Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 14. do 21.03.16.

Venera u Ribama još uvek od vas pravi sanjare, romantike i idealiste, a tako će i nastaviti dokle god se bude šetala ovim znakom. Lepo je biti motivisan i inspirisan, zato taj osećaj pretvorite u kreaciju, ali budite svesni i sebe i onoga što vas inspiriše. U danima koji su pred vama lako možete doneti pogrešne odluke (Merkur opozicija Jupiter) ili vam ljubavni problemi (Venera kvadrat Mars) mogu stvoriti nepotrebne brige (Merkur kvadrat Saturn).

Sam početak sedmice sa Mesecom u Blizancima nagoveštava nedelju punu priče, ljubavnih briga (Venera kvadrat Mars) i nesporazuma (Merkur opozicija Jupiter). Prvog dana sedmice Merkur će napraviti kvadrat sa Saturnom, što će mnogima stvoriti brigu. Merkur je nežan, uplašen i vrlo tih (Merkur u Ribama), pa vam kvadrat sa Saturnom može doneti brige u vezi sa putovanjem ili nekom papirologijom. Revizor je stigao, pa se pripazite raznih prijava, inspekcija i kontrola. Budite oprezni u vožnji jer sa Saturnom uvek idu poteškoće u putu, otežana komunikacija i vrlo opterećujuće misli. Međutim, ono što je jako važno jeste da budete svesni toga šta Saturn od vas traži i zbog čega se možete naći u nezgodnoj situaciji ili položaju. Ovde se radi o dva vrlo različita aspekta. S jedne strane, imamo nežnog i uplašenog Merkura, čija pozicija u Ribama nije baš najugodnija (ovde je Merkur u padu), dok s druge strane, imamo Saturna koji je stabilan u Strelcu, koji ima svoje jasne razloge i realni smisao (Strelac). On će tražiti da se stvari dovedu u red, a nejasnoće razjasne. Možda će se od vas tražiti da presečete i donesete vrlo važnu odluku potpuno suprotnu od dosadašnjih akcija. Ovo je važan trenutak i nijednoog momenta se nemojte bojati. Često se dešava da vam razum govori jedno, a osećanja drugo. Ma koliko u ovom trenutku neke stvari budu izgledale potpuno besmisleno, ako vam osećaj govori da je to prava stvar, suočite se sa tim i presecite, donesite odluku i uradite onako kako vam osećaj nalaže. Merkur u ovom trenutku predstavlja razum, a on je u padu, i davaće vam milion razloga da neke stvari ne uradite, da se smirite, da to tako ne sme i ne treba jer će biti velikih posledica i problema kasnije, ali vam osećaj može slati signale da razum ovog puta greši. Saturn vam pruža šansu da ako presečete i uradite onako kako vam on nalaže, po pravilu i zakonu, nagradiće vas za hrabrost i otvoriti nove vidike za bolju budućnost (Saturn u Strelcu). Zato ovog puta poslušajte osećaj i mirno spavajte (Merkur u Ribama).

Tog istog dana Venera će imati kvadrat sa Marsom, pa ovo može doneti jaku privlačnost i strasti. Međutim, ovo je preintenzivan aspekt, pa će se mnogi naći na ispitu. Klonite se bilo kakvog konflikta sa partnerom, rešavanja ljubavnih i finansijskih pitanja jer o čemu god budete pričali, razljutićete se.

Drugog dana Mesec još uvek tranzitira znakom Blizanaca, a Merkur će imati čak dva aspekta toga dana, sekstil sa Plutonom i opoziciju sa Jupiterom. Protočni aspekt daje dubinu, prihvatanje okolnosti i promena, pa toga dana odlučite da nešto promenite u sebi, samo izbegavajte traženje smisla i dobokoumne misli (Merkur opozicija Jupiter), ne planirajte putovanja ili započinjanje nekih škola ili seminara jer će se učenje prilično odužiti. Sve dok je Mesec u Blizancima bićete megalomani, lako ćete se upuštati u raznorazne projekte, olako prihvatati odgovornosti ali još lakše odustajati od svega. Potrudite se da se tih dana fokusirate na što manje poslova i obaveza. Pluton će vam doneti jasnoću i fokus, a Jupiter optimizam u rešavanju svega započetog.

Mentalne turbulencije se polako smiruju sredinom sedmice. Poslednji planetarni aspekt koji se tiče dešavanja iz prošle i početka ove sedmice je u sredu (Jupiter trigon Pluton) i Jupiter će doneti konačnu odluku kada bude napravio trigon sa Plutonom. Mesec istog dana ulazi u znak Raka, znak koji egzaltira Jupitera, pa su ovo dani kada konačno energiju nakon eklipse možete izbalansirati. Mesec u Raku će pokrenuti sve teme vezane za porodične priče, za dom, nasleđe. Jupiter u trigonu sa Plutonom će nekome doneti povišicu, nekome poklone i vrlo dobre vesti iz inostranstva, a neko će konačno završiti davno započetu raspravu o zaostavštini (retrogradni Jupiter trigon Pluton). Jupiter u Devici će pokrenuti poslovna pitanja, a u trigonu sa Plutonom, doneti sigurno neku reorganizaciju i promenu na bolje. 

Prvi su dani reakcija na događaje koje je pokrenula eklipsa. Mnoge će uznemiriti ili im doneti konfuziju. Možda nećete imati posebnih dešavanja, ali šta god budete radili izgledaće kao da vam ne ide od ruke, da vas nešto sputava ili ometa. Ono što je jako važno jeste da koliko god nešto ne ide kako ste planirali, ne treba da paničite, već da prihvatite stvari baš onakve kakve jesu jer konačni sud donosi Jupiter, koji sredinom sedmice stvari donosi u savršeni balans i ravnotežu.

A krajem sedmice osetićete prvi dan proleća i energiju egzaltiranog Sunca. Ovu promenu znaka (Sunce u znak Ovna) Venera će sa radošću dočekati, pa će ova vatrena energija probuditi jedan kreativan i inspirativan osećaj. Uživajte u ovakvom prvom danu. Proslavite početak proleća i pozdravite Sunce onako kako to naše Svetlo i život zaslužuju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD