Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 25. 04. do 02. 05. 2016.

Ljubavne teme i izazovi polako prolaze. Venera je imala nekoliko izazovnih aspekata, prilično je neke uzdrmala, druge probudila i sada može lagano napustiti znak Ovna i ući u Bika. Konačno će zablistati punim sjajem u znaku kojim vlada. Ova Venera će probuditi senzitivnost, putenost i hedonizam. Kreće vreme za opuštanje i lagane stvari.

Ove sedmice i Merkur kreće retrogradno, a sa njegovom retrogradnošću i propratne poteškoće u komunikaciji, sa papirima, tehnikom i novcem (u Biku). Sa ovakvim Merkurom nije vreme za pokretanje akcije, već za povlačenje, tišinu, inspiraciju, snove, u čemu će vas dosta inspirisati i Sunce, koje će imati sekstil sa Neptunom krajem sedmice.

Prvog dana Mesec je u Stelcu i malo će praviti konfuziju i neorganizovanost. Prolaskom kroz Strelca praviće izazovne aspekte (konjunkciju sa Marsom, konjunkciju sa Saturnom, kvadrat sa Neptunom i Jupiterom) i samim tim će provocirati razne situacije. Kako je Mesec u Strelcu vedar i pun optimizma, mnogi će se odlučiti za šetnju i kupovinu. Međutim, budite ipak oprezni sa novcem. Mesec u kvadratu sa Jupiterom nosi preterivanje, pa se može dogoditi da potrošite više nego što ste planirali, a kad kasnije proradi konjunkcija između Meseca i Saturna, shatićete da ste preterali i da vam je štednja i više nego potrebna.

Dakle, prvog dana izbegavajte bilo kakve rasprave i ne ulazite u diskusije sa onima koji su ljutiti ili neraspoloženi jer nećete biti pošteđeni.

Drugog dana je potpuno drugačija atmosfera. Iskoristite ovaj dan maksimalno za opuštanje i druženje. Još uvek je Mesec u Strelcu ali sada pravi trigone sa Uranom i Venerom, pa se očekuju prijatna druženja, ljubavni susreti i razgovori. Sa kim god da provedete dan, bićete ispunjeni i sretni. Dobar dan za izlaske, kraća putovanja i sastanke.

Od srede Mesec ulazi u znak Jarca i sve poprima vrlo ozbiljnu notu. Ovaj Mesec kao da je priprema za retrogradnog Merkura koji vas očekuje sledećeg dana. Možda bi bilo najbolje da se tog dana suzdržite od bilo kakvih komentara i donošenja odluka ili zaključaka. Možda vam raspoloženje neće biti na nivou jer znak Jarca uvek donosi ozbiljna i zabrinuta lica, bilo da imate ili nemate razloga, ali pored briga uvek daje mudrost i strpljenje. Sada vam je to i potrebno jer vam treba snaga za ono što vas očekuje.

Retrogradni Merkur će vas izazivati, kad god treba nešto da prećutite, vi ćete po svaku cenu reći, a onda kada biste trebali reći, vi ćete jednostavno zanemeti i sve tako naopako i sve tako u krug. U ovom periodu biće izazvani oni sa znakom ili podznakom Bika, ali pored njegove pozicije, njegovom retrogradnošću uvek su prozvani merkurijanski znaci – Blizanci i Devica. Njegova retrogradnost će vas dosta usporiti, ulenjiti, možete uhvatiti sebe kako teško odrađujete ili izbegavate svoje dnevne obaveze, što vam može kasnije doneti veliko opterećenje i brigu.

Venera je na poslednjem stepenu kada Merkur bude krenuo retrogradno, pa izbegavajte bilo kakvu vrstu uplate ili razgovore o novcu. Ljubavni susreti i razgovori mogu vas prilično uznemiriti, zato ako budete nešto čuli ili naslutili, sačekajte sledeći dan, pa tek onda donosite zaključke. Venera je na poslednjem stepenu sa retrogradnim Merkurom prilično konfuzna i zbunjena, pa sve što budete čuli ili pričali može biti jedna potpuna nebuloza. Ulaskom Venere u Bika u subotu, neke stvari će se rešiti, a ljubavne brige nestati.

Vikend ostavite za inspiraciju, kreativnost i romantiku. Ljubavni osećaji će vas preplaviti, mašta će biti jaka (Sunce sekstil Neptun), a zaljubljenost će se ponovo vratiti (Venera u Biku). Uhvatite taj osećaj ushićenja, zaljubljenosti i inspiracije i negujte ga, čuvajte ga i živite punim srcem. Stelijum u Biku budi putenost, strasti, osećaje, oni će vas voditi. Uživajte u ovom mesecu ljubavi i strasti dok je Venera u Biku. Možda ćete sa rečima biti nespretni zbog retrogradnog Merkura, možda ćete imati pehove sa tehnikom, ključevima, porukama i odlukama, ali zato će vam se srce veseliti. Iskoristite ovaj mesec i uživajte u strastima i ljubavima, a razum... Razum neka se pokloni srcu.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD