Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. 04. do 02. 05. 2016.

Ljubavne teme i izazovi polako prolaze. Venera je imala nekoliko izazovnih aspekata, prilično je neke uzdrmala, druge probudila i sada može lagano napustiti znak Ovna i ući u Bika. Konačno će zablistati punim sjajem u znaku kojim vlada. Ova Venera će probuditi senzitivnost, putenost i hedonizam. Kreće vreme za opuštanje i lagane stvari.

Ove sedmice i Merkur kreće retrogradno, a sa njegovom retrogradnošću i propratne poteškoće u komunikaciji, sa papirima, tehnikom i novcem (u Biku). Sa ovakvim Merkurom nije vreme za pokretanje akcije, već za povlačenje, tišinu, inspiraciju, snove, u čemu će vas dosta inspirisati i Sunce, koje će imati sekstil sa Neptunom krajem sedmice.

Prvog dana Mesec je u Stelcu i malo će praviti konfuziju i neorganizovanost. Prolaskom kroz Strelca praviće izazovne aspekte (konjunkciju sa Marsom, konjunkciju sa Saturnom, kvadrat sa Neptunom i Jupiterom) i samim tim će provocirati razne situacije. Kako je Mesec u Strelcu vedar i pun optimizma, mnogi će se odlučiti za šetnju i kupovinu. Međutim, budite ipak oprezni sa novcem. Mesec u kvadratu sa Jupiterom nosi preterivanje, pa se može dogoditi da potrošite više nego što ste planirali, a kad kasnije proradi konjunkcija između Meseca i Saturna, shatićete da ste preterali i da vam je štednja i više nego potrebna.

Dakle, prvog dana izbegavajte bilo kakve rasprave i ne ulazite u diskusije sa onima koji su ljutiti ili neraspoloženi jer nećete biti pošteđeni.

Drugog dana je potpuno drugačija atmosfera. Iskoristite ovaj dan maksimalno za opuštanje i druženje. Još uvek je Mesec u Strelcu ali sada pravi trigone sa Uranom i Venerom, pa se očekuju prijatna druženja, ljubavni susreti i razgovori. Sa kim god da provedete dan, bićete ispunjeni i sretni. Dobar dan za izlaske, kraća putovanja i sastanke.

Od srede Mesec ulazi u znak Jarca i sve poprima vrlo ozbiljnu notu. Ovaj Mesec kao da je priprema za retrogradnog Merkura koji vas očekuje sledećeg dana. Možda bi bilo najbolje da se tog dana suzdržite od bilo kakvih komentara i donošenja odluka ili zaključaka. Možda vam raspoloženje neće biti na nivou jer znak Jarca uvek donosi ozbiljna i zabrinuta lica, bilo da imate ili nemate razloga, ali pored briga uvek daje mudrost i strpljenje. Sada vam je to i potrebno jer vam treba snaga za ono što vas očekuje.

Retrogradni Merkur će vas izazivati, kad god treba nešto da prećutite, vi ćete po svaku cenu reći, a onda kada biste trebali reći, vi ćete jednostavno zanemeti i sve tako naopako i sve tako u krug. U ovom periodu biće izazvani oni sa znakom ili podznakom Bika, ali pored njegove pozicije, njegovom retrogradnošću uvek su prozvani merkurijanski znaci – Blizanci i Devica. Njegova retrogradnost će vas dosta usporiti, ulenjiti, možete uhvatiti sebe kako teško odrađujete ili izbegavate svoje dnevne obaveze, što vam može kasnije doneti veliko opterećenje i brigu.

Venera je na poslednjem stepenu kada Merkur bude krenuo retrogradno, pa izbegavajte bilo kakvu vrstu uplate ili razgovore o novcu. Ljubavni susreti i razgovori mogu vas prilično uznemiriti, zato ako budete nešto čuli ili naslutili, sačekajte sledeći dan, pa tek onda donosite zaključke. Venera je na poslednjem stepenu sa retrogradnim Merkurom prilično konfuzna i zbunjena, pa sve što budete čuli ili pričali može biti jedna potpuna nebuloza. Ulaskom Venere u Bika u subotu, neke stvari će se rešiti, a ljubavne brige nestati.

Vikend ostavite za inspiraciju, kreativnost i romantiku. Ljubavni osećaji će vas preplaviti, mašta će biti jaka (Sunce sekstil Neptun), a zaljubljenost će se ponovo vratiti (Venera u Biku). Uhvatite taj osećaj ushićenja, zaljubljenosti i inspiracije i negujte ga, čuvajte ga i živite punim srcem. Stelijum u Biku budi putenost, strasti, osećaje, oni će vas voditi. Uživajte u ovom mesecu ljubavi i strasti dok je Venera u Biku. Možda ćete sa rečima biti nespretni zbog retrogradnog Merkura, možda ćete imati pehove sa tehnikom, ključevima, porukama i odlukama, ali zato će vam se srce veseliti. Iskoristite ovaj mesec i uživajte u strastima i ljubavima, a razum... Razum neka se pokloni srcu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD