Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09. maja 2016.

Prošla sedmica se završila sekstilom između Sunca i Neptuna, a ove sedmice Sunce nastavlja sa svojim aspektima, pa će u utorak imati trigon sa Jupiterom, a u subotu trigon sa Plutonom. Ovo je idealno vreme da se posvetite sebi, da se istaknete i pokažete sve svoje kvalitete, koje skrivate zbog nesigurnosti ili jer nedovoljno vrednujete sebe. Sada je vreme da se malo posvetite tim vrednostima i uživate u njihovom sjaju (Sunce trigon Jupiter).

Pored Sunčevih trigonskih aspekta, tu je i konjunkcija Sunca i Meseca, koja govori da nije vreme za započinjanje novog posla, niti za bilo koje nove početke. Tome u prilog ide još i retrogradni Merkur, pa je najbolje da se primirite, a aspekte iskoristite za neke lepe događaje, putovanja, čitanje, prijateljske i neobavezne susrete i priče. Pluton na kraju sedmice ima trigon sa Suncem, što uvek nudi interesantne spoznaje koje vode ka unutrašnjoj promeni i osvešćivanju nesvesnog.

Nedelja počinje Mesečevim tranzitom kroz znak Riba, gde će Mesec imati puno aspekata koji utiču na promenljivo raspoloženje, pa ćete se pitati gde je to Sunce kad se vi osećate tako ranjivo, otvoreno i nesigurno. Nemojte svoju energiju trošiti na male i banalne stvari. To je samo jedan dan, i proći će. U životu su druge stvari mnogo važnije od nekih reči, nečijeg delovanja ili nedelovanja, zato svoju snagu čuvajte za velike planove, želje i ciljeve jer je sve ostalo na tom putu samo „prašina na cipelama“.

Drugi dan već obećava. Mesec u Ovnu i Sunce, koje pravi egzaktan zemljani trigon sa Jupiterom, nudi vam mogućnost da svoju snagu i energiju pravilno usmerite na konkretne stvari i materijalizaciju. Ovo može biti dan kada nešto završavate, kada vam javljaju da su poslovi na kojima ste dugo radili bili uspešni i da možete predahnuti. Uživajte malo u trenucima slave i sjaja. Toga dana može vam se javiti neko iz inostranstva i prijatno vas iznenaditi. Neka prijatna vest ili neka ponuda. Naravno, sve nove ponude uzimajte sa rezervom jer nije vreme za nove planove ni daleka putovanja (retrogradni Merkur), ako baš ne morate, ali svakako uživajte u tom pozivu, razgovoru ili čak susretu. Jednostavno, ovo je dan koji trebate da provedete sa pravim prijateljima i kvalitetnim ljudima. Ukoliko su oni negde daleko, mislima ih prizovite, a ostatak dana provedite u miru, kako sa sobom, tako i sa svim ostalim što budi nemirne titraje u vama.

U sredu će Mesec imati protočne aspekte, pa to iskoristite da završite sve što niste do sada jer ćete toga dana imati i snage i energije, ali kako nije dan za nove, onda se posvetite starim stvarima, obavezama i papirima. Ukoliko ste od onih koji sve svoje obaveze završavaju na vreme i u roku, onda bi vam fizička aktivnost dobrodošla, nešto poput sređivanja svog prostora, stana ili ureda. Kako je Mesec u opadanju, početak dijete ili posta bilo bi preporučljiv. Zato, prijatno iznenadite svoj organizam i počastite ga svežim napicima sa malo voća ili salate.

U četvrtak će Mesec ući u znak Bika i polako će početi da se približava Suncu. Nije dan za odluke, a ni za početke. Iako će mnogi osetiti izazov da baš tada krenu u realizaciju svojih planova, zaboravite na tu misao, a ako vas i dalje vaši preci budu proganjali, jednostavno im se suprotstavite i budite od karaktera do kraja. Geni vaših predaka u vama žive, samo što toga niste svesni. Sve te misli, sve te reči koje se kada se utišate ređaju jedna za drugom, često nisu vaše. To vaši geni kroz vas progovaraju, nagoneći vas da uradite nešto baš onako kako su oni to činili. Budite jači od genetike i sami utičite na svoje izbore, ali samo onda kada ste tihi, odmorni i smireni. Tada ćete biti sigurni da ste to bili vi i da su te odluke bile samo vaše. A sa pomračenim Suncem, odluke baš nisu najjasnije.

U petak će se spojiti Sunce i Mesec, zato u četvrtak i petak izbegavajte bilo kakav konflikt sa suprotnim polom, posebno partnerom, ocem ili nadređenim. Ukoliko mislite da su oni ti koji prave izazove, onda budite vrlo mirni i ne reagujte. Imajte razumevanja jer svi imaju svojih slabosti.

I za kraj, u subotu poslepodne Mesec ulazi u znak Blizanaca, a tada i Sunce pravi trigon sa Plutonom, pa eto vaše pobede. Lep dan za lepe misli i još lepše priče. Iskoristite ga za neki izlet, kraći put ili susret, priče i poruke koje na tom putu budete imali biće vrlo lične. Zapamtite ih ili zapišite. Nekad naizgled potpuno besmislene rečenice ili reči imaju mnogo dublji smisao i u trenutku donošenja neke važne odluke ili odabira puta znaju biti smernice i putokazi. Zato, pratite te male znakove na putu jer su to poruke Anđela koji vam poručuju da nikada niste sami, da su oni uvek tu uz vas i da vas čuvaju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD