Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 25. aprila 2016.

Nakon Merkurove priče, dolaze dani Venere. Konačno nakon poslovnih susreta i finansijske preokupacije, ljubav će mnogima zakucati na vrata. Ljubavne teme će biti glavne ovih dana. Na početku sedmice Venera pravi trigon sa Saturnom, zatim kvadrat sa Plutonom, a na kraju sedmice i konjunkciju sa Uranom. Očekuju vas prilično izazovni ljubavni događaji, zato je jako važno da početak sedmice iskoristite i ojačate odnos sa partnerom. Posvetite mu više pažnje, iznenadite ga, zagrlite bez ikakvog razloga, budite nežni i razvijajte bliskost. U zavisnosti koliko ste s nekim iskreni i bliski, utoliko će vaš odnos biti stabilniji i trajniji, a samim tim će lakše odolevati izazovima.

Pored Venere, velika promena vas čeka i od Sunca koje iz vatrenog znaka i sa mesta svoje egzaltacije (u Ovnu) ulazi u znak Bika, u kojem je Mesec egzaltiran. Neće vam više biti važan status i da imate što više priznanja, već će se ceniti konkretni rezultati. Ovo je materijalni, zemljani znak. Sve što ste imali samo kao ideju ili plan sad kreće da se realizuje. Sa Marsom, koji će prilično dugo biti u retrogradnom hodu, ćete morati da se vratite malo unazad i pogledate akcije koje ste trebali da preduzmete, a niste. Planova više nema, Bika ne zanimaju priče ni zamisli, već koliko i šta od toga može da ostvari. Da li su u pitanju seminari, škole, sređivanje dokumenata ili jednostavno realizacija određenih poslova, zavisi od vaših ličnih planova i nezavršenih akcija.

Prvog dana sedmice Mesec je u Devici, Pluton je krenuo retrogradno, a Venera iz Ovna pravi egzaktan trigon sa Saturnom. Kako je Mesec u znaku fiziologije i zdravlja, dobar je period za započinjanje nekog novog režima ishrane ili dijete, posebno ako ste već pokušavali i ranije, pa niste istrajali (retrogradni Mars). Venera će vam dati podršku da odricanje od užitaka i hedonizma (Venera trigon Saturn) što laganije podnesete i da lepotu osetite u jednostavnosti.

Prvog dana sredite svoj prostor u kojem radite ili boravite. Posvetite se svom telu, uronite u toplu kupku, opustite se i ako možete, postite. Veče posvetite partneru i razveselite ga ili ga nečim prijatno iznenadite. Mesec u Devici govori o služenju, pa taj dan budite posvećeni.

Kada su finansije u pitanju, ovo je dan kada se dugovi vraćaju i računi plaćaju. Svoje obaveze izmirite i očekujte da i vama stigne skromni ali sigurni finasijski dobitak (Venera trigon Saturn).

Drugog dana se atmosfera na nebu potpuno menja. Mesec ulazi u znak Vage, Sunce u znak Bika, a Venera krajem dana pravi kvadrat sa Plutonom, zato budite oprezni i izbegavajte negativne teme i teške rasprave. Venera sa Plutonom često donosi fatalne privlačnosti i strasne veze, susrete. Zato, budite spremni za jedan takav iznenadan susret. Međutim, iako sve to zvuči vrlo interesantno i privlačno, ovo je mač sa dve oštrice. U jednom trenutku možete doživeti najsnažnija i najdublja osećanja kakva samo ljubavne strasti izazivaju, ali u drugom momentu to mogu biti scene posesivnosti, ljubomore i želje za posedovanjem i kontrolom. Izbegavajte sumnjiva mesta i nepoznate ljude. Kada je novac u pitanju, ne ulazite u velike transakcije.

A na kraju sedmice, očekuje vas još jedan talas ljubavnih bura. Mesec i Sunce će biti u opoziciji, što direktno utiče na partnerske odnose. Sunce, koje predstavlja mušku energiju, i Mesec, koji predstavlja žensku energiju, sada se nalaze u direktnoj opoziciji, na suprotnoj strani. Na sve što vi budete rekli, partner će odgovoriti suprotno, svemu što budete želeli ili mislili, partner će kontrirati ili će vam bar takav biti osećaj. Zato ne budite uporni u dokazivanju ko je u pravu jer je, pored ove opozicije, Venera u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom, pa će vam rasprava doneti samo stres.

Međutim, dok se jedni budu bavili ljubavnim temama, drugi će na pametan način iskoristiti aspekt Venere u konjunkciji sa Uranom i izuzetnu kreativnost i ideje pretvoriti u pravo umetničko delo. Čime god da se bavite, ovaj aspekt nudi genijalne ideje, inovacije u venerijanskom stilu, spoj lepog i korisnog. Radite tih dana ono što volite. Započnite nešto što vas ispunjava i prepustite se tome. Ispratite svoje srce, svoje želje i one će vam otvoriti nove vidike i nove poglede na život. Ovo je aspekt promena, buđenja lepote i ljubavi, ali one prave iskonske ljubavi prema samom sebi, a onda i prema svima, prema drugima jer ovaj Uran ne ume da voli samo jednog. On sa Venerom voli sve, ljubi sve i sve granice pomera.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD