Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21.03.16.

Venera u Ribama još uvek od vas pravi sanjare, romantike i idealiste, a tako će i nastaviti dokle god se bude šetala ovim znakom. Lepo je biti motivisan i inspirisan, zato taj osećaj pretvorite u kreaciju, ali budite svesni i sebe i onoga što vas inspiriše. U danima koji su pred vama lako možete doneti pogrešne odluke (Merkur opozicija Jupiter) ili vam ljubavni problemi (Venera kvadrat Mars) mogu stvoriti nepotrebne brige (Merkur kvadrat Saturn).

Sam početak sedmice sa Mesecom u Blizancima nagoveštava nedelju punu priče, ljubavnih briga (Venera kvadrat Mars) i nesporazuma (Merkur opozicija Jupiter). Prvog dana sedmice Merkur će napraviti kvadrat sa Saturnom, što će mnogima stvoriti brigu. Merkur je nežan, uplašen i vrlo tih (Merkur u Ribama), pa vam kvadrat sa Saturnom može doneti brige u vezi sa putovanjem ili nekom papirologijom. Revizor je stigao, pa se pripazite raznih prijava, inspekcija i kontrola. Budite oprezni u vožnji jer sa Saturnom uvek idu poteškoće u putu, otežana komunikacija i vrlo opterećujuće misli. Međutim, ono što je jako važno jeste da budete svesni toga šta Saturn od vas traži i zbog čega se možete naći u nezgodnoj situaciji ili položaju. Ovde se radi o dva vrlo različita aspekta. S jedne strane, imamo nežnog i uplašenog Merkura, čija pozicija u Ribama nije baš najugodnija (ovde je Merkur u padu), dok s druge strane, imamo Saturna koji je stabilan u Strelcu, koji ima svoje jasne razloge i realni smisao (Strelac). On će tražiti da se stvari dovedu u red, a nejasnoće razjasne. Možda će se od vas tražiti da presečete i donesete vrlo važnu odluku potpuno suprotnu od dosadašnjih akcija. Ovo je važan trenutak i nijednoog momenta se nemojte bojati. Često se dešava da vam razum govori jedno, a osećanja drugo. Ma koliko u ovom trenutku neke stvari budu izgledale potpuno besmisleno, ako vam osećaj govori da je to prava stvar, suočite se sa tim i presecite, donesite odluku i uradite onako kako vam osećaj nalaže. Merkur u ovom trenutku predstavlja razum, a on je u padu, i davaće vam milion razloga da neke stvari ne uradite, da se smirite, da to tako ne sme i ne treba jer će biti velikih posledica i problema kasnije, ali vam osećaj može slati signale da razum ovog puta greši. Saturn vam pruža šansu da ako presečete i uradite onako kako vam on nalaže, po pravilu i zakonu, nagradiće vas za hrabrost i otvoriti nove vidike za bolju budućnost (Saturn u Strelcu). Zato ovog puta poslušajte osećaj i mirno spavajte (Merkur u Ribama).

Tog istog dana Venera će imati kvadrat sa Marsom, pa ovo može doneti jaku privlačnost i strasti. Međutim, ovo je preintenzivan aspekt, pa će se mnogi naći na ispitu. Klonite se bilo kakvog konflikta sa partnerom, rešavanja ljubavnih i finansijskih pitanja jer o čemu god budete pričali, razljutićete se.

Drugog dana Mesec još uvek tranzitira znakom Blizanaca, a Merkur će imati čak dva aspekta toga dana, sekstil sa Plutonom i opoziciju sa Jupiterom. Protočni aspekt daje dubinu, prihvatanje okolnosti i promena, pa toga dana odlučite da nešto promenite u sebi, samo izbegavajte traženje smisla i dobokoumne misli (Merkur opozicija Jupiter), ne planirajte putovanja ili započinjanje nekih škola ili seminara jer će se učenje prilično odužiti. Sve dok je Mesec u Blizancima bićete megalomani, lako ćete se upuštati u raznorazne projekte, olako prihvatati odgovornosti ali još lakše odustajati od svega. Potrudite se da se tih dana fokusirate na što manje poslova i obaveza. Pluton će vam doneti jasnoću i fokus, a Jupiter optimizam u rešavanju svega započetog.

Mentalne turbulencije se polako smiruju sredinom sedmice. Poslednji planetarni aspekt koji se tiče dešavanja iz prošle i početka ove sedmice je u sredu (Jupiter trigon Pluton) i Jupiter će doneti konačnu odluku kada bude napravio trigon sa Plutonom. Mesec istog dana ulazi u znak Raka, znak koji egzaltira Jupitera, pa su ovo dani kada konačno energiju nakon eklipse možete izbalansirati. Mesec u Raku će pokrenuti sve teme vezane za porodične priče, za dom, nasleđe. Jupiter u trigonu sa Plutonom će nekome doneti povišicu, nekome poklone i vrlo dobre vesti iz inostranstva, a neko će konačno završiti davno započetu raspravu o zaostavštini (retrogradni Jupiter trigon Pluton). Jupiter u Devici će pokrenuti poslovna pitanja, a u trigonu sa Plutonom, doneti sigurno neku reorganizaciju i promenu na bolje. 

Prvi su dani reakcija na događaje koje je pokrenula eklipsa. Mnoge će uznemiriti ili im doneti konfuziju. Možda nećete imati posebnih dešavanja, ali šta god budete radili izgledaće kao da vam ne ide od ruke, da vas nešto sputava ili ometa. Ono što je jako važno jeste da koliko god nešto ne ide kako ste planirali, ne treba da paničite, već da prihvatite stvari baš onakve kakve jesu jer konačni sud donosi Jupiter, koji sredinom sedmice stvari donosi u savršeni balans i ravnotežu.

A krajem sedmice osetićete prvi dan proleća i energiju egzaltiranog Sunca. Ovu promenu znaka (Sunce u znak Ovna) Venera će sa radošću dočekati, pa će ova vatrena energija probuditi jedan kreativan i inspirativan osećaj. Uživajte u ovakvom prvom danu. Proslavite početak proleća i pozdravite Sunce onako kako to naše Svetlo i život zaslužuju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD