Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 25. aprila 2016.

Nakon Merkurove priče, dolaze dani Venere. Konačno nakon poslovnih susreta i finansijske preokupacije, ljubav će mnogima zakucati na vrata. Ljubavne teme će biti glavne ovih dana. Na početku sedmice Venera pravi trigon sa Saturnom, zatim kvadrat sa Plutonom, a na kraju sedmice i konjunkciju sa Uranom. Očekuju vas prilično izazovni ljubavni događaji, zato je jako važno da početak sedmice iskoristite i ojačate odnos sa partnerom. Posvetite mu više pažnje, iznenadite ga, zagrlite bez ikakvog razloga, budite nežni i razvijajte bliskost. U zavisnosti koliko ste s nekim iskreni i bliski, utoliko će vaš odnos biti stabilniji i trajniji, a samim tim će lakše odolevati izazovima.

Pored Venere, velika promena vas čeka i od Sunca koje iz vatrenog znaka i sa mesta svoje egzaltacije (u Ovnu) ulazi u znak Bika, u kojem je Mesec egzaltiran. Neće vam više biti važan status i da imate što više priznanja, već će se ceniti konkretni rezultati. Ovo je materijalni, zemljani znak. Sve što ste imali samo kao ideju ili plan sad kreće da se realizuje. Sa Marsom, koji će prilično dugo biti u retrogradnom hodu, ćete morati da se vratite malo unazad i pogledate akcije koje ste trebali da preduzmete, a niste. Planova više nema, Bika ne zanimaju priče ni zamisli, već koliko i šta od toga može da ostvari. Da li su u pitanju seminari, škole, sređivanje dokumenata ili jednostavno realizacija određenih poslova, zavisi od vaših ličnih planova i nezavršenih akcija.

Prvog dana sedmice Mesec je u Devici, Pluton je krenuo retrogradno, a Venera iz Ovna pravi egzaktan trigon sa Saturnom. Kako je Mesec u znaku fiziologije i zdravlja, dobar je period za započinjanje nekog novog režima ishrane ili dijete, posebno ako ste već pokušavali i ranije, pa niste istrajali (retrogradni Mars). Venera će vam dati podršku da odricanje od užitaka i hedonizma (Venera trigon Saturn) što laganije podnesete i da lepotu osetite u jednostavnosti.

Prvog dana sredite svoj prostor u kojem radite ili boravite. Posvetite se svom telu, uronite u toplu kupku, opustite se i ako možete, postite. Veče posvetite partneru i razveselite ga ili ga nečim prijatno iznenadite. Mesec u Devici govori o služenju, pa taj dan budite posvećeni.

Kada su finansije u pitanju, ovo je dan kada se dugovi vraćaju i računi plaćaju. Svoje obaveze izmirite i očekujte da i vama stigne skromni ali sigurni finasijski dobitak (Venera trigon Saturn).

Drugog dana se atmosfera na nebu potpuno menja. Mesec ulazi u znak Vage, Sunce u znak Bika, a Venera krajem dana pravi kvadrat sa Plutonom, zato budite oprezni i izbegavajte negativne teme i teške rasprave. Venera sa Plutonom često donosi fatalne privlačnosti i strasne veze, susrete. Zato, budite spremni za jedan takav iznenadan susret. Međutim, iako sve to zvuči vrlo interesantno i privlačno, ovo je mač sa dve oštrice. U jednom trenutku možete doživeti najsnažnija i najdublja osećanja kakva samo ljubavne strasti izazivaju, ali u drugom momentu to mogu biti scene posesivnosti, ljubomore i želje za posedovanjem i kontrolom. Izbegavajte sumnjiva mesta i nepoznate ljude. Kada je novac u pitanju, ne ulazite u velike transakcije.

A na kraju sedmice, očekuje vas još jedan talas ljubavnih bura. Mesec i Sunce će biti u opoziciji, što direktno utiče na partnerske odnose. Sunce, koje predstavlja mušku energiju, i Mesec, koji predstavlja žensku energiju, sada se nalaze u direktnoj opoziciji, na suprotnoj strani. Na sve što vi budete rekli, partner će odgovoriti suprotno, svemu što budete želeli ili mislili, partner će kontrirati ili će vam bar takav biti osećaj. Zato ne budite uporni u dokazivanju ko je u pravu jer je, pored ove opozicije, Venera u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom, pa će vam rasprava doneti samo stres.

Međutim, dok se jedni budu bavili ljubavnim temama, drugi će na pametan način iskoristiti aspekt Venere u konjunkciji sa Uranom i izuzetnu kreativnost i ideje pretvoriti u pravo umetničko delo. Čime god da se bavite, ovaj aspekt nudi genijalne ideje, inovacije u venerijanskom stilu, spoj lepog i korisnog. Radite tih dana ono što volite. Započnite nešto što vas ispunjava i prepustite se tome. Ispratite svoje srce, svoje želje i one će vam otvoriti nove vidike i nove poglede na život. Ovo je aspekt promena, buđenja lepote i ljubavi, ali one prave iskonske ljubavi prema samom sebi, a onda i prema svima, prema drugima jer ovaj Uran ne ume da voli samo jednog. On sa Venerom voli sve, ljubi sve i sve granice pomera.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD