Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21.03. do 28.03.2016.

Došlo je proleće! I donelo dosta dobrog na mnogim berzama, gde indeksi započinju novi ciklus uspona u odnosu na pad koji su imali 20. januara i 11. februara. Ove nedelje smo imali i dobre vesti od Odbora (Federal Reserve Board) koji je odlučio da ipak ne podigne kamatne stope. Ovo je vrlo tipičan primer u kome možemo da posmatramo šta se dešava kad planete prave aspekte iz promenljivih znakova. Naime, sada su odlučili da ne podignu kamatne stope, iako su pre tri meseca najavili da će ih podići u 2016. godini četiri puta. Sada se ide na to da će verovatno ipak ići na dva puta do kraja godine.

Ova lepa vest je stigla u sredu kad je plemeniti Jupiter napravio divan trigon sa Plutonom, vladarem svega što se tiče dugova i dugovanja. Odbor je zaključio da je bolje da ne zateže situaciju, što više liči na oduku donetu iz Saturnove perspektive, poput one iz Evropske Centralne Banke da smanji kamatnu stopu i uvede nove olakšice. Ovi velikodušni bankarski stimulansi su izazvali nameravani efekat – roba i plemeniti metali širom sveta su doživeli uspon. Sve je jasnije i jasnije da je namera bankara da nađu način da izađu iz svetskog duga, nastavljajući bitku “ko može da dostigne najnižu vrednost svoje valute”. Za sada vodi Američka centralna banka. Dolar sve niže pada, uprkos negativnoj kamatnoj stopi, dok vrednost evra raste.

Međutim, sve ove dobre vesti na svetskim tržištima mogu da očekuju nove promene zbog prirode promenljivih znakova u kojima se nalaze skoro sve glavne planete. U ovim vremenima ništa ne ostaje kako jeste. Trenutno se svet sprema da uđe u izazovan period T-kvadrata koji uključuje Jupitera, Saturna i Neptuna i traje naredna tri meseca od 23. marta do 29. juna.

Posle trigona Jupitera i Plutona prošle nedelje (16. marta) sada ulazimo u drugi (od tri) kvadrata Jupitera i Saturna (23. marta). Dva dana kasnije, Saturn kreće retrogradno. Istog dana će Venera napraviti T-kvadrat sa Jupiterom i Saturnom. Sve ovo se dešava, pogodite gde? U promenljivim znacima. I opet, ovo je tek početak proleća punog moćnih geokosmičkih potpisa koji će trajati sve do juna.

Sve ide, sve se menja, napred, nazad, posebno kad su u pitanju odluke i dogovori. Mislite da ste se nešto dogovorili? Razmislite opet. Ne baš. Od tog posla nema ništa. Vaše razumevanje šta je dogovor se razlikuje od onoga što druga strana misli o tome. Sve je sklono promenama. Problem nije nedostatak izbora već beskrajni niz opcija, koje počinju da se uključuju u razmatranje pošto ste već zaključili neki dogovor.

Ovo je deo većeg kvadrata između Saturna i Neptuna (naravno, u promenljivim znacima), što znači da ne možete verovati onome što mislite da ste čuli ili pročitali (osim onome što pročitate u ovoj kolumni). Da ne pominjem da se sve dešava između Solarne i Lunarne eklipse (8. marta i 23. marta), koja je počela u znaku Riba. Sada bi bilo dobro krenuti na časove plivanja ili na kurs letenja, drugim rečima, bilo čega što će nam pomoći da se odvojimo od zemlje. Lunarna eklipsa će se ove nedelje desiti preko znakova Ovan / Vaga. Oni nisu promenljivi ali pošto je reč o Lunarnoj eklipsi, naglašava ljude koji menjaju mišljenje ili izlaze iz okvira dogovora koji su napravili. Ovo se odnosi i na jake promene cena na mnogim tržištima. Posebno na energetski sektor, čiji je suvladar Jupiter.

Ako uspete da se prepustite toku i ne budete dopustili da vas oduvaju vetrovi promena, možete osetiti užitak i zabavu u ova tri meseca koja nam predstoje. Ali ako ste od onih koji nastoje da se drže plana uprkos svemu, posebno ako treba da završite projekat koji uključuje i druge ljude, osećate će se kao da ste u vrtlogu ludila.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD