Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 09. maja 2016.

Prošla sedmica se završila sekstilom između Sunca i Neptuna, a ove sedmice Sunce nastavlja sa svojim aspektima, pa će u utorak imati trigon sa Jupiterom, a u subotu trigon sa Plutonom. Ovo je idealno vreme da se posvetite sebi, da se istaknete i pokažete sve svoje kvalitete, koje skrivate zbog nesigurnosti ili jer nedovoljno vrednujete sebe. Sada je vreme da se malo posvetite tim vrednostima i uživate u njihovom sjaju (Sunce trigon Jupiter).

Pored Sunčevih trigonskih aspekta, tu je i konjunkcija Sunca i Meseca, koja govori da nije vreme za započinjanje novog posla, niti za bilo koje nove početke. Tome u prilog ide još i retrogradni Merkur, pa je najbolje da se primirite, a aspekte iskoristite za neke lepe događaje, putovanja, čitanje, prijateljske i neobavezne susrete i priče. Pluton na kraju sedmice ima trigon sa Suncem, što uvek nudi interesantne spoznaje koje vode ka unutrašnjoj promeni i osvešćivanju nesvesnog.

Nedelja počinje Mesečevim tranzitom kroz znak Riba, gde će Mesec imati puno aspekata koji utiču na promenljivo raspoloženje, pa ćete se pitati gde je to Sunce kad se vi osećate tako ranjivo, otvoreno i nesigurno. Nemojte svoju energiju trošiti na male i banalne stvari. To je samo jedan dan, i proći će. U životu su druge stvari mnogo važnije od nekih reči, nečijeg delovanja ili nedelovanja, zato svoju snagu čuvajte za velike planove, želje i ciljeve jer je sve ostalo na tom putu samo „prašina na cipelama“.

Drugi dan već obećava. Mesec u Ovnu i Sunce, koje pravi egzaktan zemljani trigon sa Jupiterom, nudi vam mogućnost da svoju snagu i energiju pravilno usmerite na konkretne stvari i materijalizaciju. Ovo može biti dan kada nešto završavate, kada vam javljaju da su poslovi na kojima ste dugo radili bili uspešni i da možete predahnuti. Uživajte malo u trenucima slave i sjaja. Toga dana može vam se javiti neko iz inostranstva i prijatno vas iznenaditi. Neka prijatna vest ili neka ponuda. Naravno, sve nove ponude uzimajte sa rezervom jer nije vreme za nove planove ni daleka putovanja (retrogradni Merkur), ako baš ne morate, ali svakako uživajte u tom pozivu, razgovoru ili čak susretu. Jednostavno, ovo je dan koji trebate da provedete sa pravim prijateljima i kvalitetnim ljudima. Ukoliko su oni negde daleko, mislima ih prizovite, a ostatak dana provedite u miru, kako sa sobom, tako i sa svim ostalim što budi nemirne titraje u vama.

U sredu će Mesec imati protočne aspekte, pa to iskoristite da završite sve što niste do sada jer ćete toga dana imati i snage i energije, ali kako nije dan za nove, onda se posvetite starim stvarima, obavezama i papirima. Ukoliko ste od onih koji sve svoje obaveze završavaju na vreme i u roku, onda bi vam fizička aktivnost dobrodošla, nešto poput sređivanja svog prostora, stana ili ureda. Kako je Mesec u opadanju, početak dijete ili posta bilo bi preporučljiv. Zato, prijatno iznenadite svoj organizam i počastite ga svežim napicima sa malo voća ili salate.

U četvrtak će Mesec ući u znak Bika i polako će početi da se približava Suncu. Nije dan za odluke, a ni za početke. Iako će mnogi osetiti izazov da baš tada krenu u realizaciju svojih planova, zaboravite na tu misao, a ako vas i dalje vaši preci budu proganjali, jednostavno im se suprotstavite i budite od karaktera do kraja. Geni vaših predaka u vama žive, samo što toga niste svesni. Sve te misli, sve te reči koje se kada se utišate ređaju jedna za drugom, često nisu vaše. To vaši geni kroz vas progovaraju, nagoneći vas da uradite nešto baš onako kako su oni to činili. Budite jači od genetike i sami utičite na svoje izbore, ali samo onda kada ste tihi, odmorni i smireni. Tada ćete biti sigurni da ste to bili vi i da su te odluke bile samo vaše. A sa pomračenim Suncem, odluke baš nisu najjasnije.

U petak će se spojiti Sunce i Mesec, zato u četvrtak i petak izbegavajte bilo kakav konflikt sa suprotnim polom, posebno partnerom, ocem ili nadređenim. Ukoliko mislite da su oni ti koji prave izazove, onda budite vrlo mirni i ne reagujte. Imajte razumevanja jer svi imaju svojih slabosti.

I za kraj, u subotu poslepodne Mesec ulazi u znak Blizanaca, a tada i Sunce pravi trigon sa Plutonom, pa eto vaše pobede. Lep dan za lepe misli i još lepše priče. Iskoristite ga za neki izlet, kraći put ili susret, priče i poruke koje na tom putu budete imali biće vrlo lične. Zapamtite ih ili zapišite. Nekad naizgled potpuno besmislene rečenice ili reči imaju mnogo dublji smisao i u trenutku donošenja neke važne odluke ili odabira puta znaju biti smernice i putokazi. Zato, pratite te male znakove na putu jer su to poruke Anđela koji vam poručuju da nikada niste sami, da su oni uvek tu uz vas i da vas čuvaju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD