Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. Aprila 2016.

Ova sedmica će imati vrlo naglašenu energiju Sunca. Njegova egzaltacija će u pravom smislu te reči zavladati, a u zavisnosti od aspekata (Sunce trigon Saturn, kvadrat Pluton i konjunkcija Uran) će se odigravati neki događaji. Ono što je takođe važno i što će na određenim poljima doneti promene je Venerin izlazak iz znaka Riba u ulazak u Ovna i Merkurov prelazak iz Ovna u Bika. Ljubav se sada neće zadovoljiti bajkama, slatkim rečima i snovima, već će se tražiti konkretna akcija (Venera u Ovnu) dok će Merkur misli nagoniti na materijalizaciju. Sav fokus će biti na zaradi i na pitanju kako poboljšati svoje finansije.

Prvog dana Mesec pravi atmosferu za druženje iz znaka Vodolije zajedno sa Venerom, koja je u oblacima puna ljubavi i inspiracije (Venera na 27°Riba – na stepenu svoje egzaltacije). Krajem drugog dana ulazi u znak Ovna, pa će se energije promeniti. Tada mogu da vas ponesu određeni osećaji, ushićenosti i zanesenosti. Šta god budete radili, bilo da su u pitanju poslovna ili emotivna dešavanja, budite oprezni da ne budete zaneseni idealizacijom svega. Ushićenje neće dugo trajati jer će odmah drugog dana Venera promeniti znak, a odluke donesene u danu njene egzaltacije delovaće vrlo riskantno i nerealno. Budite oprezni sa novcem jer postoji mogućnost gubitka ili krađe. Kada su ljubavne teme u pitanju, budite svesni svega jer se ljubavna obećanja lako daju ali teško ispunjavaju.

Kako je drugog dana Merkur na poslednjim stepenovima Ovna, izbegavajte bilo kakve ozbiljne razgovore, putovanja, kretanja, ali sa druge strane, Sunce je ovde jako, najjače. Egzaltirano Sunce u znaku Ovna pravi trigon sa Saturnom i pokreće jednu zdravu ambiciju. Iako će vam to probuditi želju da krenete u akciju i započnete puno novih stvari, budite pametni, uzmite u obzir riskantnog Merkura i tog dana se držite aktuelnih poslova. Ovaj aspekt (Sunce trigon Satrun) daje jaku volju, snagu i upornost koju bi najbolje bilo usmeriti na već postojeće poslove i redovne obaveze. Od sledećeg dana Merkur menja znak (ulazi u Bika), pa možete krenuti sa rešavanjem finansijskih i stambenih pitanja. Sve i da ste nekud hteli da otputujete, sada ćete se predomisliti jer ovaj Merkur ne voli kretanja bez preke potrebe.

Ono što od srede ide, uključujući i konjunkciju Meseca i Sunca u četvrtak, izazvaće prilično napete reakcije. U periodu konjunkcije Sunca i Meseca, svest je pod uticajem emocija, a emocije su takođe pod jakim uticajem Sunca, što donosi problem ega, želju za dokazivanjem, strast iznad osećanja. Egzaltacija Sunca je dobra kada su aspekti zdravi ali će do kraja sedmice Sunce imati kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Prilično napeto i vrlo nestabilno.

U sredu kada Merkur bude ušao u znak Bika, Sunce će ući u kvadrat sa Plutonom, pa su mogući razgovori o novcu, a često o nasleđu i moći. Međutim, ove ambicije više nisu radi napretka, unapeđenja, postignuća svojim radom i trudom, već je to više želja za posedovanjem, za prisvajanjem tuđe imovine, statusa, moći, po svaku cenu i na svaki način. Klonite se sumnjivih mesta i nestabilnih ljudi. Moguće su povrede rečima, ali i fizičke povrede jer je sada ovde Sunce ugroženo (Sunce kvadrat Pluton).

Na mundanom nivou moguće su oružane pljačke, napadi, eksplozije i vulkani. Još uvek je na nebu kvadrat između Saturna i Jupitera, pa sve to deluje na tihom nesvesnom nivou, a brzi tranziti samo su okidač za određene događaje. Čuvajte zdravlje tih dana i ako se osetite nemoćno, usamljeno, tužno, setite se da popijete dosta vode, istuširajte se ili ako možete plačite. Ovoj konjunkciji Sunca i Meseca u Ovnu potrebna je voda, pa se može desiti da izazove povećanu agresiju ili bes, što često ne nagoni suze, ali su suze i voda ovde lek jer gase vatru i odnose sve negativne, teške osećaje izazvane jakom energijom vatre.

Na kraju sedmice Sunce će imati jednu jaku konjunkciju sa Uranom, što često zna biti vrlo eksplozivno. Ali kako je tada i Mesec tih, blag i plodan (Mesec u Biku), ovde su velike šanse da susret ovih planeta iskoristite u svoju korist i doživite pravo buđenje. Okidač mora biti neki događaj, susret ili razgovor, često stresan, a nekad samo iznenadan i neplaniran. U meri u kojoj živite Urana, što zavisi od vaše brzine prilagođavanja iznenadnim promenama ili ne, u toj meri ćete lako i doživeti ovaj aspekt. Bilo da vam je neko predložio put, posao, novi stan ili sl. sve to može da vas uslovi na par sati pripreme ili par dana. Ako ste spremni i ako u vama pozitivan adrenalin radi i budi radosti zbog ovakvog dobrog iznendanog obrta, na dobrom ste putu da svoj život menjate po svojim željama. Inercija ili sudbina za vas mogu biti samo reči neke dobre priče. Zato, uskočite u zlatne kočije i sa Helijem, bogom Sunca, zapalite nebo, znajući da granice ne postoje.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD