Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 07. do 14.03.2016.

Energija Sunca vlada još od kraja prošle sedmice. Kvadrat između Saturna i Sunca dogodio se u nedelju i time motivisao mnoge, probudio ambiciju i dao volju da se mogu lakše savladati prepreke i otežane okolnosti. Kao nagrada za prevazilaženje ovog izazovnog aspekta dolazi sekstil sa Plutonom, koji donosi promene. Kontakt ovih planeta uvek daje promene, razlika je samo kada je izazovan aspekt to su bolne i nagle promene, ali kod protočnog možete videti rezultate svog rada i dobiti šansu da nastavite jednim sasvim novim, boljim životnim putem. Imaće Sunce iste sedmice i opoziciju sa Jupiterom, ali ono što će biti glavni pokretač svih događaja jeste pomračenje Sunca, koje se dešava u sredu devetog marta.

Prvog dana sedmice Mesec je još uvek u znaku Vodolije, dok Sunce pravi sekstil sa Plutonom. Kada su svetla (Mesec i Sunce) u aspektu sa Plutonom, to govori o promenama. Osoba koja u natalu ima kontakt prve i poslednje planete (Sunce i Pluton) spaja početak sa krajem, nebo sa zemljom, dno sa vrhom. Često su takve osobe vrlo uspešne i moćne, ali svoj put ka vrhu započinju su sa dna. Ogromna moć transformacije i regeneracije. Ukoliko je i Mesec u kontaktu sa Plutonom, ovo je život promena, ovo su osobe koje su stvorene da menjaju, koje samo svojom pojavom najavljuju promene, a za života dožive veliki uspeh. Žene sa aspektom Sunca i Plutona, u zrelijim godinama, za partnera imaju moćnog i uticajnog muškarca.

Ovaj aspekt traži da se čovek menja, da sagleda sebe i svoje najiskrenije želje i najdublje porive. Sunce je sada u znaku Riba, pa su ovo „tihi razgovori“ ili dani kada trebate bar na trenutak zastati i sagledati sebe iz svih uglova - kuda to idete, gde se nalazite i ka čemu težite. Mesec u Vodoliji vam daje izuzetno jasan osećaj na ono što je pred vama. Vodolijanska energija puna je nade i optimizma. Tog dana pogledajte malo unazad, u svoju prošlost, uporedite je sa sadašnjosti i onim što biste hteli da bude sutra. Sa ovim aspektom moći, samo je potrebno da prizovete svoju energiju, postavite jasne planove i ciljeve, a moć i iskonska snaga sa kojom svoj život usmeravate u pravom smeru, sama će se probuditi.

Drugog dana sedmice, Mesec je već zakoračio u znak Riba i već je sasvim blizu Sunca. Kada je Mesec tako blizu, ne treba započinjati ništa što biste želeli da raste, cveta i napreduje, zato se primirite toga dana, ostanite potpuno ravnodušni na izazove i sačekajte promene koje vam pomračenje Sunca u sredu donosi.

A samo pomračenje uvek označava početak jednog novog ciklusa. Ovo je ujedno i prva eklipsa ove godine i njeno dejstvo će trajati do naredne Solarne eklipse, koja se događa u septembru u znaku Device. U trenutku kada se događa ovo pomračenje, Sunce i Mesec će se naći na 18°Riba, gde se nalazi fiksna zvezda Fum Al Samakah iz sazvežđa Pisces (Riba). Zvezda se nalazi u ustima riba, a sama je prirode Jupitera i Merkura, zato će posebno biti važno šta pričate i kako se izražavate.

Ribe su znak tišine, jer one otvaraju usta, ali ne govore, ne čuju se, neme su. Ovo često ukazuje i na nemoć govora, ali više na nesposobnost da osoba iskaže ono što oseća i želi. U trenutku egzaktne konjunkcije Sunca i Meseca, Jupiter, njihov dispozitor će se naći tačno u opoziciji sa njima. Saturn će kvadrirati ovu opoziciju, a Pluton biti u trigon - sekstilu sa njima (Pluton sekstil Sunce i Mesec, trigon Jupiter). Ova eklipsa će najteže pasti fiksnim znacima. Iako se konfiguracija dešava preko promenljivih znakova, pa će biti vrlo prozvani, oni će se ipak zbog promenljive prirode lakše snaći i prihvatiti promene koje nailaze, dok fiksni znaci neće želeti da se menjaju, pa će im Saturn kroz okolnosti otežati. U kojem polju se bude našla ova eklipsa, kao i opozitno polje, te oblasti će najviše zahtevati promene. Priroda Ribe je da ćuti, ali eklipsa će vas naterati da progovorite. Samo ćete morati da naučite šta i u kojoj meri treba da govorite. Jupiter u Devici vam može doneti nemire na poslu ili konačno želju da promenite nešto. Ako ste dugo planirali da promenite posao, sada je vreme da rizikujete i presečete sve konce koje vas vezuju i sputavaju, ako ste ambiciozni i želite unapređenje, ohrabrite se i stavite sebe iznad svih materijalnih vrednosti. Dobićete jednu sasvim novu sliku sebe, ali i okruženja, što će vam dati snagu da se upustite u nešto za šta niste imali hrabrosti ili dovoljno ambicije.

Takođe, kada je zdravlje u pitanju, ne idite linijom manjeg otpora ili ne slušajte druge, poslušajte svoje telo i ako vam ono daje neke signale, uradite pretrage i sve što je u vašoj moći. Mirna savest je pola zdravlja.

Taj dan iskoristite za odmor i post. Izbegavajte fizički rad i preteranu aktivnost i dajte vašem telu predaha. Ne radite ono što radite svakog dana, jednostavno ga pustite da odmara i od rada i od hrane.

A za kraj sedmice čeka vas Venera i njena promena znaka. Ulazak u znak Riba za mnoge će biti početak jednog divnog kreativnog i vrlo inspirativog perioda. Venera u Ribama je nematerijalna, ali je zato izvor najlepših želja snova i ljubavi. Inspirisaće vas na ljubav, na umetnost i lepotu. Zaljubite se i stvorite tajnu. Neka vas ta tajna inspiriše i nosi, a čuvajte je samo za sebe. Neka su vam srca puna ljubavi. Za neke će ta ljubav biti neka osoba, a za neke uživanje u slobodnim aktivnostima, umetnostima i svim lepotama koje vas okružuju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD