  u svakom slučaju u pravu, i zato uzimaju sve što im život ponudi velikodušno. U ovoj lunaciji stvarno će biti velikodušnih ponuda.Ponekad će se učiniti da nešto nema smisla odmah, ali dobijate smisao kasnije zasigurno.Ovo doba je za neobične Jarčevske lekcije kao što su:Prihvatanje ne znači odustajanje od onoga što želimo, predati se životu je čin vere u sebe i univerzum da nas vodi upravo tamo gde smo se fokusirali.Kuliminacija ovog kratkog perioda biće baš u vremenu punog Meseca u Strelcu.najbolje bi bilo da partnerski odnos u ovom vremenu oko 21.maja ne dirate mnogo, ne preispitujete previše jer neće biti lako. Vaš zadatak je da nađete smisao ovim okolnostima baš 23.maja. Ako budete uspeli fokusirati svoju pažnju nećete trpiti zbog rastanaka u prvoj nedelji juna.

Vodolije su u ovom vremenu prilično podržane od univerzuma ali... U redu je da se osećate onako kako se osećate u datim situacijama koje možda i zahtevaju takvu vašu reakciju, kao što su tuga, bes, ljutnja,nestrpljenje... I to je zaista u redu. Postoje razni načini da razumete sami sebe i dozvolite drugima da razumeju vašu različitost.Bez obzira koji ste način izabrali smisao je isti: odvajanje onoga što ste mislili da jeste od onoga što stvarno jeste. To je proces koji traje i nije udoban,jer sve vreme vas nadzire Pluton iz Jarca. U koliko prihvatite tu vrstu „nadzora“ i iskoristite priliku za promenu mogli biste uživati u posledicama koje su ne samo korisne, ugodne, one bi mogle biti i oslobađajuće. Malo po malo u ovom vremenu  upoznajte pravog sebe – onog sebe koji je do sada bi potpuno zanemaren,odbačen, ne prihvačen kao takav.Stariji pripadnici znaka Vodolije se dvoume, nisu baš sigurni da mogu izdržati ovu vrstu promena. Napred, ljubav je na vašoj strani, Bog je na vašoj strani, konačno budite i vi na sopstvenoj strani!

Ribe su naizgled ispunjene ovom materijalnom lunacijom bujanja.Ali ne gajite lažnu nadu da će se stvari promeniti same od sebe. Ljudi se ne menjaju lako i bez razloga. Menjanju se tek kada odluče da ulože određeni napor u promenu i kada imaju motiv za to. Ako vaš partner ne želi da se menja zbog vas ne krivite ga zbog toga, možda nije spreman za promenu i rad na sebi zbog vas. Prihvatite to i nastavite dalje.U ovom periodu mlađi pripadnici znaka Riba se vraćaju oko 10.maja u neke stare (poznate) priče samo da bi malo uživali u čarima ljubavi.Rad na sebi je dobro došao za pripadnike znaka Riba naročito od 27.maja kada stvarno trebate otkriti svoju misiju kroz poruke univerzuma (andjela)na ovom putovanju koje se život zove, čovek mora nekada stati makar malo. To što je stao ne znači da se ne kreće i da ne ide dalje.Od 24.maja Ribe će prolaziti kroz velika iskustva u formalnim partnerskim odnosima, treba biti samo strpljiv a Ribe to umeju.

Ovnovi kroz ovu materijalnu lunaciju u znaku Bika imaju ozbiljnu tendenciju da materijalizuju pre svega izobilje u svom novčaniku. Super , onda tu materijalizaciju prenesite u svoje raspoloženje i zračite srećom. Nemojte se žaliti da opet su svi protiv vas. Postoji milion razloga da izađete iz zone komfora,gde vi radite ono „što morate“ Nestrpljenje koje često doživljava uoči nekog izazova može čak i da pokvari malte ne zagarantovani uspeh, što god on bio.. Reč je o načinu života koji se isplati na duge staze.Ako vam se sada učini da opet nešto nije onako kako ste vi očekivali, imate jednu sigurnu opciju – prihvatanje.Krajem maja možda vas partner ne podrži u vašem stalnom traženju još i još...možda se malo umorio od vas. U svoju zonu sigurnosti će te ući od 27. Maja pa iskoristite da malo odmorite, da se opustite sa idejom da je sve u redu, bilo je i biće!

 

Ne želim da dođem do kraja života i shvatim da sam proživela samo njegovu dužinu. Želim da proživim i svu njegovu širinu. D. Ackerman

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD