Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 25. 04. do 02. 05. 2016.

Ljubavne teme i izazovi polako prolaze. Venera je imala nekoliko izazovnih aspekata, prilično je neke uzdrmala, druge probudila i sada može lagano napustiti znak Ovna i ući u Bika. Konačno će zablistati punim sjajem u znaku kojim vlada. Ova Venera će probuditi senzitivnost, putenost i hedonizam. Kreće vreme za opuštanje i lagane stvari.

Ove sedmice i Merkur kreće retrogradno, a sa njegovom retrogradnošću i propratne poteškoće u komunikaciji, sa papirima, tehnikom i novcem (u Biku). Sa ovakvim Merkurom nije vreme za pokretanje akcije, već za povlačenje, tišinu, inspiraciju, snove, u čemu će vas dosta inspirisati i Sunce, koje će imati sekstil sa Neptunom krajem sedmice.

Prvog dana Mesec je u Stelcu i malo će praviti konfuziju i neorganizovanost. Prolaskom kroz Strelca praviće izazovne aspekte (konjunkciju sa Marsom, konjunkciju sa Saturnom, kvadrat sa Neptunom i Jupiterom) i samim tim će provocirati razne situacije. Kako je Mesec u Strelcu vedar i pun optimizma, mnogi će se odlučiti za šetnju i kupovinu. Međutim, budite ipak oprezni sa novcem. Mesec u kvadratu sa Jupiterom nosi preterivanje, pa se može dogoditi da potrošite više nego što ste planirali, a kad kasnije proradi konjunkcija između Meseca i Saturna, shatićete da ste preterali i da vam je štednja i više nego potrebna.

Dakle, prvog dana izbegavajte bilo kakve rasprave i ne ulazite u diskusije sa onima koji su ljutiti ili neraspoloženi jer nećete biti pošteđeni.

Drugog dana je potpuno drugačija atmosfera. Iskoristite ovaj dan maksimalno za opuštanje i druženje. Još uvek je Mesec u Strelcu ali sada pravi trigone sa Uranom i Venerom, pa se očekuju prijatna druženja, ljubavni susreti i razgovori. Sa kim god da provedete dan, bićete ispunjeni i sretni. Dobar dan za izlaske, kraća putovanja i sastanke.

Od srede Mesec ulazi u znak Jarca i sve poprima vrlo ozbiljnu notu. Ovaj Mesec kao da je priprema za retrogradnog Merkura koji vas očekuje sledećeg dana. Možda bi bilo najbolje da se tog dana suzdržite od bilo kakvih komentara i donošenja odluka ili zaključaka. Možda vam raspoloženje neće biti na nivou jer znak Jarca uvek donosi ozbiljna i zabrinuta lica, bilo da imate ili nemate razloga, ali pored briga uvek daje mudrost i strpljenje. Sada vam je to i potrebno jer vam treba snaga za ono što vas očekuje.

Retrogradni Merkur će vas izazivati, kad god treba nešto da prećutite, vi ćete po svaku cenu reći, a onda kada biste trebali reći, vi ćete jednostavno zanemeti i sve tako naopako i sve tako u krug. U ovom periodu biće izazvani oni sa znakom ili podznakom Bika, ali pored njegove pozicije, njegovom retrogradnošću uvek su prozvani merkurijanski znaci – Blizanci i Devica. Njegova retrogradnost će vas dosta usporiti, ulenjiti, možete uhvatiti sebe kako teško odrađujete ili izbegavate svoje dnevne obaveze, što vam može kasnije doneti veliko opterećenje i brigu.

Venera je na poslednjem stepenu kada Merkur bude krenuo retrogradno, pa izbegavajte bilo kakvu vrstu uplate ili razgovore o novcu. Ljubavni susreti i razgovori mogu vas prilično uznemiriti, zato ako budete nešto čuli ili naslutili, sačekajte sledeći dan, pa tek onda donosite zaključke. Venera je na poslednjem stepenu sa retrogradnim Merkurom prilično konfuzna i zbunjena, pa sve što budete čuli ili pričali može biti jedna potpuna nebuloza. Ulaskom Venere u Bika u subotu, neke stvari će se rešiti, a ljubavne brige nestati.

Vikend ostavite za inspiraciju, kreativnost i romantiku. Ljubavni osećaji će vas preplaviti, mašta će biti jaka (Sunce sekstil Neptun), a zaljubljenost će se ponovo vratiti (Venera u Biku). Uhvatite taj osećaj ushićenja, zaljubljenosti i inspiracije i negujte ga, čuvajte ga i živite punim srcem. Stelijum u Biku budi putenost, strasti, osećaje, oni će vas voditi. Uživajte u ovom mesecu ljubavi i strasti dok je Venera u Biku. Možda ćete sa rečima biti nespretni zbog retrogradnog Merkura, možda ćete imati pehove sa tehnikom, ključevima, porukama i odlukama, ali zato će vam se srce veseliti. Iskoristite ovaj mesec i uživajte u strastima i ljubavima, a razum... Razum neka se pokloni srcu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD