Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 25. aprila 2016.

Nakon Merkurove priče, dolaze dani Venere. Konačno nakon poslovnih susreta i finansijske preokupacije, ljubav će mnogima zakucati na vrata. Ljubavne teme će biti glavne ovih dana. Na početku sedmice Venera pravi trigon sa Saturnom, zatim kvadrat sa Plutonom, a na kraju sedmice i konjunkciju sa Uranom. Očekuju vas prilično izazovni ljubavni događaji, zato je jako važno da početak sedmice iskoristite i ojačate odnos sa partnerom. Posvetite mu više pažnje, iznenadite ga, zagrlite bez ikakvog razloga, budite nežni i razvijajte bliskost. U zavisnosti koliko ste s nekim iskreni i bliski, utoliko će vaš odnos biti stabilniji i trajniji, a samim tim će lakše odolevati izazovima.

Pored Venere, velika promena vas čeka i od Sunca koje iz vatrenog znaka i sa mesta svoje egzaltacije (u Ovnu) ulazi u znak Bika, u kojem je Mesec egzaltiran. Neće vam više biti važan status i da imate što više priznanja, već će se ceniti konkretni rezultati. Ovo je materijalni, zemljani znak. Sve što ste imali samo kao ideju ili plan sad kreće da se realizuje. Sa Marsom, koji će prilično dugo biti u retrogradnom hodu, ćete morati da se vratite malo unazad i pogledate akcije koje ste trebali da preduzmete, a niste. Planova više nema, Bika ne zanimaju priče ni zamisli, već koliko i šta od toga može da ostvari. Da li su u pitanju seminari, škole, sređivanje dokumenata ili jednostavno realizacija određenih poslova, zavisi od vaših ličnih planova i nezavršenih akcija.

Prvog dana sedmice Mesec je u Devici, Pluton je krenuo retrogradno, a Venera iz Ovna pravi egzaktan trigon sa Saturnom. Kako je Mesec u znaku fiziologije i zdravlja, dobar je period za započinjanje nekog novog režima ishrane ili dijete, posebno ako ste već pokušavali i ranije, pa niste istrajali (retrogradni Mars). Venera će vam dati podršku da odricanje od užitaka i hedonizma (Venera trigon Saturn) što laganije podnesete i da lepotu osetite u jednostavnosti.

Prvog dana sredite svoj prostor u kojem radite ili boravite. Posvetite se svom telu, uronite u toplu kupku, opustite se i ako možete, postite. Veče posvetite partneru i razveselite ga ili ga nečim prijatno iznenadite. Mesec u Devici govori o služenju, pa taj dan budite posvećeni.

Kada su finansije u pitanju, ovo je dan kada se dugovi vraćaju i računi plaćaju. Svoje obaveze izmirite i očekujte da i vama stigne skromni ali sigurni finasijski dobitak (Venera trigon Saturn).

Drugog dana se atmosfera na nebu potpuno menja. Mesec ulazi u znak Vage, Sunce u znak Bika, a Venera krajem dana pravi kvadrat sa Plutonom, zato budite oprezni i izbegavajte negativne teme i teške rasprave. Venera sa Plutonom često donosi fatalne privlačnosti i strasne veze, susrete. Zato, budite spremni za jedan takav iznenadan susret. Međutim, iako sve to zvuči vrlo interesantno i privlačno, ovo je mač sa dve oštrice. U jednom trenutku možete doživeti najsnažnija i najdublja osećanja kakva samo ljubavne strasti izazivaju, ali u drugom momentu to mogu biti scene posesivnosti, ljubomore i želje za posedovanjem i kontrolom. Izbegavajte sumnjiva mesta i nepoznate ljude. Kada je novac u pitanju, ne ulazite u velike transakcije.

A na kraju sedmice, očekuje vas još jedan talas ljubavnih bura. Mesec i Sunce će biti u opoziciji, što direktno utiče na partnerske odnose. Sunce, koje predstavlja mušku energiju, i Mesec, koji predstavlja žensku energiju, sada se nalaze u direktnoj opoziciji, na suprotnoj strani. Na sve što vi budete rekli, partner će odgovoriti suprotno, svemu što budete želeli ili mislili, partner će kontrirati ili će vam bar takav biti osećaj. Zato ne budite uporni u dokazivanju ko je u pravu jer je, pored ove opozicije, Venera u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom, pa će vam rasprava doneti samo stres.

Međutim, dok se jedni budu bavili ljubavnim temama, drugi će na pametan način iskoristiti aspekt Venere u konjunkciji sa Uranom i izuzetnu kreativnost i ideje pretvoriti u pravo umetničko delo. Čime god da se bavite, ovaj aspekt nudi genijalne ideje, inovacije u venerijanskom stilu, spoj lepog i korisnog. Radite tih dana ono što volite. Započnite nešto što vas ispunjava i prepustite se tome. Ispratite svoje srce, svoje želje i one će vam otvoriti nove vidike i nove poglede na život. Ovo je aspekt promena, buđenja lepote i ljubavi, ali one prave iskonske ljubavi prema samom sebi, a onda i prema svima, prema drugima jer ovaj Uran ne ume da voli samo jednog. On sa Venerom voli sve, ljubi sve i sve granice pomera.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD