Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21.03. do 28.03.2016.

Došlo je proleće! I donelo dosta dobrog na mnogim berzama, gde indeksi započinju novi ciklus uspona u odnosu na pad koji su imali 20. januara i 11. februara. Ove nedelje smo imali i dobre vesti od Odbora (Federal Reserve Board) koji je odlučio da ipak ne podigne kamatne stope. Ovo je vrlo tipičan primer u kome možemo da posmatramo šta se dešava kad planete prave aspekte iz promenljivih znakova. Naime, sada su odlučili da ne podignu kamatne stope, iako su pre tri meseca najavili da će ih podići u 2016. godini četiri puta. Sada se ide na to da će verovatno ipak ići na dva puta do kraja godine.

Ova lepa vest je stigla u sredu kad je plemeniti Jupiter napravio divan trigon sa Plutonom, vladarem svega što se tiče dugova i dugovanja. Odbor je zaključio da je bolje da ne zateže situaciju, što više liči na oduku donetu iz Saturnove perspektive, poput one iz Evropske Centralne Banke da smanji kamatnu stopu i uvede nove olakšice. Ovi velikodušni bankarski stimulansi su izazvali nameravani efekat – roba i plemeniti metali širom sveta su doživeli uspon. Sve je jasnije i jasnije da je namera bankara da nađu način da izađu iz svetskog duga, nastavljajući bitku “ko može da dostigne najnižu vrednost svoje valute”. Za sada vodi Američka centralna banka. Dolar sve niže pada, uprkos negativnoj kamatnoj stopi, dok vrednost evra raste.

Međutim, sve ove dobre vesti na svetskim tržištima mogu da očekuju nove promene zbog prirode promenljivih znakova u kojima se nalaze skoro sve glavne planete. U ovim vremenima ništa ne ostaje kako jeste. Trenutno se svet sprema da uđe u izazovan period T-kvadrata koji uključuje Jupitera, Saturna i Neptuna i traje naredna tri meseca od 23. marta do 29. juna.

Posle trigona Jupitera i Plutona prošle nedelje (16. marta) sada ulazimo u drugi (od tri) kvadrata Jupitera i Saturna (23. marta). Dva dana kasnije, Saturn kreće retrogradno. Istog dana će Venera napraviti T-kvadrat sa Jupiterom i Saturnom. Sve ovo se dešava, pogodite gde? U promenljivim znacima. I opet, ovo je tek početak proleća punog moćnih geokosmičkih potpisa koji će trajati sve do juna.

Sve ide, sve se menja, napred, nazad, posebno kad su u pitanju odluke i dogovori. Mislite da ste se nešto dogovorili? Razmislite opet. Ne baš. Od tog posla nema ništa. Vaše razumevanje šta je dogovor se razlikuje od onoga što druga strana misli o tome. Sve je sklono promenama. Problem nije nedostatak izbora već beskrajni niz opcija, koje počinju da se uključuju u razmatranje pošto ste već zaključili neki dogovor.

Ovo je deo većeg kvadrata između Saturna i Neptuna (naravno, u promenljivim znacima), što znači da ne možete verovati onome što mislite da ste čuli ili pročitali (osim onome što pročitate u ovoj kolumni). Da ne pominjem da se sve dešava između Solarne i Lunarne eklipse (8. marta i 23. marta), koja je počela u znaku Riba. Sada bi bilo dobro krenuti na časove plivanja ili na kurs letenja, drugim rečima, bilo čega što će nam pomoći da se odvojimo od zemlje. Lunarna eklipsa će se ove nedelje desiti preko znakova Ovan / Vaga. Oni nisu promenljivi ali pošto je reč o Lunarnoj eklipsi, naglašava ljude koji menjaju mišljenje ili izlaze iz okvira dogovora koji su napravili. Ovo se odnosi i na jake promene cena na mnogim tržištima. Posebno na energetski sektor, čiji je suvladar Jupiter.

Ako uspete da se prepustite toku i ne budete dopustili da vas oduvaju vetrovi promena, možete osetiti užitak i zabavu u ova tri meseca koja nam predstoje. Ali ako ste od onih koji nastoje da se drže plana uprkos svemu, posebno ako treba da završite projekat koji uključuje i druge ljude, osećate će se kao da ste u vrtlogu ludila.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD