Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 28.03.2016.

U sedmici koja je pred vama, nebo će svojim aspektima aktivirati mnoge događaje. Merkur će imati konjunkciju sa Suncem, a odmah zatim i trigon sa Marsom. Venera će praviti čak tri aspekta i to sekstil sa Plutonom, opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Saturnom, pa će često ona biti signifikator događaja, ali ono što je jako važno i ono od čega sve počinje jeste pomračenje ili eklipsa Meseca koja se događa u sredu i koja će pokrenuti mnoga dešavanja u odnosima. Ova eklipsa će trajati do sledeće Mesečeve eklipse u septembru ove godine. Pomračenje Sunca se uvek odnosi na događaje koje sami svesno izaberete ili kad ego bude isprovociran. Kod Mesečevog pomračenja emocije su jače ili vas povuče inercija, reka života koju prepoznajete kao sudbinski događaj i kojoj nemate snage da se oduprete ili emocije budu prejake i one odluče umesto vas. I ovog puta će biti tako.

Prvih dana sedmice, tačnije do srede, pokušajte da prikupite snage, energije i mira dok ne krene bujica dešavanja. Prvog dana će Mesec tranzitom kroz znak Device praviti kvadrat sa Marsom, opoziciju sa Neptunom i Venerom. Sam znak Device vrlo je osetljiv i promenljiv, čk i melahnoličan, pa će uticati i na promenu raspoloženja. Može se lako desiti da susrete koje budete imali na poslu ili u svakodnevnim aktivnostima ne budu baš najprijatniji. Sve što ste planirali i kako ste planirali, može ispasti sasvim drugačije. Možda će to biti zbog tuđe nestručnosti, nesporazuma ili čak sve i da to nije tako strašno u vama će buditi prilično burne reakcije ili unutrašnje nemire. Imaćete konstantan osećaj da vam nešto nedostaje ili da je sve napola urađeno (Devica).

Ovaj osećaj i nemiri koji vas budu pratili prvog dana, a delimično i drugog, biće čak nešto i najmirnije u odnosu na ono što tek predstoji.

Dok se Mesec polako kreće kroz Merkurov znak Device, Jupiter se polako približava egzaktnom kvadratu sa Saturnom, koji u istom trenutku kreće retogradno. Slika nije nimalo idealna. Mesec ulazi u opoziciju sa Suncem, a Jupiter i Saturn prave kvadrat sa 16°Device i 16°Strelca. Ovo su dalje planete i dosta će se njihov kvadrat odnositi na mundane događaje. Ovo je aspekt vere i morala, ali kako kvadrat sa sobom nosi neku žrtvu, to je ideja da se zarad neke folozofije (Jupiter) treba žrtvovati, stradati. Interesantno je da se Jupiter nalazi u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Mizar iz sazvežđa Veliki Medved, koja je prirode Marsa. Opšti uticaj ove zvezde su masovne nesreće i katastrofe širokih razmera. Konstelacija Velikog Medveda nekada se odnosila na velike sile poput Nemačke i Rusije ali u negativnom smislu, kao na zemlje koje su bile pretnja drugima, ali danas se sve više odnosi na arapske sile, pa će one i njihov narod najviše biti prozvan ovim aspektom.

Na ličnom nivou, ono što ćete vi prvo osetiti jeste pomračenje Meseca koje se događa na 03°Vage i Ovna, pa je na vama prvo da se zapitate kakvi vas odnosi okružuju i da li su to susreti nametnuti ili ste ih vi želeli? Sledeće pomračenje događa se u septembru, pa će do tada vaš zadatak biti da neke stvari ili odnose konačno završite ili im se definitivno posvetite.

Sreda je vrlo jak energetski dan, a za mnoge i petak jer tada Saturn kreće svoj retrogradni hod, a Venera ima čak dva aspekta, pa će ovaj dan najviše osetiti venerijanski tipovi, oni kojima Venera vlada znakom ili podznakom, kao i oni kojima je Saturn vladalac. Pomračenje Meseca ima znatno drugačiju energiju od Solarne eklipse. Dok Solarna traži od vas da se probudite, progovorite i osvestite svoje želje, Mesečeva eklipsa će od vas tražiti da probudite odnose, da oživite Veneru i sve njene aspekte. U trenutku kada Mesec i Sunce budu pravili egzaktnu opoziciju, Venera će biti egzaltirana u zagrljaju Neptuna s jedne strane, dok će s druge strane Jupiter praviti egzaktan kvadrat sa Saturnom, a zatim će napraviti opoziciju i kvadrat sa Venerom (Venera opozicija Jupiter, kvadrat Saturn).

U periodu koji je pred vama budite oprezni u odnosima, posebno sa partnerom. Kako je to period od pola godine, mnogi će biti skloni tajnim vezama (Venera konjunkcija Neptun) jer generalno Venera u Ribama sa Neptunom vidi čaroliju samo u nerealnim, nedostižnim, neostvarivim odnosima. Inspiracija vas može nositi, ružičaste naočare mnogima će prijati, ali budite svesni da ćete živeti i onaj aspekt Saturna koji će tražiti od vas da se pre ili kasnije suočite sa realnim okolnostima. To može biti osoba koja će vas suočiti sa realnošću, a mogu biti i određene okolnosti, poput razdvajanja, daljine, čekanja i sl. Mnogi će se sudbinski odnosi započeti u ovom periodu, ali će mnogi biti okončani. U zavisnosti od toga koliko ste sposobni da živite sve one čari koje ljubav nosi, u toj meri ćete biti pošteđeni teških i mučnih situacija (Venera kvadrat Saturn).

U svakodnevnom životu u utorak, sredu i četvrtak budite oprezni, posebno Mesečevi i vodeni tipovi jer svaka Mesečeva promena donosi preosetljivost i nestabilnost, pa vas u najblažem slučaju mogu očekivati čudni susreti, situacije i još čudnije teme i razgovori. Onima koji uvek idu u susret svojim preprekama, trudeći se da savladaju svoje slabosti i strahove, ova eklipsa će pomoći da jasno sagledaju važne odnose, bez obzira da li su poslovni, porodični ili ljubavni, rešiće dileme i u sebi uspostaviti mir. Takođe, aspekti Merkura sa Marsom i Suncem (Merkur trigon Mars konj. Sunce) ipak govori o jakoj ličnosti i bitnim odlukama.

Ovo su dani kada treba na trenutak zastati. Način života, ubrzani tempo, nametnute obaveze, sve vas to odvlači od suštine života i propuštenih najdragocenijih trenutaka. A istina je da u jednom trenutku možemo imati sve, a u drugom ništa, u jednom trenutku smo tu okruženi onima koje volimo, u drugom smo sami. Delić sekunde nas deli od svega i ničega. Ove sedmice ukradite taj delić sekunde u kojoj imate sve i uživajte u njemu i onima koji vam to sve predstavljaju. Postavite te vrednosti iznad svega, postavite te ljude iznad drugih i zaustavite vreme. Uhvatite taj trenutak sreće Sada (kad god to da je) i Ovde (gde god da ste) i neka vam taj trenutak Sreće traje večno. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD