Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 28.Marta do 04. Aprila 2016.

Nakon prošlosedmičnog burnog neba, na redu je jedna mirnija sedmica, što ne znači da se možete opustiti i utonuti u san jer vatrena energija dominira, a posebno prvog i drugog dana kada se Mesec bude pridružio Marsu i Saturnu u Strelcu, gradeći trigone sa Suncem, Merkurom i Uranom iz Ovna. Ovo su zdrave energije i ova vatra će vas pokrenuti na akciju u pozitivnom smislu. Dobićete energiju i volju za započinjanje nekih novih poslova ili promena u privatnom životu. Merkur će biti glavni, pa ćete se dosta kretati, imati puno susreta, uspešnih dogovora, ali sve to može biti praćeno nervozom i stresom (Merkur konjunkcija Uran). Čuvajte se nepromišljenosti i odluka donetih u afektu (Merkur u Ovnu). Moguće su česte glavobolje.

Prvog dana Mesec ulazi u znak Strelca i donosi jednu vrlo pozitivnu energiju. Polet i elan vam neće nedostajati ali kako sati budu odmicali, približavaće se polako Marsu, pa se u večernjim satima klonite bilo kakvih rasprava, posebno sa partnerom jer je velika verovatnoća da ćete biti povređeni. Takođe, budite oprezni sa oštrim sečivima, posebno prilikom pripremanja hrane jer Mesec prelazi preko Marsa, pa je mogućnost od povrede vatrom ili nožem veća. 

Drugi dan vam može biti promenljiv ali svakako možete imati više sreće i uspeha u raznim poduhvatima. Mesec iz Strelca pravi trigon sa planetama iz Ovna, pa vam to daje velike šanse za neke protočne razgovore, interesantne i inspirativne susrete. Avanturistički duh (Mesec u Strelcu) neće vam dati mira, pa ćete stalno biti u pokretu, što će nekima biti zabavno, a nekima  naporno. Mesec će, pored trigona sa Suncem i Merkurom, praviti kvadrate sa Neptunom i Jupiterom, pa ćete gubiti strpljenje zbog tuđe neorganizovanosti i dekoncentrisanosti ili u krajnjem slučaju zbog prevelikih obaveza koje ćete sami sebi nametati, pa će vam se činiti kao da se vrtite u krug i saplićete na sitnim, potpuno nepotrebnim sitnicama (Jupiter u Devici). Zato, šta god radili, toga dana budite svesni da u jednom trenutku trebate zastati. Merkur na nebu polako pravi trigon sa Saturnom, pa je bolje uraditi manje stvari ali detaljnije i temeljnije nego završiti puno toga, pa se posle vraćati i ispravljati napravljene greške.

Sreda i četvrtak su dani kada je Merkur najaktivniji. Sve pre i posle tih dana kao da će biti priprema ili završavanje određenih akcija. Merkur u sredu ima čak dva aspekta, i to trigon sa Saturnom i kvadrat sa Plutonom, a sve to prati Mesec koji će tranzitirati znakom Jarca, pa su ovaj znak i njegove osobine vrlo naglašeni. Ovde je aktivno sve što je staro, sve što je bilo, pa se ponavlja, sve što je započeto, pa se nastavlja. Merkur u Ovnu utiče na vaše mentalne aktivnosti, koje vam od ulaska u ovaj znak nimalo nisu nedostajale. Takođe, može da utiče i na snove, tačnije na slabo spavanje, buđenje usled noći kako biste rešili postojeće probleme. Sve to na nekom nivou tako izgleda, ali ovaj kvadrat sa Plutonom koji Mesec prati iz istog znaka, fokus neće zadržati samo na trenutnu situaciju i aktuelne teme. Ovaj Mesec će vam uneti onu duboku iskonsku tugu, a prelazak preko Plutona će vas spustiti do samog jezgra, do samog postojanja ili sam početak, ranu mladost ili detinjstvo. Ovi dani su samo početak nečega za čije rešavanje ćete imati vremena kada uskoro Mars krene retrogradno, a vi konačno krenete sa realizacijom i materijalizacijom, nakon Merkurovog retrogradnog kretanja u Biku, koje će biti krajem aprila. Vrlo je važno da neke stvari koje budete sada radili budu planski i detaljno odrađene. Ovan je vatreni znak i može lako, vrlo površno preći preko svojih obaveza i odgovornosti, što nije nimalo pametno u ovom momentu. Sada se možete susresti sa problemom čiji je uzrok davno u prošlosti. Zato je posebno važno da budete obazrivi kako bi sve vaše ideje i planovi koje ste napravili sada krenuli u pravom smeru. Nebo vam daje podršku kroz Merkurov trigon sa Saturnom i kroz izuzetnu sposobnost u konjunkciji sa Uranom. Ipak, dispozicijom Merkur ide u znak Strelca čime vam otvara jedna nova vrata u novu i puno bolju priču.

Tih dana bi trebalo da povedete računa o zdravlju. Zbog prejake mentalne aktivnosti može se lako desiti da zapostavite fiziologiju, pa su pad imuniteta i glavobolje izvesne.

Oprez u saobraćaju kao i na putovanjima.

Krajem sedmice pokušajte da se smirite, a obaveze i poslove ostavite po strani. Nakon ove, sledi nedelja u kojoj će Venera i Merkur promeniti znake, pa će se samim tim i od vas očekivati promene. A do promena ima još malo vremena. Mesec u Vodoliji tokom vikenda nudi nezaboravno druženje, iznenađenja i vrlo interesantne susrete. Izađite sa prijateljima i upoznajte nove. Surfujte i zabavljajte se, obaveze i poslovi neće pobeći, ali se propušteni trenutak nikad neće vratiti. Ne čekajte da vam Sreća pokuca na vrata već joj vi izađite u susret širokog osmeha i otvorenog srca.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD